Poradna duly
Jana Čurdová
Flooa píše:paja2110 píše:A to prodávají po jednom nebo v sadě??? Asi obojí, viď?
Floa - ty jednorázový síťovaný kalhotky stojí průměrně 20 Kč, já mám dojem, že jsem je kupovala za 16 Kč, ale nevím - každá lékárna to má jinak.
mám dojem, že je to buď po 1ks nebo po 5, ale teď z hlavy nevím,v lékárně poradí
Ona toho nakecala
ze se mam vyhybat cukru, umele sladidla nedoporucuje vubec. dostala jsem spousty tabulek kde je spousty tabulek, ze si mam pocitat prisun sacharidu, takze v snidani muze bejt jen 45g sacharidu, coz mi vyslo na jeden chleb se syrem a 2dcl mleka
ted k svace sem mela pul kedlubny a k obedu si dam nevim co
nemeel by bejt velky prisun sacharidu na jedno jidlo. mam se naucit jist pravidelne Takze snidane, presnidavka, obed, svacina, 1vecere a 2vecere
a 2.6. jduu na kontrolu a budu si uz pichat do prstu. ja to zatim moc nechapu, ale do toho se dostanu.
Ivet tenhle pás se mi taky líbil ze všech nejvíc…kamarádka říkala, že po prvním porodu ho nepoužívala a po druhým jo a po druhým má mnohem lepší břicho
jakou hodnotu jsi při tom testu na cukrovku měla zvýšenou? já měla hraniční tu poslední, tak se děsím, co mi příští týden dr řekne ![]()
paja2110 píše:Flooa píše:mám dojem, že je to buď po 1ks nebo po 5, ale teď z hlavy nevím,v lékárně poradípaja2110 píše:A to prodávají po jednom nebo v sadě??? Asi obojí, viď?
Floa - ty jednorázový síťovaný kalhotky stojí průměrně 20 Kč, já mám dojem, že jsem je kupovala za 16 Kč, ale nevím - každá lékárna to má jinak.
Jojo, díky za info ![]()
Floa - tak jsem se ještě musela pokochat těma věcičkama Medvídka Pů a ta zavinovačka je super, já si ji objednávala v oranžové ![]()
Ivet23 píše:
Ona toho nakecalaze se mam vyhybat cukru, umele sladidla nedoporucuje vubec. dostala jsem spousty tabulek kde je spousty tabulek, ze si mam pocitat prisun sacharidu, takze v snidani muze bejt jen 45g sacharidu, coz mi vyslo na jeden chleb se syrem a 2dcl mleka
ted k svace sem mela pul kedlubny a k obedu si dam nevim co
nemeel by bejt velky prisun sacharidu na jedno jidlo. mam se naucit jist pravidelne Takze snidane, presnidavka, obed, svacina, 1vecere a 2vecere
a 2.6. jduu na kontrolu a budu si uz pichat do prstu. ja to zatim moc nechapu, ale do toho se dostanu.
Asi to bude hrozný, než se do toho dostaneš, ale zvykneš si, určitě.
paja2110 píše:
Floa - tak jsem se ještě musela pokochat těma věcičkama Medvídka Pů a ta zavinovačka je super, já si ji objednávala v oranžové
Já to oblečení kupovala v tescu, mají tam veliké slevy, takže jestli ho máš někde poblíž
A na kolik tě vyšla ta zavinovačka? Nás myslím 240kč.
Flooa píše:paja2110 píše:Já to oblečení kupovala v tescu, mají tam veliké slevy, takže jestli ho máš někde poblíž
Floa - tak jsem se ještě musela pokochat těma věcičkama Medvídka Pů a ta zavinovačka je super, já si ji objednávala v oranžové![]()
Právě, že nemám, nejblíže do Brna
a ta rychlozavinovačka mě přišla na 265. Jinak teď mi přišlo oblečeníčko s Medvídkem Pů, tak sem dám fotečky, až přijdou ještě rifličky. ![]()
paja2110 píše:Flooa píše:Právě, že nemám, nejblíže do Brnapaja2110 píše:Já to oblečení kupovala v tescu, mají tam veliké slevy, takže jestli ho máš někde poblíž
Floa - tak jsem se ještě musela pokochat těma věcičkama Medvídka Pů a ta zavinovačka je super, já si ji objednávala v oranžové![]()
a ta rychlozavinovačka mě přišla na 265. Jinak teď mi přišlo oblečeníčko s Medvídkem Pů, tak sem dám fotečky, až přijdou ještě rifličky.
Jééé, to má s náma pošta pohotovost, mně taky dneska příjde balíček
Jasný, fotečky přidej ![]()
AICUUL- no ja mela tu druhou hodnotu myslim, ja jen zahledla ten papir, nebo jeste vysledky nedorazili na gyndu!!! tak vcera mi doktorka z dia davala prouzky a dietu ale hodnoty mi nerekla
vse mi vysvetlila a tak. rikala, ze nekteri tehule to dost porusuji a pak si musi pichat nejakou nizkou davku inzulinu, ale kdyz si obcas dam zmrzku nic se nestane. je to jen pro dobro mimca a taky i moje
taky rikala, ze ty co to dodrzuji priberou tak kilco mesicne ![]()
Ivet23 píše:
AICUUL- no ja mela tu druhou hodnotu myslim, ja jen zahledla ten papir, nebo jeste vysledky nedorazili na gyndu!!! tak vcera mi doktorka z dia davala prouzky a dietu ale hodnoty mi nereklavse mi vysvetlila a tak. rikala, ze nekteri tehule to dost porusuji a pak si musi pichat nejakou nizkou davku inzulinu, ale kdyz si obcas dam zmrzku nic se nestane. je to jen pro dobro mimca a taky i moje
taky rikala, ze ty co to dodrzuji priberou tak kilco mesicne
Tak vidíš, jenom kilčo měsíčně, to je krása ![]()
Brý den těhulínky ![]()
tak mám po kontrole-už víme natuty,že máme v bříšku Dominička-kočně ukázal své nářadíčko
tak mám takovou radost,že jsem si koupila háček a příze a uháčkuju mu čepičku
jinak je už hlavičkou dolů brouček
další ko mám za 2 týdny-to až se vrátím ze Slovenska tak jdu hned na odběry krve a udělá se velký gen.ultrazvuk,už se těším až nám bobíska změří a zváží-dneska na to nebyl čas.jinak za tři týdny sme přibrala jen 1kg tak mám zatím jen 7kg za celé těhu tak jsem ráda ![]()
Kačí ten monitor je,že ti dají na bříško takový pásy s čidlama a měří se ozvy srdíčka miminka a jdou na tom vidět i případné kontrakce
-dělá se to i během porodu.snad se ti bude ví věnovat když je to poslední ultrazvuk za těhu!
mno jinak sem nás byla pojistit na dovču-samo že mě nikdo jako těhuli nepojistí,takže sem usím modlit,aby mě to tam nepotkalo-sem paní říkala že budeme kousek od Bratislavy,tak dyštak budu muset říct přítelovi,aby mě vyhodil někde u našich hranic
![]()
jdu vás dočíst
já dneska taky čekám balíček-koukám se dneskap ošťáci nadrou jen díky srpnovkám ![]()
jo k tý cukrovce-rozjetou jí prý nemám,alep oslední hodnota byla 7,8 což je prý hraniční,takže dál dodržovat dietku-ale já včera hřešila nanukama a sladkou limčou,tak si dám zase klídek.ona to ani není nějak dieta,smí se všechno jen menší množství-ráno si nedávat hned nic mléčného,hlavní jídla pokud možno bez příloh a tuny zeleniny a hlídat si ovoce,takže ono sem i to drží snadno-dokud si nemusím počítat sacharidy-na to už snad nedojde
Beru- konečně ho ukázal, tak moc gratuluju!
Jinak to seš šikulka jen 7 kg, to mám už teď
No jo, s náma těhulkama si to nikdo nelajskne nás pojistit, tak snad se nic nepřihodí.
Flooa píše:
Beru- konečně ho ukázal, tak moc gratuluju!![]()
Jinak to seš šikulka jen 7 kg, to mám už teď
No jo, s náma těhulkama si to nikdo nelajskne nás pojistit, tak snad se nic nepřihodí.
děkuju moc Floo sem moc ráda,že se konečně ukázal,že máme tu jistotu už-mno aby nás teda ještě nepřakvapil na porodním sále
no já moc nepřibrala ani za první těhu-jen 11kg tak snad se do toho vejdu i teď ![]()