TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4235
24.5.11 11:29

No není zač, ale v DM je to super - třeba ty Huggiesky, když si koupíš ty jedničkový dvoje, tak platíš 1 - tak ty mám od tchýně. Jen mě mrzí, že na těch poukazech je psaná velikost a nemůžeme si vybrat samy, jelikož mě za ty kuponky příjde moc těch jedničkových plín - jestli mi rozumíte. :nevim: ALe tak třeba je to dělaný i pro dvojčata atd :?:
A taky jsme se s Elis shodly na ty plenky Kikko, ty jsou taky prý super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
24.5.11 11:31

holky dekuju vsem za pranicka :-)

flooa - ano ano, pri nejhorsim bude pritel behat a shanet az to bude aktualni :mrgreen:
tuhle jsme potkali v tescu nejakyho ocividne novopecenyho tatinka, chudak tam jezdil mezi regalama zmatenej jak lesni vcela, ve vozejku nahazeny veci jednu pres druhou, v ruce nakupni seznam a zoufale se shanel manzelce prave po plinkach. :-)
bylo to roztomily, smala jsem se pritelovi, ze uz se tesim az bude takhle v srpnu zmatkovat v tescu on :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
24.5.11 11:33
paja2110 píše:
No není zač, ale v DM je to super - třeba ty Huggiesky, když si koupíš ty jedničkový dvoje, tak platíš 1 - tak ty mám od tchýně. Jen mě mrzí, že na těch poukazech je psaná velikost a nemůžeme si vybrat samy, jelikož mě za ty kuponky příjde moc těch jedničkových plín - jestli mi rozumíte. :nevim: ALe tak třeba je to dělaný i pro dvojčata atd :?:
A taky jsme se s Elis shodly na ty plenky Kikko, ty jsou taky prý super :palec:

pajo to jako ze kdyz je na tech kuponkach fotka pampersek ktery maji na sobe vel.1 tak si nemuzu misto nich vzit vel.2? 8-o nedes me…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.5.11 11:36
janiii;-) píše:
holky dekuju vsem za pranicka :-)flooa - ano ano, pri nejhorsim bude pritel behat a shanet az to bude aktualni :mrgreen:
tuhle jsme potkali v tescu nejakyho ocividne novopecenyho tatinka, chudak tam jezdil mezi regalama zmatenej jak lesni vcela, ve vozejku nahazeny veci jednu pres druhou, v ruce nakupni seznam a zoufale se shanel manzelce prave po plinkach. :-)
bylo to roztomily, smala jsem se pritelovi, ze uz se tesim az bude takhle v srpnu zmatkovat v tescu on :mrgreen:

Jéé, to je přesný u nás. Manžel mi povídá, ať neplaším, že kdyby to náhodou přišlo a my nic neměli, tak že nebude problém, že prostě zajede do tesca a všechno koupí a už ho tam vidím mezi regálama :-P :-P Protože vždycky když něco koupím, tak se diví, k čemu to je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.5.11 11:39
pajo to jako ze kdyz je na tech kuponkach fotka pampersek ktery maji na sobe vel.1 tak si nemuzu misto nich vzit vel.2? 8-o nedes me…

přesně tak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
24.5.11 11:41
Flooa píše:
janiii;-) píše:
holky dekuju vsem za pranicka :-)flooa - ano ano, pri nejhorsim bude pritel behat a shanet az to bude aktualni :mrgreen:
bylo to roztomily, smala jsem se pritelovi, ze uz se tesim az bude takhle v srpnu zmatkovat v tescu on :mrgreen:
Jéé, to je přesný u nás. Manžel mi povídá, ať neplaším, že kdyby to náhodou přišlo a my nic neměli, tak že nebude problém, že prostě zajede do tesca a všechno koupí a už ho tam vidím mezi regálama :-P :-P Protože vždycky když něco koupím, tak se diví, k čemu to je :mrgreen:

