Poradna duly
Jana Čurdová
No není zač, ale v DM je to super - třeba ty Huggiesky, když si koupíš ty jedničkový dvoje, tak platíš 1 - tak ty mám od tchýně. Jen mě mrzí, že na těch poukazech je psaná velikost a nemůžeme si vybrat samy, jelikož mě za ty kuponky příjde moc těch jedničkových plín - jestli mi rozumíte.
ALe tak třeba je to dělaný i pro dvojčata atd ![]()
A taky jsme se s Elis shodly na ty plenky Kikko, ty jsou taky prý super ![]()
holky dekuju vsem za pranicka ![]()
flooa - ano ano, pri nejhorsim bude pritel behat a shanet az to bude aktualni ![]()
tuhle jsme potkali v tescu nejakyho ocividne novopecenyho tatinka, chudak tam jezdil mezi regalama zmatenej jak lesni vcela, ve vozejku nahazeny veci jednu pres druhou, v ruce nakupni seznam a zoufale se shanel manzelce prave po plinkach. ![]()
bylo to roztomily, smala jsem se pritelovi, ze uz se tesim az bude takhle v srpnu zmatkovat v tescu on ![]()
paja2110 píše:
No není zač, ale v DM je to super - třeba ty Huggiesky, když si koupíš ty jedničkový dvoje, tak platíš 1 - tak ty mám od tchýně. Jen mě mrzí, že na těch poukazech je psaná velikost a nemůžeme si vybrat samy, jelikož mě za ty kuponky příjde moc těch jedničkových plín - jestli mi rozumíte.ALe tak třeba je to dělaný i pro dvojčata atd
A taky jsme se s Elis shodly na ty plenky Kikko, ty jsou taky prý super
pajo to jako ze kdyz je na tech kuponkach fotka pampersek ktery maji na sobe vel.1 tak si nemuzu misto nich vzit vel.2?
nedes me…
janiii;-) píše:
holky dekuju vsem za pranickaflooa - ano ano, pri nejhorsim bude pritel behat a shanet az to bude aktualni
tuhle jsme potkali v tescu nejakyho ocividne novopecenyho tatinka, chudak tam jezdil mezi regalama zmatenej jak lesni vcela, ve vozejku nahazeny veci jednu pres druhou, v ruce nakupni seznam a zoufale se shanel manzelce prave po plinkach.
bylo to roztomily, smala jsem se pritelovi, ze uz se tesim az bude takhle v srpnu zmatkovat v tescu on
Jéé, to je přesný u nás. Manžel mi povídá, ať neplaším, že kdyby to náhodou přišlo a my nic neměli, tak že nebude problém, že prostě zajede do tesca a všechno koupí a už ho tam vidím mezi regálama
Protože vždycky když něco koupím, tak se diví, k čemu to je ![]()
přesně tak ![]()
Flooa píše:janiii;-) píše:Jéé, to je přesný u nás. Manžel mi povídá, ať neplaším, že kdyby to náhodou přišlo a my nic neměli, tak že nebude problém, že prostě zajede do tesca a všechno koupí a už ho tam vidím mezi regálama
holky dekuju vsem za pranickaflooa - ano ano, pri nejhorsim bude pritel behat a shanet az to bude aktualni
tuhle jsme potkali v tescu nejakyho ocividne novopecenyho tatinka, chudak tam jezdil mezi regalama zmatenej jak lesni vcela, ve vozejku nahazeny veci jednu pres druhou, v ruce nakupni seznam a zoufale se shanel manzelce prave po plinkach.
bylo to roztomily, smala jsem se pritelovi, ze uz se tesim az bude takhle v srpnu zmatkovat v tescu on![]()
Protože vždycky když něco koupím, tak se diví, k čemu to je
jojojo, to s tim divenim znam
pokazdy kdyz dorazi nejakej novej kousek obleceni pro malou nebo kdyz nejakej nekde koupim, tak se rozplyva nad tim jak je to krasny a pak se divi jak se do toho leze a proc a k cemu to ma ty patentky tamhle a tamhle. na rychlozavinovacku koukal jak puk a absolutne netusil ![]()
a o tom, jak jsem si ho jednou poslala pro neco z hygieny prave do tesca a prinesl mi neco uplne jinyho…o tom ani nemluvim ![]()
paja2110 píše:pajo to jako ze kdyz je na tech kuponkach fotka pampersek ktery maji na sobe vel.1 tak si nemuzu misto nich vzit vel.2?
tyjo… ja myslela ze kdyz to je na newborn pleny tak je jedno jestli vezmu jednicku nebo dvojku, hlavne kdyz to budou newborn pleny ![]()
Jani taky se připojuji s gratulací k svátku ![]()
Teda koukám, že už máte plíny, tak to já ještě ne
a plánuju taky DMko s kuponkama, ty mám doma, ale ani jsem to ještě nezkoumala…
Tak nás moc nepotěšili s těma kuponkama, já taky myslela, že můžeš vzít i jinou velikost
Já jsem zatím kupovala na kuponek jen ten prací prášek, teda manžel kupoval a říkal, že stál jen 50kč. Ale ještě mám zálusk na ty huggies newborn a to jsem chtěla vzít jedny 1 a jedny 2, ale když to nejde
Ach jooo, ale buďme rádi aspoň za nějakou slevu ![]()
janiii;-) píše:přesně takpaja2110 píše:pajo to jako ze kdyz je na tech kuponkach fotka pampersek ktery maji na sobe vel.1 tak si nemuzu misto nich vzit vel.2?nedes me…
taky jsem si to myslela a zkusila to u pokladny - ale potvrdilo se mi to, že to tak není - je tam i napsáno počet kusů třeba Huggies 54 a to jsou jen 1
Všechny kuponky jsou fajn, ale tohle mě trochu zamrzelo. No když se narodí dítě s malou porodní váhou, tak se to asi dá využít, ale když to je pořádnej uzlík, tak nevím ![]()
Ahojky
nebyla sem tu půl dne a už nemám šanci to dočíst ![]()
přeji Janičkám vše nej k svátku ![]()
jinak k plenkám ty já sem nakupovala když byli v akci v tescu dva balíky nejmenší a pak dalš dva už větší. mě se nejvíc osvětčili Huggies i ubrousky.
dnes mi přišlo nosítko tak mám radost sice mě trošku sklamala barva ale jinak super ![]()
paja2110 píše:taky jsem si to myslela a zkusila to u pokladny - ale potvrdilo se mi to, že to tak není - je tam i napsáno počet kusů třeba Huggies 54 a to jsou jen 1Všechny kuponky jsou fajn, ale tohle mě trochu zamrzelo. No když se narodí dítě s malou porodní váhou, tak se to asi dá využít, ale když to je pořádnej uzlík, tak nevím
jaj, tak jeste ze to vim… no, beru to pozitivne, aspon nemusim resit kolik ceho vezmu baliku ![]()
Ahgojda,
Janičkám všechno nej k svátku.
Holky nebudete některá nechávat v porodnici očkovat miminko proti TBC? Jsem se ptala na kalmetizačním centru a tam mě poslali ,že si to musím domluvit přímo v porodnici.Jsem tam denska byla a samo sebou obě dr.byli u porodů. ![]()
Tak holky, konečně přišla „růžová zásilka“ tak se musím pochlubit ![]()
paji - odkud to je???? to bodíčko „jsem vaše beruška“ je úasný ![]()
marki - to se musí nějak předem zajišťovat to očkování???