TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4235
25.5.11 11:25
Flooa píše:
paja2110 píše:
Floa - ty jednorázový síťovaný kalhotky stojí průměrně 20 Kč, já mám dojem, že jsem je kupovala za 16 Kč, ale nevím - každá lékárna to má jinak.
A to prodávají po jednom nebo v sadě??? Asi obojí, viď?

mám dojem, že je to buď po 1ks nebo po 5, ale teď z hlavy nevím,v lékárně poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.5.11 11:27

Ona toho nakecala :mrgreen: ze se mam vyhybat cukru, umele sladidla nedoporucuje vubec. dostala jsem spousty tabulek kde je spousty tabulek, ze si mam pocitat prisun sacharidu, takze v snidani muze bejt jen 45g sacharidu, coz mi vyslo na jeden chleb se syrem a 2dcl mleka :-? ted k svace sem mela pul kedlubny a k obedu si dam nevim co :mrgreen: nemeel by bejt velky prisun sacharidu na jedno jidlo. mam se naucit jist pravidelne Takze snidane, presnidavka, obed, svacina, 1vecere a 2vecere :-) a 2.6. jduu na kontrolu a budu si uz pichat do prstu. ja to zatim moc nechapu, ale do toho se dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
25.5.11 11:28

Ivet tenhle pás se mi taky líbil ze všech nejvíc…kamarádka říkala, že po prvním porodu ho nepoužívala a po druhým jo a po druhým má mnohem lepší břicho :palec: jakou hodnotu jsi při tom testu na cukrovku měla zvýšenou? já měla hraniční tu poslední, tak se děsím, co mi příští týden dr řekne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
25.5.11 11:30
paja2110 píše:
Flooa píše:
paja2110 píše:
Floa - ty jednorázový síťovaný kalhotky stojí průměrně 20 Kč, já mám dojem, že jsem je kupovala za 16 Kč, ale nevím - každá lékárna to má jinak.
A to prodávají po jednom nebo v sadě??? Asi obojí, viď?
mám dojem, že je to buď po 1ks nebo po 5, ale teď z hlavy nevím,v lékárně poradí

Jojo, díky za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.5.11 11:33

Floa - tak jsem se ještě musela pokochat těma věcičkama Medvídka Pů a ta zavinovačka je super, já si ji objednávala v oranžové :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
25.5.11 11:33
Ivet23 píše:
Ona toho nakecala :mrgreen: ze se mam vyhybat cukru, umele sladidla nedoporucuje vubec. dostala jsem spousty tabulek kde je spousty tabulek, ze si mam pocitat prisun sacharidu, takze v snidani muze bejt jen 45g sacharidu, coz mi vyslo na jeden chleb se syrem a 2dcl mleka :-? ted k svace sem mela pul kedlubny a k obedu si dam nevim co :mrgreen: nemeel by bejt velky prisun sacharidu na jedno jidlo. mam se naucit jist pravidelne Takze snidane, presnidavka, obed, svacina, 1vecere a 2vecere :-) a 2.6. jduu na kontrolu a budu si uz pichat do prstu. ja to zatim moc nechapu, ale do toho se dostanu.

Asi to bude hrozný, než se do toho dostaneš, ale zvykneš si, určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
25.5.11 11:38
paja2110 píše:
Floa - tak jsem se ještě musela pokochat těma věcičkama Medvídka Pů a ta zavinovačka je super, já si ji objednávala v oranžové :palec:

Já to oblečení kupovala v tescu, mají tam veliké slevy, takže jestli ho máš někde poblíž :?: :?: A na kolik tě vyšla ta zavinovačka? Nás myslím 240kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.5.11 11:54
Flooa píše:
paja2110 píše:
Floa - tak jsem se ještě musela pokochat těma věcičkama Medvídka Pů a ta zavinovačka je super, já si ji objednávala v oranžové :palec:
Já to oblečení kupovala v tescu, mají tam veliké slevy, takže jestli ho máš někde poblíž :?: :?: A na kolik tě vyšla ta zavinovačka? Nás myslím 240kč.

