TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4235
24.5.11 16:53
Flooa píše:
paja2110 píše:
Děkuji holky, jsem z tý berušky taky unešená a tatínkovi se taky moc líbí :palec:
Floa - krááááásný věcičky a hádej co mě dostalo nejvíc? to neuhodneš :mrgreen:
Hmmmm, musím dlouze přemýšlet. Že by to byl medvídek pů :?: :?: :?: :lol:

ty jsi holka šikovná, uhodla :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
24.5.11 16:55

jo, tenhle postak je fajn. co k nam chodil driv jinej, tak ten se s tim neparal, kolikrat ani nezazvonil, do schranky hodil vyzvu a sel dal :-?
ale tenhle vzdycky vola a kdyz ani to nezabere, tak vi ze ma zvonit na druhej zvonek k babicce.
posledne jsem se mu uz skoro omlouvala, ze to byl fakt na par dni posledni balicek. tak se smal, ze aspon budu mit bohatou vybavicku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.5.11 16:58
paja2110 píše:
janiii;-) píše:
paji pro me je to taky prijemnejsi, kdyz mi to prijde domu :wink: akorat pan postak z toho ted byl celej takovej spatnej :mrgreen: protoze to byly tri tydny, kdy sem chodil prakticky denne, protoze mi chodily balicky od kamaradek, z aukra a odevsud jinud. a do toho nam nezvoni zvonek. takze postak se vzdycky postavil k plotu a zacal vyrvavat - paaaaniiii! mate tu baliceeeek! :mrgreen:
ale byl hodnej, vzdycky kricel tak dlouho, dokud nekdo nevylezl a balicek neprevzal :mrgreen:
No u nás u pošty začala pracovat naše kamarádka „drbna“ a to mi dneska přišel balíček, zítra přijde a ve čtvrtek taky - už pak slyším - no jo, ti si pořád objednávají… ale tak co, je to jejich práce :dance:

A to si říkaj, ty maj ale peněz, že pořád nakupujou :-P :-P Tyhle drbny jsou nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.5.11 17:01
paja2110 píše:
Flooa píše:
paja2110 píše:
Děkuji holky, jsem z tý berušky taky unešená a tatínkovi se taky moc líbí :palec:

Však jsem si na tebe hned vzpomněla, když jsem to tam uviděla. A taky tam měli nádherný dupačky s mickeym, ale ty měli buď růžový nebo modrý, nic mezi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.5.11 17:07
Flooa píše:
paja2110 píše:
Flooa píše:
paja2110 píše:
Však jsem si na tebe hned vzpomněla, když jsem to tam uviděla. A taky tam měli nádherný dupačky s mickeym, ale ty měli buď růžový nebo modrý, nic mezi :-(

No mě zítra přijde růžový jak s Pů, tak s Minnie, tak jsem zvědavá :mrgreen: Dneska jsme se už bavily o chůvičkách - tak vyhrajou od Philipsu a budou příští měsíc, tak jsem ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
24.5.11 17:08

Flooa

prosím Tě, za kolik jste koupili to houpátko na tom Aukru? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.5.11 17:17
kači31 píše:
prosím Tě, za kolik jste koupili to houpátko na tom Aukru? díky

No, paní byla velice laskavá, nakonec nám ho místo za 500kč nechala za 300kč a je jako nové, používali ho prý jen na chalupě na krmení. Oni teda zbývalo ještě pár dnů do konce aukce, ale asi se ho chtěli zbavit, tak mi dala KUP TEĎ za 500 a nakonec chtěla jen 300. Takže tam mrkni a zkus, když uvidíš dobrou cenu, jim napsat a když ho budou chtít udat, tak třeba taky dobře nakoupíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.5.11 17:19
paja2110 píše:
Flooa píše:
paja2110 píše:
Flooa píše:
paja2110 píše:
Však jsem si na tebe hned vzpomněla, když jsem to tam uviděla. A taky tam měli nádherný dupačky s mickeym, ale ty měli buď růžový nebo modrý, nic mezi :-(
No mě zítra přijde růžový jak s Pů, tak s Minnie, tak jsem zvědavá :mrgreen: Dneska jsme se už bavily o chůvičkách - tak vyhrajou od Philipsu a budou příští měsíc, tak jsem ráda :palec:

Ty jsem taky chtěla, no ale když nás ségra předběhla. Nevadí, ušetříme :lol: Ty věcičky s těmahle Disney postavičkama jsou tak nádherný. A celkově všechno je pěkný. Mít na to tak neomezenou částku, viď? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
24.5.11 17:40

flooa - chtelo by to bohateho mecenase :lol:

ja mam doma disneyovsky oblecky tak nejak zakazany, protoze toho je vsude plno, tak ze mala pujde proti proudu :lol:

a ja se pro dnesek pomalu loucim, budeme grilovat, mnam mnam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
24.5.11 18:23

Ahoj holky,

tak mě ráno volali výsledky cukrovky a prý mám tu poslední hodnotu hraniční..tak nevím, co to znamená :roll: prý se z toho nemám znepokojovat :roll:

Vítám nově příchozí :kytka:

Pájo krásný věcičky :huban:

My byly dneska s Anet na focení, tak se těším na výsledek…snad aspon někde budu vypadat jakž takž :roll: bylo to v tom vedru celkem náročný :jazyk:

Oblečky kupuju od 56 :wink: na Anet to bylo chvilinku malinko větší..narodila se s 53cm, ale zas tak to nevyužila..takže větší nožství toho beru v 62 a výš…ale kdyžtak se v týhle době dá kdykoliv cokoliv dokoupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.5.11 18:40

Tak jsem musela vytřít všude zem, přítel konečně dodělal v komůrce dlažbu a jak to pak stíral, tak náš milý kocourek všude naťapkal a všude byly samý bílý tlapky :zed: Tak už je to konečně zase pěkně uklizený, jen mě trošku bolí bříško - jako po každým úklidu :cry:
Jani - já měla všechno bez postaviček Disney, ale pak jsem viděla dudlík Medvídek Pů a říkala si - jé to je pěkný a tak mě to pomalu chytlo, ale zase toho nemáme tolik… zatím :lol: A máme i změnu - Minnie se přítelovi taky líbí :palec:
Aicuul - tak snad to bude v pohodě s tou cukrovkou, uvidíš co ti pak ještě řekne doktor :hug: Já už právě taky pomalu přemýšlím o focení, chci to nechat na 8. měsíc, kdy bude ještě větší bříško, ale taky se obávám těch hiců, že to bude náročný :roll: No a velikosti mám taky od 56, ale dneska jsem objevila jedno bodýnko 50, tak uvidíme, jestli ho budeme potřebovat :-)
Floa a Jani - jo chtělo by to pořádný příděl penízek, abysme se vyřádily, že jo? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.5.11 19:25

Ahoj. Včera jsem se sem večer vůbec nedostala a dnes taky až teď a nějak se mi nechce dočítat víc než 10 stránek.
Jen jsem si všimla fotek Zvizatinky, tak musím pochválit holčičku a ten krásně zachovalý kočárek. No bydlíte teď hezky, ale za chvíli to budete mít zase krásné.

Aciul tak držím pěsti, ať to nějak moc neřešej - tu cukrovku, mě říkala moje MUDr., že jen prosedět dopoledně v té dia poradně je děs. Tak snad se Ti to vyhne. Já teda chodím do Polabin, tak by mě nejspíš posílalali i do dia poradny tam, jinde to třeba tak hrozné nebude ale i tak, někam lítat, stačí, že se nám pomalu začnou zkracovat intervaly u gyndaře.

Jinak holky koukám, že nakupujete jak o život. Mě už chybí jen líh, opthal a nějaké plíny. Jinak snad už nic jiného kupovat nebudu. No třeba si ještě něco hrozně nutného taky vymyslím :mrgreen:

Příspěvek upraven 24.05.11 v 19:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.5.11 19:39

Taky jsem dnes chtěla kupovat ty huggisky v DM, ale bohužel měli jen 1 balení, ale ono to moc nespěchá. Jinak s malýma plínama bych raději moc ty nákupy nepřeháněla. Já si do 4. měsíců syna nekoupila sama ani balík, nosili dost návštěvy, ale brzy vyrostl i z velikosti do těch asi 5ti kil, takže to raději nepřeháním ani teď. Koupím jen ty nějmenší newborny a pak raději když bude fakt hodně dobrá akce, tak až ty midi velikosti, ty nám vydrželi hodně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
24.5.11 19:45

Holky, uvidíme, co dr na to..zatím mi volala jen laborantka a ona je to taková plašanka :roll:

krmar fakt už máš všechno?? já se teprve zítra chystám probrat věci po Anet a podle toho nakoupím..třeba z kosmetiky už si vůbec nepamatuju, co jsem kupovala 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
24.5.11 20:08

tak to já už jen bepanthen mast a vložky a je to :-D
aspoň už to mám vše a nemusím ve vedrech někam běhat :dance:
janii tak to máš super poštáka u nás se ani neobtěžuje, hodí vyzvu a de a nejlepčí když čekám a nic a pak příjde opakovaná vyzva, dokonce se mi stalo, že balík pořád nikde tak sem se šla zeptat jestli se neztratil a on už byl tam prý ho chtěli už poslat zpět škoda jen že já o tom nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí