TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3362
25.5.11 15:35

paja - teda ty jsi dobrá :palec: teď by to ale fakt chtělo nějakýho mecenáše :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
25.5.11 15:36

ty jo holky mě pořád bolí mezi nohama jako pod břichem, když jdu, stačí abych šla v práci ke kopírce pár metrů, jak sedím tak v pohodě…nemáte to taky? vzala jsem si magnezko ve 12 ale vůbec to snad nezabralo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
25.5.11 15:43
Hannah84 píše:
ty jo holky mě pořád bolí mezi nohama jako pod břichem, když jdu, stačí abych šla v práci ke kopírce pár metrů, jak sedím tak v pohodě…nemáte to taky? vzala jsem si magnezko ve 12 ale vůbec to snad nezabralo :-?

Tak to nevím, kočko, co to může být, ale určitě nic vážnýho. Tohle se mi ještě nestalo. Jenom když se namůžu, tak mám takový těžký břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.5.11 15:48

Hannah- taky nemam zkusenost 8-o takze ti neporadim. nemela jsem ani u prvniho tehu. ale treba zkus zavolat k doktorce a zeptat se ji. jistota je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
25.5.11 15:49

Já bych taky zavolala, za to nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
25.5.11 16:10

no zítra asi pro jistotu zavolám, mamka mi říkala že to může být jak se mi roztahuje pánev kosti dole, no nevím…tak já balím a pádím pro manžela a pak pro kočárek, hurááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
25.5.11 16:17
Hannah84 píše:
no zítra asi pro jistotu zavolám, mamka mi říkala že to může být jak se mi roztahuje pánev kosti dole, no nevím…tak já balím a pádím pro manžela a pak pro kočárek, hurááá :mavam:

Tak opatrně, jo?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
25.5.11 16:31

Ahoj mamky :)

Hani, to by mohlo být… snad Tě to brzy přejde, dávej na sebe pozor a pak nám hoď fotku kočárku! :)

Já byla u kadeřnice, nakonec jel i brácha, tak ho taky vzala (byl u kadeřnice snad před 10 lety :D ), jinak ho stříhá mamka. Any byla s náma a byla hodná, tak jsme to zmákli v pohodě. Akorát mi bude chvíli trvat, než si zase zvyknu na jinou barvu a než se to trochu „ustálí“, teď jak je to čerstvé, tak to není ono :(

Jinak mi dnes dorazil ten koberec, jak jsem plánovala, tak ještě jeden balíček a prozatím mám vystaráno :D Doufám, že až budu prát ty pidi mini věcičky, tak že bude taky takové krásné počásko, aby to pěkně schlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
25.5.11 16:51

Floa, já si ty poporodní kalhotky kupovala včera. Buď jsou v tom balení po 5 ks, nebo ti lékárnice dá, koli chceš. Já si koupila celej ten balík a stálo mě to 79 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
25.5.11 16:59
Elis 1 píše:
Floa, já si ty poporodní kalhotky kupovala včera. Buď jsou v tom balení po 5 ks, nebo ti lékárnice dá, koli chceš. Já si koupila celej ten balík a stálo mě to 79 Kč.

Elis- dík za info, musím taky příští týden nakoupit.
Zvizatinko- co máš nového na hlavě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
25.5.11 17:27
Ivet23 píše:
BERUSEENKO- ja to nejak extra nechapu, ale tehotna co ma zvyseny cukt muze urcity pocet sacharidu za den a ma to bejt rozdelene a to nasledne Snidane 45g sacharidu, Presnidavka 45g sacharidu, Obed 65g sacharidu, Svacina 40g sacharidu, Vecere 60g sacharidu a 2vecere 20g sacharidu. ale ted sem si dala salat, sice tam je rajce a okurka ale zytek radsi nezminim. jo dr rikala, ze ovoce jen, grep,mandarinka,pomecanc obcas jablko. zelenina neomezene!!! pit jen neslazenou vodu,sdovku. a ja si dnes rikala jak sem ddobra, sem si dala bily jogurt smetanovi no a ted ctu, ze ho nedoporucuji.

já zatím žádné omezení nemám,jen mám doporučeno se hlídat a jíst jak jsem psala-to jsem si vyčetla na netu-já měla hraniční jen ten poslední výsledek-takže to berou zatím prý jako negativní test :nevim: takže já sem si jen zmenšila porce,jím častěji ale třeba jako svačinu si dám i to sladké ovoce-snad sem i to nerozjede.jak často musíš chodit do dia poradny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
25.5.11 17:28

tááák mám skoro doháčkovanou svou první čepičku-sice s docela dost chybama,ale to časem vychytám :mrgreen: docela mě nadchli háčkovaný botičky tak uvidím jestli je k tomu doháčkuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
25.5.11 17:29
berusenka66 píše:
tááák mám skoro doháčkovanou svou první čepičku-sice s docela dost chybama,ale to časem vychytám :mrgreen: docela mě nadchli háčkovaný botičky tak uvidím jestli je k tomu doháčkuju :think:

Ukááááž nám ji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
25.5.11 17:32
Flooa píše:
berusenka66 píše:
tááák mám skoro doháčkovanou svou první čepičku-sice s docela dost chybama,ale to časem vychytám :mrgreen: docela mě nadchli háčkovaný botičky tak uvidím jestli je k tomu doháčkuju :think:
Ukááááž nám ji :-)

počký,počký ještě tak 4 řádky a pak jí blejsknu :mrgreen: ale né že se budete smát :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.5.11 17:36

Floa - ještě přijdou rifličky s Méďou Pů a prozatím končíme. Rozkřiklo se po rodině, že jsme po tom diví, tak už mám zákaz něco kupovat, ať taky můžou něco kupovat oni :mrgreen:
Beru - jééé ty jsi šikulka, mě se háčkovaný líbí moc, ale jsem na to levá :-( Teď jsem třídila věci po mně a bráchovi a máme tam toho háčkovanýho a pletenýho taky dost a to nevypadá, že už je to 25 let :palec:
Zvizi - copak máš novýho s vláskama - nechceš dát fotečku? taky bych potřebovala, ale nechám to na příští měsíc nebo až v červenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí