TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
833
26.5.11 15:56

Hani, kočárek je fakt nádhernej, a ty barvy jsou také moc pěkné :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
26.5.11 16:02

A ty uháčkoaný věcičky máte nádherný. Já taky uháčkovala bačkurky, ale jedna je daleko větší než druhá, hroznejch chyb tam mám a celkově nejsou vůbec hezky. Říkala jsem, že je bude mít malej na noc :mrgreen: :mrgreen:
Teď ale háčkuju bílou dečku do kočárku, tak ta snad bude o trochu lepší, ale chyby tam mám taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
26.5.11 16:25

Elis to nevadí, tak je zkus ještě jednou a třeba ti to výjde zase tak, že jedna bude větší a jedna menší a zpáruješ to s těma prvníma. A neboj se, chyby mám taky, ale ve výsledku to vidět není, tak o nic nejde. Jen nám své výtvory taky ukaž, ty máš na sebe určitě zbytečně kritické oko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
26.5.11 17:33

ahoj holky, moc vám díky za chválu na kočárek, manžel byl z něj nejdřív takový nic moc, je to čokoládová hnědá a béžová a on možná chtěl výraznější barvy, já mu zas ale říkala, že aspoň mužeme mít hezky barevný doplňky a oblečený miminko, že jinak by to bylo moc barevný a nevypadalo by to dobře, což uznal a začal taky drandit po obýváku :-D no jsem ho přemluvila ať ho ještě neuklízí, tak tu na mě dnes ještě čekal, ale už jsem ho zabalila a až pojedeme k našim, tak ho tam schováme. no za tu cenu je libovej i matroš vypadá bytelně, tak snad se s ním bude jezdit dobře :-)
Jinak naše malá se dnes svezla dvě hodinky na jachtě, já na to čekala 26 let a ona se veze, ještě není ani na světe :-D byla to paráda, ale i když jsem tam jen seděla, tak mě to zmohlo, že jsem po obědě jela domu a ted půjdu ležet. Zavolat doktórce jsem samozřejmě zapomněla, tak už to vydržím do středy na kontrolu…
JInak ty vaše háčkované výrobky jsou moc pěknoučký :wink:
A s tím tescem jak píšete o slevách, tak tam se teda hned zítra vypravím, protože ho budu mít po po cestě, tak jsem zvědavá :-)
U nás už se zatahuje, tak kéž by sprchlo, dusno je venku hrozný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
26.5.11 21:06

Jé dnes není co dočítat?

Hani mě se taky právě líbí víc ty neutrální barvy, přesně proto, co píšeš. A navíc prý pak na ty barevný kočárky jde víc hmyz, nebo je zase i dost prosvítí sluníčko atd. A jak vidíš, nám se tu líbí všem, právě i ta barevná kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
26.5.11 21:49

Taky jsem rada, ze jste toho tentokrat nenapsaly zase tolik :-).

Hani, krasny kocarek :-).

Ja bych si taky tak dala meloun, ale cely stoji tady v prepoctu tak 100 - 130 Kc, tak cekame, az bude levnejsi, v lete vzdycky je :-).

Jinak ja jsem si dneska byla pro vysledky krve, mam nizkou hladinu zeleza, tak jsem dostala tabletky a zitra jdu na tu injekci kvuli negativnimu Rh faktoru, jinak vsechno ok :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.5.11 07:50

Dobre rano naminky :kytka: fuj tu se ochladilo :cry: vcera tak krasne :-) ja dnes nedala ani dcerku do skolky tak jeste spinka. me je nejak zle, jestli na me neco leze :cry: vzdy vecer a rano me poboliva v krku ale pres den nic tak nevim 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
27.5.11 08:03

Dobré ránko :mavam:

U nás leje jak z konve :palec: po těch vedrech je to docela úleva, i když déšť nemám ráda, ale ta zem to taky potřebuje a aspoň nebudu muset dnes zalévat :mrgreen:

Mám v plánu jet do toho Tesca, tak uvidíme, jak se nám bude chtít! :think: třeba to na chvilku ustane. Mají být přívalové deště apod. :roll:

Mondi mně zjistil dr. na začátku těhu, že mám železo na hranici a že mám jíst jakýkoliv vitamíny (takže třeba i ty pro těhotné), že obsahujou potřebnou denní dávku :wink: Tys nějaké baštila nebo jak je to s Tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
27.5.11 08:04
Ivet23 píše:
Dobre rano naminky :kytka: fuj tu se ochladilo :cry: vcera tak krasne :-) ja dnes nedala ani dcerku do skolky tak jeste spinka. me je nejak zle, jestli na me neco leze :cry: vzdy vecer a rano me poboliva v krku ale pres den nic tak nevim 8-o

Ivetko, tak to nějak vylež - dnes je stejně hnusně, tak se můžete s malou válet :wink: to bude z toho horka :think:
Já měla v noci trochu - ehm - průjem :roll: ale naštěstí se to srovnalo… přitom jsem se nijak nepřejedla nebo tak. V břiše mi to škrundá o stošest :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
27.5.11 08:53

Bré ranko, maminky! Tady taky prší, ale nijak moc se neochladilo. Koukám, že na tesco budou dneska nálety, taky se tam odpoledne chystám :-P
Hannah- kočárek je fakticky super. Můžu se zeptat, kolik jste za něj dali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.5.11 09:10

Zvizi- tak at te to prejde :mrgreen: no se mnou se nemoc tahne pomalu od zacatku tehu, hruza :twisted: tu je pod mrakem, obcas prehanka, ale ted sem byla preparkovat auto a myslela jsem, ze je zima a ono ani ne :-))) taky bych jela do tesca mam ho sice kol 25km ale nemam penizky, tedy mam ale abych vyzila nez mi neco priveze muzik :mrgreen: :mrgreen: jeste jsem vcera dceri kupovala sandalky za 500kc :lol: tak mam ted smulu :cry: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
27.5.11 11:15
zvizatinka píše:
Ivet23 píše:
Dobre rano naminky :kytka: fuj tu se ochladilo :cry: vcera tak krasne :-) ja dnes nedala ani dcerku do skolky tak jeste spinka. me je nejak zle, jestli na me neco leze :cry: vzdy vecer a rano me poboliva v krku ale pres den nic tak nevim 8-o
Ivetko, tak to nějak vylež - dnes je stejně hnusně, tak se můžete s malou válet :wink: to bude z toho horka :think:
Já měla v noci trochu - ehm - průjem :roll: ale naštěstí se to srovnalo… přitom jsem se nijak nepřejedla nebo tak. V břiše mi to škrundá o stošest :jazyk:

Zvizi ehmm,nejsme mi dvojčata??taky od včera průjmím :oops: a nevím z čeho-jem ožný že to může být z toho vedra jak bylo :think:

Jinak dobré ráno těhulky :hug:

já včera koukala do půl druhé do rána na film 7 životů-viděla jsem ho už podruhé a bulela jsem u toho jak blázen,moc hezký film

jinak mám dopletenou druhou čepičku-nějak mě to chytlo,akorát hledám nějakoup ostavičku,že bych na to uháčkovala anic nemůžu najít-jen samé kytičky,ty by Domískovi moc neslušely :-P :lol:

Ivet ty jo tak se hezky vyležte s malou,ať je ti brzo líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
27.5.11 11:20

ahojky :-)
my jsme byli vcera vecer v podoli, protoze cely den jsem vubec necitila malou se hybat (a ze jsem se snazila ji rozpohybovat jakkoli) a jeste jsem k tomu dostala k veceru krece do bricha.
tak jsme si tam pobyli dve hodiny, nabrali mi krev a moc, ze pry mam trochu min zeleza a v moci bakterie, ale jinak ze je vsechno v poradku a ty krece pry byly od toho, jak mi mala tlaci na organy…
dneska me to porad boli, ale mala uz sebou aspon mele.
mam lezet a odpocivat, tak asi mrknu na to hackovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
27.5.11 11:31

Ahojky holky,
u nás je po dešti a je konečně dýchatelno.
Dneska mi je jaksi ouvej, bolí v krku a ráno jsem měla dokonce i horečku 38,7 ale vzala jsem si půlku Paralenu a už je to pryč. Dneska teda budu mít taky odpočívací den a budu se válet :dance:
Jani - tak hlavně, že je všechno v pořádku a malá už se zase hýbe. 8-)
Ivet - tak dneska si odpočneme, to je asi ají tím počasím
No nic, pádím odpočívat, tak se tu mějte pěkně holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
27.5.11 12:42

ahoj holky, mám chvilku, tak píšu.
Tady u nás taky sprchlo, ale ted je tak akorát, neprší a chlaději hezky, aspoň se dá dýchat :-)
Já byla od desíti cvičit, docela zabíračka a teď čekám na jedno jednání v práci, a to mám dnes dovolenou, ale zase to budu mít z krku a příští týden už budu fakt jen uklízet a skartovat a čistit počítač… :-D
floa - kočárek stál necelých 6 tis., kupovali jsme ho v Malvíku, tak jsme ještě měli nějaké 3% a měla jsem dostat osušku jako dárek, ale nějak ji tam v obchodě neměli, tak prý mi zavolají ještě… jinak v albu mám víc fotek :-)
ivet - tak pěkně odpočívej dneska
jani - to je dobře, že už je vše OK, taky pěkně odpočívej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí