TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
24.5.11 11:07
janiii;-) píše:
a muzu jeste jeden velikostni dotaz? :mrgreen:

kamaradky co uz maji mimca a odrostlejsi mimca mi rikaji at uz zacnu zkupovat plenky, kdyz uvidim nekde v akci, ze tim hrozne usetrim.
taky mam slevovy kuponky do dmka kde jsou i pliny - jejich platnost je do 30.6., takze pocitam ze v prubehu cervna me to uz nemine obihat drogerie a poradat hon na zlevneny plenky.

rady od kamaradek at kupuju plenky jsou hrozne hezky, ale copak vim jak veliky? koukala jsem konkretne na sortiment pampersek pro newborn nebo jak se to jmenuje, tam jsou dve velikosti, pricemz se trochu vahove prekryvaji.
ale copak ja vim a copak ja budu vedet treba za tri tydny, kolik bude mala vazit az se narodi? :nevim:
tech kuponku je tam celkem „dost“ a stvalo by me nakoupit x baliku plen a pak zjistit ze nam nejsou :-(

nemuzete mi tu nejaka z vas zkusenejsich poradit?

tý jo mno těch nejmenších bych koupila zatím třeba jen dva balíky-dokoupit se můžou vždy a pak bych nakupovala už jen velikost 2-já nevím jak to je ted řazený,každý výrobce to má jinak :think: ale těch nejmenších bych fakt moc nekupovala-ono jde i o to,že třeba ikdyž váhově odpovídají,nemusí už tolik sedět mimču-co si matně vybavuju my měli fakt těch malých asi jen ty dva balíky a pak sme už ani nedokupovali a dávali sme rovnou velikost 2-sice je měl skoro až po prsa,ale neprotýkali tak to nevadilo.to sou moje zkušenosti,třeba nějaká druhotěhulka přidá taky svůj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.5.11 11:09
janiii;-) píše:

kamaradky co uz maji mimca a odrostlejsi mimca mi rikaji at uz zacnu zkupovat plenky, kdyz uvidim nekde v akci, ze tim hrozne usetrim.
taky mam slevovy kuponky do dmka kde jsou i pliny - jejich platnost je do 30.6., takze pocitam ze v prubehu cervna me to uz nemine obihat drogerie a poradat hon na zlevneny plenky.

rady od kamaradek at kupuju plenky jsou hrozne hezky, ale copak vim jak veliky? koukala jsem konkretne na sortiment pampersek pro newborn nebo jak se to jmenuje, tam jsou dve velikosti, pricemz se trochu vahove prekryvaji.
ale copak ja vim a copak ja budu vedet treba za tri tydny, kolik bude mala vazit az se narodi? :nevim:
tech kuponku je tam celkem „dost“ a stvalo by me nakoupit x baliku plen a pak zjistit ze nam nejsou :-(

Tak já mám doma dva veliký balíky pampersek a ty jsou 3-6kg a pak dva malý balíky huggies a ty jsou taky 3-6kg, takže je to dosti „neutrální“, si myslím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
24.5.11 11:09

také přeji všem Janám všechno nejlepší k svátku. :kytka:
My máme nakoupeno taky od velikosti 56 a řekla bych, že toho máme i docela dost, tak snad si to chvilku brouček užije.
Kočárek už vybírám asi od března, no ale manžel mě pořád krotí, protože on má na všechno čas. Snad už ho objednáme příští týden. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.5.11 11:10
berusenka66 píše:
janiii;-) píše:

tý jo mno těch nejmenších bych koupila zatím třeba jen dva balíky-dokoupit se můžou vždy a pak bych nakupovala už jen velikost 2-já nevím jak to je ted řazený,každý výrobce to má jinak :think: ale těch nejmenších bych fakt moc nekupovala-ono jde i o to,že třeba ikdyž váhově odpovídají,nemusí už tolik sedět mimču-co si matně vybavuju my měli fakt těch malých asi jen ty dva balíky a pak sme už ani nedokupovali a dávali sme rovnou velikost 2-sice je měl skoro až po prsa,ale neprotýkali tak to nevadilo.to sou moje zkušenosti,třeba nějaká druhotěhulka přidá taky svůj názor

No tak u těch huggies co mám, je napsáno 2 a je to 3-6kg, tak jsem si říkala, jaká je asi velikost 1 :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
24.5.11 11:12

já zatím zkušenosti nemám, ale co takhle říkaly maminky o plínkách, tak třeba měli tři balíky jedniček a vypoužívaly opravdu jen dvě balení. Já mám zatím jen jeden balík ve velikosti 1 od Happy Bella. :wink: Říkám si, že nějaký ještě třeba od někoho dostaneme, takže jich moc nekupuju. Jen jak budu mít cestu do globusu, tak chci koupit ty Happy belly 2, mají je tam v akci kolem 150 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
24.5.11 11:16
Flooa píše:
berusenka66 píše:
tý jo mno těch nejmenších bych koupila zatím třeba jen dva balíky-dokoupit se můžou vždy a pak bych nakupovala už jen velikost 2-já nevím jak to je ted řazený,každý výrobce to má jinak :think: ale těch nejmenších bych fakt moc nekupovala-ono jde i o to,že třeba ikdyž váhově odpovídají,nemusí už tolik sedět mimču-co si matně vybavuju my měli fakt těch malých asi jen ty dva balíky a pak sme už ani nedokupovali a dávali sme rovnou velikost 2-sice je měl skoro až po prsa,ale neprotýkali tak to nevadilo.to sou moje zkušenosti,třeba nějaká druhotěhulka přidá taky svůj názor
No tak u těch huggies co mám, je napsáno 2 a je to 3-6kg, tak jsem si říkala, jaká je asi velikost 1 :?: :?:

ja prave ty kuponky mam na nejaky pampersky new baby a tam koukam ze je vel.1 2-5kg a vel.2 3-6kg.
a pak jeste pampers newborn premium care, velikosti a vahy stejne.
oboje dvoje jsou po trech kuponkach,t akze celkem 6 baleni a jak rikam, nechci mit 6 baleni plen, ze kterejch nam pak nebudou velikostne sedet ani jedny :-(
jasne ze neplanuju koupit 6 baliku plen ve vel.1 nebo 6 baliku plen ve vel.2, ale proste nevim jak to spis namixovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
24.5.11 11:17
Flooa píše:
berusenka66 píše:
janiii;-) píše:

No tak u těch huggies co mám, je napsáno 2 a je to 3-6kg, tak jsem si říkala, jaká je asi velikost 1 :?: :?:

no ono jde o to,že občas to rozpětí je fakt velký a ty plínky sou pak třeba menší-myšleno tak,že dítku třeba s 5kg už tolik nesedí :nevim: já nevím proč dělají výrobci tak velký rozmach tý váhy.malej měl třeba donedávna plínky na noc a ty byli tuším do 25-30kg-ted fakt netuším přesně a už mu fakt neseděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
24.5.11 11:17
Elis 1 píše:
já zatím zkušenosti nemám, ale co takhle říkaly maminky o plínkách, tak třeba měli tři balíky jedniček a vypoužívaly opravdu jen dvě balení. Já mám zatím jen jeden balík ve velikosti 1 od Happy Bella. :wink: Říkám si, že nějaký ještě třeba od někoho dostaneme, takže jich moc nekupuju. Jen jak budu mít cestu do globusu, tak chci koupit ty Happy belly 2, mají je tam v akci kolem 150 Kč.

tak radsi budu nakupovat vic ty dvojky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
24.5.11 11:20
janiii;-) píše:
Flooa píše:
berusenka66 píše:
ja prave ty kuponky mam na nejaky pampersky new baby a tam koukam ze je vel.1 2-5kg a vel.2 3-6kg.
a pak jeste pampers newborn premium care, velikosti a vahy stejne.
oboje dvoje jsou po trech kuponkach,t akze celkem 6 baleni a jak rikam, nechci mit 6 baleni plen, ze kterejch nam pak nebudou velikostne sedet ani jedny :-(
jasne ze neplanuju koupit 6 baliku plen ve vel.1 nebo 6 baliku plen ve vel.2, ale proste nevim jak to spis namixovat…

tak vem tu 2 a třeba jeden balík tý 1-někde sem tu nedávno narazila na diskusi ohledně těch pampers premium care a prý už je nebrat že sou nějaký ošizený než bývávali,ale nevím já je nikdy neměla tak nemůžu posoudit :think:

elis kde si sehnala ty happy bella,ty byli fajn,měli sme je v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.5.11 11:20

Jani - s těma plínkama jsem s Elis za jedno - je u nás odzkoušený, že Bella Happy jsou dobrý ty 1 (2-5kg) a 2 (3-6kg), zbytek pak stačí už Pampers nebo Huggies. A hlavně ty Bella Happy 1 mají takovej průřez na ten pupeční pahýl. Tak mám s sebou do porodnice 1 balík a zbytek mám Huggiesky. No a ve 2 mám taky Bella Happy a zase Pampersky. Něco nám koupila i tchýně, takže plínama jsme zásobeni dobře - velikost 1 a 2 máme po 5 balíkách, jsem zvědavá jestli to unosíme, když ne, tak 2 měsíce po nás má termín přítelova sestřenice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.5.11 11:21

jo a Jani - všechno nej k svátku :kytka:
Beru - ty Belly mají v ALbertu, Tetě, Globusu… zbytek nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
24.5.11 11:22
berusenka66 píše:tak vem tu 2 a třeba jeden balík tý 1-někde sem tu nedávno narazila na diskusi ohledně těch pampers premium care a prý už je nebrat že sou nějaký ošizený než bývávali,ale nevím já je nikdy neměla tak nemůžu posoudit :think:

tak dik. ja do plinek vubec nevidim :mrgreen: pred dvema lety jsem bydlela na byte se spolubydlici, ta mela tenkrat pulrocni holcicku a vim ze znacky tech plen stridala jak na bezicim pasu, jednou ji tyhle protejkaly, pak ji tyhle nesedely, pak z tamhletech se mala osypala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
24.5.11 11:24

pajo dekuju za rady :-)
ja jsem prave chtela vyuzit ty kuponky do dmka, rikala jsem si tak kdyz uz je mam, prisla by mi skoda to nevyuzit. navic jsem takovej deemackej patriot, protoze jsem v dmku delala pri vysoky skole, takze na dmko nedam dopustit :mrgreen:

ale samozrejme dekuju za tip na ty bela happy! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
24.5.11 11:26
janiii;-) píše:
berusenka66 píše:tak vem tu 2 a třeba jeden balík tý 1-někde sem tu nedávno narazila na diskusi ohledně těch pampers premium care a prý už je nebrat že sou nějaký ošizený než bývávali,ale nevím já je nikdy neměla tak nemůžu posoudit :think:
tak dik. ja do plinek vubec nevidim :mrgreen: pred dvema lety jsem bydlela na byte se spolubydlici, ta mela tenkrat pulrocni holcicku a vim ze znacky tech plen stridala jak na bezicim pasu, jednou ji tyhle protejkaly, pak ji tyhle nesedely, pak z tamhletech se mala osypala… :nevim:

no my ujížděli na Tesco fakt se nám nejvíc osvědčili a pak ty pampers active baby,jinak zkoušeli sme Happy a ty byli děs-pro ty větší děti :cert:

holky díky,já tam na ně kouknu a jeden balík koupim :palec: máme už doma 4 balíky plínek tak ještě koupím nějaký na akci a končím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.5.11 11:28

Jani, taky se připojuji k přání všeho nejlepšího k svátku :kytka:
Tak já koupím jedno balení těch 1, dokoupit je můžu vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí