TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
3.6.11 14:01

Beru- tak buď na sebe opatrná :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
3.6.11 14:32

ahoj mamci :-)

berus hezkou a klidnou dovolenou, pekne si to uzij :-)

holky ja ty latkovy pleny nemam jeste ani jednu…mama furt ze jich tu nekde ma po nas celej balik a zachovaly, tak cekam kdy vyplujou na povrch :lol:

ja jsem byla dneska vzhuru uz od sesti, protoze kolegyne z prace mi mela privezt nejakou obalku od ucetni, tak v obalce jsem mela stary vyplatnice a jeste spoustu stravenek za unor a za brezen. coz na jednu stranu je fajn, ale u nas je tady skoro nikde v obchode neberou, tak je asi pujdu nabizet pred tesco jako bony :mrgreen:

dneska mi prisel dalsi balicek pro malou, ale nic disney, tak nic pro vas :lol: a pak prisel jeste balicek pro me, ale ten uz byl asi moc velkej a nevesel se do schranky, takze pro nej budu muset na postu. ja jsem vedela ze si nemam davat slofika kolem poledniho, kdy jezdi auto s vetsima balickama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
3.6.11 15:16

nazdár :D
Jdu se podívat, kolik jste toho za dobu mé nepřítomnosti nakecaly 8-o

Lino je položený a vypadá to krásně :dance: ještě to dotáhnout do konce - ale to až zítra a v neděli, sama tu toho moc nezmůžu :think: aspoň jsem umyla radiátor a okna - jen od toho nejhoršího… čekám, jestli zajde sestřenka, že bych ji zaúkolovala. Nechci se tu odrovnat :roll: Manža přijede bůhvíkdy, ještě makaj :zed: takže to budu ráda, když dorazí v deset :-x ale hlavně aby dojeli v pořádku, to je jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
3.6.11 15:18

Jaké bylo téma dne?? :mrgreen:

Ad plíny - na Anynu jsem jich měla zbytečně moc, stačilo by fakt tak 15 kousků, jak píše Ivet :wink: jsem měla velký oči… aspoň zbydou pro vnoučata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
3.6.11 15:19

Berus a co ta Ikea, tam se stavíte asi až cestou domů, co… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
3.6.11 15:37

zvizatinko my prijdem a nikde nikdo, vid? :-)
jaky mate lino? posli foto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
3.6.11 15:39
zvizatinka píše:
Berus a co ta Ikea, tam se stavíte asi až cestou domů, co… :think:

Jani já ani nevím jestli se tam stavíme…až dorazíme zpět,sejdeme se a já ti to vysvětlím-jen naznačím pěkný peripetie s autem-nikdy se nespoléhej na jiný lidi :cert: ale už jsem klidná…

holky díky moc,né že toho tady za týden nadrbete moc!! :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
3.6.11 15:40

jaj, veta nikdy se nespolehej na jiny lidi se mi nelibi :-? copak se stalo berus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
3.6.11 15:49

Flooa, chtěla jsem se zeptat, jak moc odpočíváš? A co všechno doma děláš? Já nechci mimískovi ublížit, ale ani nechci být lenoch lenošnej. A také se chci zeptat, jestli se ti to zlepšilo nebo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
3.6.11 15:51
janiii;-) píše:
jaj, veta nikdy se nespolehej na jiny lidi se mi nelibi :-? copak se stalo berus?

