TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
1.6.11 09:06

Jo a Pájo, ať ti dobře dopadne zátěžák :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
1.6.11 09:10

Ahojky maminky, jestli nebude vadit, tak si vás taky přidám na facebooku. Já tam mám jméno Eliška Vozdecká Sedlářová.
Můžu říct, že už vás několik dní dočítám a teď se mi to teprve podařilo dočíst všechno. Už ani nevím na co jsem chtěla všechno reagovat.
Takže hodně opožděně Mascha - krásnej kočárek.
Janiii - moc pěkný kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
1.6.11 09:12

Včera mě hrozně bolelo břicho, že jsem myslela, že pojedu do porodnice, pak se to najednou uklidnilo, ale večer to začalo znovu, takže jsem moc ráda, že jdu zítra k doktorovi. Jinak maminkám co jdou dnes také přeji aby vše dobře dopadlo a jestli budou mít ultrazvuk, ať jsou mimča pěkně vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.6.11 09:14
Elis 1 píše:
Včera mě hrozně bolelo břicho, že jsem myslela, že pojedu do porodnice, pak se to najednou uklidnilo, ale večer to začalo znovu, takže jsem moc ráda, že jdu zítra k doktorovi. Jinak maminkám co jdou dnes také přeji aby vše dobře dopadlo a jestli budou mít ultrazvuk, ať jsou mimča pěkně vidět.

Elis, to mě mrzí a nebyly to jen prdíky :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
1.6.11 09:17

Ahojky Flooa, no řekla bych, že ani ne. Ze začátku to bolelo, jako když bych měla mít menses a šla ta bolest do zad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
1.6.11 09:18

Pavli, krásný věcičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
1.6.11 09:18

ahoj holky, já mám dnes ten velký UTZ tak se moc moc těším, akorát jsem včera udělala trošku blbost. Nestihala jsem z práce, tak jsem pár metrů dobíhala metro, abych pak stihla autobus domů, no a hrozná křeč do břicha, jsem myslela, že v tom metru pak umřu, fakt šíleně to bolelo, tak doufám, že jsem si tam neudělala nějaký hematom nebo něco, každopádně to pořád cítím i dnes na pravý straně podbřišku :-( manžel ten mi ještě vynadal :-( já doufám, že to bude jen namožený sval, bolí to jak když třeba člověk dlouho běží a píchá ho pod žebry, tak tohle je podobný…KOntrolu mám ve 12, tak se vám pak ozvu. zatím pa
berus + zviz - pěkné fotky ze včerejšího výletu, hlavně děcka, jak pak usnuly v autě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.6.11 09:19
Elis 1 píše:
Ahojky Flooa, no řekla bych, že ani ne. Ze začátku to bolelo, jako když bych měla mít menses a šla ta bolest do zad

Aha, tak to asi ne. To je dobře, že zítra jdeš k doktorce, neboj, bude to OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.6.11 09:21
Hannah84 píše:
ahoj holky, já mám dnes ten velký UTZ tak se moc moc těším, akorát jsem včera udělala trošku blbost. Nestihala jsem z práce, tak jsem pár metrů dobíhala metro, abych pak stihla autobus domů, no a hrozná křeč do břicha, jsem myslela, že v tom metru pak umřu, fakt šíleně to bolelo, tak doufám, že jsem si tam neudělala nějaký hematom nebo něco, každopádně to pořád cítím i dnes na pravý straně podbřišku :-( manžel ten mi ještě vynadal :-( já doufám, že to bude jen namožený sval, bolí to jak když třeba člověk dlouho běží a píchá ho pod žebry, tak tohle je podobný…KOntrolu mám ve 12, tak se vám pak ozvu. zatím pa
berus + zviz - pěkné fotky ze včerejšího výletu, hlavně děcka, jak pak usnuly v autě :mrgreen:

Hannah- musíš na sebe být víc opatrná, kočko. Mně se tohle stává, když se třeba prudce otočím v posteli, to mám pak pocit, jako by se mi tam všechno přetrhalo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
1.6.11 09:42

ahojky těhulínečky

Krmar neboj,my vás tu nenecháme :mrgreen: tohle je náše základna! :mrgreen:

jak tu někdo psal o tý bolesti břicha jako na ms a k tomu bolesti zad-to mám přesně já už nějaký týden,ale dr mi řekl že je to normální,ale je možné že u drohorodičky tak brzo můžou být i poslíci-ale je fakt že já nepočítala nějaký časový intervaly-bolelo to pořád v kuse.Jinak křeče-to je u mě kapitola sama pro sebe :-x každé ráno je málem mám když se protahuju,naštěstí ale stihnu stáhnout chodidlo směrem k sobě tak se křeč nerozjede-už jsem vycvičená z prvního těhu :lol: ale ani magnézko mi na to nezabírá

Hani no teda,šetři se!!!!

holky mě dneska čeká zase praní a úklid a pomalu jdu chystat kopice oblečení na to Slovensko-už se nám to blíží,ale moc se těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
1.6.11 09:44

jinak holky mám předběžně zamluvenou tuhle korbičku tak jsem zvědavá jestli obchod klapne a já jí budu mít na konci června doma :potlesk:

http://deti.bazos.cz/…OP-stavu.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
1.6.11 09:48
berusenka66 píše:
jinak holky mám předběžně zamluvenou tuhle korbičku tak jsem zvědavá jestli obchod klapne a já jí budu mít na konci června doma :potlesk:http://deti.bazos.cz/…OP-stavu.php

Korbička je moc pěkná a za super cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
1.6.11 09:49
berusenka66 píše:
ahojky těhulínečky

Krmar neboj,my vás tu nenecháme :mrgreen: tohle je náše základna! :mrgreen:

jak tu někdo psal o tý bolesti břicha jako na ms a k tomu bolesti zad-to mám přesně já už nějaký týden,ale dr mi řekl že je to normální,ale je možné že u drohorodičky tak brzo můžou být i poslíci-ale je fakt že já nepočítala nějaký časový intervaly-bolelo to pořád v kuse.Jinak křeče-to je u mě kapitola sama pro sebe :-x každé ráno je málem mám když se protahuju,naštěstí ale stihnu stáhnout chodidlo směrem k sobě tak se křeč nerozjede-už jsem vycvičená z prvního těhu :lol: ale ani magnézko mi na to nezabírá

Hani no teda,šetři se!!!!

holky mě dneska čeká zase praní a úklid a pomalu jdu chystat kopice oblečení na to Slovensko-už se nám to blíží,ale moc se těším!

Taky jsem si právě říkala, jestli to už nebyli poslíčci, ale zase na druhou stranu jsem si říkala, že na to je ještě čas. No zítra se zeptám doktora a budu moudřejší.

Jo a s těma křečema v nohách to mám stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
1.6.11 09:50
Elis 1 píše:
berusenka66 píše:
jinak holky mám předběžně zamluvenou tuhle korbičku tak jsem zvědavá jestli obchod klapne a já jí budu mít na konci června doma :potlesk:http://deti.bazos.cz/…OP-stavu.php
Korbička je moc pěkná a za super cenu.

jj taky se mi moc líbila ta barevná kombinace,ona je teda šíleně malinká,ale my jí budeme mít jen na asi tři měsíce nejdýl,pak snad konečně koupí přítel ten peg perego :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.6.11 09:53
berusenka66 píše:

Ahoj Beru- ta je moc pěkná, tak ať to klapne :palec: A až ti příjde, necháš si ji doma? Já teda myslela, že když beru to magnézium, tak že taky nebudu mít křeče, ale ještě teď mě to bolí a mám pocit, že při každým blbým pohybu se to vrátí a to mě teda úplně děsí, protože to fakt bylo něco :pocitac: :pocitac: Jo a teď tady začíná bouřka, super 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí