TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
23.5.11 21:18

holky já říkala že do léta asi umřu jestli bude takhle,kor když musím lítat venku za prckem :cert:

Zvizi no já chtěla objednat už dnesk,ale paní odmítá poslat na dobírku a já mám peníze už jen v hotovosti :cert: :cert: tak musím počkat do příštího rodičáku-opravdu semi nechce jet do města a ukládat peníze na účet :roll: :lol:

jo a fotku zavinky sme určitě hodím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
23.5.11 21:20
berusenka66 píše:
holky já říkala že do léta asi umřu jestli bude takhle,kor když musím lítat venku za prckem :cert:

Zvizi no já chtěla objednat už dnesk,ale paní odmítá poslat na dobírku a já mám peníze už jen v hotovosti :cert: :cert: tak musím počkat do příštího rodičáku-opravdu semi nechce jet do města a ukládat peníze na účet :roll: :lol:

jo a fotku zavinky sme určitě hodím :hug:

to já si posílám složenkou na účet, když se mi nechce jet do banky :D pošlu Ti to na účet, ju? Mám 2 věcičky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
23.5.11 21:25

počký jak složenskou to neznám,vysvětli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
23.5.11 21:27
berusenka66 píše:

normálně Ačkovou složenku a vyplnim si tam svoje jméno jako odesílatel i příjemce :D + číslo účtu. Akorát to teda dýl trvá, tak 2 dny, než se to načte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
23.5.11 21:28
zvizatinka píše:
berusenka66 píše:
normálně Ačkovou složenku a vyplnim si tam svoje jméno jako odesílatel i příjemce :D + číslo účtu. Akorát to teda dýl trvá, tak 2 dny, než se to načte..

aháá to je dobrý,zas vím něco nového a zítra jdu i na poštu tak že bych to zkusila :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
23.5.11 21:30
berusenka66 píše:
zvizatinka píše:
berusenka66 píše:
aháá to je dobrý,zas vím něco nového a zítra jdu i na poštu tak že bych to zkusila :think: :lol:

můžeš, je to snadný :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
23.5.11 21:33
zvizatinka píše:
berusenka66 píše:
zvizatinka píše:
berusenka66 píše:
aháá to je dobrý,zas vím něco nového a zítra jdu i na poštu tak že bych to zkusila :think: :lol:

tak já to prubnu teda :mrgreen: a složenku mi dá paní u přepážky??se ptám jak jantar já vím :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
23.5.11 21:36
berusenka66 píše:
zvizatinka píše:
berusenka66 píše:
zvizatinka píše:
berusenka66 píše:
tak já to prubnu teda :mrgreen: a složenku mi dá paní u přepážky??se ptám jak jantar já vím :zed: :lol:

u nás je mají hned u okýnka volně k odběru, tak si jich vezmu vždycky víc - ještě domů, abych to nemusela vyplňovat tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
23.5.11 21:40
zvizatinka píše:
berusenka66 píše:
zvizatinka píše:
berusenka66 píše:
zvizatinka píše:
berusenka66 píše:
tak já to prubnu teda :mrgreen: a složenku mi dá paní u přepážky??se ptám jak jantar já vím :zed: :lol:
u nás je mají hned u okýnka volně k odběru, tak si jich vezmu vždycky víc - ještě domů, abych to nemusela vyplňovat tam :palec:

okáá teda,tak já to zítra prubnu a objednám si ty věcičky-vybrala jsem si 4 :dance: a domluvíme se co s tebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
23.5.11 21:43

Beru mysli na mě!!! Nutně potřebuju jedny dupajdy a polodupky! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
23.5.11 21:46
zvizatinka píše:
Beru mysli na mě!!! Nutně potřebuju jedny dupajdy a polodupky! :D

oká když je to nutný :lol: tak já ti zítra ppísnu jak sem pořídila a pak mi pošleš dyštak ty penízky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
23.5.11 21:56
berusenka66 píše:
zvizatinka píše:
Beru mysli na mě!!! Nutně potřebuju jedny dupajdy a polodupky! :D
oká když je to nutný :lol: tak já ti zítra ppísnu jak sem pořídila a pak mi pošleš dyštak ty penízky :hug:

OK :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.5.11 07:55

Dobré ránko! :-)

Dnes to vypadá, že bude krásnej den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.5.11 08:15

Krásné ránko, holky! Tady je zase dneska pařák. Odpol jedu k babičce, tak se chci zastavit někde v krámku s dětským oblečením, i když teda v pátek jedem nakupovat :dance: Jinak jsem si udělala radost a koupila jsem si parfém od DKNY Be delicious, který jsem vždycky milovala a teď v těhotenství ho nemůžu ani cítit :pocitac: Tak kdybyste věděly o někom, kdo by ho chtěl třeba koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.5.11 08:24

A já zase něco objevila…

www.pinkie.cz – znáte? mooooc pěkný věcičky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...