Poradna duly
Jana Čurdová
Beru to zavolej, to už by ale teda byla síla. Já bych to spíš teda chápala, když přecházíš z RD na MD, ale mezitím ti skončil pracovní poměr, jinak jsi snad stále zaměstnanec, jen momentálně na RD ne? Ale je fakt, že tomu taky tak dalece nerozumím.
krmar píše:
Beru to zavolej, to už by ale teda byla síla. Já bych to spíš teda chápala, když přecházíš z RD na MD, ale mezitím ti skončil pracovní poměr, jinak jsi snad stále zaměstnanec, jen momentálně na RD ne? Ale je fakt, že tomu taky tak dalece nerozumím.
ty jsi teda dobře zajištěná na případný porod doma,já mám bohužel na patře jen samé chlapy a ty by místo pomoci asi utekli
no právě,pracovní poměr mi stále trvá,tak nevidím důvod proč bych neměla mít nárok na volbu ![]()
No ale zase by to asi nepřežil můj manžel. Ten by mě nechal v té porodnici, do které by mě odvezl a zpátky už by mě jako kindrvejce nechtěl ![]()
krmar píše:
No ale zase by to asi nepřežil můj manžel. Ten by mě nechal v té porodnici, do které by mě odvezl a zpátky už by mě jako kindrvejce nechtěl
Beru to tam zavolej a pak to sem napiš
to je mi jasný, že to bude pěkný lítání
já si to budu všechno psát, kde jsi byla a co jsi vyřizovala, abych věděla, kam mám pak jít ![]()
Krmar já mám známou PA, tak by snad taky přijela, kdyby měla volno
ale doufám, že to nenastane
ani si neumím představit, že bych rodila doma ![]()
No tak to by teda opravdu chtělo nějak pojistit už dopředu. Kolegyně z práce měla první porod taky rychlý a u druhého málem porodila ještě ve výtahu v porodnici. A to má děti po 6ti letech.
Zvizatinko, to jen tak v žertu, ale skutečně rodit doma bych teda taky nemusela.
Beru a nešlo by nějak zařídit, aby prostě min. měsíc do termínu byl tady někde v okolí?? Asi ne, co… ![]()
krmar píše:
Zvizatinko, to jen tak v žertu, ale skutečně rodit doma bych teda taky nemusela.
já vím
ale tak víš co, někdo by i rád rodila doma - viděla jsem nějaké video a tak… ale já na to zrovna nejsem.
AICUUL- no reknu ti to takhle! asi by me nektere ukamenovali, ale dodrzuji, jen jsme vcera jeli di Brna k rodine a staveli jsme v GLOBUSU a tam jsem si dala klasickou porci kvetaku s bramborem a po zbytek dne sem jedla vse mozne bez omezeni a rano cukr zadny!!! Taky sem mluvila s ednou pani a kdyz sem ji rekla postup sveho zatezaku tak mi rekla, ze byl spatne delany at si vyzadam, ze hoi chci znova. jeste dnes cely den sem jedla v brne vse a rano zas najedu na dietu, doma je to mnohem jednodusi!! az pujdu k dr tak sni promluvim. ze chci novej test a uvidim.
Ivet tak to je teda dobrý. Tak by se člověk po zbytek těhotenství omezoval a nervoval a třeba zbytečně jo? No tak to bych taky raději podstoupila ten test znovu.
krmar píše:
No tak to by teda opravdu chtělo nějak pojistit už dopředu. Kolegyně z práce měla první porod taky rychlý a u druhého málem porodila ještě ve výtahu v porodnici. A to má děti po 6ti letech.
no pojistit dopředu-u mě je nejhorší,že všechny známé mají už dvě dětimtak těm bych malého případně dát nemohla
mnoo nějak to bude-přinejhorším bych ho lupla sousedům,nebo nevím vůbec jak to řešit ![]()
zvizi určo sem pak písnu co jsem zjistila ![]()
No pani mi rekla po zkusenosti z Prahy, tam se specializuji na tehotne s cukrovkou, ze test se dela tak, ze tehotne odebiraji krev z zily ja to mela z prstu, ta sladka voda by mela bejt do troky ja dostala pullitr!!!!
Ivet23 píše:
No pani mi rekla po zkusenosti z Prahy, tam se specializuji na tehotne s cukrovkou, ze test se dela tak, ze tehotne odebiraji krev z zily ja to mela z prstu, ta sladka voda by mela bejt do troky ja dostala pullitr!!!!
Aicuul psala, že jí taky brali krev z prstu, viď?
to je divný, co to tam máte za manýry
… nám berou normoš ze žíly a to jsem byla s Any jinde a teď taky jinde ![]()
Ahoj holky, tak už mám konečně klid, děkuju všem za útěchu - jako nic extra tragickýho se nestalo, ale mám celý víkend po náladě. ![]()
Tak jsem se tak moc těšila na strejdovi narozeniny, ale jako nic moc. Už když jsem viděla mýho taťku - tak zase začaly výčitky, proč jsme nejely s něma atd - přitom jsme ještě potřebovaly vyzvednout u mý mamky jeden dárek (p.s. naši jsou rozvedení a nemusí se vůbec vídat) abysme to měly kompletní. No a to byl začátek, pak začalo zase zbytečný brebentění, který nemám ráda.
Tak jsme s přítelem většinou odcházely se projít „na vzduch“ ke grilu a nepřišel tam taky? člověk si nemůže ani postěžovat. Pořád se baví, jak se 120 odřídíme, když budu mimi malý, ale já z toho mám horor - je to automechanik a nemůže nám udělat auto
No a pak to začalo, že přítel se se strejdou dobře picly, tak pak vyváděly klukoviny. Jenže můj skvělej otec nemá asi smysl pro humor a zase měl ke všemu poznámky.
No tak ve 2 odjel domů a zbytek vydržel až do půl 5 i se mnou. No a aby toho nebylo málo, tak měl dnes přítel hasičský cvičení, takže se 3/4 hodinky vyspal a jely na hasičský závody (cca 2,5 promile v krvi) a v jednu už byly zpět a seděly v hospůdce. Tak jsme holky za chlapama došly do hospůdky a bylo to v pohodě. No a pak šel chvíli domů přede mnou, jelikož jsem se zakecala s maminama. Jenže já mu dala svý klíče, a on mi je nenechal na domluveným místečku. Mezitím usnul, já mu volala na mobil, bouchala do oken… NIC. Tak píšu tchýni, kde je náhradní klič… NIC. Tak už ve mě vřela krev, že jsem přemýšlela, kde budu spát a naštěstí mi bliklo, že v blízkosti psa je taková skrýš, tak naštěstí po hodině a půl jsem odemčela. No a zítra ho vezu do práce, jelikož to by ještě mooooc nadýchal a já stejně potřebuji auto.
Jedu si nakonec udělat radost s mamkou do Žďáru - tam mi kamarádka doporučila nějaké obchody, tak nakonec ne Tesco. ![]()
Holky, jsem se sakra rozepsala, omlouvám se - ale musela jsem to ze sebe nějak dostat ![]()