TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10360
31.5.11 08:36

Dobré ráno,

Anet není ve školce,t ak razíme k našim k bazénu..nic jinýho se dneska asi dělat nedá :roll:

Ivet prosím tě, hubneš tou dietou? já jen omezila sladký a jím pravidelně a mám -1kg :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
31.5.11 08:37
Ivet23 píše:
Dobre rano maminky :kytka: tak to ja ani nevim ceho kolik mam :mrgreen: nejak cekam az mi muzik postavi komodu a ja zacnu prat a zehlit :lol: Ale je ted stale pryc na montazi :cry: jen tedy nemam jeste zadne pleny a kosmetiku ani lekarnu :cry: sem to ostuda :oops: Ted bych se nejak potrebovala dokopat a zacit uklizet, mam doma pekny bordel, ale vubec se mi nechce :-( jeste kdyz je venku tak krasne.

ivet jsme dve ostudy :-) lekarnu nemam vubec a z kosmetiky jen neco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
31.5.11 08:41

AICUUL- no to nevim jeste jsem se vubec nevazila, moje vaha vazi jinak nez ta od dr :roll: takze vubec nevim. JANIII- no tak nejdu rodit poprve tak to nejak dam dohromady :-D u prvniho jsem mela nakoupene hromady vseho a byli to zbytecne vyhozene penize :-? Treba plenky 1 pro me zbytecnost vubec sem nepouzila rovnou 2 :-) ale zas zalezi na mimcu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
31.5.11 08:44

Holky, já toho taky ještě mraky nemám..kosmetiku a lékárnu žádnou, je čas :wink: prát se chystám až v červenci…manža jede s Anetkou na Apaluchu, tak budu mít pár dní volno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
31.5.11 08:44

ivet ach jak ti zavidim, ze mas alespon nejakou predstavu :mrgreen:
ja netusim vubec ale vubec nic, samozrejme tady toho hodne vyctu a beru si vsechny rady zkusenejsich k srdci, ale kolikrat tu pak stejne sedim a rvu si vlasy ze vubec nevim a pripadam si jak trubka :mrgreen: holt neni nad vlastni zkusenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
31.5.11 08:47

aicuul ja zacala plasit uz nekdy v breznu co budem muset vsechno nakoupit, vsichni mi rikali ze jsem asi spadla z visne, ze je jeste mraky casu a ted zas vsichni hrotej, jestli uz mam vsechno :mrgreen:
a nejvic me dostala jedna takova, co uz asi pred mesicem na me at uz zacinam nakupovat plenky (ale vsechny mozny velikosti), kdekoli je uvidim v nejaky akci…
no…uf… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
31.5.11 08:49

Ahoj těhulky. Tak s prsama jsme na tom asi všechny stejně, jak tak čtu, ale já jsem to pak hodně srovnala cvičením. Nebylo to sice pořád ještě jako dřív, ale vytahaný na pupek taky ne.

Kolik čeho a od jaké velikosti taky moc přehled nemám, ale myslím, že taky nejvíc věcí ve velikosti 62.

Ikea tak tam bych taky ráda, ale za jedno to nebaví manžela, za druhé máme nejblíž Prahu, takže pro pár věcí se to tam finančně až tak nevyplatí a za třetí - včera jsem chodila asi hodinu jen tady po městě a břicho zase jak šutr, pak mi tvrdlo i celé odpoledne, i když už jsem byla v klidu a sezobla magnézko, takže už bych nějaký výlet asi nedala. Asi už jsem na to těhotenství taky nějak stará či co. Tohle z prvního těh. vůbec neznám. Ale soused jezdí do Prahy hodně často a nafukovací převalovací podložku mám u něj taky objednananou. Taky si ji chci dát jen do koupelny a navíc bych ji pak mohla vzít i na dovolenou. A stojí myslím 169,– kč, jestli se nepletu a a ta sada froté potahů byla taky asi kolem 200 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
31.5.11 08:53