jojojo, to s tim divenim znam :mrgreen: pokazdy kdyz dorazi nejakej novej kousek obleceni pro malou nebo kdyz nejakej nekde koupim, tak se rozplyva nad tim jak je to krasny a pak se divi jak se do toho leze a proc a k cemu to ma ty patentky tamhle a tamhle. na rychlozavinovacku koukal jak puk a absolutne netusil :mrgreen:
a o tom, jak jsem si ho jednou poslala pro neco z hygieny prave do tesca a prinesl mi neco uplne jinyho…o tom ani nemluvim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
24.5.11 11:42
paja2110 píše:
pajo to jako ze kdyz je na tech kuponkach fotka pampersek ktery maji na sobe vel.1 tak si nemuzu misto nich vzit vel.2? 8-o nedes me… přesně tak :-(

tyjo… ja myslela ze kdyz to je na newborn pleny tak je jedno jestli vezmu jednicku nebo dvojku, hlavne kdyz to budou newborn pleny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
24.5.11 11:42

Jani taky se připojuji s gratulací k svátku :kytka:
Teda koukám, že už máte plíny, tak to já ještě ne :-( a plánuju taky DMko s kuponkama, ty mám doma, ale ani jsem to ještě nezkoumala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.5.11 11:49

Tak nás moc nepotěšili s těma kuponkama, já taky myslela, že můžeš vzít i jinou velikost :roll: Já jsem zatím kupovala na kuponek jen ten prací prášek, teda manžel kupoval a říkal, že stál jen 50kč. Ale ještě mám zálusk na ty huggies newborn a to jsem chtěla vzít jedny 1 a jedny 2, ale když to nejde :zed: Ach jooo, ale buďme rádi aspoň za nějakou slevu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
janiii;-) píše:
paja2110 píše:
pajo to jako ze kdyz je na tech kuponkach fotka pampersek ktery maji na sobe vel.1 tak si nemuzu misto nich vzit vel.2? 8-o nedes me…
přesně tak :-( tyjo… ja myslela ze kdyz to je na newborn pleny tak je jedno jestli vezmu jednicku nebo dvojku, hlavne kdyz to budou newborn pleny :-(

taky jsem si to myslela a zkusila to u pokladny - ale potvrdilo se mi to, že to tak není - je tam i napsáno počet kusů třeba Huggies 54 a to jsou jen 1 :-( Všechny kuponky jsou fajn, ale tohle mě trochu zamrzelo. No když se narodí dítě s malou porodní váhou, tak se to asi dá využít, ale když to je pořádnej uzlík, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412

Ahojky
nebyla sem tu půl dne a už nemám šanci to dočíst :-D
:-D přeji Janičkám vše nej k svátku :-D
jinak k plenkám ty já sem nakupovala když byli v akci v tescu dva balíky nejmenší a pak dalš dva už větší. mě se nejvíc osvětčili Huggies i ubrousky.
dnes mi přišlo nosítko tak mám radost sice mě trošku sklamala barva ale jinak super :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
24.5.11 12:02
paja2110 píše:taky jsem si to myslela a zkusila to u pokladny - ale potvrdilo se mi to, že to tak není - je tam i napsáno počet kusů třeba Huggies 54 a to jsou jen 1 :-( Všechny kuponky jsou fajn, ale tohle mě trochu zamrzelo. No když se narodí dítě s malou porodní váhou, tak se to asi dá využít, ale když to je pořádnej uzlík, tak nevím :nevim:

jaj, tak jeste ze to vim… no, beru to pozitivne, aspon nemusim resit kolik ceho vezmu baliku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
24.5.11 13:05

Ahgojda,
Janičkám všechno nej k svátku.
Holky nebudete některá nechávat v porodnici očkovat miminko proti TBC? Jsem se ptala na kalmetizačním centru a tam mě poslali ,že si to musím domluvit přímo v porodnici.Jsem tam denska byla a samo sebou obě dr.byli u porodů. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.5.11 13:39

Tak holky, konečně přišla „růžová zásilka“ tak se musím pochlubit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
24.5.11 13:47

paji - odkud to je???? to bodíčko „jsem vaše beruška“ je úasný :-)
marki - to se musí nějak předem zajišťovat to očkování???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí