TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
19.5.11 13:36

Ahoj holky, tady je děsný vedro, vrátila jsem se z venku a koukám na sebe do zrcadla- samá pigmentová skvrna. Prostě krasavice :zed:
Mondiku- musíš to hned házet za hlavu ty jejich nesmyslný kecy, at se nenervuješ. Některý jsou fakt exoti :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
19.5.11 13:37
Flooa píše:
Ahoj holky, tady je děsný vedro, vrátila jsem se z venku a koukám na sebe do zrcadla- samá pigmentová skvrna. Prostě krasavice :zed:
Mondiku- musíš to hned házet za hlavu ty jejich nesmyslný kecy, at se nenervuješ. Některý jsou fakt exoti :pocitac:

Jo, uz na to kaslu, rikam si, ze chyba neni ve mne… Jen me nekdy mrzi, ze tim zbytecne stresuju i malou :-(. Ale diky, aspon nemam pocit, ze jsem divna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
19.5.11 13:38
Lalinkax píše:
Ahoj holky no vy jste se rozepsaly to je mazec :o)) Jinak vam vsem moc dekuji za gratulace k holcicce dekujuuu. :-D
Jinak uz nevim kdo se ptal ale jsem ve 27 tt.
Jinak krásný den všem :kytka:

Ptala jsem se ja :-). To koukam, ze uz je tak velka, snad i ta nase roste dobre :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
19.5.11 13:44

Víš, já mám pocit, že něco podobnýho občas zažívám doma. Doktorka mi řekla, abych se šetřila kvůli tomu krčku, i když už je to lepší a bříško taky netvrdne :dance: Neříkám že nic nedělám, ale takový ty namáhavější práce jsem vypustila, takže manžel jednou za týden vyluxuje a občas setře a sám uznal, že to stírání je namáhavý. Ale taky na mě občas koukaj jak na exota,co nic nedělá a jen se válí. A vůbec jim nedochází, že mám strach o mimčo a nelenoším kvůli sobě :zed: Takže tě chápu, že tě to mrzí i stresuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
19.5.11 13:44

mondík - jo jo, hlavně nenervovat miminko :wink:
já furt prohlížím na netu další věci pro mimčo, ale nakupovat nemůžu :zed: nejsou korunky, zas až o výplatě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
19.5.11 13:45
Flooa píše:
Víš, já mám pocit, že něco podobnýho občas zažívám doma. Doktorka mi řekla, abych se šetřila kvůli tomu krčku, i když už je to lepší a bříško taky netvrdne :dance: Neříkám že nic nedělám, ale takový ty namáhavější práce jsem vypustila, takže manžel jednou za týden vyluxuje a občas setře a sám uznal, že to stírání je namáhavý. Ale taky na mě občas koukaj jak na exota,co nic nedělá a jen se válí. A vůbec jim nedochází, že mám strach o mimčo a nelenoším kvůli sobě :zed: Takže tě chápu, že tě to mrzí i stresuje.

jo jo přesně, navíc kor dnes, kdy má tolik lidí problém otěhotnět a miminko donosit…naštěstí se já setkávám s hodně lidma, kteří tohle chápou a spíš mi ještě vynadají, abych tohle a tohle nedělala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
19.5.11 13:47
Hannah84 píše:
mondík - jo jo, hlavně nenervovat miminko :wink:
já furt prohlížím na netu další věci pro mimčo, ale nakupovat nemůžu :zed: nejsou korunky, zas až o výplatě :roll:

Jééé, to znám. Mně chodí neschopenka, jak se jim zachce. Např. v dubnu mi přišla za únor i za březen, za 14dní po sobě, což se hodilo kvůli svatbě. Tak jsem zvědavá, kdy příjde za duben.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
19.5.11 13:51
Hannah84 píše:
Flooa píše:
jo jo přesně, navíc kor dnes, kdy má tolik lidí problém otěhotnět a miminko donosit…naštěstí se já setkávám s hodně lidma, kteří tohle chápou a spíš mi ještě vynadají, abych tohle a tohle nedělala :-)

Když mě občas dostane přístup některých. Např. v únoru jsme měli zabíjačku a já jsem utírala stůl a tchán na mě, at to radši nedělám nebo opatrně a za pět minut mi donesl pět obrovských těžkých hrnců, at je umyju :mrgreen: No konec :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
19.5.11 13:56

flo - no to se tchán trefil :mrgreen: ale je to chlap, tak to se dá pochopit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
19.5.11 13:58
Hannah84 píše:
flo - no to se tchán trefil :mrgreen: ale je to chlap, tak to se dá pochopit :lol:

To teda, ještě že to je chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
19.5.11 15:32

čau těhulky :kytka:

Já dnes byla v dětské herně se spolužačkou a jejím klučíkem (7 měs.), Anetka si vyhrála :) a my po 7 letech aspoň trochu pokecaly, i když ne zas tolik :D protože s dětma to moc nejde :mrgreen:

Beru my dneska spaly asi do 8.45 :) jak byla Anetka ze včerejška unavená.

Mondi to máš teda šílenou práci :-( ale tak teď už to tak nějak zvládneš a budeš mít (snad) klid. Rodit budeš taky v UK? Asi jo, co.. některý holky, co vím, jezdí rodit domů.. Se mnou byla na pokoji (ze začátku těhu jsem byla v nem.-6.týden těhu) holčina, co furt blila a blila a blila - hrůza :( bylo mi jí tak líto :( museli jí dávat kapačky, aby se zavodnila a aby se to zklidnilo + žaludeční dieta :zed: a ona pak jde domů a dá si květák :nevim: takže tam byla zpátky :roll: tak hlavně, že Ti zabral ten zázvor. Já nevím, co bych dělala..

Á, už nám tu leje… a bude asi bouřka. Ráno bylo tak nádherně, jsem si říkala, že Anetce zase napustím bazének a prdlajs. To bude smutná, až se vzbudí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
19.5.11 18:05

Tady se to taky zatahuje a začíná být dusno, takže nás asi taky děšť a možná i bouřka neminou :roll:
Koukám, že si dneska přispaly všechny :-P :-P Teda Zvizatinko, teď jsi mě s tím květákem udělala hroznou chuť. Naštěstí takové problémy, co měla ta holčina, co s tebou ležela v nemocnici, nemám. Ale stejně chudák, hned se takhle rychle vrátit zpět do nemocnice po květáku, to nezávidím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
19.5.11 19:25

Ahojky maminky, tak já jsem si dnes pro změnu přivstala. Vstávala jsem ve 4:45, jak šel manžel do práce a už jsem jaksi neusnula, takže jsem udělala vše, co bylo potřeba a jela jsem k našim na celodenní návštěvu. Teda ale pracovní návštěvu. Pomáhala jsem mamce na zahrádce. U nás na Vysočině bylo celý den krásně a ani v tuto chvíli to nevypadá na déšť. Pěkně jsem si na sluníčku spálila koleno. Pálí to jako čert. Ale krásně jsem si s mamkou popovídala a je mě fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
19.5.11 19:54

Ahoj holky :-) tak mi byli cely den venku, je tam fakt nadherne :-) jeste ted :-) Ja byla dnes na uz a doktor chvalil mam vse v poradku, mala je ciperka a ma uz 1150g :mrgreen: a je to takova skaredka po tatkovi :mrgreen: :mrgreen: docela se bojim co mi v utery rekne v dia, no akorat se cpu tousty :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
19.5.11 20:00

Ahoj Ivet, to je super, že už víš, kolik malinká váží, no a fakt je ten, že už není tak malinká. Taky se moc těším, až půjdu na ultrazvuk a zjistím, jak je brouček velikej. Té cukrovky se opravdu neboj, taky si myslím, že kdyby jsi měla ty výsledky tak špatné, tak by jsi nebyla pozvaná k doktorovi až na pondělí. :wink: Takže žádné strachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí