Poradna duly
Jana Čurdová
berusenka66 píše:zvizatinka píše:berusenka66 píše:I ty vtipálkuzvizatinka píše:mnoooooberusenka66 píše:tak kam bychom mohly vyrazit??zvizatinka píše:no hele klíďo vás adoptujeme-v plánu nic nemáme
Berusko co máte v plánu na zítřek??? Nechcete nás adoptovat??![]()
![]()
a tchýni vem sebou
![]()
![]()
já bych ráda někam ven, do přírody, ale do stínu… kde by bylo hřišťátko třebas a nějaký jídlo
![]()
kde takový místo je??stín máme tady v lese-hřiště si děti udělají z chrastí a jídlo?nějaký plody lesa by se tam už možná našli
![]()
tak já nevím kam,máš nějaký nápad??
napadla mě jen stromovka,ale tam stínu moc nebude
nebo někam k vodě..? To je asi blbý, co… takovej Plav nebo Lipno!!! Nechce se Ti? Přijeli byste k nám, přendáme Daníse ke mně do auta a pofrčíme ![]()
teda holky, jdu na oběd a vrátím se a tady toho zas spousty ![]()
teda Zviz + Beru, taky bych jela na Lipno, ale mám to trochu z ruky ![]()
ted teda nevím, na co všechno jsem chtěla reagovat ![]()
ahojky maminy ![]()
janii koukám že naše tchýně sou si hodně podobné- pořád říka jak nás chce vidět pak se ani nebaví, a vždy mě dostane že máme přijet my přitom to mají stejně daleko jako my k nim…moc tam nejezdím tak malou vidí fakt malo.
pořád kupuje věci nic proti ale ani se nezeptá na číslo a co bych potřebovala a kupuje podle sebe a většinou špatně-velikost. A nedávno si vymyslela že až půjdu do porodnice že chce malou
tak to sem se fakt zasmála ![]()
Hannah84 píše:
teda holky, jdu na oběd a vrátím se a tady toho zas spousty
teda Zviz + Beru, taky bych jela na Lipno, ale mám to trochu z ruky
ted teda nevím, na co všechno jsem chtěla reagovat
Hani, škoda
Mně se právě nechce sedět doma na zadku, když je tak krásně ![]()
Kačkka píše:
ahojky maminy
janii koukám že naše tchýně sou si hodně podobné- pořád říka jak nás chce vidět pak se ani nebaví, a vždy mě dostane že máme přijet my přitom to mají stejně daleko jako my k nim…moc tam nejezdím tak malou vidí fakt malo.
pořád kupuje věci nic proti ale ani se nezeptá na číslo a co bych potřebovala a kupuje podle sebe a většinou špatně-velikost. A nedávno si vymyslela že až půjdu do porodnice že chce maloutak to sem se fakt zasmála
To máš taky dobrý…
My se včera bavili, jak to uděláme s malou, až budu v porodce, protože ke tchýni ji dávat nechci… i když vím, že by se o ni postarali - to zas jo, ale pak by se nám vrátila rozmachaná Anetka, která by nám skákala po hlavě ![]()
Zvizatinka rozmazlená ještě de ale já se obávam jestli by se mi vůbec vrátila…minule hlídala malý štěně a pak ho našla jak plave v bazénu když si šla dělat kafe a jeho dlouho neviděla…
zvizatinkamáme stejnej problém.Musela bych ji pak řezat od rána do večera aby se srovnala a začala nás poslouchat.Stačí to teď když máme s tchýní dočasně spolešnou domácnost.Snad Petr bude mít dovolenou a bude moct bejt s Adi doma.
zvizatinka píše:Lalinkax píše:koukni třeba sem: http://www.miminko.estranky.cz/…miminko.htmlNemate nahodou nekdo nejaky odkaz na seznam veci pro miminko … nechce se mi to davat dohromady spis bych to od nekoho okopcila
))
Děkuju moc jsi zlatááá nejak mi to nemyslí myslím že je to i těma zubama… ted jsem nasla jednu vec co trochu pomaha .. jahody mrazeny ..
Kačkka píše:
Zvizatinka rozmazlená ještě de ale já se obávam jestli by se mi vůbec vrátila…minule hlídala malý štěně a pak ho našla jak plave v bazénu když si šla dělat kafe a jeho dlouho neviděla…
nooo
To u nás by to dopadlo tak, že by ani nechtěla domů ![]()
Manža si dovču chce vzít, aby pak mohl být doma s námi… s Anetkou by mohla být moje mamča, musím se s ní domluvit. Nejlepší by bylo, kdybych porodila fakt přesně v sobotu, nebo už v pátek
a byla tam opravdu jen 3 dny (s Any jsem byla 6 dní, protože mi nechtěla přibývat).. to by bylo NEJ, ale to si bohužel nevyberu ![]()
Lalinkax píše:zvizatinka píše:Děkuju moc jsi zlatááá nejak mi to nemyslí myslím že je to i těma zubama… ted jsem nasla jednu vec co trochu pomaha .. jahody mrazeny ..Lalinkax píše:koukni třeba sem: http://www.miminko.estranky.cz/…miminko.htmlNemate nahodou nekdo nejaky odkaz na seznam veci pro miminko … nechce se mi to davat dohromady spis bych to od nekoho okopcila
))
vygooglila jsem toho víc, tohle byl hned první odkaz.. když napíšeš výbavička pro miminko, tak Ti toho vyjede mraky
![]()
zvizatinka píše:berusenka66 píše:nebo někam k vodě..? To je asi blbý, co… takovej Plav nebo Lipno!!! Nechce se Ti? Přijeli byste k nám, přendáme Daníse ke mně do auta a pofrčímezvizatinka píše:berusenka66 píše:I ty vtipálkuzvizatinka píše:mnoooooberusenka66 píše:tak kam bychom mohly vyrazit??zvizatinka píše:no hele klíďo vás adoptujeme-v plánu nic nemáme
Berusko co máte v plánu na zítřek??? Nechcete nás adoptovat??![]()
![]()
a tchýni vem sebou
![]()
![]()
já bych ráda někam ven, do přírody, ale do stínu… kde by bylo hřišťátko třebas a nějaký jídlo
![]()
kde takový místo je??stín máme tady v lese-hřiště si děti udělají z chrastí a jídlo?nějaký plody lesa by se tam už možná našli
![]()
tak já nevím kam,máš nějaký nápad??
napadla mě jen stromovka,ale tam stínu moc nebude
zvizi to by šlo,ale já nemám plavky-teda ani by mě do nich nikdo nedostal
ale kvůli dětem jet klíďo můžeme
já jsem pro každou špatnost ![]()
tý jo porod a hlídání Daníska bylo dneska u nás tématem dne
Ládík bude asi v práci-protože nevíme kdy to přijde a dovču si veme-teda volno jen na asi tři dny po porodu-jinak to bohužel nejde,tak sme s mojí mamkou vymysleli že asi přijede moje babička bude tu se mnou asi od 20.července do termínu nebo jak bude potřeba,tak jsem na to zvědavá ![]()
Beru- jsem si vzpomněla, jak se mi líbily ty tvoje šaty, tak jsem tuhle na jedny podobné narazila v tescu za 250kč, tak jsem po nich hned chňapla
No ale zase jsem do nich nesehnala podprdu bez ramínek, seděly mi košíčky, ale obvod byl velký
, škoda, taky byla jen za 250kč Takže musím hledat dál, jenže se mi za ní nechce dávat někde 800kč. Ale za šatky jsem ráda.
Flooa píše:
Beru- jsem si vzpomněla, jak se mi líbily ty tvoje šaty, tak jsem tuhle na jedny podobné narazila v tescu za 250kč, tak jsem po nich hned chňaplaNo ale zase jsem do nich nesehnala podprdu bez ramínek, seděly mi košíčky, ale obvod byl velký
, škoda, taky byla jen za 250kč Takže musím hledat dál, jenže se mi za ní nechce dávat někde 800kč. Ale za šatky jsem ráda.
fákt,taky by se mi hodili nějaký šaty,který jsem ještě neustřihla hodili
ty já v nich jsem bez podprdy,prsa mám teď velký,tak bych se divila,kdyby mi spadli
no teď v sobotu jedeme na Slovensko tak se stavíme v Bratislavě v Ikea,tak se tááák těším
chci tam koupit prckovi stůl a židličky a mímu matraci do postýlky,navíc je to moje první návštěva v Ikea tak si tam budu připadat jak vidlák z vidlákova
s tou podprdou já mám taky problém sehnat!!!z B mám D ale nikdy mi nesedí obvod!!!!
ale nehrotím to,našla jsem v jednom obchodě takovou sportovní podprdu bez košíčků a rozepínání tak jí budu mít jako kojící,jen si musím koupit z úzkýma ramínkama,abych nevypadala jak debil a jiný podprdy už kupovat nebudu,protože se pak zase smrsknou na 0-,tak co tu pak s padákama že?
![]()
Flooa píše:
Beru- jsem si vzpomněla, jak se mi líbily ty tvoje šaty, tak jsem tuhle na jedny podobné narazila v tescu za 250kč, tak jsem po nich hned chňaplaNo ale zase jsem do nich nesehnala podprdu bez ramínek, seděly mi košíčky, ale obvod byl velký
já mám zase problém že mi sedí košíčky ale většinou je menší obvod než potřebuju!!!
![]()