TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
24.5.11 20:26

Aicuul, za prvé se omlouvám, že jsem ti předtím zkomolila nick a pak je pravda, že věcičky po dětech (synovi a neteři) ještě taky probrané nemám, ale toho bylo tak hodně, že pochybuju, že bych ještě něco přikupovala, ale třeba si ještě udělám radost.

Jinak z drogerie jsem kupovala vlhčené ubrousky, vložky do podprsenky, krém na opruzeniny (babylove) a lovelu na praní. V lékárně pak emulzi do koupele, pantenol krém na obličej + tělíčko, infadolan, bepanthen, čistítka na uši, sudocrem na zadeček, nůžky na nehty, odsávačku hlenů napojitelnou na vysavač, vložky do porodnice, nějaký dudlíky, (buničitý čtverečky už jsem měla), no a snad už ani nic jiného nepotřebuju - kromě toho lihu, plínek a opthalu. Podložky na přebalování při cestování jsem koupila látkové, takže se zatím nechystám kupovat ty jednorázové a už mě nic jiného ani snad nenapadá. Lékárnu jsem taky objednala po internetu a drogerku nakoupila v DM. Pak jsem ještě samo dokupovala přebalovací podložky, jednu novou lahvičku, najaký ten nový hadřík např. polodupačky - ty jsem na Fílu neměla a bavlněné košilky, které si myslím docela na letní miminko užijeme. Ale to už je snad tak zhruba vše. Jo vlastně ještě brácha musí koupit nějakou hračku pro sestřičku. Když něco bude chybět, fakt to dokoupím až podle potřeby, drogerka se stejně přikupuje průběžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
24.5.11 20:36

Ahoj Holky :-) tak sem si byla pro dietku :cry: a teda smutnim :cry: ale musim to vydrzet pro malou :-) dnes bylo tak krasne, ze sem ani nebyla doma :lol: docitat ani nebudu :mrgreen: :mrgreen: MMATE NEKDO ZKUSENOST S POPORODNIM PASEM NA BRISKO? NEBO BUDETE PORIZOVAT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.5.11 20:54

Ivet tak nesmutni. Věřím, že to je na prdlačku, ale víš jak - všechno zlé je k něčemu dobré. Počkej až tu začneme řešit ke konci celkové přírůstky na váze a za čas jak nám jdou ty kila dolů. To zase budeš vysmátá ty, uvidíš. Halvně ať jste obě zdravé.
Jinak s tím pásem netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.5.11 20:54

Ahoj holky :)

Vítám novou Janču a přeji vše nej k svátku :kytka:

Já teď objednala Cutasept ve spreji (radili mi to v nemocnici na pupíček) a doplňky k odsávajdě - mám po Any, ale chtěla jsem nový to „fífo“ :-)

Dnes mi dorazila komoda na věci pro mimčo, tak už se nemůůůůžu dočkat, až tam budu skládat oblečeníčko :dance:

Krmar - díky za pochvalu kočárku :mavam: je jak kdybych ho vyndala po pár měsících… a Any je nadšená. Dnes se dokonce s Evžou i koupala :mrgreen: Já jsem trochu připálená od sluníčka, Anýs naštěstí ne.

A zítra mě čeká kadeřnice, už se táááák těším! 8-) Akorát tam pojedu s Anetkou, tak doufám, že to tam zvládneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.5.11 21:01

Berus dorazila Ti ta zavinka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.5.11 21:03

Jé vidíš taky bych potřebovala ke kadeřnici. Já byla naposledy snad někdy v září. No kočárek je fakt nádhernej. Já mám po švagrové, ptž. syn měl taky takové období, kdy ho chtěl, ale kupovat pro kluka se mi nechtělo. Taky je na ta léta zachovalej (švagrové je 38), ale tak nádherný jako ten tvůj není. Taky jsem ho už skovala pro Karolínku. Nám na vesnici bude nejspíš stačit a pak koupíme třeba jen nějaký sporťáček, aby měla i nějakej parádní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.5.11 21:05

Krmar já byla taky nějak na podzim, dost to flákám :D
Já jsem za ten kočár ráda, aspoň nemusíme nic kupovat :) přeci jen to jsou taky pálky a to je to jen hračka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.5.11 21:06

… a vidíš to jak se malé líbí a i ta panenka. Někdy děti fakt vezmou za vděk obyčejnou věc víc, než nějaké moderní vymoženosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.5.11 21:11
krmar píše: … a vidíš to jak se malé líbí a i ta panenka. Někdy děti fakt vezmou za vděk obyčejnou věc víc, než nějaké moderní vymoženosti.

tak to máš svatou pravdu! U mojí babi si nejvíc vyhraje s kelímkama od krémů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
24.5.11 21:28
zvizatinka píše:

kočko počítám že zítra tu bude :dance: ale nebudu moc doma,tak si pro to asi budu muset na poštu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.5.11 21:30
berusenka66 píše:
zvizatinka píše:
kočko počítám že zítra tu bude :dance: ale nebudu moc doma,tak si pro to asi budu muset na poštu :cert:

já zítra čekám koberec do nového obýváčku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
24.5.11 21:34
zvizatinka píše:
berusenka66 píše:
zvizatinka píše:
kočko počítám že zítra tu bude :dance: ale nebudu moc doma,tak si pro to asi budu muset na poštu :cert:

se zejtra ti pošťáci strhaj :lol: já sem dneska jednoho rozesmála,vidím jak nám před vchodem stojí jejich auto,tak k němu běžím,že jestli nemá něco pro mě a on na mě chudák koukal,že prý k nám do vchodu ani nejde,jen naproti :lol: :lol: on prej na mě,to čekáte nějaký speciální balík,že se tak nemůžete dočkat :lol: sem byla rudá až za ušima.jestli ho tu uvidím zítra,tak budu dělat že ho nevidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.5.11 21:39
berusenka66 píše:
zvizatinka píše:
berusenka66 píše:
zvizatinka píše:
se zejtra ti pošťáci strhaj :lol: já sem dneska jednoho rozesmála,vidím jak nám před vchodem stojí jejich auto,tak k němu běžím,že jestli nemá něco pro mě a on na mě chudák koukal,že prý k nám do vchodu ani nejde,jen naproti :lol: :lol: on prej na mě,to čekáte nějaký speciální balík,že se tak nemůžete dočkat :lol: sem byla rudá až za ušima.jestli ho tu uvidím zítra,tak budu dělat že ho nevidím :lol:

prosím Tě, jemu to může bejt jedno, co čekáš :D ale někdy je to s nima prdel, to jo :mrgreen: já čekám balíky 2, ale poštou přijde asi jen ten koberec… už abych ho měla kam dát!! Božéééééééé :roll:

No, jdu si dát něco k jídlu, mám hlad 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
24.5.11 21:43
zvizatinka píše:
berusenka66 píše:
zvizatinka píše:
berusenka66 píše:
zvizatinka píše:
se zejtra ti pošťáci strhaj :lol: já sem dneska jednoho rozesmála,vidím jak nám před vchodem stojí jejich auto,tak k němu běžím,že jestli nemá něco pro mě a on na mě chudák koukal,že prý k nám do vchodu ani nejde,jen naproti :lol: :lol: on prej na mě,to čekáte nějaký speciální balík,že se tak nemůžete dočkat :lol: sem byla rudá až za ušima.jestli ho tu uvidím zítra,tak budu dělat že ho nevidím :lol:

prosím Tě, jemu to může bejt jedno, co čekáš :D ale někdy je to s nima prdel, to jo :mrgreen: já čekám balíky 2, ale poštou přijde asi jen ten koberec… už abych ho měla kam dát!! Božéééééééé :roll:

No, jdu si dát něco k jídlu, mám hlad 8-o

já dojedla nanuka před chvílí :oops: doufám,že sem i to neprojeví zejtra v moči nebo tak něco

já místo hladu chytám nerva :cert: jak máme před barákem hřiště tak si tu ted začali kopat s míšem a jak běhají po těch kamínkách tak to jde šíleně slyšet,máme všude otevřený okna :cert: navíc je tam na hřišti dítko mladší než náš malej :roll: já měla za to,že na hřišti platí nějaká doba do kdy se tam může být,když nám tu neřvou cigoši pod oknama tak tohle fakt to tu nesnáším-nemám ráda bezohlednost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
24.5.11 22:46
holky jak často chodíte na gyndu? a taky - ve 30.týdnu je zase nějaký větší utz, nevíte? nebo už jen běžné kontroly až do konce?
díky za info
krmar píše: …
Aciul tak držím pěsti, ať to nějak moc neřešej - tu cukrovku, mě říkala moje MUDr., že jen prosedět dopoledně v té dia poradně je děs. Tak snad se Ti to vyhne. Já teda chodím do Polabin, tak by mě nejspíš posílalali i do dia poradny tam, jinde to třeba tak hrozné nebude ale i tak, někam lítat, stačí, že se nám pomalu začnou zkracovat intervaly u gyndaře. …
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí