TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
833
20.5.11 08:27

Dobré ráno maminky :kytka: :kytka: :kytka: .
Zvizatinka, vůbec neboj, testy na cukr dopadnou určo dobře.
Páji, ty to dnes dobře zvládni. Je fakt, že někdy člověk potřebuje opravdu relax, takže je dobře, že jsi si včera tak hezky odpočinula.
Mondik, no já bych řekla, že jsem už asi přespaná, tak proto jsem stávala tak brzy. Ale je fakt,že tak v pohodě jsem se už dlouho necítila. Rozhodně si nic nedělej z těch protivných a závistivých ženských, který ti teď závidí, že jsi těhotná. Já vím, ono se to lehce řekne, ale když tě někdo naštve, tak nad tím musíš pořád přemýšlet. Mě poslední týden naštve každý den někdo, takže večer ležím v postýlce, pořád o tom přemýšlím a tak neskutečně zuřím. Ale ráno už to je zase v pohodě.
Já jak jsem včera okopávala na té zahrádce, tak jsem broučka celý den hodně umačkovala a utiskovala, takže mě to večer pěkně oplatil. Ten mě tak strašně nepříjemně kopal. No jujky.
Utíkám uklízet, potom budu vařit zapečený brambory a pak jdu ven užívat sluníčka. Ale určo se sem během dne párkrát zastavím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
20.5.11 08:29

Aicuul, určo sem hoď fotku s kočárkem, rády se s tebou pokocháme.
Jo a koukala jsem na fotky z dovolené, určo jste si to tam pořádně užili a máš super dceru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
20.5.11 08:29
zvizatinka píše:
Flooa píše:
Ahoj holky,
to je dobře, že tu řešíte pohyby, mrňousek je už dva dny v klidu, moc ho necítím a už jsem zase plašila, ale koukám, že to máme všechny. Uff :roll: :roll: Tady bylo včera dusno a zataženo, ale nic nespadlo, tak uvidíme co dneska.
Neboj, budeme je cítit čím dál tím míň, jak tam mají prďolky míň a míň místa :wink: já teď mimčo cítím docela dost, hlavně teda ráno a večer, ale i přes den.. a to přejde :-D

Holky, ještě že vás mám, vždycky mě uklidníte. Taky jsem si říkala, že už tam má míň místa, tak se asi tak nemele, ale je to hrozný nezvyk po těch kopancích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
20.5.11 08:57

Luci,čtvrtý patro bez výtahu? To dáš levou zadní.Já to mám denně a několikrát.I když s miminem a s Adi.Ti pak dám vědět jak jsem vyfluslá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
20.5.11 09:04

Dobre rano maminky :-) tak vcera cely den fakt nadherne pocasko tu :lol: ale celou noc nas otravovalaa bourka, hodne me to budilo vzdy takova zar a jen sem cekala na ranu :mrgreen: :mrgreen: maminky cchtela jsem si vas dat vsechny do pratel, ale jsem mensi blondate tele a nevim jak na to :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
20.5.11 10:44
Ivet23 píše:
Dobre rano maminky :-) tak vcera cely den fakt nadherne pocasko tu :lol: ale celou noc nas otravovalaa bourka, hodne me to budilo vzdy takova zar a jen sem cekala na ranu :mrgreen: :mrgreen: maminky cchtela jsem si vas dat vsechny do pratel, ale jsem mensi blondate tele a nevim jak na to :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: Ivet,
máš na profilu ode mě žádost o přátelství ;)
Dělá se to tak, že klikneš na osobu, kterou si chceš přidat - zobrazí se Ti její profil a vpravo máš „Přidat do přátel“ - klikneš, můžeš napsat i zprávu a odešleš :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
20.5.11 10:45

Volala jsem na cukr a je to OK, tak se mi ulevilo :dance: teď ještě rychle pověsíme prádlo a frčíme na oběd se švagrovou :) takže pápá :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
20.5.11 10:52

ahoj holky, tak já odvezla auto na výměnu čelního skla, prasklo nám, ani nevíme od čeho, ale udělá se to na pojistku tak fajn. Pak jsem běžela na poštu a taky koupit nějaký jídlo a jsem konečně doma. Ale chystám se uklízet, ať nemusím o víkendu. JInak u nás (ze letištěm u prahy) je krásně, ani včera žádná bouřka nebyla, tak je to fajn, i když na mě už moc vedro…
Už mám doma šátek, tak jsem si cvičně zkusila křížový úvaz a myslím, že celkem dobrý, zkoušela jsem to ale s plyšákem, s mimčem už tam bude trochu té nejistoty určitě :-) jak to tak vypadá tak mě čeká víkend sama doma jen s psíkama, manžel každý den v práci až do noci…no holt se nedá nic dělat, aspoň budu relaxovat. tak zatím pá, já se ozvu odpolko.
JInak pohyby jsou méně, to je jasný má málo prostoru, tak já už začala vlastně 29.týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
20.5.11 10:52
zvizatinka píše:
Volala jsem na cukr a je to OK, tak se mi ulevilo :dance: teď ještě rychle pověsíme prádlo a frčíme na oběd se švagrovou :) takže pápá :andel:

super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
20.5.11 11:26

Zvizatinka,gratuluju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
20.5.11 11:51

Zvizatinko- to je dobře, gratuluju :kytka:
Hannah- to znám, před měsícem jsme taky měnili čelní sklo, naštěstí taky pojistka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
20.5.11 12:31

Zvizatinko to je super, že máš cukr OK :palec:

Hannah já se chystám na Beco, na šátek nemám odvahu..nevím, jestli bych to zvládla uvázat :roll: na Anet jsme měla Manducu a byla taky fajn :palec:

My jedem ke kamarádce na zahrádku..venku je pařáááák :kytka: a večer jde Anet ke tchýni na hlídání a my jdem s manžou a známýma na véču :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
20.5.11 12:31

ahojky těhulínky

já dneska asi pojdu,to vedro je pro mě k nevydržení fakt :-( šla sem s prckem na poštu a taky do obchodu,domů sem se málem nedoplazila,nekupovala sem toho tolik a i tak ta taška byla těžká jako blázen :cert: navíc malej je strašnej loudal,tak sem myslela že mi buď upadnou ruce,nebo že ho někde nechám :cert: :lol: mno už jsem hezky doma v chládku,ale čeká mě úklid :-x

Zvizi gratuluju k dobrým výsledkům :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
20.5.11 12:47

gratuluji k dobrým výsledkum :-D
tak sem byla v poradně vše v pořádku a bolesti mám protože se málo šetřím tak mám přikázaný odpočinek :-) ale posunula mi termín porodu na 4.9. doufám že si mě tu ale necháte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
20.5.11 12:50
Kačkka píše:
gratuluji k dobrým výsledkum :-D
tak sem byla v poradně vše v pořádku a bolesti mám protože se málo šetřím tak mám přikázaný odpočinek :-) ale posunula mi termín porodu na 4.9. doufám že si mě tu ale necháte?

a ty ještě pracuješ?se ptám jak blbec,ale mám tu ve vás trochu maglajs kdo je doma a kdo ne :mrgreen: jen se hezky šetři,zasloužíš si to :hug: no to nevím s tím datumem teda :think: :lol: jasný že jo,nějaký den sem,nebo tam už je jedno :mrgreen: já taky nevím jestli nebudu rodit už v červenci jako prcka,to by jste mě taky nevyhodili že ne? :think: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí