Poradna duly
Jana Čurdová
Mascha píše:
Mondíku, tak u mě snad otec jistý je. To by to museli poplést Dr. v CARu
Berušenko, to mě Dr. říkala, že kdybych trvala na té injekci ve 28 týdnu, tak že ji pojišťovna nechce hradit, tak že bych si ji musela zaplatit sama. Bála jsem se, abych něco nepodcenila, ale asi to už nebudu řešit, když to dělají takhle i jinde. Jenom mě naštvalo, že mi dr. neřekla vůbec nic ani se nezeptala na krev otce.
Ahoj holky! ![]()
Dnes Anetka usnula po o, tak mám chvíli klid
manža venku dělá bazén, tak doufám, že bude v týdnu pršet - jako loni
a od 4 máme menší sešlost (to se teda moc netěším) jako oslavu Anetky a mého svátku, tak jsem zvědavá, jestli to přežiju
Snad počasí vydrží, abychom mohli sedět venku.
Mně kontrolovali protilátky jen jednou, teď na kontrole se budu muset připomenout, ale tuším, že to kontrolujou ještě kolem 30.týdne a když máš protilátek dost, tak můžeš být v klidu. Holky, nenervujte se kvůli tomu - zvlášť u prvního mimča se to tak nehrotí
pak záleží, jakou krev má mímo ![]()
Já mám za sebou jeden samov.potrat + teď toto těhu, tak doufám, že bude všechno v pořádku..
paja2110 píše:Flooa píše:no a je to, a 1000,– v háji za pár věcičekpaja2110 píše:Jo, tak hned tam mrknu
No Floa - já se teď rozjíždím na Batolátko.cz, mamka mi dala nějaký penízky, ať Adélce koupím už konečně nějaký růžový věcičky, tak neustále něco přibývá a ubývá v košíkuale krásňoučkých
už se nemůžu dočkat, až to přijde
kači31 píše:
Tak to jsme na tom stejně, psala jsem asi před 2 dni, mého dr. rh taky nezajímá, ještě ze mě udělal debila, že to na nic nemá vliv a co jsem kde vyčetla.. (zkušenost a upozornění tchýně). Kdybys měla více info o té injekci 28.týdne a jestli to má význam, budu jen ráda za info.Mascha píše:
Mondíku, tak u mě snad otec jistý je. To by to museli poplést Dr. v CARu
Berušenko, to mě Dr. říkala, že kdybych trvala na té injekci ve 28 týdnu, tak že ji pojišťovna nechce hradit, tak že bych si ji musela zaplatit sama. Bála jsem se, abych něco nepodcenila, ale asi to už nebudu řešit, když to dělají takhle i jinde. Jenom mě naštvalo, že mi dr. neřekla vůbec nic ani se nezeptala na krev otce.
Zvizatinko, taky dnes máme malou rodinnou oslavičku. Bratr má narozky. Chceme grilovat u nich na zahradě, tak taky doufám, že počásko vydrží
.
Ahoj holky
, no tak koukám, tak nejsme samy - taky jedeme dneska oslavovat, mamka měla v pondělí narozeninky a jedeme to dneska oslavit, masíčko na grilování je naložený, já dělala těstovinový salát s kuřecím masem - jé to zase budeme mít nadláblý bříška
už se moc těším ![]()
Kačí - to je hrůza, vždycky když jedeme nakupovat, musím se „podívat“ do dětského obchůdku a většinou neodolám a něco si koupím.
Eli - ten špendlík mám od p. Musilové - jak jsou rybařské potřeby a je barevný i z druhé strany, takže takové neutrální veselé barvičky. Ale nahoře ten obchod pro mimča je taky super ![]()
Tak si užijte pěknou sobotu, já se pádím pomalu chystat, trvá mi to poslední dobou trošinku dýl ![]()
Ahoj. Teda já jsem si myslela, že Rh- je docela vzácná a tady je Vás snad dokonce přesila.
U nás je taky otec na 100% jistý ![]()
Ivet, tak se aspon obrn trpelivosti a nebo zacni vybirat poplatky, nejsi kavarna
.
Aicuul a Elis - i my mame cerny kocarek, ale s bilymi puntiky
.
Kaci a Mascho - tak snad bude vsechno v poradku, fakt vas chapu - zvlast po IVF
.
Krmar, presne, pry 80% lidi ma pozitivni Rh a ja narazim jen na same s negativnim…
My jsme byli dneska s pritelem na bazene, uzasne jsem se odreagovala a uklidnila. Pak jsem sla chrupkat a ted tu strasim v noci
.
Brý jitro holky
koukám všechny jste po grilování,těžká závist fakt ![]()
tady je zase krásně,tak mám takovou radost,až jsem z toho vzhůru od půl sedmé
sem zvědavá,jak dlouho mi ta energie vydrží ![]()
plavat bych si taky ráda zašla,ale mě v plavkách teď nikdo neuvidí,bych se hambou propadla ![]()
mno nic,jdu udělat rajskou a přítelovi buchtu,ať má na cestu
Mascha píše:
Mě se to taky dost dotklo. Snažím se nic nepodcenit, zvlášť, když jsem po IVF (koukám, že i v tomhle jsme na tom stejně)a pak jsem si připadla jak debil. Nechám to, ale už teď být. U prvního mimča, by problém být neměl až možná u druhého, kdyby první mělo RH faktor po tatínkovi.
kači31 píše:
Právě by se to asi mělo řešit při/hned po prvním, aby s tím druhým nebyly problémy, nevím, zajdu se na to asi na hematologii zeptat, nebo někam, svému mudru nevěřím.
A s tím tatínkem, byli jsme tam před OPU ještě s dalšíma, jeden taťka tam vypadal dost exoticky, tak přítel pořád říkal - no ještě s tím aby nám to prohodili…![]()
a dodnes na něj vzpomínáme, aby mu prcek náhodou nebyl podobnej…
Mascha píše:
Mě se to taky dost dotklo. Snažím se nic nepodcenit, zvlášť, když jsem po IVF (koukám, že i v tomhle jsme na tom stejně)a pak jsem si připadla jak debil. Nechám to, ale už teď být. U prvního mimča, by problém být neměl až možná u druhého, kdyby první mělo RH faktor po tatínkovi.
Kačí já se právě dočetla,že u prvního těhu se to řeší až po porodu tou injekcí-takže by u vás teď být problém určitě neměl
ale určitě se pro klid duše někde přeptej.Já se na to budu ptát svého dr ve středu-jestli mi bude teď kontrolovat ty protilátky
tak snad se vám nenaradí nějaké exotické mimi-to by byla docela sranda-ale asi né pro vás
ikdyž já miluju děti míšenců,nebo i čistě černochů,sou úžasný ![]()
tak holky,fotka pupíku přídána do alba-musím říct,že za tento týden opravdu hooodně vyskočilo!
![]()
Ahoj holky, tak včerejší grilovačka neměla chybu, pěkně jsme se s Adélkou nadlábly ![]()
Dneska je to 100 dní do porodu, ty jo - to letí ![]()
Beru - pěkný bříško
Mám taky pocit, že za poslední týden mi vyskočilo docela o dost.
berusenka66 píše: …
tak snad se vám nenaradí nějaké exotické mimi-to by byla docela sranda-ale asi né pro vásikdyž já miluju děti míšenců,nebo i čistě černochů,sou úžasný