Poradna duly
Jana Čurdová
Hani závidím,že si už pojedete pro kočárek,to už do zítra vydržíš-ikdyž chápu tvou nedočkavost
já tu teda asi budu poslední kdo bude mít kočárek doma
sme to ale ostudy
![]()
Dobré ráno holky, dneska mě malá nechala spát až do 10 ![]()
Jani - vítej
, já mám od každé velikosti něco, ale 56 jsem měla jen 1 věc, protože jsem čekala, jestli to bude kluk či holčička a dneska ji teda doplním o pár kousků ![]()
Zvizi - tak jsem ráda, že vím další způsob na placení na účet, než čekat až mi přijdou penízky - supr ![]()
Eli - tak to je mazec, já jsem Ostrejžovou neviděla ani nepamatuju a když si vybavím tvůj sen…
Mě zase dneska ve snu honil nějakej loveckej pes a naštěstí jsem vylezla na strom a byl pokoj
No ty bramboráky byly včera výborný, k tomu okurka na kolečka - to bylo žrádlo
ještě si udělám dneska 2 k obědu, od včerejška zůstalo těstíčko
Holky, ty stránky jsou šílený… pinkie znám od příbuzné a mají nádherný věcičky. Musím se už pouze kochat, jinak bych zase objednala a teď je to s penízkama těžký, budeme brát uhlí, takže taky moc nenašetřím ![]()
pajo my jsme taky dlouho cekali, jestli mame holcicku nebo chlapecka, takze „shromazdovat“ veci jsem zacala az ani ne pred mesicem ![]()
ja mam i neco ve vel. 50 (hlavne od kamaradek) a trochu vic ve vel. 56, ale kdyz jsem tak koukala vsude mozne na internetu jak vsichni pisou jak toho meli neboji maji xxx kusu, tak me to desi, ze proti nim ja nemam nic a do ceho budu malou oblikat ![]()
janiii;-) píše:
pajo my jsme taky dlouho cekali, jestli mame holcicku nebo chlapecka, takze „shromazdovat“ veci jsem zacala az ani ne pred mesicem
ja mam i neco ve vel. 50 (hlavne od kamaradek) a trochu vic ve vel. 56, ale kdyz jsem tak koukala vsude mozne na internetu jak vsichni pisou jak toho meli neboji maji xxx kusu, tak me to desi, ze proti nim ja nemam nic a do ceho budu malou oblikat
tak mi pohlaví přesně nevíme ani teď
ale spíš se všichni přiklánějí ke klučíkovi a i kdyby to byla holčička,tak mám po prvním dítku fůru oblečení bílého a taky žlutého a zeleného,takže by to holčička přežila
ty já velikost 50 nemám vůbec,nejmenší mám 56-si říkám že do toho stejně doroste ![]()
Tak já mám tak nějak od každého něco a dohromady vlastně nic
A v 50 nic nemám. Set do porodnice je v 56, tak snad bude stačit ![]()
Flooa píše:
Tak já mám tak nějak od každého něco a dohromady vlastně nicA v 50 nic nemám. Set do porodnice je v 56, tak snad bude stačit
určo bude neboj
já bych prcka do 50 nenarvala jakej byl obřík
56 je podle mého idealní
berus - jo jo bud to muset vydržet a zítra pro něj pojedem oba ![]()
jinak holky já taky nic nemám ve vel. 50, ani sem ji nikde moc neviděla, mám spíš pá 56 a více 62…
Flooa píše:
Tak já mám tak nějak od každého něco a dohromady vlastně nicA v 50 nic nemám. Set do porodnice je v 56, tak snad bude stačit
no mne osobne se ta 50 zda tak strasne mrnava… ale tak kamaradky naposilaly, protoze jedna z nich ma holcicku narozenou letos v lednu a ta prave mela velikost 50.
ja sama jsem si pak dokupovala neco az v ty 56 a vejs, ale jak rikas - od kazdeho neco a dohromady vlastne nic ![]()
berusenka66 píše:Flooa píše:určo bude neboj
já bych prcka do 50 nenarvala jakej byl obřík
56 je podle mého idealní
Já právě nevím, jak velikosti kupovat, víš? Většinou píšou, že 56 je 0-3 měs. a plno lidí mi zase říká, že je to malý ![]()
Tak já mám nejmenší velikost 56 a toho teda nemám moc ![]()
Berusenko, já kočárek taky ještě nemám doma, ještě ho nemám ani objednaný. Objednat ho chceme jet teď v pátek, tak už se těším.
Pájo, s těma bramborkama mi děláš chutě.
janiii;-) píše:Flooa píše:no mne osobne se ta 50 zda tak strasne mrnava… ale tak kamaradky naposilaly, protoze jedna z nich ma holcicku narozenou letos v lednu a ta prave mela velikost 50.
ja sama jsem si pak dokupovala neco az v ty 56 a vejs, ale jak rikas - od kazdeho neco a dohromady vlastne nic
No vidíš a já mám zase kamarádky, co měly velké děti a zase mi tvrdí, že bude všechno v 56 malý
Tak já nevím ![]()
Flooa píše:
No vidíš a já mám zase kamarádky, co měly velké děti a zase mi tvrdí, že bude všechno v 56 malýTak já nevím
no mne mamka taky rika, ze 56 je mala a opravdu jen na prvnich par dni.
taky kdyz mi prisel balicek od kamaradky a ja tam vybalila vsechny ty bodycka a dupacky ve vel 50 tak jsem si rikala jestli to nahodou nekoupila v hrackarstvi jako oblecky pro panenky ![]()
no já nevím,malej na to že byl obřík-při porodu 4250g tak 56 sme nosili ještě v necelém měsíci-14 dní sme byli v nemocnici a tam byla nahatej
ale je fakt že to nosil dupačky 56-bodýčko v téhle velikosti už neoblíkl,takže opravdu ta velikost 56 a vejš je dobrá ![]()
Mascha píše:
Tak já mám nejmenší velikost 56 a toho teda nemám moc
Berusenko, já kočárek taky ještě nemám doma, ještě ho nemám ani objednaný. Objednat ho chceme jet teď v pátek, tak už se těším.
Pájo, s těma bramborkama mi děláš chutě.
ale furt budete v předstihu než my-my ho objednávat budeme až na začátku července ![]()
jo bramboráky bych si taky dala,ale kdo by se s nima dělal
navíc v tomhle vedru to vidím jen na zeleninový salát-polívku mám hotovou a malej má zbytek rajské
a muzu jeste jeden velikostni dotaz? ![]()
kamaradky co uz maji mimca a odrostlejsi mimca mi rikaji at uz zacnu zkupovat plenky, kdyz uvidim nekde v akci, ze tim hrozne usetrim.
taky mam slevovy kuponky do dmka kde jsou i pliny - jejich platnost je do 30.6., takze pocitam ze v prubehu cervna me to uz nemine obihat drogerie a poradat hon na zlevneny plenky.
rady od kamaradek at kupuju plenky jsou hrozne hezky, ale copak vim jak veliky? koukala jsem konkretne na sortiment pampersek pro newborn nebo jak se to jmenuje, tam jsou dve velikosti, pricemz se trochu vahove prekryvaji.
ale copak ja vim a copak ja budu vedet treba za tri tydny, kolik bude mala vazit az se narodi? ![]()
tech kuponku je tam celkem „dost“ a stvalo by me nakoupit x baliku plen a pak zjistit ze nam nejsou ![]()
nemuzete mi tu nejaka z vas zkusenejsich poradit?