Poradna duly
Jana Čurdová
Hani, kočárek je fakt nádhernej, a ty barvy jsou také moc pěkné ![]()
A ty uháčkoaný věcičky máte nádherný. Já taky uháčkovala bačkurky, ale jedna je daleko větší než druhá, hroznejch chyb tam mám a celkově nejsou vůbec hezky. Říkala jsem, že je bude mít malej na noc
![]()
Teď ale háčkuju bílou dečku do kočárku, tak ta snad bude o trochu lepší, ale chyby tam mám taky
Elis to nevadí, tak je zkus ještě jednou a třeba ti to výjde zase tak, že jedna bude větší a jedna menší a zpáruješ to s těma prvníma. A neboj se, chyby mám taky, ale ve výsledku to vidět není, tak o nic nejde. Jen nám své výtvory taky ukaž, ty máš na sebe určitě zbytečně kritické oko.
ahoj holky, moc vám díky za chválu na kočárek, manžel byl z něj nejdřív takový nic moc, je to čokoládová hnědá a béžová a on možná chtěl výraznější barvy, já mu zas ale říkala, že aspoň mužeme mít hezky barevný doplňky a oblečený miminko, že jinak by to bylo moc barevný a nevypadalo by to dobře, což uznal a začal taky drandit po obýváku
no jsem ho přemluvila ať ho ještě neuklízí, tak tu na mě dnes ještě čekal, ale už jsem ho zabalila a až pojedeme k našim, tak ho tam schováme. no za tu cenu je libovej i matroš vypadá bytelně, tak snad se s ním bude jezdit dobře ![]()
Jinak naše malá se dnes svezla dvě hodinky na jachtě, já na to čekala 26 let a ona se veze, ještě není ani na světe
byla to paráda, ale i když jsem tam jen seděla, tak mě to zmohlo, že jsem po obědě jela domu a ted půjdu ležet. Zavolat doktórce jsem samozřejmě zapomněla, tak už to vydržím do středy na kontrolu…
JInak ty vaše háčkované výrobky jsou moc pěknoučký ![]()
A s tím tescem jak píšete o slevách, tak tam se teda hned zítra vypravím, protože ho budu mít po po cestě, tak jsem zvědavá ![]()
U nás už se zatahuje, tak kéž by sprchlo, dusno je venku hrozný…
Jé dnes není co dočítat?
Hani mě se taky právě líbí víc ty neutrální barvy, přesně proto, co píšeš. A navíc prý pak na ty barevný kočárky jde víc hmyz, nebo je zase i dost prosvítí sluníčko atd. A jak vidíš, nám se tu líbí všem, právě i ta barevná kombinace.
Taky jsem rada, ze jste toho tentokrat nenapsaly zase tolik
.
Hani, krasny kocarek
.
Ja bych si taky tak dala meloun, ale cely stoji tady v prepoctu tak 100 - 130 Kc, tak cekame, az bude levnejsi, v lete vzdycky je
.
Jinak ja jsem si dneska byla pro vysledky krve, mam nizkou hladinu zeleza, tak jsem dostala tabletky a zitra jdu na tu injekci kvuli negativnimu Rh faktoru, jinak vsechno ok
.
Dobre rano naminky
fuj tu se ochladilo
vcera tak krasne
ja dnes nedala ani dcerku do skolky tak jeste spinka. me je nejak zle, jestli na me neco leze
vzdy vecer a rano me poboliva v krku ale pres den nic tak nevim ![]()
Dobré ránko ![]()
U nás leje jak z konve
po těch vedrech je to docela úleva, i když déšť nemám ráda, ale ta zem to taky potřebuje a aspoň nebudu muset dnes zalévat ![]()
Mám v plánu jet do toho Tesca, tak uvidíme, jak se nám bude chtít!
třeba to na chvilku ustane. Mají být přívalové deště apod. ![]()
Mondi mně zjistil dr. na začátku těhu, že mám železo na hranici a že mám jíst jakýkoliv vitamíny (takže třeba i ty pro těhotné), že obsahujou potřebnou denní dávku
Tys nějaké baštila nebo jak je to s Tebou?
Ivet23 píše:
Dobre rano naminkyfuj tu se ochladilo
vcera tak krasne
ja dnes nedala ani dcerku do skolky tak jeste spinka. me je nejak zle, jestli na me neco leze
vzdy vecer a rano me poboliva v krku ale pres den nic tak nevim
Ivetko, tak to nějak vylež - dnes je stejně hnusně, tak se můžete s malou válet
to bude z toho horka ![]()
Já měla v noci trochu - ehm - průjem
ale naštěstí se to srovnalo… přitom jsem se nijak nepřejedla nebo tak. V břiše mi to škrundá o stošest ![]()
Bré ranko, maminky! Tady taky prší, ale nijak moc se neochladilo. Koukám, že na tesco budou dneska nálety, taky se tam odpoledne chystám ![]()
Hannah- kočárek je fakticky super. Můžu se zeptat, kolik jste za něj dali?
Zvizi- tak at te to prejde
no se mnou se nemoc tahne pomalu od zacatku tehu, hruza
tu je pod mrakem, obcas prehanka, ale ted sem byla preparkovat auto a myslela jsem, ze je zima a ono ani ne
taky bych jela do tesca mam ho sice kol 25km ale nemam penizky, tedy mam ale abych vyzila nez mi neco priveze muzik
jeste jsem vcera dceri kupovala sandalky za 500kc
tak mam ted smulu
![]()
zvizatinka píše:Ivet23 píše:Ivetko, tak to nějak vylež - dnes je stejně hnusně, tak se můžete s malou válet
Dobre rano naminkyfuj tu se ochladilo
vcera tak krasne
vzdy vecer a rano me poboliva v krku ale pres den nic tak nevim
to bude z toho horka
Já měla v noci trochu - ehm - průjemale naštěstí se to srovnalo… přitom jsem se nijak nepřejedla nebo tak. V břiše mi to škrundá o stošest
Zvizi ehmm,nejsme mi dvojčata??taky od včera průjmím
a nevím z čeho-jem ožný že to může být z toho vedra jak bylo ![]()
Jinak dobré ráno těhulky ![]()
já včera koukala do půl druhé do rána na film 7 životů-viděla jsem ho už podruhé a bulela jsem u toho jak blázen,moc hezký film
jinak mám dopletenou druhou čepičku-nějak mě to chytlo,akorát hledám nějakoup ostavičku,že bych na to uháčkovala anic nemůžu najít-jen samé kytičky,ty by Domískovi moc neslušely
![]()
Ivet ty jo tak se hezky vyležte s malou,ať je ti brzo líp ![]()
ahojky ![]()
my jsme byli vcera vecer v podoli, protoze cely den jsem vubec necitila malou se hybat (a ze jsem se snazila ji rozpohybovat jakkoli) a jeste jsem k tomu dostala k veceru krece do bricha.
tak jsme si tam pobyli dve hodiny, nabrali mi krev a moc, ze pry mam trochu min zeleza a v moci bakterie, ale jinak ze je vsechno v poradku a ty krece pry byly od toho, jak mi mala tlaci na organy…
dneska me to porad boli, ale mala uz sebou aspon mele.
mam lezet a odpocivat, tak asi mrknu na to hackovani.
Ahojky holky,
u nás je po dešti a je konečně dýchatelno.
Dneska mi je jaksi ouvej, bolí v krku a ráno jsem měla dokonce i horečku 38,7 ale vzala jsem si půlku Paralenu a už je to pryč. Dneska teda budu mít taky odpočívací den a budu se válet ![]()
Jani - tak hlavně, že je všechno v pořádku a malá už se zase hýbe. ![]()
Ivet - tak dneska si odpočneme, to je asi ají tím počasím
No nic, pádím odpočívat, tak se tu mějte pěkně holky ![]()
ahoj holky, mám chvilku, tak píšu.
Tady u nás taky sprchlo, ale ted je tak akorát, neprší a chlaději hezky, aspoň se dá dýchat ![]()
Já byla od desíti cvičit, docela zabíračka a teď čekám na jedno jednání v práci, a to mám dnes dovolenou, ale zase to budu mít z krku a příští týden už budu fakt jen uklízet a skartovat a čistit počítač… ![]()
floa - kočárek stál necelých 6 tis., kupovali jsme ho v Malvíku, tak jsme ještě měli nějaké 3% a měla jsem dostat osušku jako dárek, ale nějak ji tam v obchodě neměli, tak prý mi zavolají ještě… jinak v albu mám víc fotek ![]()
ivet - tak pěkně odpočívej dneska
jani - to je dobře, že už je vše OK, taky pěkně odpočívej ![]()