TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
25.5.11 19:49

Jé beru a hlavně gratuluju k Dominičkovi, konečně se kluk jeden pořádně ukázal. Čepička se ti fakt moc povedla a určitě se nerozpadne neboj. Vypadá kvalitně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.5.11 19:50

Krmar - no teda, ty i kamarádka jste mooooc šikovný, nádhera :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.5.11 19:52

Děkuji, ale kamarádka víc, ona už je zkušená háčkařka, já začátečník. Ono to je fakt docela lehký. A zase máš v kočárku něco jiného než ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
25.5.11 19:57

Holky, v Tescu maj prý 30% slevy na všechno kojenecký a dětský oblečení…zítra tam vyrážím :dance:

Jsem k večeři snědla čtvrtku melouna..to asi není to pravý na cukrovku co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.5.11 20:01

Aho Aciuul, asi ne, ale když nemáš vyloženě špatné hodnoty, tak snad občasné zhřešení ničemu neuškodí.

Jinak děkujeme za info se slevami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.5.11 20:12

Aicuul- ja meloun miluji :lol: asi si ho taky dam i pres cukrovku :lol: ja dnes jako snaha dodrzet, ale tata udelal salat ktery obsahuje cukr a salam a sem neodolala a snedla dve misky :-? asi jeste 7lentilek a 6malejch preclicku :mrgreen: :mrgreen: Ale vcera jsem nez sem navstivila dia poradnu dost zrala,rano kafe s cukrem, pak s mamkou na obed mega porce zmrky, pak u kamosky kafe a dort mela narozky, pak u dalsi kamosky kafe s cukrem a vecer chypsi a ran sem delala test s moci a byl negativni :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.5.11 20:14

No prosím, tak to je ten meloun proti tomu úplně v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
25.5.11 20:23

mŇám meloun!!dají se už aspon jíst?nebo jsou ještě bez chuti?já si koupila ananas-v intersparu za 19kč-super,tak ho nechám ještě chvilku dozrát a bude výborný
:dance:
Krmar na ty botičky-ale v klučičích barvách se taky chystám-asi dneska večer,jsou těžký??já ten návod co jsem na ně našla nějak nepochopila :oops:

kruciš furt samé slevy když člověk nemá peníze :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.5.11 20:23

Ja si teprve vcera byla pro dietu :mrgreen: a dodrzet to jen veceri sem nechtela tak sem rikala, ze rano jako zacnu :mrgreen: no ale po tom vsem vcera rano test negativni :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
25.5.11 20:27

Beru no já měla teda výbornej meloun :jazyk: ale teda čtvrtka za 50kč :nevim: to je hnus :nevim:

Mě manža poslal nějaký penízky, takže zítra razím do tesca :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
25.5.11 20:28

Ivet no jáí zatím dělám, že jako nic zvýšenýho nemám..volala mě to jen laborantka ze známosti..od dr bych to věděla až příští týden..takže ted byla ještě tatranka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
25.5.11 20:33
Aicuul píše:
Beru no já měla teda výbornej meloun :jazyk: ale teda čtvrtka za 50kč :nevim: to je hnus :nevim:Mě manža poslal nějaký penízky, takže zítra razím do tesca :palec:

teda se máš,mě přítel pošle možná tak špinavý prádlo :roll: :lol: né on mi tu nějaký peníze nechal,ale potřebuju je ještě na příští týden tak holt smůla no :nevim: ona určo ještě nějaká akce bude

no to je teda hnus ta cena-za tu cenu by mi asi nechutnal :lol: :lol: ale těším se na léto až bude cenově za dobře a bude vyzrálej-normálně mi kapou sliny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
25.5.11 20:36

Beru no po dlouhý době mi dal nějaký peníze na víc..tak se klepu, že něco nakoupím :dance: ještě fakt vůbec nic nemám :nevim:
jj, v létě budou ty melouny o něčem jiným :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
25.5.11 20:45
Aicuul píše:
Beru no po dlouhý době mi dal nějaký peníze na víc..tak se klepu, že něco nakoupím :dance: ještě fakt vůbec nic nemám :nevim:
jj, v létě budou ty melouny o něčem jiným :palec:

to my to máme tak že přítel vydělává a já utrácím,ale ted se snaží šetřit na ten kočárek a na zbytek věcí,tak šetří na mě,ale sem ráda já bych všechno hned utratila :oops: jojo už aby to léto bylo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.5.11 20:47

Beru, tyhle konkrétní byli hrozně jednoduché, ale taky si nejsem moc jistá, jestli jsem správně pochopila návod. Každopádně z toho vylezlo něco, co vypadá, že by se dalo nosit jako botičky, tak asi jo. Jestli umíš ten počáteční oválek na tlapku, tak pak už je to pohoda. Zjednodušeně: začala jsem na 12 řetízkových ok, pak jsem do druhého oka od háčku udělala 2 dlouhé sloupky a pak až do konce do každého oka jeden dlouhý sloupek. Do posledního oka 4 dlouhé sloupky. Pak jedeš zpátky (z druhé strany řetízku) opět po jednom dlouhém sloupku, do posledního oka 2 dlouhé sloupky. Potom v každé další řadě přidáváš tak, že do každého oka těch přidávaných oček dáš 2 dlouhé sloupky, do ostatních opět po jednom dlouhém sloupku (takže ti to pak vychází tak, že v 1. řadě máš 4 DS v tom zaoblení, ve 2.řadě 8 DS, ve 3.řadě 16 DS a tou jsem i končila. PAk tu ťapku ukončíš. Přiháčkuješ třeba jinou barvičkou botičku - jednu nebo 2 řady dlouhých sloupků - jeden DS do každého oka. Další řada (2. nebo 3.) asi 12 - 14 DS do každého oka, pak další DS ob jedno očko a pak zase asi 12-14 ok DS do každého oka. Pak ještě jednu řadu stejně, jen těch dlouhých sloupků do každého oka tentokrát jen 10-12, potom ob oko a zase stejný počet jeden DS do jednoho oka jako bylo na protější straně botičky. Tím je hotová botka. Potom ještě (zase třeba stejnou barvou jako byla podrážka naháčkuješ asi 16 ok krátkých sloupů (jeden do jednoho očka), pak asi 6 řetízkových ok, ty připíchneš na protější stranu botičky a opět by mělo vyjít ke konci řady asi těch 16 krátkých sloupků (jeden do jednoho oka) a ještě jednou celé obhačkuješ krátkými sloupky i přes ten řetízek. Každou řadu jsem zakončovala pevným okem. Snad je ten popis pochopitelný. Ještě na radu autorky návodu jsem hotovou botičku obrátila naruby. Ale to už je na tobě, jak se ti bude líbit víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí