TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
22.5.11 21:19

Berus tak uvidíš, jak bude zítra! Nenamohla ses někde??

Obývák vyklizen, zítra hodím fotky, jak to u nás momentálně vypadá :D docela síla… už aby to bylo! 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
22.5.11 21:24

BERUS- to obcas taky mam, ale dr mi rikala, ze je to v poradku, ze poslove jsou u druhrho tehotenstvi uz strasne brzy :-) tak snad to nic neni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
22.5.11 21:30
Ivet23 píše:
BERUS- to obcas taky mam, ale dr mi rikala, ze je to v poradku, ze poslove jsou u druhrho tehotenstvi uz strasne brzy :-) tak snad to nic neni :-)

Ivet, fákt? Tak to jsem neslyšela… Já si ani nevzpomínám, že bych s Anetkou měla poslíčky normálně! :think:

Dneska mi tam prcek pěkně řádí, až mi nadskakuje noťas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
22.5.11 21:32

holky díky,já u malého měla poslíčky snad jednou a to né tak intenzivní teda,u tohohle sem si musela i sednout,jak mi to vadilo-je to možná i tím,že jsem vstávala brzo a hned vařila a pekla :zed: no snad už se to nebude opakovat,dneska přítel odjíždí do práce na týden,tak nevím kam bych dala prcka.

Zvizi tak na fotečky sem zvědavá

Ivet a míváš to často?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
22.5.11 21:38

BERUS- no tak jednou za 14dni :-) ale nemusi to bejt treba to same, doktorka rikala,ze je to z unavy a u druheho tehu to byva, ale jako nevim jiste no, hlavne kdyz kazdy rika neco ze? :lol: jedna dr povi to a druha zas to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
22.5.11 21:39
Ivet23 píše:
BERUS- no tak jednou za 14dni :-) ale nemusi to bejt treba to same, doktorka rikala,ze je to z unavy a u druheho tehu to byva, ale jako nevim jiste no, hlavne kdyz kazdy rika neco ze? :lol: jedna dr povi to a druha zas to :mrgreen:

tak já právě unavená nebyla-spíš naopak :think: :lol: ale ty to máš docela často teda,doufám že u mě to bylo první a i poslední :zed: zeptám se na to dr ve středu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
22.5.11 22:00

Jdem chrnět, tak dobrou a zítra! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
23.5.11 08:44

Beru tohle sem měla přesně já ten minulej týden když sem to řekla doktorce tak mi řekla že je to z únavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
23.5.11 09:04

ahojky maminky, tak já jsem se sem o víkendu zase moc nedostala. Včera jsme totiž měli hasičské cvičení, takže jsem prodávala od rána asi do půl druhé ve stánku občerstvení, jako dobrovolná hasička. No a odpoledne jsme taky grilovali, masíčka nám zbylo hodně, takže se bude pokračovat i dnes. Už se moc těším.
Jen jsem se chtěla zeptat s tím pepou na gril, já ho mám taky strašně ráda, ale někdo mě říkal, že bych v těhotenství hermelín neměla. Tak jestli nevíte, jak to je?
Já už teď opravdu nic nenakupuju a do obchodů s věcičkama vůbec nechodím, protože toho máme opravdu hodně, ale obě babičky nás opět tento týden krásně překvapily se spoustou oblečků, takže jak budu mít čásek, tak zase vyfotím a přidám do alba.
Mě teď už opravdu čeká jen nakoupit lékárnu a takové ty hodně drahé věci, jako je kočárek, chůvička, elektrický teploměr a ještě chci tu dětskou váhu. Takže šetřím jako čert. :nevim: Jo a dneska už ale opravdu vybereme tu postýlku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
23.5.11 09:05

Jo a já jsem poslední tři dny taky tak strašně unavená a to skoro nic nedělám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
23.5.11 09:10

ahojky těhulínky

no já právě musím říct,že jsem si fakt unavená nepřišla-byli sme bez prcka a navíc sem spala celé odpoledne den před tím i sem šla spát dřív. :nevim: dokonce i včera odpoledne sem spala,ale je fakt že od té sedmé ráno sem se do 11ti nezastavila,tak jestli to udělalo to,netuším,hlavně že už je to pryč

ten hermelín se může ale právě jen tepelně upravený-třeba z toho grilu-já ho jím roztopený na chlebu mňám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
23.5.11 09:20

berusenka, moc děkuji za odpověď. :wink:
Jinak jsem koukala na fotky, maminky moc pěkný bříška a mondik, krásný růžový capáčky s králíčkem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
23.5.11 09:22

Krásné ráno :mavam:
S tím hermelínem jsem to taky slyšela, teda o všech sýrech s plísní a až před týdnem jsem se dozvěděla, že je můžem, ale tepelně upravené. Je to kvůli listerióze, která se tepelnou úpravou likviduje. Tak jsem si hned usmažila hermelínka :mrgreen: Taky ho zbožňuju :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
23.5.11 09:28

Ahoj holky, hlásím se po náročném víkendu. Jinak chválím bříška :potlesk: Grilování se povedlo, kejtička výborná, jen na začátku to vypadalo, že se na nás snad ani nedostane, tak po čtyřech ořezech se k nám kousek dostal, ale to už jsme byli nacpaný něčím jiným, ale i tak byla výborná :-P V pátek večer jsem stihla vyžehlit, ale další prádlo se tam už zase kupí :pocitac: Jo a včera večer tady byla pořádná bouřka a to vedro celý den, už musíme postavit bazén :dance: Jinak přeju hezký den, manžela mám dneska doma, tak jdu něco kuchtit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
23.5.11 09:28

holky, to jste mě tak uklidnily, mám strašnou radost, protože plísňový sýry prostě miluju :andel: . Jen škoda, že jsem se nezeptala dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí