TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
30.5.11 11:36

hele ale stím čekáním dítka-mám něco podobného-ale s mojí mámou.Když sme čekali Daníska,tak ohromná radost-bylo to nečekaný,ale ted když jsme oznámili že čekáme dítko tak to bylo takový vlahý a moje máma tomu dala korunu když sem řekla že to bude kluk :cert: prej-zase kluk,ach jo,já kluka nechci,kolem sebe mám jen chlapy :roll: místo toho aby byla ráda že je zdravej :zed: to mě docela dost vytočilo :-(

Příspěvek upraven 30.05.11 v 11:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
30.5.11 11:37
berusenka66 píše:
teda holky co to tu čtu za horory s tchýněma 8-o to je mazec teda!!!!!!!!

já mám tchýni naprosto super-naštěstí,ale ona je hodně mladá-tak snad se nezmění až zestárne :lol: :lol: ale snad nee

jinak mám za sebou volání po úřadech-a s tím rodičákem a navazováním je to tak jak jsem si myslela já :dance: pokud mám nárok na PPM tak mám nárok i na volbu délky rodičáku :potlesk: nevím co mě ta mamka tak straší.i my paní vysvětlila jaký běhání mě čeká tak se na to fááákt těším :poblion:

Tak to je super, Beru, že si můžeš vybrat :dance: Nevíš náhodu, jaký příjem musí být pro dvouletou variantu??? Teda čerpat dvouletou nechci, ale jen jsme na to včera tak náhodou narazili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
30.5.11 11:38

jo holky, já myslím, že vztah tchýně-snacha byl vždycky a vždycky bude na pováženou, s tím nic neuděláme. akorát nechápu proč jsou furt vtipy na tchýně v souvislosti se vztahem tchýně-zeť, protože jsem ještě nezažila ani neslyšela, že by měl chlap problém se svoji tchýní… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
30.5.11 11:40

Holky u nás měl teď tchán problém ohledně jména.Malá bude Anežka a jemu se nelíbilo,že obě holky budou mít jméno na A.Prej až budeme podepisovat věci,tak nebudem vědět který jsou čí.když na obojím bude Nováková A.nezabralo ani vysvětlení že až malá půjde do školky,tak Adi půjde do školy takže budou mít trochu jinou velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
Flooa píše:
berusenka66 píše:
teda holky co to tu čtu za horory s tchýněma 8-o to je mazec teda!!!!!!!!já mám tchýni naprosto super-naštěstí,ale ona je hodně mladá-tak snad se nezmění až zestárne :lol: :lol: ale snad nee
jinak mám za sebou volání po úřadech-a s tím rodičákem a navazováním je to tak jak jsem si myslela já :dance: pokud mám nárok na PPM tak mám nárok i na volbu délky rodičáku :potlesk: nevím co mě ta mamka tak straší.i my paní vysvětlila jaký běhání mě čeká tak se na to fááákt těším :poblion:
Tak to je super, Beru, že si můžeš vybrat :dance: Nevíš náhodu, jaký příjem musí být pro dvouletou variantu??? Teda čerpat dvouletou nechci, ale jen jsme na to včera tak náhodou narazili.

tý jo nejsem si jistá ale myslím že to musí dát nějak 15-16tis.čistýho?? :think: ted fakt nevím,to bych ti kecala.já být váma bych do toho nešla-je pak šílený problém s jeslema a školkama-mno ikdyž to je i u 3 a 4 letý varianty taky v dnešní době :mrgreen:

Příspěvek upraven 30.05.11 v 11:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362

floa - já myslím, že je to 16 nebo 18 čistýho, ale je to jen odhad, jistě to fakt nevím, zkus pohledat, někde to tu bude, já asi půjdu na dvouletou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
30.5.11 11:42

