Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, hezke pondeli vsem! ![]()
tak ja mam za sebou prevazne odpocinkovy vikend, krece do bricha co jsem s nima byla v podoli v sobotu ustaly, to fakt netusim co to teda bylo ![]()
v sobotu jsme trochu grilovali, ale byla dost zima no a vcera pritel opet pokracoval v serialu nase nove bydleni, tak jsem s nim rano jela do obi pro neco a jeste jsme se zastavili nakoupit plenky a dalsi veci, takze uz nemusim tak jancit, plenky mam ![]()
ale sluselo mu to, jak byl obklopenej tema balikama plen, kdyz jsme sli do auta, musela jsem se smat ![]()
jinak mala je asi pekna lenoska, od toho ctvrtka co jsem byla v podoli citim pohyby jen minimalne, pritom v podoli rikali ze je vsechno v poradku.
tak nevim
![]()
Dobré ráno, maminy!
Páji- to mě moc mrzí, no ono se to občas všechno zvrtne a když se na něco těšíš, tak se to nepovede. Udělej si radost a kup něco hezkýho mimískovi ![]()
Tak s těma porodnicema tady to je teda hustý, se nakonec proletím vrtulníkem
Doufám, že se to do srpna srovná.
Janiii- neboj, teď je klídek, ale ona se zase ozve. U nás byl taky pár dní klídek a teď to jsou zase kopance ![]()
Krásné sluníčkové pondělí ![]()
Nestíhám Vás dočítat
. Mám před sebou ještě tři zkoušky a tak se musím dost věnovat učení
Chtěla bych aspoň pogratulovat Holušce ke svatbě.
Pájo, to by mě taky pěkně naštvalo, vůbec se nedivím, že jsi byla tak naštvaná.
Janiii, já mám asi taky pěkně líné mimi, pohyby cítím taky jen trochu. Oni nám to miminka vynahradí až se narodí ![]()
Elis, kočárek super ![]()
Mi jsme byli v pátek kočárek objednat a nakonec jsme se rozhodli pro jiný než jsme původně měli vybraný
Tak Vám aspoň posílám fotečku z prospektu, protože doma ho budeme mít asi až v červenci ![]()
Mascha píše:
Tak tady je foto s hlubokou korbičkou
Mascho- moc hezký, co je to za značku? ![]()
mascho taky jsem se chtela zeptat co je to za znacku
peknej ![]()
ja vam ty kocarky tak zavidim, my jeste nemame
teda vybranej mame, ale jeste nemame koupenej. navic mam podezreni ze ho chce kupovat skorotchyne a ted si nemyslete ze jsem nejaka nafrnena nebo neco, ale proste si to nepreju, aby ho kupovala ona. ale duvody, to je na dyl a do jiny diskuze ![]()
a jeste ke vsemu ona striktne rekla, ze az kocarek bude, tak bude u ni doma (jakoze jak se rika ze kocarek nema byt doma, nez se mimco narodi), jenze ja ho ani nebudu moct videt, aby naaahodou ![]()
flooa no uz jsem se trosku smirila s tim, ze mala proste odpociva
ale musim rict, ze me to vydesilo, to byly porad pravidelny a silny dzuchance od rana do vecera a ze dne na den jako kdyz utne.
Floa je to ABC Viper 4s. Na krámě se nám hrozně líbil, tak lehce se ovládal a šel tak snadno složit.
Tady je ještě jako sporťák.
Mascha- dobře jste udělali, je fakt moc hezký ![]()
Janiii- já vím, že se člověk hnedka bojí, jak se mimi chvilku nepohne, já to znám, pořád ho hlídám, musíme to ještě chvíli vydržet, než budou prckové venku. Ale to je pak stejně budem hlídat
S tou tchýní- tak jí řekni, že už máte vybráno a toho a toho ho jdete koupit.
Janiii, tak skorotchýni řekni, že už ho máte objednaný a zaplacený a že už se o to nemusí starat, aby jsi tomu předešla.
Flooa píše:
Mascha- dobře jste udělali, je fakt moc hezký
ahoj holky, tak poslední týden v práci huráááá
dneska mi bylo v MHD hrozně špatně, že jsem radši vystoupila dřív a došla pěšky, protože se mi chtělo zvracet, nevím jakto, jestli jen to vedro nebo co…navíc jsem měla noviny a moc mi nepřidaly ty španělský okurky, který jsem v sobotu dvě celý snědla, navíc psali že umytí nepomůže, tak mě hned napadalo bůh ví co…no magor…ted už jsem v práci, puštěnou klima a mám dostatek pití a banán a jogurt ![]()
paja - no to by mě pěkně vytočilo, hlavně to s těma klíčema, u nás by byla minimálně tichá domácnost a vím, že manžel by se cítil provinile
bych si ho vychutnala
![]()
mascha - super kočár, není to taky ABC Design? bych řekla podle obrázku že jo
jinak držím palce na zkoušky!
beru - s tou mateřsko pokud ti trvá pracovní poměr, tak bys to měla mít normálně, to jen pokud by ti skončil tak bys dostala automaticky tu čtyřletou variantu, telefonem na sociálku asi nic nezkazíš a budeš to mít jisté ![]()
Jinak všeobecně jsem slyšela, že porodnice jsou narvaný úplně všude ![]()
Mascha píše:
Floa je to ABC Viper 4s. Na krámě se nám hrozně líbil, tak lehce se ovládal a šel tak snadno složit.
Tady je ještě jako sporťák.
Jo tak jsem poznala dobře, my máme Viper 3s ![]()
jeee holky, kdyby to bylo tak jednoduchy… jenze to by zas nasledovaly hysteraky a vyhrozovani…
stacilo kdyz jsme se byli poprve podivat na kocarky nekdy v breznu tusim to bylo, jen proste omrknout co se prodava, jak to vypada.
to jste mely videt, ji malem trefilo, protoze jsme ji o tom nerekli a nevzali jsme ji sebou.
ale jak rikam, ona je pripad…leda tak do uzavreny diskuze o tchynich co tu je ![]()
(ale jedno si neodpustim - kdyz nam potvrdili ze cekame malou, tak jsme jeli hned od doktora k pritelovi domu, ukazovala jsem ji ten ultrazvuk. ji to absolutne nezajimalo, bylo ji to uplne sumak, jeste se vyjadrovala cosi v tom smyslu ze je to vsechno na ho*no - pardon za to slovo. no byla to na me trochu sila, tri mesice jsem tam nejela, pritel se s ni neskutecne steknul a rekl ze to teda ne, ze proti jeho miminku si nikdo nic nedovoli a ze je mu jedno ze ona je jeho mama, ze proste on ma ted svoji rodinu se kterou chce byt a ze kdyz jeho vlastni mama k tomu ma takovej pristup, tak on se s ni vubec bavit a stykat nemusi. jo a to byste mely videt, jak otocila…)