Poradna duly
Jana Čurdová
paja2110 píše:
Holouška - moc moc gratuluji
Všem přeji hezký zbytek víkendu, ten můj stál za prd, zítra napíšu, dnes na to nemám nervy
Páji doufám že to není nic vážnýho,snad tě utěší,že víkend už je skoro pryč-bude zase dobře ![]()
Holoušku moc moc gratuluju ke svatbě a těšíms e na fotky ![]()
Beru já už toho taky moc nenachodím…jsem hend ko a mám tlaky mezi nohama, jak kdyby mi prtě strkalo hlavu mezi nohy ![]()
My byli dneska na zámku, byly tam pohádky a různý soutěže, tak se Anetka vyřádila a zítra jdem na kontrolu na ORL, tak se děsím, co nám řeknou
Flooa jj, prý od 22. srpna je zavřená..říkala mi to kolegyně, její kamarádka tam pracuje
zrovna, když jí člověk potřebuje, tak zavřou
no třeba budu rodit dřív a potkáme se tam ![]()
Aicuul píše:
Holoušku moc moc gratuluju ke svatbě a těšíms e na fotky![]()
Beru já už toho taky moc nenachodím…jsem hend ko a mám tlaky mezi nohama, jak kdyby mi prtě strkalo hlavu mezi nohy
My byli dneska na zámku, byly tam pohádky a různý soutěže, tak se Anetka vyřádila a zítra jdem na kontrolu na ORL, tak se děsím, co nám řeknou
přesně tak,mám i pocit jako by mi měl prcek vypadnout ven
no sem zvědavá jak budu chodit zítra,to to bude ještě horší až se to pořádně rozleží přes noc ![]()
tak to jste taky měli fajn den,je štěstí že se udělalo tak hezký počasí
a já měla štěstí,že místo růžového trička sem si vzala bílé,protože sem byla tak spocená,že by to na té růžové vypadalo fakt úchvatně
![]()
Ivet prosím tě, zhřešíš někdy z diety?? já si dneska odpolko dala kousek langoše…mám z toho výčitky, ale to se nedalo
jak to kdyžtak děláš pak..dalšího jídla si dáš mín? nebo to neřešíš a kromě sladkýho jíš normálně?
Beru no udělalo se krásně a má být ještě teplejc ![]()
Ahoj holky, tak koukám, že víkend užíváte. Já pořád jen peru a žehlím pidi věcičky
A teď se chystáme ogrilovat kuřátko, udělala jsem k tomu salát, tak si dáme do nosu ![]()
Páji- nesmutni, víkend končí, zase bude dobře ![]()
Holouška- moc gratuluju ke svatbě, přeju mnoho štěstí, ať jste šťastní a těším se na fotečky ![]()
Aicuul- co se dá dělat, musíme to stihnout ![]()
Jinak všem přeji hezký zbytek víkendu ![]()
Ahojda. Pěkný zbytek neděle - obzvlášť Páje, ať se zvedne nálada.
Tak holky zrovna jsem mluvila se sousedkou - její tchýně pracuje jako PA v pardubické porodnici. Tak situace v hradecké porodnici je v současné době taková, že mají tak plno, že odkazovali na Pardubice, jenže tady už mají plno taky, takže hradečandy převáží vrtulníkem do pražských porodnic. Tak snad to v srpnu nebude vypadat podobně. Já tedy budu rodit v Pardubicích, tak snad problém nebude. Tak aby jsme se nakonec nesešly všechny v jedné porodnici.
ahoj holky! ![]()
Zítra nám přijdou malovat
už se nemůžu dočkat, aspoň nějaký krok kupředu…
Pájí, doufám, že se nestalo nic vážného a už je dobře!!! ![]()
Holky, to máte teda „veselo“ s těma porodkama
![]()
Beru - já taky moc dlouho chodit nemůžu. Jak to přeženu, tak mě pak ukrutně bolej záda - mimčo mi mezi nohama netlačí zatim
ale záda stojí za to ![]()
My dnes byli v Globusu - na Anetčino přání, chtěla se projet ve vláčku a zabagrovat si + zaklouzat.. tak aspoň na chvíli no… já si aspoň koupila nové povlaky na polštářky do obýváku ![]()
Holouš gratuluji k svatbě a fotky sem taky moc zvědavá.
víkend byl docela dobrej moje maminka slavila narozeniny takže byla bašta a dneska dlouhá procházka a samozřejmě sem unavenější víc než prcek…
příští týden je u nás den dětí tak se už těšíme ![]()
krmar to je síla s těma porodnicema teda
![]()
Zvizi no nech bejt,mě teď přijde že potkávám samé těhulky,takže počítám že nátřask bude i u nás
to je super,že vám přijdou malovat
by sme pak mohli zase hodit pokec ![]()
jinak mě pěkně vyděsila moje máma
dělá na personálním u vojáků a že prý jim právnici poslali nové papíry ohledně rodičáků.že prý nemám nárok na volbu délky když budu navazovat,ale neodpracuju mezi tím nic.ona si furt jela svou že to prý musím,abych měla nárok na tři roky zase-ale nepochopila že když mám stále stejného zaměstnavatele,tím pádem i nárok na MD tak můžu volit i délku rodičáku
ale napsala sem sem to jedné diskuse a tam mě někdo uklidnil-uff
Beru to víš u vojáků
(rodiče tam pracují taky a taky jako civilové) Ale je fakt, že v tomhle státě už bych se nedivila ničemu.
berusenka66 píše:
Zvizi no nech bejt,mě teď přijde že potkávám samé těhulky,takže počítám že nátřask bude i u nás![]()
![]()
by sme pak mohli zase hodit pokec
dělá na personálním u vojáků a že prý jim právnici poslali nové papíry ohledně rodičáků.že prý nemám nárok na volbu délky když budu navazovat,ale neodpracuju mezi tím nic.ona si furt jela svou že to prý musím,abych měla nárok na tři roky zase-ale nepochopila že když mám stále stejného zaměstnavatele,tím pádem i nárok na MD tak můžu volit i délku rodičáku
to si piš, pak přijedete! Až to tu bude hotový
![]()
Mně to taky není úplně jasný, jak je to, když přecházíš z RD zpátky na MD… ![]()
krmar píše:
Beru to víš u vojáků(rodiče tam pracují taky a taky jako civilové) Ale je fakt, že v tomhle státě už bych se nedivila ničemu.
no ono je nejhorší že když jsem jí to vysvětlovala že mě nechápala
já to zjištovala ještě před těhu a i v novém roce,jak se toho hodně změnilo a všude zatím čtu,že nárok na volbu mám-mno pro největší jistotu si zítra ještě zavolám na sociálku a bude
No s těma porodnicema je to teda síla. Ještě začneme zase rodit doma. Naštěstí mám ve vesnici kamarádku, která pracuje v nemocnici u novošů, takže by nám poporodní ošetření zvládla a tchýně druhé sousedky je zase porodní asistentka - jen by teda zrovna nesměla sloužit ![]()
zvizatinka píše:berusenka66 píše:to si piš, pak přijedete! Až to tu bude hotový
Zvizi no nech bejt,mě teď přijde že potkávám samé těhulky,takže počítám že nátřask bude i u nás![]()
![]()
by sme pak mohli zase hodit pokec
![]()
![]()
Mně to taky není úplně jasný, jak je to, když přecházíš z RD zpátky na MD…
ok,ok my akorát v sobotu odjíždíme na týden,tak snad to bez tebe vydržím
no ohledně té mateřské to je složitější-čeká nás hafoo běhání po úřadech
zrušit rodičák,nástup na Md a pak nárokovat rodičák nový-čeká mě to po návratu ze slovenska-už se fááákt moc těším ![]()