Poradna duly
Jana Čurdová
U nás se to počasí rázem změnilo a už se žene asi pěknej slejvák. V Pardubicích už to asi řádí, my jsme ještě kousek dál, tak jdu pouklízet, co kde volně leží, ptž. se zvedá i vítr.
Flooa jj to zvládnem. Musíme. Co ty, už se čípek dál nezkracuje?
Ahojky, tak jsme zpět a jsem víc než nadšená. Minulou kontrolu to byla slečínka na 90% a po dnešku je to 100% - pohlaví bylo skvěle vidět
Jinak zátěžový test taky v normě - 5,7, takže prý výborný, tak mám radost ![]()
Tak jsem se šla zase podívat za kamarádkou do obchodu a co ona na mě nevytasí? Krásný overálek RŮŽOVÝ s Méďou Pů, takže jsem ho hned brala a ještě jsem si oddělala potom do kolíbky spací pytel s prasátkem Winnie - jak jinak - růžový, ale ten si vezmu, až půjdu 22. 6. na kontrolu.
Konečně jsem stihla i vyfotit kočárek, takže zase navečer budou nové fotky v albu ![]()
paja - super, že máš vše OK, já jdu na další taky 22.6., to mi budou dělat poslední odběry než mě pak přešoupnou na kontroly do porodnice…už se těším na foto ![]()
krmar píše:
U nás se to počasí rázem změnilo a už se žene asi pěknej slejvák. V Pardubicích už to asi řádí, my jsme ještě kousek dál, tak jdu pouklízet, co kde volně leží, ptž. se zvedá i vítr.Flooa jj to zvládnem. Musíme. Co ty, už se čípek dál nezkracuje?
Právě že nezkracuje, tak jsem mooc ráda
Sice nedělám nic extra těžkýho, ale normální práci doma prostě musím zastat, takže ten klid zas tak nedodržuju, ale snažím se, tak jsem za to ráda, že se to nezhoršuje. Za 14 dní zase budou nějaký odběry, nevíte někdo na co? Jsem se jí zapomněla zeptat.
Páji, to je dobře, že je vše v pořádku
A že máte princeznu na 100%
Už se těším na fotečky.
floa - já jdu na poslední odběry za 3 týdny a je to jen krevní obraz klasický, ale mám RH faktor +, ten kdo má mínus tak to má asi víc věcí, protože mi dneska sestra říkala, že to mám jednodušší, když mám plus…tak nevím
ale já v tu dobu budu už 33 tt, tak nevím, co to máš ty za odběry ![]()
ty jo tak jsem už teď mohla jít z práce a nemužu, měla jsem jít ještě k notáři na čtvrtou a klient nestíhá a prej až v pět
tak to přijedu domů bůh ví kdy, ach jo, to mě tedy pěkně vytočil… ![]()
Hannah84 píše:
floa - já jdu na poslední odběry za 3 týdny a je to jen krevní obraz klasický, ale mám RH faktor +, ten kdo má mínus tak to má asi víc věcí, protože mi dneska sestra říkala, že to mám jednodušší, když mám plus…tak nevímale já v tu dobu budu už 33 tt, tak nevím, co to máš ty za odběry
Tak třeba to bude to samý, co máš ty a dělá to každý doktor asi v jiným termínu, nebo teda nevím
Ale já mám taky plus. No uvidíme, já budu 31tt.
Hannah84 píše:
ty jo tak jsem už teď mohla jít z práce a nemužu, měla jsem jít ještě k notáři na čtvrtou a klient nestíhá a prej až v pěttak to přijedu domů bůh ví kdy, ach jo, to mě tedy pěkně vytočil…
To mě mrzí, určitě ses moc těšila. Ale vždyť už to máš za pár ![]()
floa - no štve mě hlavně ten klient, v pátek jsem měla dovolenou a kvůli němu byla 5 hodin v práci a dnes když máme pracovat do pěti, tak já budu strašit ještě někde u notáře
ach jo…no už to holt přežiju, jen dva dny
a v pátek půjdu brzy, kašlu na to ![]()
a koukám paja už přidala foto, super kočárek ![]()
Hannah84 píše:
floa - no štve mě hlavně ten klient, v pátek jsem měla dovolenou a kvůli němu byla 5 hodin v práci a dnes když máme pracovat do pěti, tak já budu strašit ještě někde u notářeach jo…no už to holt přežiju, jen dva dny
a v pátek půjdu brzy, kašlu na to
a koukám paja už přidala foto, super kočárek
To ti věřím, že tě štve, ale říkej si už jen dva dny ![]()
Pájo- bomba, pěkný kočárek ![]()
Páji kočárek je moc krásnej!!! ![]()
holky gratuluju k úspěšným kontrolám ![]()
mě čeká kontrola 13.června a už se nemůžu dočkat.hned toho 15.budu mít taky odběry-já mám právě ten Rh- tak jsem na to zvšdavá,pak by se měl ještě někdy kolem 34tt dělat stěr na straptokoka ne?nevíte?já už si prd pamatuju ![]()
krmar no ona ta korbička je fakt mini-asi nějakých 70cm má jenom
to je fakt málo
ale nějak to těch pár měsíců přežijeme-jen nesmím porodit dlouhána ![]()
holky tady je to tak na střídačku,i už pršelo malinko ale pak svítilo i sluníčko a pak nic nevím-spala jsem s prckem ![]()
Hani to je děs,že musíš tvrdnout v práci kvůli klientovi dýl
ale jak říkáš už jen pár dní a máš to za sebou ![]()
Ke konci těhotenství se dělají zase ty odběry jako na začátku - leuko, ug, HB, HPV, HIV, Hb+g, BWR - opisuju ty názvy z těhotenské průkazky z minulého těhotenství, takže nevím co to vše znamená, a byla jsem v 35 tt, stěr na streptokoka mi dělali v 37tt.
krmar píše:
Ke konci těhotenství se dělají zase ty odběry jako na začátku - leuko, ug, HB, HPV, HIV, Hb+g, BWR - opisuju ty názvy z těhotenské průkazky z minulého těhotenství, takže nevím co to vše znamená, a byla jsem v 35 tt, stěr na streptokoka mi dělali v 37tt.
aháá já už si to nějak nepamatuju
ale streptokoka mi dělai určo v tom 34tt-protože v 37tt byl už prcek na světě
krmar píše:
Cože, jako na začátku
To mi jako budou brát zase 4 zkumavky, jo?
![]()