Poradna duly
Jana Čurdová
Hannah84 píše:
floa - no začíná na mě jít spíš nostalgický splín, cože jako budu dělat, když nebudu mít prácino jo, ale ne budu si teď užívat, odpočívat, defacto celý červen ještě za výplatu, červenec už nějak přežiju a pak už budu mít práce s broučkem nad hlavu…
Ono ti to uteče, budeš připravovat věcičky, to taky něco zabere, můžeš si pospat a hlavně si prostě odpočineš. A jedete ještě někam na dovču před porodem? My jedeme hned po nástupu na mateřskou začátkem července na chalupu do Adršpachu. Je tam nádherně. Na víkend se tam pravidelně sejdeme celá rodina a známí, koupí se soudek piva, grilujeme a pak od neděle večer už zůstáváme sami ještě s bratrancem a jeho přítelkyní celý týden a užíváme … ![]()
beru štastnou cestu a užijte si dovolenou ![]()
holky to máte tolik plen já asi 10-15 a jen obyčejný bílý…
floa - jééé do Adršpachu bych jela hned, jezdila jsem tam jako malá a i s manželem jsme tam byli na našem prvním stanování… no my asi nikam nepojedem protože manžel bude každý den v práci až do porodu, abysme vše zvládli. Já pojedu akorát na týden k rodičům, asi teď v červnu v půlce…takže červen mi uteče to jo, akorát pak ten červenec to už budu čekat a čekat a čekat ![]()
kačka - já mám podobně jako paja, 20 bílých plen a asi 6 barevných s potiskem a 2 tetra pleny s beruškama (ty veliké)
velké mám taky dvě a pak ručníky ![]()
musím si zase sednout a pořádně kouknout co vše mám a ne a už to dokoupit…
Holky, teď jsem ušetřila, stavovali se tu naši a přivezli mi GS mamavit, tak nemusím kupovat, hurááá ![]()
Do toho Adršpachu se fakt už hrozně těším, tak je tak nádherný vzdoušek a klídeček a do porodnice ať do Trutnova nebo do Náchoda je to kousek, kdyby náhodou.
Ahoj holky
to je dnes vedro, bleee
teda vy mate plen, ja jen 15ks mela jsem to tak u prvni dcery a stacilo
tak sem si predchvilkou dala nanuk, mnaaam ![]()
Holky, já jsem takový tele - takhle si zkazit chuť k jídlu, to umím jen já. Pěkně si drhnu troubu, jelikož už chvíli nevěděla, co je to čistota a nestříknu si já tele ten hnusnej sajrajt přímo do nosu? A to dělám k obídku zelí + bramborový knedle se salámem a s cibulkou - to jídlo miluju, ale po tomhle vůbec nemám chuť… ach jo ![]()
paja2110 píše:
Holky, já jsem takový tele - takhle si zkazit chuť k jídlu, to umím jen já. Pěkně si drhnu troubu, jelikož už chvíli nevěděla, co je to čistota a nestříknu si já tele ten hnusnej sajrajt přímo do nosu? A to dělám k obídku zelí + bramborový knedle se salámem a s cibulkou - to jídlo miluju, ale po tomhle vůbec nemám chuť… ach jo
Páji, opatrně, dávej na sebe pozor ![]()
Flooa píše:paja2110 píše:Páji, opatrně, dávej na sebe pozor
Holky, já jsem takový tele - takhle si zkazit chuť k jídlu, to umím jen já. Pěkně si drhnu troubu, jelikož už chvíli nevěděla, co je to čistota a nestříknu si já tele ten hnusnej sajrajt přímo do nosu? A to dělám k obídku zelí + bramborový knedle se salámem a s cibulkou - to jídlo miluju, ale po tomhle vůbec nemám chuť… ach jo
budu muset víc, takhle blbě škubnout rukou… fůůůj ![]()
paja - ty jsi ale trdlo ![]()
tak holky já vyrážím vyřizovat papíry a pak domů, ozvu se vám už jako nepracující
![]()
Hani, tak si užij poslední pracovní chvilinky a pak se ozvi. Já jdu na vzduch, nebo mě to tady všechno pokope a bude zle
tak zatím pěkně odpoledne maminky ![]()
Hannah84 píše:
paja - ty jsi ale trdlo
tak holky já vyrážím vyřizovat papíry a pak domů, ozvu se vám už jako nepracující![]()
Jasný ![]()
já dneska dělala bramborové noky se sýrovou omačkou škoda že místo noku se povedlo rozvařená placka ale s tou sýrovou omačkou to bylo dobrý až sem se přežrala jako vždy
![]()
paja2110 píše:Flooa píše:budu muset víc, takhle blbě škubnout rukou… fůůůjpaja2110 píše:Páji, opatrně, dávej na sebe pozor
Páji ty si dáváš teda
já zase gruntovala celý byt,ať neodjíždíme z chlívu a řeknu vám,jsem úplně ko
teď čekám na přítelovo sestru,bude nám půjčovat auto tak ho musím jet vyzvednout-v životě sem ho neřídila,tak mi držte palce,ať dojedu domů ![]()
já ani nevím kolik mám plínek-s prckem sem měla asi 20ks a te´d jsem je ještě nekoupila-ty po prckovi jsou díky příkrmům nepoužitelný-jako na doma jo,ale k dr a ven bych se asi hambou propadla
sem zjistila že si musím napsat seznam věcí co mi chybí,nebo to nekoupím nikdy ![]()