Poradna duly
Jana Čurdová
paja - teda ty jsi dobrá
teď by to ale fakt chtělo nějakýho mecenáše
![]()
ty jo holky mě pořád bolí mezi nohama jako pod břichem, když jdu, stačí abych šla v práci ke kopírce pár metrů, jak sedím tak v pohodě…nemáte to taky? vzala jsem si magnezko ve 12 ale vůbec to snad nezabralo ![]()
Hannah84 píše:
ty jo holky mě pořád bolí mezi nohama jako pod břichem, když jdu, stačí abych šla v práci ke kopírce pár metrů, jak sedím tak v pohodě…nemáte to taky? vzala jsem si magnezko ve 12 ale vůbec to snad nezabralo
Tak to nevím, kočko, co to může být, ale určitě nic vážnýho. Tohle se mi ještě nestalo. Jenom když se namůžu, tak mám takový těžký břicho.
Hannah- taky nemam zkusenost
takze ti neporadim. nemela jsem ani u prvniho tehu. ale treba zkus zavolat k doktorce a zeptat se ji. jistota je jistota.
no zítra asi pro jistotu zavolám, mamka mi říkala že to může být jak se mi roztahuje pánev kosti dole, no nevím…tak já balím a pádím pro manžela a pak pro kočárek, hurááá ![]()
Hannah84 píše:
no zítra asi pro jistotu zavolám, mamka mi říkala že to může být jak se mi roztahuje pánev kosti dole, no nevím…tak já balím a pádím pro manžela a pak pro kočárek, hurááá
Tak opatrně, jo?!
Ahoj mamky ![]()
Hani, to by mohlo být… snad Tě to brzy přejde, dávej na sebe pozor a pak nám hoď fotku kočárku! ![]()
Já byla u kadeřnice, nakonec jel i brácha, tak ho taky vzala (byl u kadeřnice snad před 10 lety
), jinak ho stříhá mamka. Any byla s náma a byla hodná, tak jsme to zmákli v pohodě. Akorát mi bude chvíli trvat, než si zase zvyknu na jinou barvu a než se to trochu „ustálí“, teď jak je to čerstvé, tak to není ono ![]()
Jinak mi dnes dorazil ten koberec, jak jsem plánovala, tak ještě jeden balíček a prozatím mám vystaráno
Doufám, že až budu prát ty pidi mini věcičky, tak že bude taky takové krásné počásko, aby to pěkně schlo ![]()
Floa, já si ty poporodní kalhotky kupovala včera. Buď jsou v tom balení po 5 ks, nebo ti lékárnice dá, koli chceš. Já si koupila celej ten balík a stálo mě to 79 Kč.
Elis 1 píše:
Floa, já si ty poporodní kalhotky kupovala včera. Buď jsou v tom balení po 5 ks, nebo ti lékárnice dá, koli chceš. Já si koupila celej ten balík a stálo mě to 79 Kč.
Elis- dík za info, musím taky příští týden nakoupit.
Zvizatinko- co máš nového na hlavě???
Ivet23 píše:
BERUSEENKO- ja to nejak extra nechapu, ale tehotna co ma zvyseny cukt muze urcity pocet sacharidu za den a ma to bejt rozdelene a to nasledne Snidane 45g sacharidu, Presnidavka 45g sacharidu, Obed 65g sacharidu, Svacina 40g sacharidu, Vecere 60g sacharidu a 2vecere 20g sacharidu. ale ted sem si dala salat, sice tam je rajce a okurka ale zytek radsi nezminim. jo dr rikala, ze ovoce jen, grep,mandarinka,pomecanc obcas jablko. zelenina neomezene!!! pit jen neslazenou vodu,sdovku. a ja si dnes rikala jak sem ddobra, sem si dala bily jogurt smetanovi no a ted ctu, ze ho nedoporucuji.
já zatím žádné omezení nemám,jen mám doporučeno se hlídat a jíst jak jsem psala-to jsem si vyčetla na netu-já měla hraniční jen ten poslední výsledek-takže to berou zatím prý jako negativní test
takže já sem si jen zmenšila porce,jím častěji ale třeba jako svačinu si dám i to sladké ovoce-snad sem i to nerozjede.jak často musíš chodit do dia poradny?
tááák mám skoro doháčkovanou svou první čepičku-sice s docela dost chybama,ale to časem vychytám
docela mě nadchli háčkovaný botičky tak uvidím jestli je k tomu doháčkuju ![]()
berusenka66 píše:
tááák mám skoro doháčkovanou svou první čepičku-sice s docela dost chybama,ale to časem vychytámdocela mě nadchli háčkovaný botičky tak uvidím jestli je k tomu doháčkuju
Ukááááž nám ji ![]()
Flooa píše:berusenka66 píše:Ukááááž nám ji
tááák mám skoro doháčkovanou svou první čepičku-sice s docela dost chybama,ale to časem vychytámdocela mě nadchli háčkovaný botičky tak uvidím jestli je k tomu doháčkuju
počký,počký ještě tak 4 řádky a pak jí blejsknu
ale né že se budete smát
![]()
Floa - ještě přijdou rifličky s Méďou Pů a prozatím končíme. Rozkřiklo se po rodině, že jsme po tom diví, tak už mám zákaz něco kupovat, ať taky můžou něco kupovat oni ![]()
Beru - jééé ty jsi šikulka, mě se háčkovaný líbí moc, ale jsem na to levá
Teď jsem třídila věci po mně a bráchovi a máme tam toho háčkovanýho a pletenýho taky dost a to nevypadá, že už je to 25 let ![]()
Zvizi - copak máš novýho s vláskama - nechceš dát fotečku? taky bych potřebovala, ale nechám to na příští měsíc nebo až v červenci