Poradna duly
Jana Čurdová
koliska také sem nakoukla do alba a moc pěkné
před chvíli sme se vrátili šli sme s manželem na večeři trošku předčasně oslavit naše výročí
no sem ráda že se můžu hejbat dala sem si pěkně do nosu ![]()
Beru vítám tě doma
Kačko děkuji…my jsme si dneska taky dali do nosu ale já vařila..dělala jsem ohnivé maso a bramboráky..muj muž to miluje tak jsem si ho trochu uplatila za tu dnešní námahu ![]()
paja2110 píše:
Ivet - a jak se ty barvičky jmenují?
Pajo rano se mrknu ju? ![]()
kolisko fakt moc pekny!
ja taky delala bramboraky ![]()
jinak onehda jsem si vymyslela merunkovou, ale takovou svetlejsi. to jsem ani nevedela ze by byly uz namichany barvy. tak z toho vysla zluta.
pak mamka chtela takovou hnedo cervenou, z toho ji v obi namichali takovou, ktera po namalovani na zed byla tmave oranzova, ale uplne bijici do oci, takova neprijemna rvava.
pak chtela takovou kremovou smetanovou, nevim jak to popsat a ta taky vysla spis dost do zluta… ![]()
Jani..no my jsme se takhle zase unáhlili s barvou v obýváku chtěla jsem mít červenou a je z toho růžová
děsná,ale to jsme neměli už namíchané ale míchali jsme si sami a tak to dopadlo…v pondělí se jí konečně zbavíme a bude taky oranžovej ale jen dvě stěny tak to bnebude tak hrozný..a tu smetanosou jak popisuješ je barva jak vanilková točená zmrzka že jo ![]()
vy jste se nejak zazrali do toho malovani ![]()
no, jako svetlejsi vanilkova zmrzka ![]()
no nic děvčata jdu do postele jsem neskutečně unavená a taky jsem si udělala popcorn tak at mi ho manžel celej nesní
mějte se tady a přeji všem klidnou noc…
janiii;-) píše:
vy jste se nejak zazrali do toho malovani
no, jako svetlejsi vanilkova zmrzka
to ne ale jak se bude stěhovat ta skřín tak se to musí vymalovat..protože manžel říkal že pak už se sní hýbat nebude ![]()
Ahoj holky, taky by jsme už potřebovali vymalovat, ale manžel nějak neví kam dřív skočit, takže mu už nic nového raději vymýšlet nebudu a bude to muset ještě aspoň rok počkat.
Berušenko. Ne, že se do toho praní vrhneš najednou, zvlášť když se necítíš úplně v pohodě. Ona práce počká. Tak hlavně ať je zase brzy líp.
Ahoj Holky, zase sse Vám se vmísím
máte nějterá termín kolem 7.8.? A jak jste na tom s váhou mimča? Já byla včera na velkém ultrazvuku a dr. naměřila od 1.850 do 2.200 g a je to docela hodně…tak jsem z toho špatná…dost Se bojím porodu ![]()
kolisko ten pokojíček se Vám moc povedl
. Děti budou určitě nadšené.
vegiska píše:
Ahoj Holky, zase sse Vám se vmísímmáte nějterá termín kolem 7.8.? A jak jste na tom s váhou mimča? Já byla včera na velkém ultrazvuku a dr. naměřila od 1.850 do 2.200 g a je to docela hodně…tak jsem z toho špatná…dost Se bojím porodu
vegisko ja mam termin 8.8, na kontrole jsem byla ve stredu a mala mela 1725g ![]()
Vegisko těch 1800 by na 32 tt bylo podle literatury v normě. Nenech se vystrašit. Mě zase trochu znepokojuje poloha koncem pánevním, ale sám doktor říkal, že se ještě může otočit a i holky tady mě taky uklidnily, tak už to řešit nehodlám. Uvidíš, ono to nějak bude, víš, že to měření není přesné. Tak se taky nenervuj se zbytečně.
Hezký večer ![]()
Dneska jsem totál K.O., mimčo mě celej den „zlobí“, tvrdne, kope… do toho Anyna a její hysteráky - minimálně 3 denně a nedá se utišit.. je to vždy, jakmile řeknu, že něco bude jinak, než milostpani chce (tudíž NE) a je konec
já už na to nemám sílu a nevím, co s ní
![]()
Manža je dnes v hospodě - asi po půl roce
tak doufám, že to moc nepřežene
Zítra máme návštěvu - tchánovce, tak musím ještě něco upéct - upřímně se těším, až bude zase večer - a víkend bude zase v čoudu ![]()
Berus vítám Tě zpět!!! Musíte někdy zajet ![]()
Pro dnešek se loučím
koukáme na pohádku „Na vlásku“ ![]()