Poradna duly
Jana Čurdová
jani - jo taky mám tchýni děsnou, nejlepší je omezit styky, což u nás celkem jde, protože bydlí 150 km, takže tu jednu návštěvu za měsíc vždy nějak přežiju, ale i tak občas musím řešit podobné věci…
Hannah84 píše:
jani - jo taky mám tchýni děsnou, nejlepší je omezit styky, což u nás celkem jde, protože bydlí 150 km, takže tu jednu návštěvu za měsíc vždy nějak přežiju, ale i tak občas musím řešit podobné věci…
zavidim ti tech 150km
bohuzel u nas to neni jednoduchy, styky omezit nemuzeme, alespon pritel ne, ma to opravdu vaznej duvod (ackoli si o tom myslim svoje) ale nechci to tu moc roztrubovat takhle verejne ![]()
Jani - tak ať tam jezdí/chodí jen on, se přece nebudeš zbytečně nervovat, já razím heslo: „když mi tam není dobře, tak proč bych tam chodila“ a žádný vyčitky typu, udělej to kvůli mě na mě nezaberou, prostě styk pouze na narozeniny apod. akorát mě občas štve, co ona roztrubuje po městě a já se to pak zpětně dozvím, holt drby jsou mezi lidmi pořád…
a teď za týden a něco se k nám tchýně nakýbluje přes noc, už teď z toho mám hrůzu, ale naštěstí tu bude i se synovci, odlétají dašlí den na dovolenou, tak aby to měli blízko na letiště…no jsou vyčuraný, hlavně ani se nás nezeptali, prostě nám řekli jako hotovou věc, že 10. přijedou a budou u nás spát a druhý den je máme odvézt na letiště, taky dobrý způsob viď ![]()
hani ja tam nebyla zase asi dva mesice a uprimne se tam nechystam ani do budoucna ![]()
no, bud rada ze je to jen na jednu noc…ale taky bych z toho byla hotova teda
takovy o nas bez nas, co?
moje skorotchyne se za me rozhodla, ze az porodim, tak odjedu k nim na chatu a budu tam. a ze tam budem do listopadu.
mno…chata fajn, v zapadakove kde nekoupis ani ty plenky.
jako na vikend pred tim nez jsem tam otehotnela to slo, jezdila jsem s byvalym na ryby a jsem zvykla na trochu spartanstejsi podminky preziti, takze to, ze na chate netece voda, neni tam elektrina a neni tam zachod, to mi pred tehotenstvim tolik nevadilo. ale nedovedu si predstavit, jak bych tam byla s malym mimcem, hluboko v lesich.
jeji argument - ja jsem tam taky jezdila s obouma klukama (pritel a jeho bracha jsou od sebe presne jeden rok).
videla bych to na nejakou silenou poporodni depku a krizi behem ktery nebudu moct vylezt pul roku z baraku ![]()
Ahoj holky,
Mascho moc hezký kočárek ![]()
Ivet mě právě taky brali krev z prstu a četla jsem, že to ovlivnuje až 25% výsledků
jsem zvědavá, co dr, ale rozhodně to nebudu nějak extra hrotit..jako nebudu pít sladký, jíst vyloženě sladký..ale za ěmsíc mám narozky a na dort se klepu už ted
uvidíme, ve čtvrtek
Venku je zas pařák…já mám uklizeno, půjdu koupit nějaké ovoce a pak jedem k dr na ORL a na hřiště ![]()
jani - no tak to s tou chatou je hustý, myslím, že v šestinedělí budeš mít naprosto jiný starosti a budeš ráda, že jsi doma
no občas to chce se vzepřít…u nás to bylo do svatby taky tak nějak v pohodě, jenže ona si myslela, že svatbu udělá podle sebe a to se spletla, protože já si ji chtěla udělat sama tak, aby se to líbilo mě a to byl kámen úrazu… od té doby se bavíme tak maximálně o počasí ![]()
hani
ale vsak jo, svatba je tvuj den a ne jeji, tak proc by to melo bejt tak, aby se to libilo ji…
hele ja kdyz tam prijedu, tak se s ni nebavim ani o tom pocasi, protoze se stejne skoro nevidime, porad je zalezla u sebe. takze trochu paradox, na jednu stranu prska ze me chce a ma pravo taky videt, na druhou stranu tam prijedu a vidim se s ni za celej den na pul hodiny…
nj, kazdej jsme nejakej ![]()
Janiii- s tou tchýní to je něco. Ani se nedivím, že se ti tam nechce. Ale je důležitý, abys byla v pohodě a hlavně se nijak nestresovala. A už vůbec aby za tebe rozhodovala ![]()
flooa ja se nedam
jeste me dostala tim, ze si mysli, ze si ji vezmu sebou k porodu, spolu s pritelem. respektive, opet mi to podala jako hotovou vec a korunovala to cele tim, ze to bude super ze se tesi, ze bude hned prvni, kdo si malou pochova. pak se opravila ze teda ne, ze jako prvni si malou pochova tatinek, ale ona bude hned druha!
