Poradna duly
Jana Čurdová
Jo holky já taky miluju melouny a taky se těším na léto - nejvíc na srpen. Místo abych si užívala poslední těhotenství, tak to zase ženu dopředu. Když já už se na tu malou tak těším.
krmar děkuju za návod!ale jsem z toho jelen
no napřed se budu muset naučit krátké sloupky-zatím jsem dělala jen ty dlouhé a taky to oko-mě dělalo i problém to,jak jsem střídala barvy-prostě v tom místě se mi to trochu povolilo
neco dělám blbě,ale nevím co-už to vidím dneska budu háčkovat až do rána
![]()
Beruško není zač, ono se to píše hrozně blbě, takže pochopit to po někom je pak ještě těžší. Zkus zkouknout videa co jsou na mimibazaru, podle toho jsem se naučila vše co jsem k tvoření potřebovala a výhoda je, že si to můžeš pauznout a vrátit jak potřebuješ
.
krmar teda ty jsi sikovna! boticky jsou fakt krasny ![]()
hackovat jsem se nikdy nenaucila, mamka me naucila plest a celkem obstojne sit, ale sama rikala ze hackovani zapomnela kdysi davno, takze hackovat jsem se nenaucila. ale vzdycky se mi hrozne libily takovy ty hackovany cepicky-hucky a tasky pres ramena a tak.
ze bych jeste zacala?
mamka kdyz byla v porodnici s brachou, tak vysila celej svatecni vanocni ubrus co pouzivame dodnes, ale to u me asi nehrozi ![]()
ty melouny vam zavidim, mnam. ja po nich mlsne pokukuju u nas v tescu, jenze tady celkove v tescu neni ovoce zelenina nic moc a ty melouny se mi zdaji byt jeste porad vevnitr dost „bledy“.
vynahrazuju si to na ananasech, ty bych mohla taky porad ![]()
Dobrý večer, dámy ![]()
Krmar nádherný bačkorky! Koukala jsem na návod na MMB a přišlo mi to nějaký složitý.
Berus já základy ovládám, tak zajeď a ukážu Ti, co umím
ale až bude obývák hotovej.. to už budete na cestě na to Slovensko - kdy přesně jedete??
Jinak k tomu Tescu - mají slevy, ale zase jen na vybrané zboží, ne úplně na všechno - aspoň tak to psali v letáku
ale pojedu se taky podívat ![]()
No, ja zase nestiham docitat… Vcera jsem byla na krev, v noci jsem toho moc nenaspala a musela jsem vstat driv na velky nakup, jindy to nestihame, na vikend nam prijede navsteva, tak jsem pak cele odpoledne davala do kupy barak, protoze to tu je jeden velky neporadek
.
Ivet, tak tu dietku zvladni, mrzi me to za tebe
.
Berus, gratuluji ke klucikovi a krasna cepicka
.
Krmar, mooc pekne boticky
.
Holky, vy jste sikovne, mne kdysi mamka ukazovala pleteni, ale ja jsem to jaksi nepochopila
. Ale ted se chystam koupit na netu rucne pletene ci hackovane boticky, taky se mi to libi
.
Janiii já jsem taky uměla jen plést, háčkovat jsem se naučila podle videa na mimibazaru, je to asi 2 měsíce a od té doby jsem uhačkovala 4 čepičky, spoustu kytiček, ty botičky, povlak na polštářek do kočárku a tu deku + ještě jednu dodělávám. Nějak mě to chytlo, navíc jsem doma, takže se tím i zabavím, po porodu už to tak nepůjde. Takže se do toho pusť, určitě ti to půjde. Je to jednodušší než pletení a řekla bych, že to i rychleji přibývá.
Mondík píše:
Holky, vy jste sikovne, mne kdysi mamka ukazovala pleteni, ale ja jsem to jaksi nepochopila. Ale ted se chystam koupit na netu rucne pletene ci hackovane boticky, taky se mi to libi
.
mondiku na pleteni neni nic tezkyho
kdyz jsem se to ucila, tak jsem se do toho jednou tak zazrala ze jsem pletla a pletla a pletla a sala mela nakonec asi 170cm ![]()
krmar píše:
Janiii já jsem taky uměla jen plést, háčkovat jsem se naučila podle videa na mimibazaru, je to asi 2 měsíce a od té doby jsem uhačkovala 4 čepičky, spoustu kytiček, ty botičky, povlak na polštářek do kočárku a tu deku + ještě jednu dodělávám. Nějak mě to chytlo, navíc jsem doma, takže se tím i zabavím, po porodu už to tak nepůjde. Takže se do toho pusť, určitě ti to půjde. Je to jednodušší než pletení a řekla bych, že to i rychleji přibývá.
mne prave taky vsichni rikali ze to je jednodussi nez pleteni… mamka se onehda rozpomnela a rikala prave cosi o sloupcich a tak a mne uz jen to vysvetlovani prislo tak slozity ![]()
ale hacku a vseho prislusenstvi k tomu mame doma paradoxne porad plny supliky.
tak to mozna fakt zkusim ![]()
Janiii to víš že jo. Jdi do toho. Teď je na to nejlepší příležitost. Pro miminka se háčkuje krásně a ještě na to teď máš relativně čas. A když k tomu máš i nářadí, tak je to úplně super.
Mondíku, tak ať uplete maminka, když to umí.
ja uz jsem si naplanovala takovejch veci co bych rada do porodu stihla, protoze jsem od zacatku brezna doma a porad se mi nedostava cas ![]()
ale na to hackovani urcite mrknu, muzu se jen hloupoucce optat kde zhruba na mimibazaru mam hledat ty videa?
Ja jsem doma asi dva a pul tydne a zatim mam porad pocit, ze nestiham
. No, aspon je co delat…
janiii;-) píše:
ja uz jsem si naplanovala takovejch veci co bych rada do porodu stihla, protoze jsem od zacatku brezna doma a porad se mi nedostava cas
ale na to hackovani urcite mrknu, muzu se jen hloupoucce optat kde zhruba na mimibazaru mam hledat ty videa?
zvizatinka píše:janiii;-) píše:http://www.mimibazar.cz/navody.php?…
ja uz jsem si naplanovala takovejch veci co bych rada do porodu stihla, protoze jsem od zacatku brezna doma a porad se mi nedostava cas
dekuju
ja se v tom mimibazaru moc nevyznam, abych pravdu rekla