Jani tak plenky bych teda zrovna moc do velkých zásob nebrala, ptž se mi pak stalo, že naši i manželovi rodiče vždy balík přivezli a pak už jsem potřebovala větší a měla tu ještě nasyslené ty menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
31.5.11 08:56
krmar píše:
Jani tak plenky bych teda zrovna moc do velkých zásob nebrala, ptž se mi pak stalo, že naši i manželovi rodiče vždy balík přivezli a pak už jsem potřebovala větší a měla tu ještě nasyslené ty menší.

ja to ani nemam v planu. o vikendu jsem se vybavila tema uplne zakladnima podle rad holek tady a dal to nehrotim, ze bych jako nakupovala predem plenky pro rocni dite… :-)
vim ze kamaradky to myslej dobre, ale nektery ty rady si myslim jsou trochu mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
31.5.11 08:58

Kmar, to jue pravda! u plenek bych fakt tolik nekupovala. ja si koupim jeden balik 1 a jeden 2 :-) to uplne staci :lol: JANIII- predstava je ale nejak to nehrotim :-) na prani mam cas a na nakup taky :lol: PAK SE BUDU DIVIT AZ PORODIM PREDCASNE :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
31.5.11 09:02

ivet nestras :mrgreen:
s timhle me ted trochu desi mamka po nasi hrr hrr navsteve podoli min tyden.
ale taky trochu cerpa sama od sebe, ja jsem se vydala na svet taky pekne „zakerne“ :mrgreen: kdyz to nejmin cekala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
31.5.11 09:06

Ahoj holky :mavam:
tak dneska jsem vstávala s hrozným pocitem… 8-o celou noc se mi zdálo, že předčasně rodím a ještě nemám nic nakoupeno…ufff.

Abyste byly v obraze, mám pár věciček, kočár, přebalovák, výbavu do postýlky a chybí mi: postýlka, veškerá kosmetika, lahvičky, dudlíky, lékárnička, kojící podprsenka a spousta dalších věcí…no prostě hrůza. :-( Takže dneska asi vezmu obchody útokem, protože je lepší být připraven, než-li překvapen, že?

Jo a jestli si dobře vzpomínám na vzdálenou diskuzi, tak zítra na Den dětí :mrgreen: má několik z nás poradnu, tak ať je vše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
31.5.11 09:09

JANIII- doufam, ze to prijde v terminu :mrgreen: Tynku jsem prenasela tyden :-) byla jsem na kontrole a dr mi v nemocnici rika to jeste nevypada vubec na porod at prijdu na kontrolu za 3dny a pak ze vyvolame porod a ja druhy den rano porodila :mrgreen: :mrgreen: ja nemam ani moc obleceni, mala je v cervenci a ven chodila jen v plince takze dupajdy a body 56 vyuzity jen na noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
31.5.11 09:15

teeeda jak tu ctu, co kdo ma tak zjistuju ze ja vubec nic nemam 8-o :mrgreen:

ivet mne kamosky rikaly, ze prvorodicky vetsinou prenasej a ze me to urcite ceka taky. a jina kamoska mi vyvestila z nejakyho prisernyho horoskopu, ze porodim uz posledni tyden v cervenci. cekam kdy na to mezi sebou vypisou kurzy a zacnou sazet :mrgreen:

no me proste nejvic desi, ze nebudu vedet, jak moc mam malou obliknout nebo neobliknout, s takhle malym miminkem jsem se vubec nejak bliz nesetkala, kdysi jsem bydlela na byte s kamaradkou, kdyz jsme se sestehovaly tak jeji holcicka mela asi pul roku, takze po nasem souziti ve 2+kk bych rekla, ze od pul roku vejs si s mimcem poradim, ale co do ty doby… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
31.5.11 09:34

ahoj holky, venku je teda hic, to je jet se někam koupat, ještěže mám v práci klimošku, asi nevylezu celý den, až v pět, až půjdu domů :-)
Jani, IVet - já taky nemám žádné pleny, právě se taky celkem bojím, že mi přivezou rodiče, takže koupíme jen jeden dva balíky, navíc mám i nějaké látkové, takže to je kdžytak zajištěný a dokoupí se pak podle potřeby
elemka - pěkné sny teda
Jinak mě lidi říkají po různu, někdo trvrdí, že prvorodičky přenášej, někdo zase, že rodí předčasně, no a pak si má člověk vybrat, já myslím, že to je individuální u každýho a odhadnout to prostě nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí