Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky těhulínky ![]()
dneska nám přijede tatínek domů tak už se ho nemůžeme dočkat
![]()
Elis kdem áš ten kočárek??furt koukám do alba a nikde ho nevidím ![]()
jinak mě furt pobolívá bříško tak se snažím šetřit,už nevím z čeho to může být chjo ![]()
navíc jak je už malej hlavičkou dolů,tak mi tam asi i rukou trochu rejpe až je mi to nepříjemný
rošťák jeden
jinak začínám zítra 30tt,to je mazec,vůbec se tomu nechce věřit,tak rychle to utíká ![]()
berusenka, měl by tam ten kočárek být, já jsem tam dávala jinačí fotku, která je více zaostřená a v pozadí nezavazí sušák na prádlo
ahoj holky, tak já dnes celý dopoledně polehávala, pak jsme teda byli venku a vyluxovali aspoň, vytírat už se mi nechce, tak budem odpočívat.
Berus - já mám to samý, taky si říkám, že mi tam snad rukama někde šťourá nebo co nebo jestli je nohama dolu, nevím, ve středu jdu do poradny, tak uvidím, budeme dělat ten velký utz, tak se těším. Tak si užívejte tatínka, já ho mám zas celý víkend v práci a přijede až o půlnoci…:(
Ahoj holky ![]()
Elis kočárek super, tak ať se vám s ním dobře jezdí a malé je v něm dobře
taky máme Mutsynu, ale 4Rider.
Já si šla teď lehnout, Anetka je s tátou v „obýváku“ a dívá se, jak štukuje strop
prej tam chce být s ním.
Dnes jsem mluvila se švagrovou a tchýně si prý „stěžovala“, že k nim ani nezajdeme a jak už Anetku dlouho neviděli (naposled min.sobotu). Tak sakra může zvednout ten blbej telefon a zavolat, co děláme a jestli třeba nechceme přijít na kafe!!! Ale ono jim to prostě nedojde.. to mě zase dožralo
to se tam musím prostě pozvat sama a na to já nemám náladu (poslední dobou vůči nim chovám jakousi averzi) ![]()
Holky, byla jsem včera v tescu v Plzni, ne že bych tam nějak plánovala jako vy, ale vždycky tam zavítám, když čekám na vlak, a vždycky tam pokoupím dětský… nu a krom těch 30% slev, o kterých tu píšete, jsem opět zavítala i do jejich výprodeje (píší až 70%), kam zavítám vždycky a moooc jsem na vás myslela, když tam měli medvíka pú, body za 60 Kč i větší velikosti, botasky na suchý zip za 140 kč… a další disney postavičky, no já na ně moc nejsem, tak to nekupuju, obzvlášť když bez disney to stojí půlku. asi až na větší díďo, když to bude chtít. no už jsem si zakázala nakupovat, ale gumovky na asi dvou-tříletý za 66kč jsem tam nenechala, už jsem po nich pokukovala delší dobu. Líbila se mi tam sada růžového 10ks za 177kč (3×dupačky, 3×body, čepička, rukavičky, bryndáčky) - ale měli jen růžovou, já nevím, co to bude, a kdyby kluk - tak by to asi nebylo ono. a růžovýho mám po sousedce už dost. taky měli sadu 7 ks body za 140 kč, růžovou nebo modrou, ale tak body už mám taky asi dost, kdyby měli žlutou, bílou, fialkovou, tak bych je ale asi i vzala. tady v čb jsem v tescu teď nebyla, moc se mi po krámech nechce, když nemusím, skoro vše co mám, mám právě z plzně z čekání na vlak…
Elis nádhernej kočárek.
Kači tak to jsou fakt super slevy, já právě už taky nic nepotřebuju, tak tam ani nechci jezdit - pro jistotu. Za tyhle peníze bych teda asi taky neodolala.
ahoj holky, tak už jsem vdaná paní, fotky pak dodám. Zatím papa
Holouška píše:
Tak moc moc gratuluju a přeju hodně štěstííííííí
Na fotky se těším! ![]()
Holouško moc gratuluju. Doufám, že jste si svůj svatební den pěkně užili!
Holouška píše:
Gratuluji!!!!! A těším se na foto ![]()
JInak všem krásnou neděli. ![]()
Holouška, také moc moc gratuluji ![]()
a už se nemůžu dočkat na fotky
Holouška - moc moc gratuluji ![]()
Všem přeji hezký zbytek víkendu, ten můj stál za prd, zítra napíšu, dnes na to nemám nervy ![]()
holoušku mooooc gratuluju a přeju hodně štěstíčka
těším se na fotečky
holky já jsem úplně ko,byli jsme s prckem na dětským dnu v Zoo a nachodili jsme skoro 4 hodiny-už jsem na to asi moc stará či co,ale ta chůze pro mě nejni
![]()
holoušku mooooc gratuluju a přeju hodně štěstíčka
těším se na fotečky
holky já jsem úplně ko,byli jsme s prckem na dětským dnu v Zoo a nachodili jsme skoro 4 hodiny-už jsem na to asi moc stará či co,ale ta chůze pro mě nejni
![]()