Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky, já jsem se dneska nějak rozjela v nakupování, nemůžu si pomoct
Objevila jsem další úžasný věcičky s Méďou Pů a ve středu to bude tady - jsem šílená ![]()
Jinak co se týče monitoru a chůviček. Monitor kupovat nebudeme, za to máme zálusk, jak píše Elis, na chůvičky od Philips Avent buď SCD 480 anebo Monitor chůvička Fisher Price, ale vypadá to, že je pořídíme až příští měsíc. Včera jsem objevila na netu pěknou „sadu“ je to dámský župánek Vienetta Secret s mateřskou noční košilí za dobrou cenu (Eli, je to ta značka, jak prodávají v tom růžovém baráčku) a je to fakt pěkný, jelikož můj župan už je jaksi KO ![]()
Včera jsem malou moc necítila, ale ode dneška od oběda mi dává pěkně najevo, že tam je a je vzhůru ![]()
Mondík píše:Flooa píše:Nenech se s tim pranim odradit. Pred par dny jsem tu psala, jak mi jedna pipka zkazila radost, kdyz se do me pustila, jak to je brzo prat a zehlit detske veci… Ted jsou pekne poskladane v cistych suplicich, kde se na ne neprasi a ja mam dobry pocit z toho, ze aspon tohle je hotove (a malicke to rozhodne neublizi). Jeste toho mam teda na prani a na zehleni pro mrnouska vic, ale pristi vikend tu budeme mit navstevu, tak az odjedou, dam do kupy vsechno ostatni vcetne celeho detskeho pokojicku. Vsak se nam to krati
Koukám, všude se přestavuje. U nás teda taky, dělají nám balkon a na chodbu nám do týdne příjdou dělat zástěnu a vestavěné skříně. Takže nás taky čeká bordel. Co se týče těch sýrů, tak jsem si tuhle dala hermoše na grilu a rohlíčky s nivou. A zase si dám, protože hemrelín na grilu miluju. No a nejvíc věcí na mimi mám od mojí babičky a tety, naši nám zaplatili komplet celou svatbu, ale i tak už nám mamka koupila asi tři balíky plín, vaničku od ní dostanem a tak celkově vypadá, že ještě něco budeA manželova mamka ta na mě kouká jak na prdlou, že už prý chci prát věcičky
.
Jo, já to beru jedním uchem tam a druhým ven, protože bych se z toho zbláznila
Pro ní je všechno zbytečný, když řeknu, že jsme něco koupili, tak hned že by to stačilo starý, že jsme to neměli kupovat. Že by nám to určitě někdo půjčil. Tak už ani neříkám, co jsme koupili. Jinak taky prcka hezky cítím a kříví se mi bříško, to je pak bomba, když je třeba k jedný straně
My bychom asi ten monitor nekupovali, ale kolega manžela nám ho nabídl na půjčení, tak si ho půjčíme a chůvičky jsme dostali svatebním darem, sice jsme chtěli jiné a vybrat si je sami, ale ségra je koupila a nic neřekla.
paja2110 píše:
Ahojky holky, já jsem se dneska nějak rozjela v nakupování, nemůžu si pomoctObjevila jsem další úžasný věcičky s Méďou Pů a ve středu to bude tady - jsem šílená
Jinak co se týče monitoru a chůviček. Monitor kupovat nebudeme, za to máme zálusk, jak píše Elis, na chůvičky od Philips Avent buď SCD 480 anebo Monitor chůvička Fisher Price, ale vypadá to, že je pořídíme až příští měsíc. Včera jsem objevila na netu pěknou „sadu“ je to dámský župánek Vienetta Secret s mateřskou noční košilí za dobrou cenu (Eli, je to ta značka, jak prodávají v tom růžovém baráčku) a je to fakt pěkný, jelikož můj župan už je jaksi KO
Včera jsem malou moc necítila, ale ode dneška od oběda mi dává pěkně najevo, že tam je a je vzhůru
Páji, kde jsi objevila věcičky s medvídkem
![]()
na http://www.mimifashion.cz/ ale prvně jsem dávala do hledat medvídek pů, ale našlo to až pooh - většina je teda s krátkým rukávkem, ale i tak jsou náááádherný
Flooa, kdyby jsi našla další stránky, tak se taky poděl, my jsme do něj ujetý ![]()
paja2110 píše:na http://www.mimifashion.cz/ ale prvně jsem dávala do hledat medvídek pů, ale našlo to až pooh - většina je teda s krátkým rukávkem, ale i tak jsou náááádherný
Páji, kde jsi objevila věcičky s medvídkem![]()
![]()
To máš pravdu, jsou nádherný
Já jsem ještě viděla oblečení od Disney v Tescu. No a na netu jsem taky hledala a nic jsem nenašla, ale kdyby něco, určitě sem hodím odkaz ![]()
Ahoj holky,
tak cukrovku mám za sebou..dalo se to zvládnout…ale pak jsem do sebe jen hodila tatranku a letěla pro malou do školky a za chvíli se mi udělalo zle, jak mi klesnul cukr
výsledky budu vědět zítra, tak snad to bude ok ![]()
Monitor dechu jsme neměli a pořizovat nebudem..ale chůvičky využíváme hooooodně moc
Hodně cestujem, takže večer, když Anet usne, my jsem ještě třeba v hotelu do restaurace na vínko
paja - super stránky!!! tak to hned jak mi přijde výplata, tak taky objednávám
mají tam i pěkné hračky, nemáme ještě nic na kočárek a na sedačku…
Já už jsem doma, dala jsem si včerejší bramboráky a musím dnes vyžehlit pár triček ![]()
tak hezký večer ![]()
Hani - to máš pravdu, jsou tam príma věcičky. Objevila jsem je už minulý měsíc, ale nebyly penízky. Tak jsem se tam teď trooošku vyřádila. Jinak nevím, která z vás tady psala, ale taky jsem se stala závislačkou na batolatko.cz - zítra má přijít růžová zásilka
se těším jak malá ![]()
No já si jdu dělat bramboráčky, minulej týden na mě zbyl jen 1 a dneska mám na ně zase chutě ![]()
Flooa píše:Mondík píše:Jo, já to beru jedním uchem tam a druhým ven, protože bych se z toho zbláznilaFlooa píše:Nenech se s tim pranim odradit. Pred par dny jsem tu psala, jak mi jedna pipka zkazila radost, kdyz se do me pustila, jak to je brzo prat a zehlit detske veci… Ted jsou pekne poskladane v cistych suplicich, kde se na ne neprasi a ja mam dobry pocit z toho, ze aspon tohle je hotove (a malicke to rozhodne neublizi). Jeste toho mam teda na prani a na zehleni pro mrnouska vic, ale pristi vikend tu budeme mit navstevu, tak az odjedou, dam do kupy vsechno ostatni vcetne celeho detskeho pokojicku. Vsak se nam to krati
Koukám, všude se přestavuje. U nás teda taky, dělají nám balkon a na chodbu nám do týdne příjdou dělat zástěnu a vestavěné skříně. Takže nás taky čeká bordel. Co se týče těch sýrů, tak jsem si tuhle dala hermoše na grilu a rohlíčky s nivou. A zase si dám, protože hemrelín na grilu miluju. No a nejvíc věcí na mimi mám od mojí babičky a tety, naši nám zaplatili komplet celou svatbu, ale i tak už nám mamka koupila asi tři balíky plín, vaničku od ní dostanem a tak celkově vypadá, že ještě něco budeA manželova mamka ta na mě kouká jak na prdlou, že už prý chci prát věcičky
.
Pro ní je všechno zbytečný, když řeknu, že jsme něco koupili, tak hned že by to stačilo starý, že jsme to neměli kupovat. Že by nám to určitě někdo půjčil. Tak už ani neříkám, co jsme koupili. Jinak taky prcka hezky cítím a kříví se mi bříško, to je pak bomba, když je třeba k jedný straně
![]()
My bychom asi ten monitor nekupovali, ale kolega manžela nám ho nabídl na půjčení, tak si ho půjčíme a chůvičky jsme dostali svatebním darem, sice jsme chtěli jiné a vybrat si je sami, ale ségra je koupila a nic neřekla.
Jo, ona to asi bere podle toho, co bylo kdysi. Bylo zbytecne kupovat vybavicku, ta se pujcovala od druhych… Ale co, vsak si to nakupovani uzivejme
.
I ta nase slecna se rada cpe do jedne strany delohy a ja si to vzdycky vychutnavam, kdyz koukam, jak se tam hybe, jak neco spuli ven a ja mam na tom miste bouli
.
My mame chuvicku od Fisher Price a taky starsi, ale je jak nova a jen jsme dokoupili baterky. Taky mam strasne rada, kdyz nekdo kupuje veci a netusi, co bychom s pritelem chteli. Teda pokud to je obleceni ci neco podobneho, tak to chapu, ale jinak jsem rada, ze jsme si vsechno vybrali sami
.
I ja jsem zatizena na medvidka Pu, mame toho s nim hodne - i nalepky na zed a ted by nam mel prijit kos na pradlo
. Pritel rika, ze ho bude mala nenavidet
.
ahojky těhulínky
taky vám dneska bylo vedro jako mě?
koupila sem prckovi bazén na lodžii tak se budeme zítra čvachtat
jinak sem mu pořídila kruh a rukávky medvídka pú
když jste na něj tak vytížený ![]()
já našla super stránku s dupačkama,chystám se z tama objednat,má tak moc hezký věci a hlavně levný ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… když dáte rozkliknout celé album vyjede vám všechno,opravdu moc hezký věci-teda spon mě se líbí
jo koupila sem si dvě těhu tríča,tak ještě nějaký pláťáky nebo tříčtvrtáky a je to
jo a zítra nebo pozítří dorazí ta zavinovačka s těmi kruhy co jsem vám posílala,moc se na ní těším ![]()
berusenka66 píše:
ahojky těhulínkytaky vám dneska bylo vedro jako mě?
koupila sem prckovi bazén na lodžii tak se budeme zítra čvachtat
![]()
jinak sem mu pořídila kruh a rukávky medvídka pú
když jste na něj tak vytížený
já našla super stránku s dupačkama,chystám se z tama objednat,má tak moc hezký věci a hlavně levný
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… když dáte rozkliknout celé album vyjede vám všechno,opravdu moc hezký věci-teda spon mě se líbíjo koupila sem si dvě těhu tríča,tak ještě nějaký pláťáky nebo tříčtvrtáky a je to
jo a zítra nebo pozítří dorazí ta zavinovačka s těmi kruhy co jsem vám posílala,moc se na ní těším
Beat, tam maj krásný dupajdy! Vzala bys mi je kdyžtak síííím??
![]()
Berus, koukam na to, mne se to taky libi, moc pekne vecicky!
Tady mame teda do leta daleko, ale mne je stejne horko skoro porad
.