Poradna duly
Jana Čurdová
Hani - tohle je zase z batolatko.cz ![]()
Marki - to jsem taky netušila, že se to musí ještě před narozením. Příští týden se na to zeptám doktora
Ahoj holky no to bylo čtení jsem ani nedoufala že to dočtu. Jinak plenky ještě žádné nemám ale když to tady tak čtu tak asi začnu nakupovat jen nevím kam je dám už takhle mám strašně málo místa.
Jinak včera jsem byla na cukrovce a celkem to šlo … jen jsem musela ven na čerství vzduch abych neomdlela. Vysledky se dozvím v pondělí tak doufám že budou ok.
Jinak z těch veder mě začly otékat nohy ale jinak je vše ok.
Byla jsem se u kamarádky podívat na kočárek a asi ho od ní koupím protože jestli ne tak se z těch kočárku zblázním.
Jinak malou moc necítím je docela v klidu jen občas nějaké štouchnutí … ale jsem rada i za to malo ..
Krásný den holky jinak obcas vas nekoho pozadam o pratelstvi protoze bych taky rada videla fotečky
)
Elis 1 píše:
já zatím zkušenosti nemám, ale co takhle říkaly maminky o plínkách, tak třeba měli tři balíky jedniček a vypoužívaly opravdu jen dvě balení. Já mám zatím jen jeden balík ve velikosti 1 od Happy Bella.Říkám si, že nějaký ještě třeba od někoho dostaneme, takže jich moc nekupuju. Jen jak budu mít cestu do globusu, tak chci koupit ty Happy belly 2, mají je tam v akci kolem 150 Kč.
Holky právě že už proti TBC automaticky neočkujou.Jen rizikové děti.A protože manžel dělá na soudě u justyčky,tak očkovat chceme.přijde do styku s odsouzenejma a tak,a nikdy nevíš co na tebe kdo prskne.jen si to očkování musíme zařídit sami.A to ještě nemám jistotu že nás naočkujou.
paja - no tak to je mor to batolatko, tam mají věcí a samý krásný a levný, tak odtamtud jako taky objednám, ať už je začátek měsíce a mám výplatu
![]()
marki - aha, tak ono už tbc není povinný, no já to ještě ani nezkoumala, tak vůbec nevím, tak mám zase další úkol, až budu čekat na porod, tak budu zjišťovat, co se dnes vůbec očkuje…
holky u nás v porodnici je to s tím TBC prý tak,že se musí sejít 15 maminek najednou a pak prý naočkujou-což mi nejde moc na rozum
Páji- nádhernááá výbavička, úplně slintám
Já byla taky nakupovat pár „drobností“ a nechala jsem tam 1000kč jako prd, ale měli slevy, takže toho mám docela dost.
pajo krasna vybavicka, to bodycko je fakt super
budu se muset na to batolatko taky podivat ![]()
ja to mam s nakupama na stiru, u nas nic moc obchody nejsou, vim akorat o dvou bazarcich a kdyz jsem se tam byla podivat tak tam nic moc hezkyho nemeli. ![]()
budu se asi muset vydat do prahy, to by ovsem nesmelo bejt takovy vedro furt ![]()
Tak jsem těch pár věciček nafotila a dala do alba. Těch bodyček je víc, některý jsem nechtěla fotit dvakrát, když byly v sadě stejný. Ale udělala jsem si radost ![]()
Děkuji holky, jsem z tý berušky taky unešená a tatínkovi se taky moc líbí ![]()
Floa - krááááásný věcičky a hádej co mě dostalo nejvíc? to neuhodneš ![]()
janiii;-) píše:
pajo krasna vybavicka, to bodycko je fakt superbudu se muset na to batolatko taky podivat
ja to mam s nakupama na stiru, u nas nic moc obchody nejsou, vim akorat o dvou bazarcich a kdyz jsem se tam byla podivat tak tam nic moc hezkyho nemeli.
budu se asi muset vydat do prahy, to by ovsem nesmelo bejt takovy vedro furt
Jani, my žijeme v takový malý vesničce, kde není obchod a nejblíže to do obchůdku máme 3km. Je tam sice textil i pro děti, ale ty ceny
. Pak tam má kamarádka sekáč, tak tam se něco dá vybrat. Ale když chci něco nového, tak musím do Bystřice, což je cca 14km a nebo teda pak už do Brna. Proto mám raději net, že mi to přijde domů a já nikam nemusím ![]()
paji pro me je to taky prijemnejsi, kdyz mi to prijde domu
akorat pan postak z toho ted byl celej takovej spatnej
protoze to byly tri tydny, kdy sem chodil prakticky denne, protoze mi chodily balicky od kamaradek, z aukra a odevsud jinud. a do toho nam nezvoni zvonek. takze postak se vzdycky postavil k plotu a zacal vyrvavat - paaaaniiii! mate tu baliceeeek! ![]()
ale byl hodnej, vzdycky kricel tak dlouho, dokud nekdo nevylezl a balicek neprevzal ![]()
paja2110 píše:
Děkuji holky, jsem z tý berušky taky unešená a tatínkovi se taky moc líbí
Floa - krááááásný věcičky a hádej co mě dostalo nejvíc? to neuhodneš
Hmmmm, musím dlouze přemýšlet. Že by to byl medvídek pů
![]()
janiii;-) píše:
paji pro me je to taky prijemnejsi, kdyz mi to prijde domuakorat pan postak z toho ted byl celej takovej spatnej
protoze to byly tri tydny, kdy sem chodil prakticky denne, protoze mi chodily balicky od kamaradek, z aukra a odevsud jinud. a do toho nam nezvoni zvonek. takze postak se vzdycky postavil k plotu a zacal vyrvavat - paaaaniiii! mate tu baliceeeek!
ale byl hodnej, vzdycky kricel tak dlouho, dokud nekdo nevylezl a balicek neprevzal
Jéé, tak ten byl ale hodnej, pošťáček jeden. Nám zvonek funguje, ale přesto když přijede pošťačka, tak troubí jak na lesy ![]()
janiii;-) píše:
paji pro me je to taky prijemnejsi, kdyz mi to prijde domuakorat pan postak z toho ted byl celej takovej spatnej
protoze to byly tri tydny, kdy sem chodil prakticky denne, protoze mi chodily balicky od kamaradek, z aukra a odevsud jinud. a do toho nam nezvoni zvonek. takze postak se vzdycky postavil k plotu a zacal vyrvavat - paaaaniiii! mate tu baliceeeek!
ale byl hodnej, vzdycky kricel tak dlouho, dokud nekdo nevylezl a balicek neprevzal
No u nás u pošty začala pracovat naše kamarádka „drbna“ a to mi dneska přišel balíček, zítra přijde a ve čtvrtek taky - už pak slyším - no jo, ti si pořád objednávají… ale tak co, je to jejich práce ![]()