Poradna duly
Jana Čurdová
zvizatinka píše:
A já zase něco objevila…www.pinkie.cz – znáte? mooooc pěkný věcičky
No bomba, ale teď nevím, kde na to všechno vezmu ![]()
Flooa píše:zvizatinka píše:No bomba, ale teď nevím, kde na to všechno vezmu
A já zase něco objevila…www.pinkie.cz – znáte? mooooc pěkný věcičky
to mi povídej
ale vím, že podložka do sporťáku bude má
![]()
zvizatinka píše:Flooa píše:to mi povídejzvizatinka píše:No bomba, ale teď nevím, kde na to všechno vezmu
A já zase něco objevila…www.pinkie.cz – znáte? mooooc pěkný věcičkyale vím, že podložka do sporťáku bude má
![]()
A já si tam taky vyberu. Já bych si vlastně vybrala všude
![]()
Flooa píše:zvizatinka píše:A já si tam taky vyberu. Já bych si vlastně vybrala všudeFlooa píše:to mi povídejzvizatinka píše:No bomba, ale teď nevím, kde na to všechno vezmu
A já zase něco objevila…www.pinkie.cz – znáte? mooooc pěkný věcičkyale vím, že podložka do sporťáku bude má
![]()
![]()
Viď? Nevím, proč dělají všude tak krásný věci ![]()
![]()
Krásné sluníčkové ráno ![]()
Tak jsem dočetla, ale na to že jsem tu nebyla jen půl dne jste se teda zase rozjeli ![]()
Včera nám přijeli do školy žáci z Polska, tak jsme s nimi byli v ZOO ve Dvoře, bylo to moc hezké. Děcka i mi jsme si to moc užili.
Já budu určitě kupovat chůvičky. Ložnici máme v patře a obyvák s kuchyní v přízemí, tak si myslím, že je využuji, rušit by se snad neměli, vedlejší dům je od nás tak sto metrů. Teď ještě přemýšlím, jestli s kamerkou a nebo bez. Monitor dechu zatím kupovat nebudu, uvidím až se mimčo narodí.
Krásné webovky, člověk by jen utrácel a ani nemusí vstát od pc
Mě se hodně líbí tyto webovky http://www.branakdetem.cz/ Chci si tam obědnat fusak a hucku pro mimi.
Dobré ráno maminky, já si ty stránky zatím radši ani nerozklikávám, jak je sem dáváte s těma věcičkama, protože jakmile se někam mrknu, tak bych nakupovala jak divá, obchodům s věcičkama pro miminka se taky vyhýbám velikým obloukem. Jen nevím, jak to dlouho vydržím. Vsadím se, že večer všechny ty stránky projedu.
![]()
Já celou dobu přemýšlím, co bych dneska mohla vařit, ale nevím nevím. Docela mě ale Pája navnadila s těma bramborákama. Jo Pavli, dneska se mě celou noc zdálo, že jsme s Ostrejžovou psali nějaký test a já od tebe celou dobu opisovala.
![]()
ahoj, muzu se k vam tak trochu vtirnout? ![]()
mam termin taky v srpnu a uz jsem i ve skupine srpnatek, ale nebyl ted moc cas sem chodit, takze v srpnatkach mi uplne ujel vlak a nevim ktera bije
a rada bych si popsala i tady s vama treba ![]()
janiii;-) ahojky, jasně, že se můžeš přidat, čím nás zde je víc, tím je to lepší ![]()
Ahoj Janiii, jasně, vítej
Já to přesně taky říkám, jak se někam podívám, hned bych tam nakupovala, takže fakt musím opatrně ![]()
koukam ze tu resite vybavicku ![]()
ja toho dostala spoustu od kamaradek a neco uz jsem taky poridila, akorat mamka me doma porad brzdi, ze nevime jak bude mala velika az se narodi, at zbytecne nenakupuju.
jak resite velikosti vy? rada si necham poradit ![]()
Ahoj janiii, vítej
Já jsem taky dost věciček dostala od kamarádek, ale i tak si člověk chce udělat radost a koupit něco nového.
mascho ja bych nakupovala jak diva
musim se trochu krotit ![]()
rekla jsem si ze se teda budu snazit nakoupit si nejaky „zakladni“ kousky v kazdy velikosti, coz se mi teda podarilo, ale uz vidim jak pritel bude po porodu litat a dokupovat potrebny hadriky v potrebny velikosti (jak si mysli moje mamka) ![]()
ahoj holky!
zdravím novou příchozí ![]()
zviz - jo stránky pinkie znám a maj tam suprácký vložky do kočárku, ale zase si říkám, že to budu kupovat až půjdeme do sporťáku…
janii - klidně nakupuj a nenech si do toho kecat, taky si těžko dokážu představit manžela, jak někde nakupuje oblečky, to jich radši budu mít více ![]()
holky já nevím, jestli neodolám a nepojedu pro kočár už dnes
ale zase jsem slíbila manželovi, že na něj počkám a pojedeme zítra společně, jenže když já už se tak těším ![]()
Brý ráno těhulky
tak my už máme za sebou ranní běh na poštu a do obchodu-dokud není ještě takový pařák
ale i tak sme si museli koupit zmrzlinu-to je jediná sladká věc,kterou si dovoluju
![]()
Jani vítám tě tady u nás
Jinak vše nej k svátku,když už tě tu máme
samo že přeju vše nej i ostatním Janičkám jestli tu nějaké máme ![]()
v týdnu objednám ty hezký věcičky tak sem oc těším
no my máme chůvičky,sice takový nic moc,ale nemáme tak velký byt tak to bude stačit.Jinak monitor dechu sme měli na neonatologii a můžu vám říct,že vždycky když jsem malého vyndavals z inkubátoru tak sem ho zapomněla vypnout,takže celá nemocnice věděla kdy zrovna krmím
takže domů ho nechci-teda jen pokud by sme měli miminko nedonošené,takhle máme postýlku hnedu postele tak si mimi ohlídám jako prcka