Poradna duly
Jana Čurdová
jinak to doufám že se nic nepřihodí,to je jediný čeho se bojím
jako pojištěná sem-ale na úraz,na případný porod se to nevztahuje,leda paní poradila,že by mě museli přijmout třeba s angínou,nebo zlomenou nohou nebo čímkoliv a do toho kdyby se rozjel porod-jako třeba následkem toho úrazu tak by to mělo být pokryté-tak je tu teda ještě možnost si někde při kontrakcích zlámat hnátu
né to už vtipkuju,porod si chci nechat hezky do ČR ![]()
berusenka66 píše:Flooa píše:děkuju moc Floo sem moc ráda,že se konečně ukázal,že máme tu jistotu už-mno aby nás teda ještě nepřakvapil na porodním sále
Beru- konečně ho ukázal, tak moc gratuluju!![]()
Jinak to seš šikulka jen 7 kg, to mám už teď
No jo, s náma těhulkama si to nikdo nelajskne nás pojistit, tak snad se nic nepřihodí.
![]()
no já moc nepřibrala ani za první těhu-jen 11kg tak snad se do toho vejdu i teď
Tak to se máš, 11kg, to nevím, jestli zvládnu přibrat jen 4 kg, abych se taky vešla
Neboj, já myslím, že už máte jistotu, že to bude klučík
Jo a ten monitor dělají od jakého tt??? Když jsem na gyndě, tak tam vždycky nějaká maminka je, tak si říkám, když už to příjde na mě ![]()
Flooa píše:berusenka66 píše:Tak to se máš, 11kg, to nevím, jestli zvládnu přibrat jen 4 kg, abych se taky vešlaFlooa píše:děkuju moc Floo sem moc ráda,že se konečně ukázal,že máme tu jistotu už-mno aby nás teda ještě nepřakvapil na porodním sále
Beru- konečně ho ukázal, tak moc gratuluju!![]()
Jinak to seš šikulka jen 7 kg, to mám už teď
No jo, s náma těhulkama si to nikdo nelajskne nás pojistit, tak snad se nic nepřihodí.
![]()
no já moc nepřibrala ani za první těhu-jen 11kg tak snad se do toho vejdu i teď
Neboj, já myslím, že už máte jistotu, že to bude klučík
Jo a ten monitor dělají od jakého tt??? Když jsem na gyndě, tak tam vždycky nějaká maminka je, tak si říkám, když už to příjde na mě
no hele,já taky nemám jistotu že tu hranici te´d nepřekročím-snad né-jít rodit se 120kg a více fakt nechci
no já taky myslím,že ten pytlík a pindí kse nedali přehlídnout
no hele co vím,tak monitor dělá každý dr v jiný týden.u minulého dr sem už byla v tom 32-33tt
a ted nevím,jelikož ho má dr taky v ordinaci tak snad taky nějak dřív,ale na netu sem četla že ho dělají třeba až od toho 35-36tt ale neboj,co nevidět dojde řada i na tebe-už se těším až ty zvuky uslyším ![]()
Beru já byla na dovču pojištěná..měli tam teda dodatek, že na porod a těhotenství se pojistka nevztahuje, ale na komplikace spokjené s těhotenstvím a porodem jo
tak jsme se tomu s tou úřednic smály a nechápaly, jak si to vyložit
![]()
Tak já radši to sladký asi taky omezím…no dneska už asi ne..po snídani jsem měla koblihu
ale omezit ovoce, to bych asi nedala ![]()
Já mám nahoře 8kg ![]()
Aicuul píše:
Beru já byla na dovču pojištěná..měli tam teda dodatek, že na porod a těhotenství se pojistka nevztahuje, ale na komplikace spokjené s těhotenstvím a porodem jotak jsme se tomu s tou úřednic smály a nechápaly, jak si to vyložit
![]()
![]()
Tak já radši to sladký asi taky omezím…no dneska už asi ne..po snídani jsem měla koblihu
Já mám nahoře 8kgale omezit ovoce, to bych asi nedala
no přesně ona mi ten dodatek taky četla
právě proto mi pak říkala že je prý ještě možnost,že domluvit s mojí pojištovnou,že by šlo vyjednat nějaký podmínky či co,ale já už se po tom nepídila
neboj,já taky občas zhřeším-kor zmrzlinama
ale ono se to pka dá hezky vyvážit,neboj se ničeho.ted sem třeba snědla trs hroznového vína a jakoby na oběd sem měla bagetu-dieta hadr no
na véču mám vyndaný krůtí,tak si udělám steak a zel.salát
to taky není moc!!!!každej má svý tempo na přibírání,navíc vy jste všechny hubeníry,co mám pak říkat já
Ale na tobě to Beru, není vůbec vidět a já zrovna nejsem nijak vysoká a je na mě vidět hned všechno, i když mám pocit, že ted to je vidět jenom na břiše a na bocích, ale stejně. Tak to je něco s tou pojistkou. Komplikace spojené s porodem a těhu a na porod se to nevztahuje
![]()
ahoj, tak jsem zpět z oběda, celý dopoledne jsem makala jak šroub a vy tu zas píšete romány ![]()
Jako s tou pojistkou to je hustý, přitom, co je na porodu tak drahýho, že by člověk nemohl porodit jinde…tak snad Beru budeš v pohodě a neporodíš tam ![]()
mě zas dnes hrozně píchá dole, ale jen když jdu, tak jsem ted ráda, že už jsem zpět z oběd a a sedím, už se moc těším na kontrolu za týden…
aicul - ten pás vypadá moc dobře, ten si chci taky koupit ![]()
koukám všichni dnes čekali balíček, já budu čekat zítra ale vzhledem k tomu, že jsem celý den na akci na Slapech, tak si ho vyzvednu asi až v pátek, měli by přijít ty capáčky Ferrari, se manžel zblázní ![]()
jee vy jste se rozepsaly ![]()
ja jsem zpatky z kontroly, delali mi velky utz a brali krev.
vsechno mame v poradku, akorat maly se utz asi nelibil, tak zacala nejvic boxovat zrovna pri nem, do ty doby klid a potom taky, jako kdyz utne
a vazi uz 1311g ![]()
jinak ja chodim na kontroly vetsinou po 3 tydnech, parkrat jsem sla po 2 tydnech a dalsi mam ted taky za 2 tydny.
Beru - gratuluju ke klučíkovi
![]()
Já jsem za těhu zatím nabrala 7,5kg tak uvidíme, jak to půjde dál. Poslední dobou bych nejradši jedla smažený věci, musím se strašně krotit. Ale včera si přítel dělal k véči jen tak krokety, tak jsem mu jich taky trošku pomohla sníst
No a teď jsem konečně zase douklízela a za chvíli jsou hotový špagety, tak už se těším, až se zase nadlábnu. ![]()
No dneska ti pošťáci toho mají na práci dost s námi. A to čekám ještě jeden balíček zítra nebo pozítří… a pak zase na chvíli klid ![]()
ty jo holky, tak to já už mám 10 kilo nahoře, jak to děláte, ale já se tedy zas nechci omezovat, i když myslím, že poslední dobou jím stejně jako před těhu, co mám navíc je, že si dám sladkýho něco, ale třeba ted v těch vedrech ani moc ne, spíš nanuka…tak doufám, že za ty cca 2 měsíce co mě ještě čekají nepřiberu dalších 10, to bych měla stejně jak manžel ![]()
Beru gratuluji k chlapečkovi ![]()
Ivet pěkné bříško
já na kontoly chodím jednou za 4 týdny, a pak se chodí jednou týdně ve 35 týdnu a rovnou i na monitorování.
na váze sem přibrala 2 kila což sem ráda ikdyž pořád budu mít co schazovat.
ten pás si chci taky kupovat poprvé sem ho neměla tak sem zvědava jestli to bude znát.
paja2110 píše:
Beru - gratuluju ke klučíkovi![]()
Já jsem za těhu zatím nabrala 7,5kg tak uvidíme, jak to půjde dál. Poslední dobou bych nejradši jedla smažený věci, musím se strašně krotit. Ale včera si přítel dělal k véči jen tak krokety, tak jsem mu jich taky trošku pomohla snístNo a teď jsem konečně zase douklízela a za chvíli jsou hotový špagety, tak už se těším, až se zase nadlábnu.
No dneska ti pošťáci toho mají na práci dost s námi. A to čekám ještě jeden balíček zítra nebo pozítří… a pak zase na chvíli klid
Pájo, jsem si udělala radost a objednala jsem deku s medvídekm pů
BERUSEENKO- ja to nejak extra nechapu, ale tehotna co ma zvyseny cukt muze urcity pocet sacharidu za den a ma to bejt rozdelene a to nasledne Snidane 45g sacharidu, Presnidavka 45g sacharidu, Obed 65g sacharidu, Svacina 40g sacharidu, Vecere 60g sacharidu a 2vecere 20g sacharidu. ale ted sem si dala salat, sice tam je rajce a okurka ale zytek radsi nezminim. jo dr rikala, ze ovoce jen, grep,mandarinka,pomecanc obcas jablko. zelenina neomezene!!! pit jen neslazenou vodu,sdovku. a ja si dnes rikala jak sem ddobra, sem si dala bily jogurt smetanovi no a ted ctu, ze ho nedoporucuji.
Flooa píše:paja2110 píše:Pájo, jsem si udělala radost a objednala jsem deku s medvídekm pů
Já jsem za těhu zatím nabrala 7,5kg tak uvidíme, jak to půjde dál. Poslední dobou bych nejradši jedla smažený věci, musím se strašně krotit. Ale včera si přítel dělal k véči jen tak krokety, tak jsem mu jich taky trošku pomohla snístNo a teď jsem konečně zase douklízela a za chvíli jsou hotový špagety, tak už se těším, až se zase nadlábnu.
No dneska ti pošťáci toho mají na práci dost s námi. A to čekám ještě jeden balíček zítra nebo pozítří… a pak zase na chvíli klid
paja2110 píše:Flooa píše:paja2110 píše:Pájo, jsem si udělala radost a objednala jsem deku s medvídekm pů
No dneska ti pošťáci toho mají na práci dost s námi. A to čekám ještě jeden balíček zítra nebo pozítří… a pak zase na chvíli klidbombááááá
Dnes jsem zase našla: http://www.disney-obchod.cz/ , http://www.rothwell.cz/…berce-disney a není tam krásnej jen Medvídek Pů, ale ostatní taky[/citacA
paja2110 píše:Flooa píše:paja2110 píše:Pájo, jsem si udělala radost a objednala jsem deku s medvídekm pů
No dneska ti pošťáci toho mají na práci dost s námi. A to čekám ještě jeden balíček zítra nebo pozítří… a pak zase na chvíli klidbombááááá
Dnes jsem zase našla: http://www.disney-obchod.cz/ , http://www.rothwell.cz/…berce-disney a není tam krásnej jen Medvídek Pů, ale ostatní takyAni sem ty odkazy nedávej, nebo koupím všechno. Zrovna mi psali, že to byla klamavá objednávka a že tu deku nemají, tak jsem našla jinde tuhle a hned jsem ji koupila. Jo a mají tam něco málo s medvídkem zlevěný, mrkni www.uterezky.cz/katalog.php?…