Poradna duly
Jana Čurdová
hani to ta moje zas na vsechno v tehotenstvi mava rukou ze to nic neni, ze to zna, ze je to to a to a ze to mela taky…
nekdy mam pocit, ze kdybych za ni prisla a rekla ji - hele mam kapavku, tak nad tim mavne rukou ze to nic neni, ze to zna a mela to taky ![]()
zvizatinka píše:Hannah84 píše:Nooo, Ty to máš taky pěkný
holky, nechte ty tchýně, škoda slov…
jako mě se třeba moje tchýně ani jednou za celé těhu nezeptala, jak mi je a ani mi třeba neřekla, jéé už máš bříško…ale já se snažím mít jí u pr***, víte kde…teď se hrozím toho až přijedou příští pátek a budou u nás do soboty a já s nimi sama, neboť manžel je v práci a domu přijede až před půlnocí…co si s ní a se švagrovou budu povídat to fakt nevímholky, to jsme se tu nějako sešly
![]()
![]()
![]()
musíme mít pevný - hoooodně pevný - nervy
zvizatinko houby pevny nervy, nezalozime spis nejakou rezervaci pro tchyne?
![]()
janiii;-) píše:zvizatinka píše:zvizatinko houby pevny nervy, nezalozime spis nejakou rezervaci pro tchyne?Hannah84 píše:Nooo, Ty to máš taky pěkný
jako mě se třeba moje tchýně ani jednou za celé těhu nezeptala, jak mi je a ani mi třeba neřekla, jéé už máš bříško…ale já se snažím mít jí u pr***, víte kde…teď se hrozím toho až přijedou příští pátek a budou u nás do soboty a já s nimi sama, neboť manžel je v práci a domu přijede až před půlnocí…co si s ní a se švagrovou budu povídat to fakt nevímholky, to jsme se tu nějako sešly
![]()
![]()
![]()
![]()
i tchány ![]()
a jak by jim tam urcite bylo dobre! vsichni pekne pohromade, mohli by nas tam od rana do vecera drbat… ![]()
Hannah84 píše:
jako mě se třeba moje tchýně ani jednou za celé těhu nezeptala, jak mi je a ani mi třeba neřekla, jéé už máš bříško…ale já se snažím mít jí u pr***, víte kde…teď se hrozím toho až přijedou příští pátek a budou u nás do soboty a já s nimi sama, neboť manžel je v práci a domu přijede až před půlnocí…co si s ní a se švagrovou budu povídat to fakt nevím
To je teda svatá pravda
- škoda slov !!! Mně zase tchýně nic nepochválí, všechno hned shazuje a všechno je zbytečný
Ale fakt nemá cenu se rozčilovat ![]()
zvizatinka píše:janiii;-) píše:i tchányzvizatinka píše:zvizatinko houby pevny nervy, nezalozime spis nejakou rezervaci pro tchyne?Hannah84 píše:Nooo, Ty to máš taky pěkný
![]()
![]()
![]()
![]()
Jo i tchány
![]()
teeeda fakt vam musim podekovat, protoze jste me tak rozesmaly a zvedly mi naladu… ![]()
Musíme se z toho přece někde vypovídat. A já to můžu říct jenom tady, jinde neee. V pondělí příjde kamarádka s manželem a malým, chceme grilovat a mně je úplně jasný, že tam nakonec s náma skončí i tchýně. Ach bože a nemůžu proti tomu nic udělat
A pardon, že se vám do toho pletu se svejma problémama.
flooa dyt ja se tu taky pletu se svejma problemama ![]()
to s tim grilovanim me mrzi, taky uz jsem se parkrat tesila na grilovacku jak si to uzijem s tema a tema a misto toho to dopadlo jinak, protoze tam byl navic nekdo, kdo tam bejt ani nemel. tak vim jak to dovede otravit… ![]()
Flooa píše:
Musíme se z toho přece někde vypovídat. A já to můžu říct jenom tady, jinde neee. V pondělí příjde kamarádka s manželem a malým, chceme grilovat a mně je úplně jasný, že tam nakonec s náma skončí i tchýně. Ach bože a nemůžu proti tomu nic udělat![]()
A pardon, že se vám do toho pletu se svejma problémama.
nám to nevadí
![]()
Já jsem ráda, že jsem tady s mojí mamčou… ta k nám nezajde, když ji vyloženě nepozvu. Kdybychom bydleli u tchánovců, tak je vše asi jinak ![]()
A pak nastává problém, jak jim říct, že se to nehodí, aby tam byli taky… to je právě ono
aby šli zas domů ![]()
zvizatinko to je jak u nas…
bydlime u moji mamky a tu kolikrat musime premlouvat, jestli si nechce jit sednout s nama na chvili…
janiii;-) píše:
teeeda fakt vam musim podekovat, protoze jste me tak rozesmaly a zvedly mi naladu…
to jsem ráda, že je Ti líp - aspoň dočasně ![]()
janiii;-) píše:
bydlime u moji mamky a tu kolikrat musime premlouvat, jestli si nechce jit sednout s nama na chvili…
aspoň že ty naše mamči jsou normální
ale vždyť i ony jsou tchýně - jenže chlapi to tak neprožívaj nebo já nevím ![]()
zvizatinka píše:janiii;-) píše:aspoň že ty naše mamči jsou normální
bydlime u moji mamky a tu kolikrat musime premlouvat, jestli si nechce jit sednout s nama na chvili…ale vždyť i ony jsou tchýně - jenže chlapi to tak neprožívaj nebo já nevím
To teda, chlapi ty to tak neprožívaj. A teď z jiného soudku. Příští týden jsem se objednala k nové kadeřnici, ta moje děsně zdražila kvůli nájmu, to už bylo neúnosný. Sice vás to nezajímá, ale není to o tchýních ![]()