Poradna duly
Jana Čurdová
paja2110 píše:
Floa - ještě přijdou rifličky s Méďou Pů a prozatím končíme. Rozkřiklo se po rodině, že jsme po tom diví, tak už mám zákaz něco kupovat, ať taky můžou něco kupovat oni
Beru - jééé ty jsi šikulka, mě se háčkovaný líbí moc, ale jsem na to leváTeď jsem třídila věci po mně a bráchovi a máme tam toho háčkovanýho a pletenýho taky dost a to nevypadá, že už je to 25 let
Zvizi - copak máš novýho s vláskama - nechceš dát fotečku? taky bych potřebovala, ale nechám to na příští měsíc nebo až v červenci
no hele,já dneska háčkovala poprvé za takových 11 let,když na mě paní ve švadlence vybafla,jaký chci háček-asi tlouš%tku nebo jak oni to měří tak sem na ní koukala jak puk,ale nakonec mi poradila
ono to není těžký si myslím,ale Krmar měla nádhernou dečku,té patří můj obdiv!!já se tu plácám s pidi čepičkou celé odoledne ![]()
no hele,já dneska háčkovala poprvé za takových 11 let,když na mě paní ve švadlence vybafla,jaký chci háček-asi tlouš%tku nebo jak oni to měří tak sem na ní koukala jak puk,ale nakonec mi poradila
ono to není těžký si myslím,ale Krmar měla nádhernou dečku,té patří můj obdiv!!já se tu plácám s pidi čepičkou celé odoledne ![]()
Ale i tak obdivuju to nadšení a tak
Jo ta dečka od Krmar - tak ta je luxusní ![]()
Příspěvek upraven 25.05.11 v 17:42
Pájo- já jen tu deku a s medvídkem taky končím, vlastně chci ještě potom kolotoč nad postýlku, ale to až dýl ![]()
Beru- neboj, smát se nebudem ![]()
Floa - tak jsem zvědavá, jak nám to dlouho vydrží ![]()
Holky - četla jsem výbavu do porodnice a zarazila mě tam akorát jedna věc - nafukovací kruh. To jako ten dětský? A na co je to vůbec dobrý? Ptám se jak tatar, ale vůbec nevim ![]()
paja2110 píše:
Floa - tak jsem zvědavá, jak nám to dlouho vydrží
Holky - četla jsem výbavu do porodnice a zarazila mě tam akorát jedna věc - nafukovací kruh. To jako ten dětský? A na co je to vůbec dobrý? Ptám se jak tatar, ale vůbec nevim
Páji to je aby sis mohla jít zaplavat
né je to kvůli šití-když by tě museli šít moc tak si normálně pak nemůžeš sednout,tak ten kruh při sednutí pomáhá
berusenka66 píše:paja2110 píše:Páji to je aby sis mohla jít zaplavat
Holky - četla jsem výbavu do porodnice a zarazila mě tam akorát jedna věc - nafukovací kruh. To jako ten dětský? A na co je to vůbec dobrý? Ptám se jak tatar, ale vůbec nevim![]()
![]()
né je to kvůli šití-když by tě museli šít moc tak si normálně pak nemůžeš sednout,tak ten kruh při sednutí pomáhá
Beru, děkuji za vysvětlení. Už jsem si taky říkala, že plavat umím snad i bez kruhu
![]()
paja2110 píše:berusenka66 píše:Beru, děkuji za vysvětlení. Už jsem si taky říkala, že plavat umím snad i bez kruhupaja2110 píše:Páji to je aby sis mohla jít zaplavat
Holky - četla jsem výbavu do porodnice a zarazila mě tam akorát jedna věc - nafukovací kruh. To jako ten dětský? A na co je to vůbec dobrý? Ptám se jak tatar, ale vůbec nevim![]()
![]()
![]()
![]()
sis myslela že tam mají soukromé bazény v porodnici viď?
já sem teda moc mamin ale s tím kruhem neviděla,ani já sem ho sebou neměla-myslím že ho pak může podle okolností kdokoliv přinést.tak holky tady je to moje dílo-ale ještě nedodělané
velikost to má jako čepičky pro novorozence
berusenka66 píše:paja2110 píše:sis myslela že tam mají soukromé bazény v porodnici viď?berusenka66 píše:Beru, děkuji za vysvětlení. Už jsem si taky říkala, že plavat umím snad i bez kruhupaja2110 píše:Páji to je aby sis mohla jít zaplavat
![]()
![]()
![]()
já sem teda moc mamin ale s tím kruhem neviděla,ani já sem ho sebou neměla-myslím že ho pak může podle okolností kdokoliv přinést.tak holky tady je to moje dílo-ale ještě nedodělané
velikost to má jako čepičky pro novorozence
týýýýý jo
To bude Domíšek krásňoučkej ![]()
děkuju moc
má to takový hezký svěží barvičky-na fotce tolik nevyniknou.mno snad se čepička nerozpadne do doby než se Domísek narodí
![]()
BERUS- bbyla jsem vcera, ted obden budu pouzivat ty prouzky na moc a zapisovat vysledky a 2.6 jdu znova na kontroluu a dostanu nejaky pristroj na pichani do prstu
mam dietu a to sem mela taky jen zvysenou jednu hodnotu ![]()
Ivet23 píše:
BERUS- bbyla jsem vcera, ted obden budu pouzivat ty prouzky na moc a zapisovat vysledky a 2.6 jdu znova na kontroluu a dostanu nejaky pristroj na pichani do prstumam dietu a to sem mela taky jen zvysenou jednu hodnotu
to bude ten glukometr.tak to se tam chodí docela často.no já jak jedu za rodinou na slovensko tak babička má cukrovk ua má i ten glukometr tak si to u ní taky skouknu.a která hodnota to byla?první,prostřední,poslední?nevíš?
Beru, ty seš ale šikulka, je moc krásná, Domísek bude fešák ![]()
Páji- to jsem taky zvědavá ![]()
Ja se snazila kouknot dr pres ruku a prrd se v tom vyznam, ale myslim, ze prostredni tedy ta druha, jinak sem mela jen cisla kolem 3.6 prvni a posledni Taky tak nejak. ale fakt nevim abych nekecala, moje rd mi to pak zapise do tehu knizky.
Zdravím těhulky. Beru čepička je moc krásná. Já už jsem taky zkusila i botičky, hodím fotku. A holky ještě jednou děkuji za pochvalu deky, ale schválně sem vložím dílo mojí kamarádky, to je teprve nádhera.
Kruh jsem v porodnici měla a hodně užila pak ještě i 14 dní doma.
a ještě ty bačkůrky. Jen nevím, jestli ta velikost nebude tak na panenku.