Právě, že nemám, nejblíže do Brna :-( a ta rychlozavinovačka mě přišla na 265. Jinak teď mi přišlo oblečeníčko s Medvídkem Pů, tak sem dám fotečky, až přijdou ještě rifličky. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
25.5.11 11:56
paja2110 píše:
Flooa píše:
paja2110 píše:
Já to oblečení kupovala v tescu, mají tam veliké slevy, takže jestli ho máš někde poblíž :?: :?: A na kolik tě vyšla ta zavinovačka? Nás myslím 240kč.
Právě, že nemám, nejblíže do Brna :-( a ta rychlozavinovačka mě přišla na 265. Jinak teď mi přišlo oblečeníčko s Medvídkem Pů, tak sem dám fotečky, až přijdou ještě rifličky. 8-)

Jééé, to má s náma pošta pohotovost, mně taky dneska příjde balíček :-P Jasný, fotečky přidej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.5.11 12:08

AICUUL- no ja mela tu druhou hodnotu myslim, ja jen zahledla ten papir, nebo jeste vysledky nedorazili na gyndu!!! tak vcera mi doktorka z dia davala prouzky a dietu ale hodnoty mi nerekla :-) vse mi vysvetlila a tak. rikala, ze nekteri tehule to dost porusuji a pak si musi pichat nejakou nizkou davku inzulinu, ale kdyz si obcas dam zmrzku nic se nestane. je to jen pro dobro mimca a taky i moje :-) taky rikala, ze ty co to dodrzuji priberou tak kilco mesicne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
25.5.11 12:27
Ivet23 píše:
AICUUL- no ja mela tu druhou hodnotu myslim, ja jen zahledla ten papir, nebo jeste vysledky nedorazili na gyndu!!! tak vcera mi doktorka z dia davala prouzky a dietu ale hodnoty mi nerekla :-) vse mi vysvetlila a tak. rikala, ze nekteri tehule to dost porusuji a pak si musi pichat nejakou nizkou davku inzulinu, ale kdyz si obcas dam zmrzku nic se nestane. je to jen pro dobro mimca a taky i moje :-) taky rikala, ze ty co to dodrzuji priberou tak kilco mesicne :-)

Tak vidíš, jenom kilčo měsíčně, to je krása :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
25.5.11 12:43

Brý den těhulínky :dance:

tak mám po kontrole-už víme natuty,že máme v bříšku Dominička-kočně ukázal své nářadíčko :lol: :srdce: tak mám takovou radost,že jsem si koupila háček a příze a uháčkuju mu čepičku :mrgreen: jinak je už hlavičkou dolů brouček

další ko mám za 2 týdny-to až se vrátím ze Slovenska tak jdu hned na odběry krve a udělá se velký gen.ultrazvuk,už se těším až nám bobíska změří a zváží-dneska na to nebyl čas.jinak za tři týdny sme přibrala jen 1kg tak mám zatím jen 7kg za celé těhu tak jsem ráda :-)

Kačí ten monitor je,že ti dají na bříško takový pásy s čidlama a měří se ozvy srdíčka miminka a jdou na tom vidět i případné kontrakce :palec: -dělá se to i během porodu.snad se ti bude ví věnovat když je to poslední ultrazvuk za těhu!

mno jinak sem nás byla pojistit na dovču-samo že mě nikdo jako těhuli nepojistí,takže sem usím modlit,aby mě to tam nepotkalo-sem paní říkala že budeme kousek od Bratislavy,tak dyštak budu muset říct přítelovi,aby mě vyhodil někde u našich hranic :lol: :lol:

jdu vás dočíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
25.5.11 12:48

já dneska taky čekám balíček-koukám se dneskap ošťáci nadrou jen díky srpnovkám :lol:

jo k tý cukrovce-rozjetou jí prý nemám,alep oslední hodnota byla 7,8 což je prý hraniční,takže dál dodržovat dietku-ale já včera hřešila nanukama a sladkou limčou,tak si dám zase klídek.ona to ani není nějak dieta,smí se všechno jen menší množství-ráno si nedávat hned nic mléčného,hlavní jídla pokud možno bez příloh a tuny zeleniny a hlídat si ovoce,takže ono sem i to drží snadno-dokud si nemusím počítat sacharidy-na to už snad nedojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
25.5.11 12:49

Beru- konečně ho ukázal, tak moc gratuluju! :potlesk: :palec: Jinak to seš šikulka jen 7 kg, to mám už teď :zed: No jo, s náma těhulkama si to nikdo nelajskne nás pojistit, tak snad se nic nepřihodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
25.5.11 12:51
Flooa píše:
Beru- konečně ho ukázal, tak moc gratuluju! :potlesk: :palec: Jinak to seš šikulka jen 7 kg, to mám už teď :zed: No jo, s náma těhulkama si to nikdo nelajskne nás pojistit, tak snad se nic nepřihodí.

děkuju moc Floo sem moc ráda,že se konečně ukázal,že máme tu jistotu už-mno aby nás teda ještě nepřakvapil na porodním sále :lol: :lol: no já moc nepřibrala ani za první těhu-jen 11kg tak snad se do toho vejdu i teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí