TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
25.5.11 12:54

jinak to doufám že se nic nepřihodí,to je jediný čeho se bojím :zed: jako pojištěná sem-ale na úraz,na případný porod se to nevztahuje,leda paní poradila,že by mě museli přijmout třeba s angínou,nebo zlomenou nohou nebo čímkoliv a do toho kdyby se rozjel porod-jako třeba následkem toho úrazu tak by to mělo být pokryté-tak je tu teda ještě možnost si někde při kontrakcích zlámat hnátu :zed: :lol: né to už vtipkuju,porod si chci nechat hezky do ČR :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
25.5.11 12:55
berusenka66 píše:
Flooa píše:
Beru- konečně ho ukázal, tak moc gratuluju! :potlesk: :palec: Jinak to seš šikulka jen 7 kg, to mám už teď :zed: No jo, s náma těhulkama si to nikdo nelajskne nás pojistit, tak snad se nic nepřihodí.
děkuju moc Floo sem moc ráda,že se konečně ukázal,že máme tu jistotu už-mno aby nás teda ještě nepřakvapil na porodním sále :lol: :lol: no já moc nepřibrala ani za první těhu-jen 11kg tak snad se do toho vejdu i teď :lol:

Tak to se máš, 11kg, to nevím, jestli zvládnu přibrat jen 4 kg, abych se taky vešla :-P Neboj, já myslím, že už máte jistotu, že to bude klučík :palec: Jo a ten monitor dělají od jakého tt??? Když jsem na gyndě, tak tam vždycky nějaká maminka je, tak si říkám, když už to příjde na mě :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
25.5.11 13:03
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Flooa píše:
Beru- konečně ho ukázal, tak moc gratuluju! :potlesk: :palec: Jinak to seš šikulka jen 7 kg, to mám už teď :zed: No jo, s náma těhulkama si to nikdo nelajskne nás pojistit, tak snad se nic nepřihodí.
děkuju moc Floo sem moc ráda,že se konečně ukázal,že máme tu jistotu už-mno aby nás teda ještě nepřakvapil na porodním sále :lol: :lol: no já moc nepřibrala ani za první těhu-jen 11kg tak snad se do toho vejdu i teď :lol:
Tak to se máš, 11kg, to nevím, jestli zvládnu přibrat jen 4 kg, abych se taky vešla :-P Neboj, já myslím, že už máte jistotu, že to bude klučík :palec: Jo a ten monitor dělají od jakého tt??? Když jsem na gyndě, tak tam vždycky nějaká maminka je, tak si říkám, když už to příjde na mě :?:

no hele,já taky nemám jistotu že tu hranici te´d nepřekročím-snad né-jít rodit se 120kg a více fakt nechci :cert: no já taky myslím,že ten pytlík a pindí kse nedali přehlídnout :lol: no hele co vím,tak monitor dělá každý dr v jiný týden.u minulého dr sem už byla v tom 32-33tt :think: a ted nevím,jelikož ho má dr taky v ordinaci tak snad taky nějak dřív,ale na netu sem četla že ho dělají třeba až od toho 35-36tt ale neboj,co nevidět dojde řada i na tebe-už se těším až ty zvuky uslyším :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
25.5.11 13:07

Beru já byla na dovču pojištěná..měli tam teda dodatek, že na porod a těhotenství se pojistka nevztahuje, ale na komplikace spokjené s těhotenstvím a porodem jo :nevim: tak jsme se tomu s tou úřednic smály a nechápaly, jak si to vyložit :nevim: 8-o

Tak já radši to sladký asi taky omezím…no dneska už asi ne..po snídani jsem měla koblihu :roll: ale omezit ovoce, to bych asi nedala :roll:

Já mám nahoře 8kg :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
25.5.11 13:14
Aicuul píše:
Beru já byla na dovču pojištěná..měli tam teda dodatek, že na porod a těhotenství se pojistka nevztahuje, ale na komplikace spokjené s těhotenstvím a porodem jo :nevim: tak jsme se tomu s tou úřednic smály a nechápaly, jak si to vyložit :nevim: 8-o

Tak já radši to sladký asi taky omezím…no dneska už asi ne..po snídani jsem měla koblihu :roll: ale omezit ovoce, to bych asi nedala :roll:

Já mám nahoře 8kg :roll:

no přesně ona mi ten dodatek taky četla :lol: právě proto mi pak říkala že je prý ještě možnost,že domluvit s mojí pojištovnou,že by šlo vyjednat nějaký podmínky či co,ale já už se po tom nepídila :nevim: neboj,já taky občas zhřeším-kor zmrzlinama :oops: ale ono se to pka dá hezky vyvážit,neboj se ničeho.ted sem třeba snědla trs hroznového vína a jakoby na oběd sem měla bagetu-dieta hadr no :lol: na véču mám vyndaný krůtí,tak si udělám steak a zel.salát :palec: to taky není moc!!!!každej má svý tempo na přibírání,navíc vy jste všechny hubeníry,co mám pak říkat já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
25.5.11 13:17

Ale na tobě to Beru, není vůbec vidět a já zrovna nejsem nijak vysoká a je na mě vidět hned všechno, i když mám pocit, že ted to je vidět jenom na břiše a na bocích, ale stejně. Tak to je něco s tou pojistkou. Komplikace spojené s porodem a těhu a na porod se to nevztahuje :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
25.5.11 13:25

ahoj, tak jsem zpět z oběda, celý dopoledne jsem makala jak šroub a vy tu zas píšete romány :-D
Jako s tou pojistkou to je hustý, přitom, co je na porodu tak drahýho, že by člověk nemohl porodit jinde…tak snad Beru budeš v pohodě a neporodíš tam :-)
mě zas dnes hrozně píchá dole, ale jen když jdu, tak jsem ted ráda, že už jsem zpět z oběd a a sedím, už se moc těším na kontrolu za týden…
aicul - ten pás vypadá moc dobře, ten si chci taky koupit ;-)
koukám všichni dnes čekali balíček, já budu čekat zítra ale vzhledem k tomu, že jsem celý den na akci na Slapech, tak si ho vyzvednu asi až v pátek, měli by přijít ty capáčky Ferrari, se manžel zblázní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
25.5.11 13:37

jee vy jste se rozepsaly :-)
ja jsem zpatky z kontroly, delali mi velky utz a brali krev.
vsechno mame v poradku, akorat maly se utz asi nelibil, tak zacala nejvic boxovat zrovna pri nem, do ty doby klid a potom taky, jako kdyz utne :-D a vazi uz 1311g :-)

jinak ja chodim na kontroly vetsinou po 3 tydnech, parkrat jsem sla po 2 tydnech a dalsi mam ted taky za 2 tydny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.5.11 13:47

Beru - gratuluju ke klučíkovi :kytka: :kytka:
Já jsem za těhu zatím nabrala 7,5kg tak uvidíme, jak to půjde dál. Poslední dobou bych nejradši jedla smažený věci, musím se strašně krotit. Ale včera si přítel dělal k véči jen tak krokety, tak jsem mu jich taky trošku pomohla sníst :mrgreen: No a teď jsem konečně zase douklízela a za chvíli jsou hotový špagety, tak už se těším, až se zase nadlábnu. 8-)
No dneska ti pošťáci toho mají na práci dost s námi. A to čekám ještě jeden balíček zítra nebo pozítří… a pak zase na chvíli klid :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
25.5.11 13:54

ty jo holky, tak to já už mám 10 kilo nahoře, jak to děláte, ale já se tedy zas nechci omezovat, i když myslím, že poslední dobou jím stejně jako před těhu, co mám navíc je, že si dám sladkýho něco, ale třeba ted v těch vedrech ani moc ne, spíš nanuka…tak doufám, že za ty cca 2 měsíce co mě ještě čekají nepřiberu dalších 10, to bych měla stejně jak manžel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
25.5.11 13:57

Beru gratuluji k chlapečkovi :-D
Ivet pěkné bříško
já na kontoly chodím jednou za 4 týdny, a pak se chodí jednou týdně ve 35 týdnu a rovnou i na monitorování.
na váze sem přibrala 2 kila což sem ráda ikdyž pořád budu mít co schazovat.
ten pás si chci taky kupovat poprvé sem ho neměla tak sem zvědava jestli to bude znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
25.5.11 13:57
paja2110 píše:
Já jsem za těhu zatím nabrala 7,5kg tak uvidíme, jak to půjde dál. Poslední dobou bych nejradši jedla smažený věci, musím se strašně krotit. Ale včera si přítel dělal k véči jen tak krokety, tak jsem mu jich taky trošku pomohla sníst :mrgreen: No a teď jsem konečně zase douklízela a za chvíli jsou hotový špagety, tak už se těším, až se zase nadlábnu. 8-)
No dneska ti pošťáci toho mají na práci dost s námi. A to čekám ještě jeden balíček zítra nebo pozítří… a pak zase na chvíli klid :dance:

Pájo, jsem si udělala radost a objednala jsem deku s medvídekm pů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.5.11 14:24

BERUSEENKO- ja to nejak extra nechapu, ale tehotna co ma zvyseny cukt muze urcity pocet sacharidu za den a ma to bejt rozdelene a to nasledne Snidane 45g sacharidu, Presnidavka 45g sacharidu, Obed 65g sacharidu, Svacina 40g sacharidu, Vecere 60g sacharidu a 2vecere 20g sacharidu. ale ted sem si dala salat, sice tam je rajce a okurka ale zytek radsi nezminim. jo dr rikala, ze ovoce jen, grep,mandarinka,pomecanc obcas jablko. zelenina neomezene!!! pit jen neslazenou vodu,sdovku. a ja si dnes rikala jak sem ddobra, sem si dala bily jogurt smetanovi no a ted ctu, ze ho nedoporucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.5.11 15:02
Flooa píše:
paja2110 píše:
No dneska ti pošťáci toho mají na práci dost s námi. A to čekám ještě jeden balíček zítra nebo pozítří… a pak zase na chvíli klid :dance:
Pájo, jsem si udělala radost a objednala jsem deku s medvídekm pů
:palec: bombááááá
Dnes jsem zase našla: http://www.disney-obchod.cz/ , http://www.rothwell.cz/…berce-disney a není tam krásnej jen Medvídek Pů, ale ostatní taky :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
25.5.11 15:18
paja2110 píše:
Flooa píše:
paja2110 píše:
Dnes jsem zase našla: http://www.disney-obchod.cz/ , http://www.rothwell.cz/…berce-disney a není tam krásnej jen Medvídek Pů, ale ostatní taky :mrgreen: [/citacA
paja2110 píše:
Flooa píše:
paja2110 píše:
Dnes jsem zase našla: http://www.disney-obchod.cz/ , http://www.rothwell.cz/…berce-disney a není tam krásnej jen Medvídek Pů, ale ostatní taky :mrgreen:

Ani sem ty odkazy nedávej, nebo koupím všechno. Zrovna mi psali, že to byla klamavá objednávka a že tu deku nemají, tak jsem našla jinde tuhle a hned jsem ji koupila. Jo a mají tam něco málo s medvídkem zlevěný, mrkni www.uterezky.cz/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí