TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
25.5.11 17:39
paja2110 píše:
Floa - ještě přijdou rifličky s Méďou Pů a prozatím končíme. Rozkřiklo se po rodině, že jsme po tom diví, tak už mám zákaz něco kupovat, ať taky můžou něco kupovat oni :mrgreen:
Beru - jééé ty jsi šikulka, mě se háčkovaný líbí moc, ale jsem na to levá :-( Teď jsem třídila věci po mně a bráchovi a máme tam toho háčkovanýho a pletenýho taky dost a to nevypadá, že už je to 25 let :palec:
Zvizi - copak máš novýho s vláskama - nechceš dát fotečku? taky bych potřebovala, ale nechám to na příští měsíc nebo až v červenci

no hele,já dneska háčkovala poprvé za takových 11 let,když na mě paní ve švadlence vybafla,jaký chci háček-asi tlouš%tku nebo jak oni to měří tak sem na ní koukala jak puk,ale nakonec mi poradila :mrgreen: ono to není těžký si myslím,ale Krmar měla nádhernou dečku,té patří můj obdiv!!já se tu plácám s pidi čepičkou celé odoledne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.5.11 17:41

no hele,já dneska háčkovala poprvé za takových 11 let,když na mě paní ve švadlence vybafla,jaký chci háček-asi tlouš%tku nebo jak oni to měří tak sem na ní koukala jak puk,ale nakonec mi poradila :mrgreen: ono to není těžký si myslím,ale Krmar měla nádhernou dečku,té patří můj obdiv!!já se tu plácám s pidi čepičkou celé odoledne :zed:

Ale i tak obdivuju to nadšení a tak :palec: Jo ta dečka od Krmar - tak ta je luxusní :potlesk:

Příspěvek upraven 25.05.11 v 17:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
25.5.11 17:42

Pájo- já jen tu deku a s medvídkem taky končím, vlastně chci ještě potom kolotoč nad postýlku, ale to až dýl :-)
Beru- neboj, smát se nebudem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.5.11 17:44

Floa - tak jsem zvědavá, jak nám to dlouho vydrží :dance:
Holky - četla jsem výbavu do porodnice a zarazila mě tam akorát jedna věc - nafukovací kruh. To jako ten dětský? A na co je to vůbec dobrý? Ptám se jak tatar, ale vůbec nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
25.5.11 17:47
paja2110 píše:
Holky - četla jsem výbavu do porodnice a zarazila mě tam akorát jedna věc - nafukovací kruh. To jako ten dětský? A na co je to vůbec dobrý? Ptám se jak tatar, ale vůbec nevim :think:

Páji to je aby sis mohla jít zaplavat :dance: :lol: :lol: né je to kvůli šití-když by tě museli šít moc tak si normálně pak nemůžeš sednout,tak ten kruh při sednutí pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.5.11 17:48
berusenka66 píše:
paja2110 píše:
Holky - četla jsem výbavu do porodnice a zarazila mě tam akorát jedna věc - nafukovací kruh. To jako ten dětský? A na co je to vůbec dobrý? Ptám se jak tatar, ale vůbec nevim :think:
Páji to je aby sis mohla jít zaplavat :dance: :lol: :lol: né je to kvůli šití-když by tě museli šít moc tak si normálně pak nemůžeš sednout,tak ten kruh při sednutí pomáhá

Beru, děkuji za vysvětlení. Už jsem si taky říkala, že plavat umím snad i bez kruhu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
25.5.11 17:53
paja2110 píše:
berusenka66 píše:
paja2110 píše:
Páji to je aby sis mohla jít zaplavat :dance: :lol: :lol: né je to kvůli šití-když by tě museli šít moc tak si normálně pak nemůžeš sednout,tak ten kruh při sednutí pomáhá
Beru, děkuji za vysvětlení. Už jsem si taky říkala, že plavat umím snad i bez kruhu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sis myslela že tam mají soukromé bazény v porodnici viď? :lol: já sem teda moc mamin ale s tím kruhem neviděla,ani já sem ho sebou neměla-myslím že ho pak může podle okolností kdokoliv přinést.tak holky tady je to moje dílo-ale ještě nedodělané :oops: velikost to má jako čepičky pro novorozence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.5.11 17:56
berusenka66 píše:
paja2110 píše:
berusenka66 píše:
paja2110 píše:
Beru, děkuji za vysvětlení. Už jsem si taky říkala, že plavat umím snad i bez kruhu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sis myslela že tam mají soukromé bazény v porodnici viď? :lol: já sem teda moc mamin ale s tím kruhem neviděla,ani já sem ho sebou neměla-myslím že ho pak může podle okolností kdokoliv přinést.tak holky tady je to moje dílo-ale ještě nedodělané :oops: velikost to má jako čepičky pro novorozence

týýýýý jo :palec: To bude Domíšek krásňoučkej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
25.5.11 17:58

děkuju moc :oops: má to takový hezký svěží barvičky-na fotce tolik nevyniknou.mno snad se čepička nerozpadne do doby než se Domísek narodí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.5.11 18:05

BERUS- bbyla jsem vcera, ted obden budu pouzivat ty prouzky na moc a zapisovat vysledky a 2.6 jdu znova na kontroluu a dostanu nejaky pristroj na pichani do prstu :cry: mam dietu a to sem mela taky jen zvysenou jednu hodnotu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
25.5.11 18:09
Ivet23 píše:
BERUS- bbyla jsem vcera, ted obden budu pouzivat ty prouzky na moc a zapisovat vysledky a 2.6 jdu znova na kontroluu a dostanu nejaky pristroj na pichani do prstu :cry: mam dietu a to sem mela taky jen zvysenou jednu hodnotu :cry:

to bude ten glukometr.tak to se tam chodí docela často.no já jak jedu za rodinou na slovensko tak babička má cukrovk ua má i ten glukometr tak si to u ní taky skouknu.a která hodnota to byla?první,prostřední,poslední?nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
25.5.11 18:33

Beru, ty seš ale šikulka, je moc krásná, Domísek bude fešák :potlesk:
Páji- to jsem taky zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.5.11 19:20

Ja se snazila kouknot dr pres ruku a prrd se v tom vyznam, ale myslim, ze prostredni tedy ta druha, jinak sem mela jen cisla kolem 3.6 prvni a posledni Taky tak nejak. ale fakt nevim abych nekecala, moje rd mi to pak zapise do tehu knizky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.5.11 19:44

Zdravím těhulky. Beru čepička je moc krásná. Já už jsem taky zkusila i botičky, hodím fotku. A holky ještě jednou děkuji za pochvalu deky, ale schválně sem vložím dílo mojí kamarádky, to je teprve nádhera.

Kruh jsem v porodnici měla a hodně užila pak ještě i 14 dní doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.5.11 19:47

a ještě ty bačkůrky. Jen nevím, jestli ta velikost nebude tak na panenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí