TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
412
11.6.11 20:56

koliska také sem nakoukla do alba a moc pěkné
před chvíli sme se vrátili šli sme s manželem na večeři trošku předčasně oslavit naše výročí :dance: no sem ráda že se můžu hejbat dala sem si pěkně do nosu :lol:
Beru vítám tě doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.6.11 20:58

Kačko děkuji…my jsme si dneska taky dali do nosu ale já vařila..dělala jsem ohnivé maso a bramboráky..muj muž to miluje tak jsem si ho trochu uplatila za tu dnešní námahu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.6.11 21:01
paja2110 píše:
Ivet - a jak se ty barvičky jmenují?

Pajo rano se mrknu ju? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.6.11 21:36

kolisko fakt moc pekny! :palec: ja taky delala bramboraky :-)
jinak onehda jsem si vymyslela merunkovou, ale takovou svetlejsi. to jsem ani nevedela ze by byly uz namichany barvy. tak z toho vysla zluta.
pak mamka chtela takovou hnedo cervenou, z toho ji v obi namichali takovou, ktera po namalovani na zed byla tmave oranzova, ale uplne bijici do oci, takova neprijemna rvava.
pak chtela takovou kremovou smetanovou, nevim jak to popsat a ta taky vysla spis dost do zluta… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.6.11 21:45

Jani..no my jsme se takhle zase unáhlili s barvou v obýváku chtěla jsem mít červenou a je z toho růžová :-) děsná,ale to jsme neměli už namíchané ale míchali jsme si sami a tak to dopadlo…v pondělí se jí konečně zbavíme a bude taky oranžovej ale jen dvě stěny tak to bnebude tak hrozný..a tu smetanosou jak popisuješ je barva jak vanilková točená zmrzka že jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.6.11 21:48

vy jste se nejak zazrali do toho malovani :-)
no, jako svetlejsi vanilkova zmrzka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.6.11 21:48

no nic děvčata jdu do postele jsem neskutečně unavená a taky jsem si udělala popcorn tak at mi ho manžel celej nesní :-) mějte se tady a přeji všem klidnou noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.6.11 21:49

dobrou kolisko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.6.11 21:50
janiii;-) píše:
vy jste se nejak zazrali do toho malovani :-)
no, jako svetlejsi vanilkova zmrzka ;-)

to ne ale jak se bude stěhovat ta skřín tak se to musí vymalovat..protože manžel říkal že pak už se sní hýbat nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.6.11 22:01

Ahoj holky, taky by jsme už potřebovali vymalovat, ale manžel nějak neví kam dřív skočit, takže mu už nic nového raději vymýšlet nebudu a bude to muset ještě aspoň rok počkat.

Berušenko. Ne, že se do toho praní vrhneš najednou, zvlášť když se necítíš úplně v pohodě. Ona práce počká. Tak hlavně ať je zase brzy líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.6.11 22:04

Ahoj Holky, zase sse Vám se vmísím :-) máte nějterá termín kolem 7.8.? A jak jste na tom s váhou mimča? Já byla včera na velkém ultrazvuku a dr. naměřila od 1.850 do 2.200 g a je to docela hodně…tak jsem z toho špatná…dost Se bojím porodu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.6.11 22:05

kolisko ten pokojíček se Vám moc povedl :potlesk: . Děti budou určitě nadšené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.6.11 22:09
vegiska píše:
Ahoj Holky, zase sse Vám se vmísím :-) máte nějterá termín kolem 7.8.? A jak jste na tom s váhou mimča? Já byla včera na velkém ultrazvuku a dr. naměřila od 1.850 do 2.200 g a je to docela hodně…tak jsem z toho špatná…dost Se bojím porodu :-(

vegisko ja mam termin 8.8, na kontrole jsem byla ve stredu a mala mela 1725g :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.6.11 22:10

Vegisko těch 1800 by na 32 tt bylo podle literatury v normě. Nenech se vystrašit. Mě zase trochu znepokojuje poloha koncem pánevním, ale sám doktor říkal, že se ještě může otočit a i holky tady mě taky uklidnily, tak už to řešit nehodlám. Uvidíš, ono to nějak bude, víš, že to měření není přesné. Tak se taky nenervuj se zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
11.6.11 22:37

Hezký večer :mavam:

Dneska jsem totál K.O., mimčo mě celej den „zlobí“, tvrdne, kope… do toho Anyna a její hysteráky - minimálně 3 denně a nedá se utišit.. je to vždy, jakmile řeknu, že něco bude jinak, než milostpani chce (tudíž NE) a je konec :zed: já už na to nemám sílu a nevím, co s ní 8-o :jazyk: :jazyk: :jazyk:
Manža je dnes v hospodě - asi po půl roce :think: tak doufám, že to moc nepřežene :mrgreen: Zítra máme návštěvu - tchánovce, tak musím ještě něco upéct - upřímně se těším, až bude zase večer - a víkend bude zase v čoudu :cert:

Berus vítám Tě zpět!!! Musíte někdy zajet :hug:

Pro dnešek se loučím :mavam: koukáme na pohádku „Na vlásku“ :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí