Poradna duly
Jana Čurdová
Vegisko já se porodu nebojím, já se těším, ale doufám, že se mi stihne přetočit Karolínka, abych nemusela rodit koncem pánevním, ale zatím se tím netrápím, ještě se přetočit může. Ber to tak. Ven miminko musí a netrap se předem. Třeba budeš mít vše ok a hlavně si nečti nějaký hrozný scénáře.
marki77 píše:
Flooa,tak od příště máváme tetě Romče.
Tak to musíte napsat, v kolik pojedete kolem a já budu koukat a taky mávat
Se někdy můžeme sejít v HK, když budeš chtít
![]()
No už se nám to pějně krátí. Těch 60 dní do porodu je už fakt malinko. A to jste některé už na 50ti.
Jé a kde je Elis, když o tom mluvíme, doufám, že nerodí, ona psala, že mají předčasné porody v rodině.
krmar píše:
No už se nám to pějně krátí. Těch 60 dní do porodu je už fakt malinko. A to jste některé už na 50ti.Jé a kde je Elis, když o tom mluvíme, doufám, že nerodí, ona psala, že mají předčasné porody v rodině.
Taky na ní pořád myslím, když se tu neukázala, ale určitě je v pohodě ![]()
Tak výsledek zatím nemají
no takže volám až zítra a dneska se dieta ještě nedrží
![]()
Venku je teda zas docela pařák ![]()
Flooa budeš chodit do rizikovky do Fakultky?? na monitory nebo má monitor tvůj dr??
Aicuul píše:
Flooa budeš chodit do rizikovky do Fakultky?? na monitory nebo má monitor tvůj dr??
¨Moje dr. monitor má, takže myslím, že asi chodit nebudu
Ale někde na emiminu jsem se dočetla, že si můzu domluvit individuaální prohlídku porodních sálů, mě by to teda hrozně zajímalo, šla byste některá se mnou, at nejdu sama???
Flooa já ne..já už v HK byla a stejně budu asi rodit císařem, takže porodní sály mě zas tak nezajímaj ![]()
Flooa,že bych se šla podívat co na sálech za ty čtyři roky změnilo? ![]()
Aicuul- to neva, ještě se třeba někdo najde, nějaký dobrovolník, jinak vezmu manžela. I když nevím, jestli to půjde tak jednoduše, si tam zařídit prohlídku ![]()
marki77 píše:
Flooa,že bych se šla podívat co na sálech za ty čtyři roky změnilo?
No to bych byla moc ráda ![]()
Aicuul ty jsi i malou rodila císařem? Nebo proč by jsi měla teď rodit CS.