no…tomu uz se muzu opravdu jen smat ![]()
Holky, ty tchýně teda jsou děsný
Já mám tchýni dobrou, ale je pod vlivem tchána. kterej je…ehm, jak to říct slušně
divnej a trochu alkoholik
do ted nemůže rozdýchat, že bude další vnučka, pořád nám to předhazuje, jak on je dobrej, že měl syna!!! Jak kdyby se o to nějak zasloužil nebo co
celkově má takový ty hospodský rozumy
ale já se s ním moc nebavím..radši ![]()
janiii;-) píše:
flooa ja se nedamjeste me dostala tim, ze si mysli, ze si ji vezmu sebou k porodu, spolu s pritelem. respektive, opet mi to podala jako hotovou vec a korunovala to cele tim, ze to bude super ze se tesi, ze bude hned prvni, kdo si malou pochova. pak se opravila ze teda ne, ze jako prvni si malou pochova tatinek, ale ona bude hned druha!
no…tomu uz se muzu opravdu jen smat
Teda, tak ta si je ale jistá v kramflecích, paninka
Takovýhle řeči mám fakt ráda, to by mě mrsklo- upřímně. A mezi prvními kdo si mimi pochová, bys snad měla být ty, ne? Ale je dobře, že se nedáš ![]()
aicuul ja mela s mamkama mych dvou predchozich vzdycky super vztahy, byly pro me jako nahradni mamy a nikdy jsem nepochopila, jak nekdo muze s tchynema bojovat.
tchan taky dobry… to mi pripomina kamaradku, ktera kdyz se dozvedela ze ceka holcicku, tak jeji manzel na to mel obdobnou reakci, pak mel jeste kecy, ze o zadnou holku nestoji, ze chtel kluka, at tahne i s holkou… ![]()
flooa me z toho mrska, to si nemysli…obvykle ona neco takovyho vyplodi, ja jsem z toho vytocena az do nebes, podrbu to s kamoskama a pak uz se tomu fakt jen smeju, co si o sobe mysli.
spis me to ale trochu urazi, to co si o sobe mysli a co ze sebe dela, kdyz vezmu v potaz jeji prvotni reakce na to, ze cekame miminko…
teda holky co to tu čtu za horory s tchýněma
to je mazec teda!!!!!!!!
já mám tchýni naprosto super-naštěstí,ale ona je hodně mladá-tak snad se nezmění až zestárne
ale snad nee
jinak mám za sebou volání po úřadech-a s tím rodičákem a navazováním je to tak jak jsem si myslela já
pokud mám nárok na PPM tak mám nárok i na volbu délky rodičáku
nevím co mě ta mamka tak straší.i my paní vysvětlila jaký běhání mě čeká tak se na to fááákt těším ![]()
Koukám že se tu rozebírá věčné téma-tchýně.Já mám v celku taky hodnou tchýni ale někdy bych raději byla hooooooodně daleko.Co se týká dětí,nic neděláme dobře,s Adi to neumíme atd.te´d co máme na půl společnou domácnost,si spíš připadám jako Adi ségra než máme.A o schazování autority před Adélkou,ani nemluvím.Od příštího týdne snad budem konečně bydlet samy.