Poradna duly
Jana Čurdová
Elis - no já už taky žádné oblečení nechtěla kupovat, ale prostě jsem neodolala
koupila jsem i něco větší, tak třeba to bude mít na dýl
a super kočárek!!! ![]()
moc děkuji, taky se mě moc líbíl, strašně jsem chtěla černej, ale měla jsem strach aby v něm mimču nebylo moc veliké teplo, tak jsme nakonec ještě přemýšleli o šedém, ten byl také moc pěkný, ale nelíbil se nám v něm vnitřek. Ten byl takovej azurově modrej a ta barva bylo fakt hnusná.
chtěli jsme právě mutsy korbičku cargo a v tomto tipu mají jen čtyři barvy, takže moc velikej výběr to nebyl ![]()
Eli - ten kočárek je moc krááásnej a ty věcičky jako autosedačka a hračka taky ![]()
Hani - tak jsem tak mluvila s přítelem a že by skoro ají jel, ale neví kdy
. Zítra máme oslavu narozek strejdy a v neděli je hasičské cvičení. No a pak po práci se mu nechce
Tak jsem byla ještě akční a překecávám mamku, tak mi dá v neděli vědět, jestli jo nebo ne. Vím, že toho mám dost z dupaček a tak, ale ještě bych chtěla nějakej ten kabátek a tričínko
Jako za ty ceny bych jela klidně i sama vláčkem
![]()
Elis- ten je nadherny, me se ty musty moc libi hlavne ta nataceci naprava
ale na nas byl moc drahy ![]()
moc děkuji za chvály, mě se taky moc líbí, ale ta cena je fakt hodně vysoká. Právě jsme zatím nekupovali sporťák, ale počkáme, až bude na podzim v akci.
Pavlí, kdyby jsi chtěla, tak to vypadá, že v pondělí ráno jedu do Brna, takže kdyby jsi chtěla, tam tě klidně vezmu. Zpět teda pojedeme až asi ve středu, takže zpátky by jsi musela tím vlakem, ale tam tě klidně vezmu. Jedu sama, takže budu ráda za společnost. Jak jezdím sama, tak mě to hrozně nebaví ![]()
paja - ty trička tam mají cca od 66 do 96 kč, takže super
a vidíš Elis by tě dokonce i vzala ![]()
Hani, krasne vecicky
.
Jani, tak odpocivej, hlavne, ze uz se mala hybe
.
Zvizatinko, ja beru tehu vitaminky od zacatku tehotenstvi (a brala jsem je i chvilku pred nim), obcas piju koprivovy caj, ale ta mala potvurka mi bere vsechno zelezo
. Proto jsem zastancem vitaminu, vidim totiz, ze zdrava strava opravdu nestaci. Ja jim ukazkove (a jedla jsem i pred tehu) a presto beru navic i horcik, protoze jsem chytala krece, kdy jsem to nemohla treba 10 minut ani rozchodit… A nez jsem otehotnela, tak jsem dost sportovala a nikdy jsem nemela problem s nedostatkem nejakych vitaminu nebo mineralu. No, uz jsem to zelezo zacala brat, tak snad bude vsechno v poradku
.
Jinak jsem byla dneska na te injekci kvuli negativnimu Rh faktoru a vsechno v pohode, pichli mi to do stehna a ani jsem to necitila
.
Na vikend tu mam navstevu, tak se zatim loucim, asi se sem nedostanu, to zase budu mit co docitat
.
Mondik, děkuji moc za pochvalu.
Já jsem na tom s vitamínama stejně. Začala jsem je brat asi měsíc před tím, než jsem otěhotněla a beru je do teď. Jen jsem je trošku prostřídala. Ze začátku těhu a před otěhotněním jsem brala femibion, potom jsem brala asi dva nebo tři měsíce mamavit a teď beru calibrum a omega 3. Jen u toho calibra je doporučeno brát dvě tablety denně, ale jelikož jím dost ovoce a zeleniny, tak jím jen jednu ![]()
Dobré ranko mamči!
Hannah- nádherný věcičky, taky jsme tam včera byli a zase něco dokoupili a už se to pere a o víkendu se chystám, že to všechno vyžehlím ![]()
Elis- moc hezký kočárek
![]()
Aicuul- já mám tp 15. a 19. srpna a taky chci rodit v HK, tak doufám, že to stihneme a potkáme se tam
Takže od 22.je zavřená, jo?
Jinak všem přeji krásný víkend ![]()
čauky maminky ![]()
Eli - jsi moc hodná, dám ti kdyžtak vědět do zítřka. Včera mě totiž David zase říkal, že by si chtěl udělat čas, aby mohl jet se mnou, tak kolikrát nevím
Do toho ještě musím počkat, kdyby teda nechtěla jet se mnou mamka… ![]()
Jo holky a do kdy ta akce vůbec platí ![]()
U nás dneska zase po ránu sprchlo, jsem nějaká unavená a teď ještě umýt podlahy, uvařit špenátek a pak odpočinek. Dneska jdeme na akci, tak jsem zvědavá, jak dlouho tam vydržíme ![]()
ahojky
eli moc pěkný kočárek ![]()
hannah krásné věci ![]()
my včera po 18 měsících měli hlídaní přes noc a šli sme s manžílkem do kina a pak si sednou do baru kde sme měli být tak hodinku a pak se válet u bedny ale z hodinky se stála polovina večera a manžel pořád vyspáva společenskou únavu =)já nemohla dospat jak sem se těšila na malou tak sem spala jen 2 hodiny ![]()