Hannah,to máš pravdu. :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
30.5.11 11:43

joooo holky já jsem tak zvědavá jaká budu jednou tchýně já :lol: :lol: vzhledem k tomu že budu mít doma dva chlapy :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
30.5.11 11:43
janiii;-) píše:
aicuul ja mela s mamkama mych dvou predchozich vzdycky super vztahy, byly pro me jako nahradni mamy a nikdy jsem nepochopila, jak nekdo muze s tchynema bojovat.
tchan taky dobry… to mi pripomina kamaradku, ktera kdyz se dozvedela ze ceka holcicku, tak jeji manzel na to mel obdobnou reakci, pak mel jeste kecy, ze o zadnou holku nestoji, ze chtel kluka, at tahne i s holkou… :pocitac:flooa me z toho mrska, to si nemysli…obvykle ona neco takovyho vyplodi, ja jsem z toho vytocena az do nebes, podrbu to s kamoskama a pak uz se tomu fakt jen smeju, co si o sobe mysli.
spis me to ale trochu urazi, to co si o sobe mysli a co ze sebe dela, kdyz vezmu v potaz jeji prvotni reakce na to, ze cekame miminko…

Janiii- ta její reakce, to tě naprosto chápu. No prostě někdo si fakt občas nevidí do huby - s prominutím. To zase moje babička, která na všem vidí jen všechno negativní, tak její prvotní reakce byla, že v dnešní době je hrozně nezodpovědný si pořídit dítě, ale že je to naše věc. A na všechno má svůj názor a jelikož se jí nelíbí věci na miminko, který se teď dělají, tak kupuje všechno po svým. Takže výbavička od babi jsou samý kanýrky a krajky a všechno pletený :wink: Já vím, že by se pro nás rozdala ale občas :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.5.11 11:45

hani ja jsem videla problem zet x tchyne u nas doma na vlastni oci…vygradovalo to az tak daleko, ze tatik od nas odesel kvuli neshodam s babickou - mamky mamou :nevim:

marki tak jednu ohledne jmena pridam taky… kdyz se pritelova mamka dozvedela, ze mala se bude jmenovat nina, tak jeji prvotni reakce byla - no to teda v zadnym pripade, fuj dyt to je nejaky rusky jmeno ne?

brrr uz dost o tchynich a skorotchynich, ja uz si nechci kazit takovej krasnej den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
30.5.11 11:47

Děkuju za info a jinak se ještě zeptám, kdy se nosí zaměstnavateli žádost o mateřskou? Nějak těsně před nástupem nebo v den nástupu? To víte, jsem negramot :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
30.5.11 11:49
Flooa píše:
Děkuju za info a jinak se ještě zeptám, kdy se nosí zaměstnavateli žádost o mateřskou? Nějak těsně před nástupem nebo v den nástupu? To víte, jsem negramot :-(

až ti já dr dá :mrgreen: já se na to právě tec ptala té paní-protože mě jde o to,že se může stát že mě přeplatí na rodičáku pro malého a zároven pošlou mateřskou-to bych pak musela peníze vracet a to nechci :cert: takže zažádat u dr pokud možno co nejdřív o ten papír na mateřskou-ale ikdyž u tebe je to vlastně i jedno si myslím :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.5.11 11:49

flooa to u nas se vsichni rozplyvaji nad miminkem :-) babca, ktery je uz 90, tak se tesi snad ze vsech nejvic a furt se strachuje, aby se toho dozila.
no a ohledne veci na mimco, tak z toho jsou taky vsichni hotovi, mamka ma pokazdy kdyz vidi nejakej novej kousek ve skrini, skoro slzy v ocich jaky jsou dneska nadherny vecicky, ze za nas nic takovyho krasnyho nebylo a co nam sama neusila, to jsme nemeli.
takze pak s babcou sedej nad novejma obleckama a skoro brecej obe. kdepak kanyrky, krajecky a pleteny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
30.5.11 11:50

janii,máš pravdu.nebudem si kazit hezkej den.
mě dneska potěšila paní doktorka.Byla jsme si konečně u obvoďačky pro razítko do průkajdy.Prý vypadám moc hezky na to že za dva měsíce mám rodit a že jsme asi ani moc nepřibrala.To mi udělal opravdu radost.I když každej říká že nemám ani moc velkej pupík.No jen by mě zajímalo jedno.Mám nahoře 10kilo.Z toho má 1,5kg malá,tak by mě zajímalo,kde jsou ty ostatní kila? :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
30.5.11 11:52

K nám moje mamča taky vždycka dorazí s nějakejma věcičkama na mimi.A to máme nějaký věci po Adi.No holt to bude modelka už v kočárku.A mamča se klepe na to,až mi bude žehlit věci na mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí