Poradna duly
Jana Čurdová
Hannah- tak to je paráda, to byl teda dobrý kup ![]()
Holky, brzy se uzdravte ![]()
Flooa píše:
Hannah- tak to je paráda, to byl teda dobrý kup
Holky, brzy se uzdravte
No právě, zprvu jsme chtěli ten Jané slalom, ale ten by vyšel i s autosedačkou a isofixem na 24 tis., takhle to máme všechno za 13 tis., a ještě budu mít bezpečnější sedačku (Maxi cosi), protože ta na ten kočárek pasuje, takže jsme krásně ušetřili a řekla bych, že kromě ruční brzdy ten kočárek bude uplně stejný, hlavně se nám líbí, tak snad bude i dobře jezdit ![]()
HANNAH- no je nadherny, tu u nas ve Vrchlabi jezdi stejny tak po nem pokukuji
Holky ja cely den lezim, jen sem delala snidani, presnidavku a zas lezim
obed dela tata ![]()
Hannah84 píše:Flooa píše:No právě, zprvu jsme chtěli ten Jané slalom, ale ten by vyšel i s autosedačkou a isofixem na 24 tis., takhle to máme všechno za 13 tis., a ještě budu mít bezpečnější sedačku (Maxi cosi), protože ta na ten kočárek pasuje, takže jsme krásně ušetřili a řekla bych, že kromě ruční brzdy ten kočárek bude uplně stejný, hlavně se nám líbí, tak snad bude i dobře jezdit
Hannah- tak to je paráda, to byl teda dobrý kup
Holky, brzy se uzdravte
Tak to jste teda parádně ušetřili 11.000kč
To je bomba. My teda isofix nakonec nemáme, asi ho koupíme až s větší sedačkou, ale sedačku máme taky od maxi cosi. A kočárek jste fakt vybrali dobře a jezdit bude parádně, uvidíš
A co je to za značku?
hoj hoj ![]()
Tak jsme z nákupů doma a musím říct, že to už pro mě není
jsem totál KO, hlavně záda - bolí jak čert
Byly jsme s Any v Globusu - mají Huggies ubrousky v akci a ještě jsem si vzala jeden balík těch Happy Bella (na Anýš jsem je měla taky, ale zapomněla jsem, že mají ten výřez na pupík - tak jste mi to tu připomněly), tak to jsme prolítly rychle, ale fronty jak blázen! Lidi snad čekaj velkou vodu nebo co
a to u všech pokladen!
Pak rychle do DM, tam jsem si nabrala prací prášek a aviváž pro mimi, nějaký drobnůstky… do toho chtěla Any klouzat na klouzajdě a vyzkoušet jeřáb a jet vláčkem apod.
A nakonec jsme jely do toho Tesca, tam to celkem šlo. A opravdu jsou slevy totál na všechno!
Já právě četla v letáku, že jen na vybrané zboží, ale né… tak tam jsme taky pěkně nakoupily - pro mimčo bodýčka s krátkým (s Minnie
) a jedny s dlouhým ruk. Tak jsem spokojená. Už budu mít asi všechno… včera jsem ještě objednala lékárnu (přes net a pak si to osobně vyzvednu) a budou mi zbývat akorát koj.kloboučky a dudlíky ![]()
floa - je to ABC Design Viper, já ho právě ještě u nikoho neviděla ![]()
tak holky, já letím taky do tesca ![]()
Ahoj holky,
tak já včera v Tescu nakoupila vekerý oblečky pro mrně do 3 měsíců
fakt super slevy..z oblečení už toho moc kupovat nebudu a ted jsme koukala na seznam výbavičky a kromě pár drobností máme všechno..pže toho máme hodně po Anetce ![]()
Jinak mi dneska kaamrádka, co má TP taky koncem srpna sdělila, že je hradecká porodnice koncem srpna zavřená..takže musím porodit do 22.srpna, pak už mám smůlu ![]()
A včera mi brácha vysvětlil tu těhucukrovku a docela mě vyděsil..takže sladký už nejím a snažím se hlídat..ale ovoci se prostě neubráním ![]()
Aicuul- tak povez co ti bracha vysvetlil?? ja ji mam a moc se nevyznam ![]()
Ivet tady je to hezky vysvětlený http://www.tehotenskacukrovka.cz/
a ted si píšu se dvěma kamarádkama, co jí měly a zas tak to nehrotily…jen nejedly sladký a malinko se hlídaly…já právě nevím moc co jíst
ale co jsem četla na těch stránkách, tak mě udělali test špatně, protože mi krev brali z prstu a má se brát ze žíly a to prý až o 25% zvyšuje hodnoty, tak nevím
a ty jsi měla těhucukrovku u prvního prcka???
tak jsem doma, teda návštěva tesca a jsem o litr lehčí, ale za to mám celkem 12 věcí! fakt krásný věcičky tam mají, fotky mám v albu, nejvíc samozřejmě potěšily věci s pohádkovými postavami ![]()
radši už tam nepojedu nebo zas utratím ![]()
Hanííí, to je úúúžasný
Normálně ti závidím
Já chci mít taky Tesco poblíž a ne 50km. Bohužel teď vůbec není čas tam jet a zrovna takový slevy ![]()
no paji jako fakt se to vyplatí, 30% na všechno dětské a kojenecké oblečení!!! si udělej výlet
já to mám 15km, ale je fakt, že z práce jsem jela kolem, tak jsem tam zajela, když jsem to tu četla… a i manžel mě pochválil, jak dobře a hezky jsem nakoupila
tak mám radost
jdu odpočívat… ![]()
AICUUL- ja u prvniho tehu cukrovku nemela! A jinak me brali taky krev s prstu. ja se tedy omezila, ale uplne to fakt nejde
ja si proste nemyslim, ze bych mela cukrovku i dr mi ted na ultrazvuku rikal, ze ma mala vahu dle tabulek tak teda vubec nevim jako. uz se si delala dva testy na moc a negativni. a 2.6. si jdu pro glukometr
doktorka mi dala nejaky papiry a jako vubec to nechapu, prestala jsem jist rohliky a sladke pecivo. k snidani treba dva kousky chleba s tvarohem a tak. vcera jsem mela i tmave pecivo ale tomu neverim
slysela jsem, ze jist by se melo po trech hodinach. ja kazdou chvilku jim zeleninu tu prej muzu neomezene.
Hani, ty věcičky jsou rozkošné, úplně jsi mě tak navnadila, že mám strach, že se v pondělí vrhnu na tesco, ale když my už toho oblečení máme fakt docela dost. A když ještě něco dostaneme.
S tím melounem, to je fakt hrůza. Pokaždé, když jedu nakupovat si říkám, tak a dneska koupím kousek melounu, ale jakmile přijdu do obchodu a uvidím tu cenu, tak je po chuti. ![]()
Ale taky nám přibylo něco do výbavičky. Včera jsme dostali od babičky jeden velkej a jeden malej bepanthen a dneska jsme si dovezli kočárek. Jeli jsme ho zatím jen objednat, ale v obchodě všechno měli, takže jsme si ho rovnou odvezli.