Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj děvčata
tak ani se nesnažím dočítat…13 stránek
??? Vy teda jedete.
My jsme si v pátek dovezli kočárek
, je úplně nádherný, jsem z něj maximálně nadšená
. Necháváme ho u našich, ale mám pocit, že než ho použiju, tak už bude ojetý
.
Taky mi dneska přišla výbavička do postýlky…no z té jsem trošku zklamaná. Na obrázku vypadala lépe. Takové lepší barvy, asi to bylo více nasvíceno na to focení
No ale co už, že? Vypadat to bude taky pěkně, když se to všechno načančá, ale trošku mě to mrzí… ![]()
Jinak k té debatě se sýry. Taky miluju hermelín, ale co jsem těhouš, tak si nechávám zajít chuť. Možná zbytečně, ale ten vykřičník tam prostě je ![]()
Hannah84 píše:
ahoj holky, zdravím z práce.
zviz - teda pěkně, to bych tak chtěla teď předělávat, ale zase to budete mít pak hezký viď
u mě nic nového, odpočítávám dny v práci, ještě 7krát…pomalu už začínám odevzdávat věci, hurá
a teda jako ty hermelíny, já minimálně třikrát měla i syrovej a nic, někde jsem četla, že ta úprava např. u sedlčanskýho hermelínu je již na takové úrovni, že riziko listeriozy je minimální…a teplý jim normálně, taky mám moc ráda
Ahojky maminky, tak koukám - diskuze o hermelínu
Já ho taky miluju, ale v těhotenství si ho dopřávám buď jen smažený nebo na grilu. Zrovna nedávno jsem ho dělala jen v troubě na grilu a byl strááášně dobrej ![]()
Tak jsem dneska na aukru vyhrála jeansy s Medvídkem Pů, tak mám strašnou radost ![]()
Taky mě měl dneska čekat takový větší úklid, ale netroufám si - dneska se mi ráno zase motala hlava a bylo mi trochu slabo, tak to nechám asi na zítřek.
elemka - to je viď, se to tu rozjelo… ![]()
Elis - koukám, že babičky jsou natěšené co
naše mamka taky, jsem tam byla o víkendu na neočekávané návštěvě a ona hned, že nic pro mimčo nemá, tak musela koupit aspoň chrastítko ![]()
já jdu za chvilku na oběd, pak už to odpoledne snad nějak uteče…
Elis 1 píše:
ahojky maminky, tak já jsem se sem o víkendu zase moc nedostala. Včera jsme totiž měli hasičské cvičení, takže jsem prodávala od rána asi do půl druhé ve stánku občerstvení, jako dobrovolná hasička. No a odpoledne jsme taky grilovali, masíčka nám zbylo hodně, takže se bude pokračovat i dnes. Už se moc těším.
Jen jsem se chtěla zeptat s tím pepou na gril, já ho mám taky strašně ráda, ale někdo mě říkal, že bych v těhotenství hermelín neměla. Tak jestli nevíte, jak to je?
Já už teď opravdu nic nenakupuju a do obchodů s věcičkama vůbec nechodím, protože toho máme opravdu hodně, ale obě babičky nás opět tento týden krásně překvapily se spoustou oblečků, takže jak budu mít čásek, tak zase vyfotím a přidám do alba.
Mě teď už opravdu čeká jen nakoupit lékárnu a takové ty hodně drahé věci, jako je kočárek, chůvička, elektrický teploměr a ještě chci tu dětskou váhu. Takže šetřím jako čert.Jo a dneska už ale opravdu vybereme tu postýlku
Koukám, všude se přestavuje. U nás teda taky, dělají nám balkon a na chodbu nám do týdne příjdou dělat zástěnu a vestavěné skříně. Takže nás taky čeká bordel. Co se týče těch sýrů, tak jsem si tuhle dala hermoše na grilu a rohlíčky s nivou. A zase si dám, protože hemrelín na grilu miluju. No a nejvíc věcí na mimi mám od mojí babičky a tety, naši nám zaplatili komplet celou svatbu, ale i tak už nám mamka koupila asi tři balíky plín, vaničku od ní dostanem a tak celkově vypadá, že ještě něco bude
A manželova mamka ta na mě kouká jak na prdlou, že už prý chci prát věcičky ![]()
Flooa píše:
Koukám, všude se přestavuje. U nás teda taky, dělají nám balkon a na chodbu nám do týdne příjdou dělat zástěnu a vestavěné skříně. Takže nás taky čeká bordel. Co se týče těch sýrů, tak jsem si tuhle dala hermoše na grilu a rohlíčky s nivou. A zase si dám, protože hemrelín na grilu miluju. No a nejvíc věcí na mimi mám od mojí babičky a tety, naši nám zaplatili komplet celou svatbu, ale i tak už nám mamka koupila asi tři balíky plín, vaničku od ní dostanem a tak celkově vypadá, že ještě něco budeA manželova mamka ta na mě kouká jak na prdlou, že už prý chci prát věcičky
Holky, budete pořizovat monitor dechu a chůvičku? já nevím… váhám… povězte..
KACI- ja uz cekam druhe, nemela jsem ani chuvu ani monitor a nebudu si ani porizovat, znama ma v panelaku chuvu a nejak rikala, ze ji blbne snad signal od sousedu ci co
a kamaradka mela monitor a rikala, ze by to do baraku uz nechtela, ale tohle je nazor kazdeho
nekdo poridi nekdo ne
Holky vcera vecer tu byla ohromna bourka az nam pokazila krasne milovani po dlouhe dobe
pritel mi zas rano odfrcel
jinak je dnes tedy chladneji, ale krasny vzduch ![]()
Kačí já mám chůvičku a na ven je dobrá, když sem šla na procházku a malá mi usla tak sem jí dala na zahradu a mohla sem jít domů. Ale do vnitř sem jí nevyužila zaprvé jí slyším když brečí nebo něco. A od té doby co se přistěhovali sousedé do vedlejšího baráku tak se občas skříží signáli a já slyším jejich dcerku ![]()
kači - my máme chůvičky, phillips, dostali jsme je od manželovy segry po jejich dětech a monitor asi kupovat nebudem, to jedině, že by nám v porodnici řekli, že je to nutné…
tak jsem si dnes udělala radost a koupila si žabky, z minulého roku se mi rozbily, tak mám už nové, poslední dobou nenosím nic jiného, pač mi přijde že mám větší a širší nohu, asi jak mi otékají…
Hannah84 píše:
kači - my máme chůvičky, phillips, dostali jsme je od manželovy segry po jejich dětech a monitor asi kupovat nebudem, to jedině, že by nám v porodnici řekli, že je to nutné…
tak jsem si dnes udělala radost a koupila si žabky, z minulého roku se mi rozbily, tak mám už nové, poslední dobou nenosím nic jiného, pač mi přijde že mám větší a širší nohu, asi jak mi otékají…
Hannah- já si koupila žabky minulý týden, takový ty pěnový Pumy a už mi někdo „ušlápnul“, naštěstí to není vidět. Mně se včera zdálo, že mi taky trošku napuchly nohy, tak jsem zase plašila
Já totiž myslela, že je něco špatně.
floa - jo tak na ty jsem taky koukala, nakonec jsem si ale vzala s gumovou podrážkou aby nebyly uplně obyč
a co se týká natékání nohou, tak mě bylo řečeno, že s tím prostě nic neudělám, lehnout si a nohy nahoru nebo masírovat lýtka nebo střídavě studená a teplá sprcha na ně…mě nohy natékají každé léto, když nosím podpatky (kvůli práci), takže jsem čekala, že to budu mít i teď, ted už samozřejmě podpatky nenosím, ale prostě stejně mi nohy trpěj, nejradši bych chodila jen v žabkách když je vedro, akorát musím mít látkový pásek jinak mě dřou
ještěže do práce jdu už jen do toho příštího týdne, to nosím baleríny a celkem se to dá.
Jo, nohy nahoru jsem hodila a pak to bylo dobrý. To je dobrý, v práci už to máš jen za pár
To se těšíš, co?