Poradna duly
Jana Čurdová
holky já říkala že do léta asi umřu jestli bude takhle,kor když musím lítat venku za prckem ![]()
Zvizi no já chtěla objednat už dnesk,ale paní odmítá poslat na dobírku a já mám peníze už jen v hotovosti
tak musím počkat do příštího rodičáku-opravdu semi nechce jet do města a ukládat peníze na účet
![]()
jo a fotku zavinky sme určitě hodím ![]()
berusenka66 píše:
holky já říkala že do léta asi umřu jestli bude takhle,kor když musím lítat venku za prckem![]()
Zvizi no já chtěla objednat už dnesk,ale paní odmítá poslat na dobírku a já mám peníze už jen v hotovosti
jo a fotku zavinky sme určitě hodím![]()
tak musím počkat do příštího rodičáku-opravdu semi nechce jet do města a ukládat peníze na účet
![]()
to já si posílám složenkou na účet, když se mi nechce jet do banky
pošlu Ti to na účet, ju? Mám 2 věcičky ![]()
berusenka66 píše:
počký jak složenskou to neznám,vysvětli
normálně Ačkovou složenku a vyplnim si tam svoje jméno jako odesílatel i příjemce
+ číslo účtu. Akorát to teda dýl trvá, tak 2 dny, než se to načte..
zvizatinka píše:berusenka66 píše:normálně Ačkovou složenku a vyplnim si tam svoje jméno jako odesílatel i příjemce
počký jak složenskou to neznám,vysvětli+ číslo účtu. Akorát to teda dýl trvá, tak 2 dny, než se to načte..
aháá to je dobrý,zas vím něco nového a zítra jdu i na poštu tak že bych to zkusila
![]()
berusenka66 píše:zvizatinka píše:aháá to je dobrý,zas vím něco nového a zítra jdu i na poštu tak že bych to zkusilaberusenka66 píše:normálně Ačkovou složenku a vyplnim si tam svoje jméno jako odesílatel i příjemce
počký jak složenskou to neznám,vysvětli+ číslo účtu. Akorát to teda dýl trvá, tak 2 dny, než se to načte..
![]()
můžeš, je to snadný
![]()
zvizatinka píše:berusenka66 píše:můžeš, je to snadnýzvizatinka píše:aháá to je dobrý,zas vím něco nového a zítra jdu i na poštu tak že bych to zkusilaberusenka66 píše:normálně Ačkovou složenku a vyplnim si tam svoje jméno jako odesílatel i příjemce
![]()
![]()
tak já to prubnu teda
a složenku mi dá paní u přepážky??se ptám jak jantar já vím
![]()
berusenka66 píše:zvizatinka píše:tak já to prubnu tedaberusenka66 píše:můžeš, je to snadnýzvizatinka píše:aháá to je dobrý,zas vím něco nového a zítra jdu i na poštu tak že bych to zkusilaberusenka66 píše:normálně Ačkovou složenku a vyplnim si tam svoje jméno jako odesílatel i příjemce
![]()
![]()
![]()
u nás je mají hned u okýnka volně k odběru, tak si jich vezmu vždycky víc - ještě domů, abych to nemusela vyplňovat tam ![]()
zvizatinka píše:berusenka66 píše:u nás je mají hned u okýnka volně k odběru, tak si jich vezmu vždycky víc - ještě domů, abych to nemusela vyplňovat tamzvizatinka píše:tak já to prubnu tedaberusenka66 píše:můžeš, je to snadnýzvizatinka píše:aháá to je dobrý,zas vím něco nového a zítra jdu i na poštu tak že bych to zkusilaberusenka66 píše:normálně Ačkovou složenku a vyplnim si tam svoje jméno jako odesílatel i příjemce
![]()
![]()
![]()
okáá teda,tak já to zítra prubnu a objednám si ty věcičky-vybrala jsem si 4
a domluvíme se co s tebou ![]()
Beru mysli na mě!!! Nutně potřebuju jedny dupajdy a polodupky! ![]()
zvizatinka píše:
Beru mysli na mě!!! Nutně potřebuju jedny dupajdy a polodupky!
oká když je to nutný
tak já ti zítra ppísnu jak sem pořídila a pak mi pošleš dyštak ty penízky ![]()
berusenka66 píše:zvizatinka píše:oká když je to nutný
Beru mysli na mě!!! Nutně potřebuju jedny dupajdy a polodupky!tak já ti zítra ppísnu jak sem pořídila a pak mi pošleš dyštak ty penízky
OK ![]()
Krásné ránko, holky! Tady je zase dneska pařák. Odpol jedu k babičce, tak se chci zastavit někde v krámku s dětským oblečením, i když teda v pátek jedem nakupovat
Jinak jsem si udělala radost a koupila jsem si parfém od DKNY Be delicious, který jsem vždycky milovala a teď v těhotenství ho nemůžu ani cítit
Tak kdybyste věděly o někom, kdo by ho chtěl třeba koupit…
A já zase něco objevila…
www.pinkie.cz – znáte? mooooc pěkný věcičky ![]()