Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj mamci ![]()
berus hezkou a klidnou dovolenou, pekne si to uzij ![]()
holky ja ty latkovy pleny nemam jeste ani jednu…mama furt ze jich tu nekde ma po nas celej balik a zachovaly, tak cekam kdy vyplujou na povrch ![]()
ja jsem byla dneska vzhuru uz od sesti, protoze kolegyne z prace mi mela privezt nejakou obalku od ucetni, tak v obalce jsem mela stary vyplatnice a jeste spoustu stravenek za unor a za brezen. coz na jednu stranu je fajn, ale u nas je tady skoro nikde v obchode neberou, tak je asi pujdu nabizet pred tesco jako bony ![]()
dneska mi prisel dalsi balicek pro malou, ale nic disney, tak nic pro vas
a pak prisel jeste balicek pro me, ale ten uz byl asi moc velkej a nevesel se do schranky, takze pro nej budu muset na postu. ja jsem vedela ze si nemam davat slofika kolem poledniho, kdy jezdi auto s vetsima balickama ![]()
nazdár ![]()
Jdu se podívat, kolik jste toho za dobu mé nepřítomnosti nakecaly ![]()
Lino je položený a vypadá to krásně
ještě to dotáhnout do konce - ale to až zítra a v neděli, sama tu toho moc nezmůžu
aspoň jsem umyla radiátor a okna - jen od toho nejhoršího… čekám, jestli zajde sestřenka, že bych ji zaúkolovala. Nechci se tu odrovnat
Manža přijede bůhvíkdy, ještě makaj
takže to budu ráda, když dorazí v deset
ale hlavně aby dojeli v pořádku, to je jasný.
Jaké bylo téma dne?? ![]()
Ad plíny - na Anynu jsem jich měla zbytečně moc, stačilo by fakt tak 15 kousků, jak píše Ivet
jsem měla velký oči… aspoň zbydou pro vnoučata ![]()
zvizatinko my prijdem a nikde nikdo, vid? ![]()
jaky mate lino? posli foto ![]()
zvizatinka píše:
Berus a co ta Ikea, tam se stavíte asi až cestou domů, co…
Jani já ani nevím jestli se tam stavíme…až dorazíme zpět,sejdeme se a já ti to vysvětlím-jen naznačím pěkný peripetie s autem-nikdy se nespoléhej na jiný lidi
ale už jsem klidná…
holky díky moc,né že toho tady za týden nadrbete moc!!
![]()
jaj, veta nikdy se nespolehej na jiny lidi se mi nelibi
copak se stalo berus?
Flooa, chtěla jsem se zeptat, jak moc odpočíváš? A co všechno doma děláš? Já nechci mimískovi ublížit, ale ani nechci být lenoch lenošnej. A také se chci zeptat, jestli se ti to zlepšilo nebo ne? ![]()
janiii;-) píše:
jaj, veta nikdy se nespolehej na jiny lidi se mi nelibicopak se stalo berus?
no Jani ani se neptej
měli jsme domluvené už měsíc a půl od jednoho známého,že nám půjčí na tu cestu své auto-my máme malou Fiestu a už fakt starou,tak se s ní bojíme jet daleko.Minulý víkend všchno v pohodě,že si pro něj dneska pojedeme a ve středu napíše přítelovi jen strohou sms,že auto nepůjčí,že ho dá do servisu
chápeš to??mohl to tam dát kdykoliv před tím,nebo ten týden co by sme se vrátili-potřebuje jen vyklepnout dveře-nic závažného
ani nevíš jak jsem ve středu brečela,už jsem chtěla volat babičce že teda nepřijedeme,ale přítel obvolal známé a nakonec jeho sestra nám půjčí auto-ale zase,měla sem pro něj jet ve dvě hodiny a ona zavolá,že bude až zítra dopoledne-vím že za to nemůže-protahuje to jedna ženská,která ho má v opravně.takže místo v 5-6 ráno vyjedeme asi kolem oběda
a to ještě bůh ví jestli né tim našim autem,protože už se fakt na nikoho nespoléhám ![]()
berusenka66 píše:janiii;-) píše:no Jani ani se neptej
jaj, veta nikdy se nespolehej na jiny lidi se mi nelibicopak se stalo berus?
měli jsme domluvené už měsíc a půl od jednoho známého,že nám půjčí na tu cestu své auto-my máme malou Fiestu a už fakt starou,tak se s ní bojíme jet daleko.Minulý víkend všchno v pohodě,že si pro něj dneska pojedeme a ve středu napíše přítelovi jen strohou sms,že auto nepůjčí,že ho dá do servisu
chápeš to??mohl to tam dát kdykoliv před tím,nebo ten týden co by sme se vrátili-potřebuje jen vyklepnout dveře-nic závažného
ani nevíš jak jsem ve středu brečela,už jsem chtěla volat babičce že teda nepřijedeme,ale přítel obvolal známé a nakonec jeho sestra nám půjčí auto-ale zase,měla sem pro něj jet ve dvě hodiny a ona zavolá,že bude až zítra dopoledne-vím že za to nemůže-protahuje to jedna ženská,která ho má v opravně.takže místo v 5-6 ráno vyjedeme asi kolem oběda
a to ještě bůh ví jestli né tim našim autem,protože už se fakt na nikoho nespoléhám
vrrr vrrr…znamej dobrej teda…
ach jo, no ale taky znam par takovejch, ktery neco slibej a pak skutek utek ![]()
tak pojedete pozdeji, hlavne ze vubec pojedete a hlavne abyste dojeli dobre ![]()
nevíte, kde v čb koupit za dobře ty tetra pleny? ještě je nemám..
a taky pořád váhám, jestli jet do globusu pro ty Happy Bella nebo do Rosmanna pro pampersky, cenově jsou cca stejně. mám celkem 4 balíky a nevím, jestli se mi budou šikovat, tak furt váhám… jo kdyby člověk věděl, že taková akce bude po porodu…
Elis 1 píše:
Flooa, chtěla jsem se zeptat, jak moc odpočíváš? A co všechno doma děláš? Já nechci mimískovi ublížit, ale ani nechci být lenoch lenošnej. A také se chci zeptat, jestli se ti to zlepšilo nebo ne?
Elis- tak nějak podle toho, jak se cítím. Snažím se hodně sedět s nohama nahoře, ale normálně vařím jednodušší jídla, tak abych u toho nemusela dlouho stát, akorát neluxuju a nestírám. Jinak beru ještě magnézium. Jo a nechodím na dlouhý procházky, třeba jsem už byla nakupovat, ale jen na chvíli, vím, kdy mám dost. A je to hlavně o nervech. Jinak se mi to minule už zlepšilo, říkala, že je to jen nepatrně, ale stejně ať se šetřím. Hlavně se musíš cítit ty, ale určitě odpočívej co nejvíc to jde.
kači31 píše:
nevíte, kde v čb koupit za dobře ty tetra pleny? ještě je nemám..
a taky pořád váhám, jestli jet do globusu pro ty Happy Bella nebo do Rosmanna pro pampersky, cenově jsou cca stejně. mám celkem 4 balíky a nevím, jestli se mi budou šikovat, tak furt váhám… jo kdyby člověk věděl, že taková akce bude po porodu…
Kači, to netuším
já je tenkrát kupovala přes net ![]()