no Jani ani se neptej :-? měli jsme domluvené už měsíc a půl od jednoho známého,že nám půjčí na tu cestu své auto-my máme malou Fiestu a už fakt starou,tak se s ní bojíme jet daleko.Minulý víkend všchno v pohodě,že si pro něj dneska pojedeme a ve středu napíše přítelovi jen strohou sms,že auto nepůjčí,že ho dá do servisu :cert: chápeš to??mohl to tam dát kdykoliv před tím,nebo ten týden co by sme se vrátili-potřebuje jen vyklepnout dveře-nic závažného :cert: ani nevíš jak jsem ve středu brečela,už jsem chtěla volat babičce že teda nepřijedeme,ale přítel obvolal známé a nakonec jeho sestra nám půjčí auto-ale zase,měla sem pro něj jet ve dvě hodiny a ona zavolá,že bude až zítra dopoledne-vím že za to nemůže-protahuje to jedna ženská,která ho má v opravně.takže místo v 5-6 ráno vyjedeme asi kolem oběda :-? a to ještě bůh ví jestli né tim našim autem,protože už se fakt na nikoho nespoléhám :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
3.6.11 15:57
berusenka66 píše:
janiii;-) píše:
jaj, veta nikdy se nespolehej na jiny lidi se mi nelibi :-? copak se stalo berus?
no Jani ani se neptej :-? měli jsme domluvené už měsíc a půl od jednoho známého,že nám půjčí na tu cestu své auto-my máme malou Fiestu a už fakt starou,tak se s ní bojíme jet daleko.Minulý víkend všchno v pohodě,že si pro něj dneska pojedeme a ve středu napíše přítelovi jen strohou sms,že auto nepůjčí,že ho dá do servisu :cert: chápeš to??mohl to tam dát kdykoliv před tím,nebo ten týden co by sme se vrátili-potřebuje jen vyklepnout dveře-nic závažného :cert: ani nevíš jak jsem ve středu brečela,už jsem chtěla volat babičce že teda nepřijedeme,ale přítel obvolal známé a nakonec jeho sestra nám půjčí auto-ale zase,měla sem pro něj jet ve dvě hodiny a ona zavolá,že bude až zítra dopoledne-vím že za to nemůže-protahuje to jedna ženská,která ho má v opravně.takže místo v 5-6 ráno vyjedeme asi kolem oběda :-? a to ještě bůh ví jestli né tim našim autem,protože už se fakt na nikoho nespoléhám :pocitac:

vrrr vrrr…znamej dobrej teda… :-( ach jo, no ale taky znam par takovejch, ktery neco slibej a pak skutek utek :-(
tak pojedete pozdeji, hlavne ze vubec pojedete a hlavne abyste dojeli dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
3.6.11 16:01

Beru, Zvizi

nevíte, kde v čb koupit za dobře ty tetra pleny? ještě je nemám..
a taky pořád váhám, jestli jet do globusu pro ty Happy Bella nebo do Rosmanna pro pampersky, cenově jsou cca stejně. mám celkem 4 balíky a nevím, jestli se mi budou šikovat, tak furt váhám… jo kdyby člověk věděl, že taková akce bude po porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
3.6.11 16:26
Elis 1 píše:
Flooa, chtěla jsem se zeptat, jak moc odpočíváš? A co všechno doma děláš? Já nechci mimískovi ublížit, ale ani nechci být lenoch lenošnej. A také se chci zeptat, jestli se ti to zlepšilo nebo ne? :think:

Elis- tak nějak podle toho, jak se cítím. Snažím se hodně sedět s nohama nahoře, ale normálně vařím jednodušší jídla, tak abych u toho nemusela dlouho stát, akorát neluxuju a nestírám. Jinak beru ještě magnézium. Jo a nechodím na dlouhý procházky, třeba jsem už byla nakupovat, ale jen na chvíli, vím, kdy mám dost. A je to hlavně o nervech. Jinak se mi to minule už zlepšilo, říkala, že je to jen nepatrně, ale stejně ať se šetřím. Hlavně se musíš cítit ty, ale určitě odpočívej co nejvíc to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
3.6.11 16:26
kači31 píše:
nevíte, kde v čb koupit za dobře ty tetra pleny? ještě je nemám..
a taky pořád váhám, jestli jet do globusu pro ty Happy Bella nebo do Rosmanna pro pampersky, cenově jsou cca stejně. mám celkem 4 balíky a nevím, jestli se mi budou šikovat, tak furt váhám… jo kdyby člověk věděl, že taková akce bude po porodu…

Kači, to netuším :( já je tenkrát kupovala přes net :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
3.6.11 16:27

Teda Beru, to je fakt mazec, to tě chápu, taky bych brečela :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...