Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
teď nemám čas dočítat, jen jsem přečetla, že Hanka objednala sedačku - Hani, můžu vědět, odkud ji máte??
Jen tak pro info ![]()
Od dopoledne se tu tak plácáme a moc jsme toho za tu dobu neudělali
ale mám nakonec jinou zelenou než mi malíř vymaloval, tak jsem spokojená
Dnes to snad nastěhujeme a zítra si to tu budu pomaličku šudlat a stěhovat věci zpět do skříní ![]()
Aicuul píše:Jinak kdo by se chtěl mrknout na pár fotek, co jsme se byly fotit s Anetkou..mrkněte na FB na Ywonn photos
Ywonn fotí nádherně
„znám“ ji už z beremese.cz.. vždycky měla takovej svůj styl a teď jak začala fotit, tak jsou všechny její fotky bomba ![]()
Jináč doufám, že Ti ten cukr dopadne dobře
a dieta nakonec nebude!!!
Ahoj holky, teda to je dneska ale zase parno. My jsme se byli odpoledne podívat na svatbu. Jedná známá se kousek odsud vdávala, měli to na louce a bylo to moc hezký, tak jsem si zavzpomínala o měsíc a něco dozadu na tu naši svatbu
Jen co dokončili obřad, tak začalo pěkně bouřit, ale nic z toho nebylo.
Janiii- teda tak to je něco s tou tchýní, bych se asi zachovala stejně. A to ses tam tak těšila, viď?
Elis- nic si nevyčítej, zdraví mimíska je důležitější a neboj, když se budeš šetřit, tak příště určitě řekne mudr, že to je v pořádku. A pak si ten zbytek pomaličku doděláš. Já jsem byla zvyklá u žehlení stát a teď jsem se u toho musela naučit sedět, abych vůbec něco udělala. Kdy máš kontrolu?
Hannah- gratuluju k sedačce ![]()
zviz - včera přišel leták z XXXLutz, tak jsme tam dnes zajeli a máme objednáno ![]()
jako to dusno je děsný, chodím tu doma jen v kalhotkách
a to už jsem si dala studenou sprchu…
Hani ten fialovej je taky moc hezkej..já právě váhala kterej vzít..oni je přestávaj vyrábět, tak byl docela problém ho sehnat ![]()
Zviza jj, fotí skvěle a je strašně milá ![]()
Tady je taky nechutně…se potím jak vrata od chlíva
se těším na sprchu
Tak aspon dneska stiham docitat
.
Holky, dekuji za pochvalu vybavicky - to jsem vyfotila jen par veci, teda hlavne obleceni tam neni, jen ty dvoje saticky.
Jani, mela jsi metat neco jineho nez kvetinace, neco by se urcite naslo
. No, ja se ti nedivim, pri me povaze bych taky pekne supela
. A co pritel, vyresilo se to nejak?
Hani, tady bylo posledni tri dny taky takove horko, ze tu chodim jen v kalhotkach, pred spanim si vzdycky dam chladnejsi sprchu a jak mi je fajn! ![]()
Ted jsem koukala na komentare k vybavicce a potesily me
.
Elis, backurky jsem nehackovala ja, koupila jsem je od jedne pani, co je rucne vyrabi
. Pokud jde o ty dudliky, tak ony jsou odstupnovane podle mesicu, takze neboj, zase tak moc jich neni
. Kdyz bude potreba, vzdycky se muzou prikoupit
. A ty kose na plenky tu dost leti a je to dobra vec. V CR se nedaji koupit? Vubec nevim, dlouho jsem tam nebyla…
Aicuul, vsak mi to taky trvalo, nez jsem to vyfotila, porad jsem nemela kdy, jsem to tu slibovala jak dlouho
.
Dobre rano maminky
nejak o vikendu nestiham, prijel mi muz a vcera jsme skladali komudu na prebalovak
muzu zacit prat a zehlit
no a dnes od rana stehovan, malovani a pak uklid
ale at uz je vse hotove co kdybych porodila predcasne
jinak nekdo tu psal o vybave, ja mam jen postylku a vse do postylky, kocar, autosedacku,obleceni, latkove plenky, rucnik a tim to konci
jeste spousty mi toho chybi.
Ahoj holky, omlouvám se, že vstupuju do Vaší diskuze…sem tam jsem sem psala, ale spíš Vás jen čtu…mám dvě otázečky…jaký máte kočárek? sháníme trojkombinaci,ale po počátečním rozhodnutí Xlander, najednou váháme…zdá se nám malá korba…tak napište, co Vy? A pak ještě jedna otázka…stává se Vám teď v tomhle pokročilejším těhu, že Vám nebývá dobře od žaludku? mě je od včera večera tak divně…trochu nevolno, jak na zvracení nebo tak nějak, jsem taková přichcíplá…včera jsme byli u manželových rodičů, dělaly se kuřata na ohni a já panikařím, abych něco nechytla…ale tak snad to bude ok a je to jen těhotenstvím
jinak hezký den
vegiska píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že vstupuju do Vaší diskuze…sem tam jsem sem psala, ale spíš Vás jen čtu…mám dvě otázečky…jaký máte kočárek? sháníme trojkombinaci,ale po počátečním rozhodnutí Xlander, najednou váháme…zdá se nám malá korba…tak napište, co Vy? A pak ještě jedna otázka…stává se Vám teď v tomhle pokročilejším těhu, že Vám nebývá dobře od žaludku? mě je od včera večera tak divně…trochu nevolno, jak na zvracení nebo tak nějak, jsem taková přichcíplá…včera jsme byli u manželových rodičů, dělaly se kuřata na ohni a já panikařím, abych něco nechytla…ale tak snad to bude ok a je to jen těhotenstvímjinak hezký den
Ahojky, mně je teď o víkendu taky nějak divně, tak se snad vzájemně uklidníme a nic to nebude
Jinak co se týče kočárku, koupili jsme x landera xa, má ho sestřenka a je spokojená. Je to naše první, takže zkušenost s korbičkou zatím nemáme, ale myslím, že zase tak hrozně malá určitě není.
Ivet23 píše:
Dobre rano maminkynejak o vikendu nestiham, prijel mi muz a vcera jsme skladali komudu na prebalovak
muzu zacit prat a zehlit
no a dnes od rana stehovan, malovani a pak uklid
ale at uz je vse hotove co kdybych porodila predcasne
![]()
jinak nekdo tu psal o vybave, ja mam jen postylku a vse do postylky, kocar, autosedacku,obleceni, latkove plenky, rucnik a tim to konci
jeste spousty mi toho chybi.
Ahoj Ivet, no vidíš, tak už se do toho taky můžeš dát
Ale hlavně opatrně, dávej na sebe pozor
Já dělám vepřo knedlo zelo a nepovedly se mi knedlíky, nebo teda spíš to jsou mega knedle ![]()
tak díky za odpověď…a jakou máte barvu? My čekáme kluka a jednoznačně nejvíce nám pasoval ten černošedý ![]()
a Flooa, můžu se zeptat…dole v popisce, chápu správně, že Tvé mimi, má v 29+2 1,8 Kg? Já měla v tu dobu nějak1?38 kg a doktorka říkala, že je ho docela kus…tak nevím…nechci moc velké mimi…z toho mám
trochu strach