TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
27.5.11 12:52

Hannah- tak to je paráda, to byl teda dobrý kup :palec:
Holky, brzy se uzdravte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
27.5.11 12:56
Flooa píše:
Holky, brzy se uzdravte :kytka:

No právě, zprvu jsme chtěli ten Jané slalom, ale ten by vyšel i s autosedačkou a isofixem na 24 tis., takhle to máme všechno za 13 tis., a ještě budu mít bezpečnější sedačku (Maxi cosi), protože ta na ten kočárek pasuje, takže jsme krásně ušetřili a řekla bych, že kromě ruční brzdy ten kočárek bude uplně stejný, hlavně se nám líbí, tak snad bude i dobře jezdit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.5.11 12:58

HANNAH- no je nadherny, tu u nas ve Vrchlabi jezdi stejny tak po nem pokukuji :lol: Holky ja cely den lezim, jen sem delala snidani, presnidavku a zas lezim :lol: obed dela tata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
27.5.11 13:00
Hannah84 píše:
Flooa píše:
Holky, brzy se uzdravte :kytka:
No právě, zprvu jsme chtěli ten Jané slalom, ale ten by vyšel i s autosedačkou a isofixem na 24 tis., takhle to máme všechno za 13 tis., a ještě budu mít bezpečnější sedačku (Maxi cosi), protože ta na ten kočárek pasuje, takže jsme krásně ušetřili a řekla bych, že kromě ruční brzdy ten kočárek bude uplně stejný, hlavně se nám líbí, tak snad bude i dobře jezdit :-)

Tak to jste teda parádně ušetřili 11.000kč :palec: To je bomba. My teda isofix nakonec nemáme, asi ho koupíme až s větší sedačkou, ale sedačku máme taky od maxi cosi. A kočárek jste fakt vybrali dobře a jezdit bude parádně, uvidíš :palec: A co je to za značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
27.5.11 14:08

hoj hoj :)
Tak jsme z nákupů doma a musím říct, že to už pro mě není :( jsem totál KO, hlavně záda - bolí jak čert :cry: Byly jsme s Any v Globusu - mají Huggies ubrousky v akci a ještě jsem si vzala jeden balík těch Happy Bella (na Anýš jsem je měla taky, ale zapomněla jsem, že mají ten výřez na pupík - tak jste mi to tu připomněly), tak to jsme prolítly rychle, ale fronty jak blázen! Lidi snad čekaj velkou vodu nebo co :zed: a to u všech pokladen!

Pak rychle do DM, tam jsem si nabrala prací prášek a aviváž pro mimi, nějaký drobnůstky… do toho chtěla Any klouzat na klouzajdě a vyzkoušet jeřáb a jet vláčkem apod. :nevim: A nakonec jsme jely do toho Tesca, tam to celkem šlo. A opravdu jsou slevy totál na všechno! :-D Já právě četla v letáku, že jen na vybrané zboží, ale né… tak tam jsme taky pěkně nakoupily - pro mimčo bodýčka s krátkým (s Minnie :) ) a jedny s dlouhým ruk. Tak jsem spokojená. Už budu mít asi všechno… včera jsem ještě objednala lékárnu (přes net a pak si to osobně vyzvednu) a budou mi zbývat akorát koj.kloboučky a dudlíky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
27.5.11 14:40

floa - je to ABC Design Viper, já ho právě ještě u nikoho neviděla :-)
tak holky, já letím taky do tesca :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
27.5.11 16:43

Ahoj holky,

tak já včera v Tescu nakoupila vekerý oblečky pro mrně do 3 měsíců :palec: fakt super slevy..z oblečení už toho moc kupovat nebudu a ted jsme koukala na seznam výbavičky a kromě pár drobností máme všechno..pže toho máme hodně po Anetce :mavam:

Jinak mi dneska kaamrádka, co má TP taky koncem srpna sdělila, že je hradecká porodnice koncem srpna zavřená..takže musím porodit do 22.srpna, pak už mám smůlu :roll:

A včera mi brácha vysvětlil tu těhucukrovku a docela mě vyděsil..takže sladký už nejím a snažím se hlídat..ale ovoci se prostě neubráním :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.5.11 17:02

Aicuul- tak povez co ti bracha vysvetlil?? ja ji mam a moc se nevyznam 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
27.5.11 17:31

Ivet tady je to hezky vysvětlený http://www.tehotenskacukrovka.cz/ :wink: a ted si píšu se dvěma kamarádkama, co jí měly a zas tak to nehrotily…jen nejedly sladký a malinko se hlídaly…já právě nevím moc co jíst :roll: ale co jsem četla na těch stránkách, tak mě udělali test špatně, protože mi krev brali z prstu a má se brát ze žíly a to prý až o 25% zvyšuje hodnoty, tak nevím :roll: a ty jsi měla těhucukrovku u prvního prcka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
27.5.11 17:37

tak jsem doma, teda návštěva tesca a jsem o litr lehčí, ale za to mám celkem 12 věcí! fakt krásný věcičky tam mají, fotky mám v albu, nejvíc samozřejmě potěšily věci s pohádkovými postavami :-)
radši už tam nepojedu nebo zas utratím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
27.5.11 17:40

Hanííí, to je úúúžasný :palec: Normálně ti závidím :mrgreen: Já chci mít taky Tesco poblíž a ne 50km. Bohužel teď vůbec není čas tam jet a zrovna takový slevy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
27.5.11 17:51

no paji jako fakt se to vyplatí, 30% na všechno dětské a kojenecké oblečení!!! si udělej výlet :-) já to mám 15km, ale je fakt, že z práce jsem jela kolem, tak jsem tam zajela, když jsem to tu četla… a i manžel mě pochválil, jak dobře a hezky jsem nakoupila :-) tak mám radost :-) jdu odpočívat… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.5.11 18:14

AICUUL- ja u prvniho tehu cukrovku nemela! A jinak me brali taky krev s prstu. ja se tedy omezila, ale uplne to fakt nejde :cry: ja si proste nemyslim, ze bych mela cukrovku i dr mi ted na ultrazvuku rikal, ze ma mala vahu dle tabulek tak teda vubec nevim jako. uz se si delala dva testy na moc a negativni. a 2.6. si jdu pro glukometr :-( doktorka mi dala nejaky papiry a jako vubec to nechapu, prestala jsem jist rohliky a sladke pecivo. k snidani treba dva kousky chleba s tvarohem a tak. vcera jsem mela i tmave pecivo ale tomu neverim 8-o slysela jsem, ze jist by se melo po trech hodinach. ja kazdou chvilku jim zeleninu tu prej muzu neomezene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
27.5.11 18:26

Hani, ty věcičky jsou rozkošné, úplně jsi mě tak navnadila, že mám strach, že se v pondělí vrhnu na tesco, ale když my už toho oblečení máme fakt docela dost. A když ještě něco dostaneme.

S tím melounem, to je fakt hrůza. Pokaždé, když jedu nakupovat si říkám, tak a dneska koupím kousek melounu, ale jakmile přijdu do obchodu a uvidím tu cenu, tak je po chuti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
27.5.11 18:28

Ale taky nám přibylo něco do výbavičky. Včera jsme dostali od babičky jeden velkej a jeden malej bepanthen a dneska jsme si dovezli kočárek. Jeli jsme ho zatím jen objednat, ale v obchodě všechno měli, takže jsme si ho rovnou odvezli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí