Poradna duly
Jana Čurdová
tak jako včera jsem zadala objednávku na kočár a dnes už je prý připraven k vyzvednutí, tak to koukám jak blázen, no ale pojedem pro něj asi ve středu, už se těším ![]()
Flooa píše:
Jo, nohy nahoru jsem hodila a pak to bylo dobrý. To je dobrý, v práci už to máš jen za párTo se těšíš, co?
no to si piš, že se těším…ale moc dobře vím, že pak si zas budu stěžovat, že chci do práce ![]()
Hannah84 píše:
tak jako včera jsem zadala objednávku na kočár a dnes už je prý připraven k vyzvednutí, tak to koukám jak blázen, no ale pojedem pro něj asi ve středu, už se těším
Tak to je frkot
Jinak si myslím, že ti to doma do porodu uteče.
Je ja bych sla do prace hned
ja uz jsem doma od 28.12.2010
a od doby co pritelovi zacala sezona tak jezdi po montazich, dcera ve skolce a ja se nudankuji
jee ja si akorat jedu pro komodu, jeste koupit prebalovak a bude
muzu zacit prat a zehlit
uz se tesim ![]()
Ja taky miluju Hermelin a nejim ho od te doby, co jsem tehotna. Vim, ze tepelne upraveny by mel byt v pohode, ale ja mam proste takovy strach z listeriozy, ze si ho radsi odpiram… No, ale zase jste mi udelaly chute, tak premyslim, ze si ho dam
.
Flooa píše:
Koukám, všude se přestavuje. U nás teda taky, dělají nám balkon a na chodbu nám do týdne příjdou dělat zástěnu a vestavěné skříně. Takže nás taky čeká bordel. Co se týče těch sýrů, tak jsem si tuhle dala hermoše na grilu a rohlíčky s nivou. A zase si dám, protože hemrelín na grilu miluju. No a nejvíc věcí na mimi mám od mojí babičky a tety, naši nám zaplatili komplet celou svatbu, ale i tak už nám mamka koupila asi tři balíky plín, vaničku od ní dostanem a tak celkově vypadá, že ještě něco budeA manželova mamka ta na mě kouká jak na prdlou, že už prý chci prát věcičky
Nenech se s tim pranim odradit. Pred par dny jsem tu psala, jak mi jedna pipka zkazila radost, kdyz se do me pustila, jak to je brzo prat a zehlit detske veci… Ted jsou pekne poskladane v cistych suplicich, kde se na ne neprasi a ja mam dobry pocit z toho, ze aspon tohle je hotove (a malicke to rozhodne neublizi). Jeste toho mam teda na prani a na zehleni pro mrnouska vic, ale pristi vikend tu budeme mit navstevu, tak az odjedou, dam do kupy vsechno ostatni vcetne celeho detskeho pokojicku. Vsak se nam to krati
.
kači31 píše:
Holky, budete pořizovat monitor dechu a chůvičku? já nevím… váhám… povězte..
Kaci, my mame chuvicku, protoze malicka bude mit pokojicek nahore a kuchyn a obyvak je dole, takze abych mela jistotu, ze ji uslysim
.
Hannah84 píše:Flooa píše:no to si piš, že se těším…ale moc dobře vím, že pak si zas budu stěžovat, že chci do práce
Jo, nohy nahoru jsem hodila a pak to bylo dobrý. To je dobrý, v práci už to máš jen za párTo se těšíš, co?
Hani, taky jsem si rikala, jak se mi bude styskat, ale ted jsem tak 14 dni doma z prace a rozhodne mi to zatim nechybi
.
Mondík píše:kači31 píše:Kaci, my mame chuvicku, protoze malicka bude mit pokojicek nahore a kuchyn a obyvak je dole, takze abych mela jistotu, ze ji uslysim
Holky, budete pořizovat monitor dechu a chůvičku? já nevím… váhám… povězte...
Mondík píše:Hannah84 píše:Hani, taky jsem si rikala, jak se mi bude styskat, ale ted jsem tak 14 dni doma z prace a rozhodne mi to zatim nechybiFlooa píše:no to si piš, že se těším…ale moc dobře vím, že pak si zas budu stěžovat, že chci do práce
.
No, tak to já jsem doma od března 2008
a vůbec mi to nevadíííííí ![]()
Mondi - no pěknej teď je, to je pravda
budu muset pak uklidit komplet vše, pže ten jemnej prach je tu všude
ale co se dá dělat. Já se toho úklidu prostě nezbavím
tak si tu budem s Anetkou pomalu šudlat a bude
aspoň se zabavíme.
Za chvíli pofrčíme pro zásuvky a kabely.. to bude zase pálka.
A chůvičku jsme měli i s monitorem v 1, používám ji doteď, protože bych malou jinak neslyšela (tedy monitor už ne, to je jasný) - a to jsme v jednom podlaží
ale já když spím, tak spím a vzbudí mě málokdy. Ale je fakt, že tu jsme jen my, tudíž žádná jiná chůvička nás rušit nemůže.
tak jako sedim v práci u PC, břicho opřený o stůl a najednou cítím, jak se mi někdo zapírá o stůl
normálně ta moje cácorka vytlačuje nožky ven z břiška a jde to cítit rukou
to je super ![]()
Hani, krasny pocit, vid? Ta nase malicka se tam teda taky dobre sprajcuje a protahuje, ze mam kazdou chvilku krive brisko
.
Hani, to musí být úžasný pocit. ![]()
Kači, já už mám monitor dechu doma, rozhodně jsem si říkala, že když bych šetřila na čemkoliv, tak na tomhle určitě nebudu. Už pro můj klid. Jelikož budeme mít postýlku v ložnici a v kuchyni nebo v obýváku budeme mít kolíbku, tak jsem vzala tu nannu se dvěma podložkama. Vyšlo mě to asi na 2800 Kč. A chůvičku si chci taky koupit, to mám v plánu tento měsíc za ušetřené penízky (teda doufám, že jich hodně ušetřím) a to chci avent philips, jen ještě nevím, jakej přesně typ