Poradna duly
Jana Čurdová
Holky tak to je dobře, že se nenudíte. Já teda taky ne, ale obšas si na to některé těhulky stěžují.
Janiii tady najdeš ty videa: http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
A není to hloupoučký dotaz, přece se s tím nebudeš hledat, zeptat se je jednodušší a pro mě to problém není, když vím kde hledat ![]()
tak my jsme ted meli doma akci kulovy blesk. bydlim totiz u mamky, mame velky dum, ale je nas tu jak psu (mamka, starsi bracha, ja+pritel+mala na ceste, babicka), takze ted jsme tu stehovali jeden pokoj do druheho, ten pak do tretiho a pak zase vsechno zpatky a predelavali vsechno abysme se sem komfortne vsichni vesli.
na nudu si posledni tydny opravdu stezovat nemuzu, jeste stale to nemame vsechno hotove.
zacinam plne chapat vyznam toho, kdyz nekdo rika ze je lepsi vyhoret, nez se jednou stehovat. a to se stehujeme jen po baraku stylem skatulata hejbejte se ![]()
janiii;-) píše:zvizatinka píše:dekujujaniii;-) píše:http://www.mimibazar.cz/navody.php?…
ja uz jsem si naplanovala takovejch veci co bych rada do porodu stihla, protoze jsem od zacatku brezna doma a porad se mi nedostava cas
ale na to hackovani urcite mrknu, muzu se jen hloupoucce optat kde zhruba na mimibazaru mam hledat ty videa?ja se v tom mimibazaru moc nevyznam, abych pravdu rekla
Jani, to se časem naučíš ![]()
janiii;-) píše:zvizatinka píše:dekujujaniii;-) píše:http://www.mimibazar.cz/navody.php?…
ja uz jsem si naplanovala takovejch veci co bych rada do porodu stihla, protoze jsem od zacatku brezna doma a porad se mi nedostava cas
ale na to hackovani urcite mrknu, muzu se jen hloupoucce optat kde zhruba na mimibazaru mam hledat ty videa?ja se v tom mimibazaru moc nevyznam, abych pravdu rekla
Jani, to se časem naučíš ![]()
ahoj holky, jdu vás jen pozdravit, včera jsem lítala kolem kočárku jak blázen
jsme z něj nadšený
no prostě oba jak malí děti ![]()
přikládám foto a odpoledne dám do alba, ted za chvíli vyrážím na Slapy na jachty, ale doufám, že tak do 5 budu doma…
Tak se mějte bájo ![]()
dobre rano ![]()
hannah ten je nadhernej! ta barva se mi strasne libi! ![]()
Ahoj holky šikulky, věci nádherný, jste fakt šikovný ![]()
Hannah- kočárek je nádherný, se nedivím, že si z něj tak unešená ![]()
A ty slevy v tescu jsou fakt boží,úplnej ráj. Já tam tuhle byla a zítra se tam stavíme taky ale v jiným městě. Takže nadít šrajtofle a můžeme jít
Na melounech taky ujíždím, ale ty ceny, to je hrůza, takovej malej srpeček, co je na tři kousnutí ta 30kč
Přeju hezký a slunečný den! ![]()
Hani kočárek je moooc krásnej,má moc hezký barvy,nedivím se,že ses s nim furt hrála ![]()
holky dorazila mi zavinovačka-deka!je obrovská,až mě to překvapilo,ale tím líp,malej zavinování miloval,takže sme ho zavinovali do 5.měsíců
tadym ám jistotu že sem i malej do ní vejde
a má strašně příjemný materiál
Hani- kocarek fakt nadherny
jinak dnes u nas hlasi az 29stupnu, se upecem
a zitra jen 13-15 stupnu
holky koukam jak hackujete jste hrozne sikovny
nechce mi nekdo uhackovat decku a polstarek do kocarku??
tak sem rano mela budicek v sest hodin, delnici pokracuji a od 6h rana nam vrtali na baraku plynovou skrinku
nemuzu se dockat az se mi vrati pritel s montaze, postavi mi komodu a zacnu prat mimi vecicky ![]()
Ahoj těhulky.
Hani kočárek úžasnej, taky se mi moc líbí barevná kombinace.
Beru zavinovajda taky super, obzvlášť na tom zeleným podkladu vypadá nádherně.
Jinak v hyperalbertu mají příští týden akci na melouny. Myslím že 13,90 za kilo.
Ivet to je k vzteku s těmi dělníky, kdy už dají pokoj? Mě dnes manžel stáhne z půdy věcičky, tak se pustím do přebýrání. ![]()
Ahoj těhulky, je tu nějaká z Vás s termínem na konec srpna a porodnicí motol??? ![]()
Ahoj holky ![]()
Libi 24 - já mám TP 30.8. - ale nemocnici mám Nové Město na Moravě…
Berus - ta zavinovačka je nádherná ![]()
Hani - ten kočárek nemá chybu, moc se mi líbí ty barvičky ![]()
Jinak jste mi s tím melounem udělaly pěkný chutě, taky ho miluju ale teď jen budu slintat ![]()
Já mám dnes žehlící den, dneska se do toho i chtělo, takže ještě dožehlit tričínka a rifle a je hotovo a zítra žehlení pidi věcí ![]()
ahojky
v tescu sem dneska byla ale jen po okolních kramkach vůbec mě nenapadlo se podívat dovnitř sakra tak tam pak ještě zajdu ![]()
dneska sem byla ale trošku sobec a koupila sem si kratasy ![]()
Hannah kočárek je krásnej.
holky ste opravdu šikovný já často pletla ale ted už nemám na to čas ![]()
já mám termín také 30.8. a druhej 4.9. ale rodit budu v Sokolově - Západní Čechy
Ahoj holky!
Beru zavinka super! Já uvažovala nad tou taškou, jak ji mají teď za 400,–, ale to bude nějaká prťavá ![]()
Hani kočárek vypadá fakt krásně!!! Tak ať se vám s ním pak dobře jezdí ![]()
My dnes byli v sousední obci na hřišťátku a už máme tatínka doma ještě s jedním kolegou - štukujou spolu strop v obýváku, tak už to snad pak půjde rychle a příští týden už bych mohla uklízet - kéž by to vyšlo! ![]()
A do Tesca pojedem zítra dopo, už se těším - hlavně aby tam něco měli
ale ono se vždycky něco najde
![]()