Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tady je děsný vedro, vrátila jsem se z venku a koukám na sebe do zrcadla- samá pigmentová skvrna. Prostě krasavice ![]()
Mondiku- musíš to hned házet za hlavu ty jejich nesmyslný kecy, at se nenervuješ. Některý jsou fakt exoti ![]()
Flooa píše:
Ahoj holky, tady je děsný vedro, vrátila jsem se z venku a koukám na sebe do zrcadla- samá pigmentová skvrna. Prostě krasavice
Mondiku- musíš to hned házet za hlavu ty jejich nesmyslný kecy, at se nenervuješ. Některý jsou fakt exoti
Jo, uz na to kaslu, rikam si, ze chyba neni ve mne… Jen me nekdy mrzi, ze tim zbytecne stresuju i malou
. Ale diky, aspon nemam pocit, ze jsem divna.
Lalinkax píše:
Ahoj holky no vy jste se rozepsaly to je mazec)) Jinak vam vsem moc dekuji za gratulace k holcicce dekujuuu.
Jinak uz nevim kdo se ptal ale jsem ve 27 tt.
Jinak krásný den všem
Ptala jsem se ja
. To koukam, ze uz je tak velka, snad i ta nase roste dobre
.
Víš, já mám pocit, že něco podobnýho občas zažívám doma. Doktorka mi řekla, abych se šetřila kvůli tomu krčku, i když už je to lepší a bříško taky netvrdne
Neříkám že nic nedělám, ale takový ty namáhavější práce jsem vypustila, takže manžel jednou za týden vyluxuje a občas setře a sám uznal, že to stírání je namáhavý. Ale taky na mě občas koukaj jak na exota,co nic nedělá a jen se válí. A vůbec jim nedochází, že mám strach o mimčo a nelenoším kvůli sobě
Takže tě chápu, že tě to mrzí i stresuje.
mondík - jo jo, hlavně nenervovat miminko ![]()
já furt prohlížím na netu další věci pro mimčo, ale nakupovat nemůžu
nejsou korunky, zas až o výplatě ![]()
Flooa píše:
Víš, já mám pocit, že něco podobnýho občas zažívám doma. Doktorka mi řekla, abych se šetřila kvůli tomu krčku, i když už je to lepší a bříško taky netvrdneNeříkám že nic nedělám, ale takový ty namáhavější práce jsem vypustila, takže manžel jednou za týden vyluxuje a občas setře a sám uznal, že to stírání je namáhavý. Ale taky na mě občas koukaj jak na exota,co nic nedělá a jen se válí. A vůbec jim nedochází, že mám strach o mimčo a nelenoším kvůli sobě
jo jo přesně, navíc kor dnes, kdy má tolik lidí problém otěhotnět a miminko donosit…naštěstí se já setkávám s hodně lidma, kteří tohle chápou a spíš mi ještě vynadají, abych tohle a tohle nedělala ![]()
Hannah84 píše:
mondík - jo jo, hlavně nenervovat miminko
já furt prohlížím na netu další věci pro mimčo, ale nakupovat nemůžunejsou korunky, zas až o výplatě
Jééé, to znám. Mně chodí neschopenka, jak se jim zachce. Např. v dubnu mi přišla za únor i za březen, za 14dní po sobě, což se hodilo kvůli svatbě. Tak jsem zvědavá, kdy příjde za duben.
Hannah84 píše:Flooa píše:jo jo přesně, navíc kor dnes, kdy má tolik lidí problém otěhotnět a miminko donosit…naštěstí se já setkávám s hodně lidma, kteří tohle chápou a spíš mi ještě vynadají, abych tohle a tohle nedělala
Víš, já mám pocit, že něco podobnýho občas zažívám doma. Doktorka mi řekla, abych se šetřila kvůli tomu krčku, i když už je to lepší a bříško taky netvrdneNeříkám že nic nedělám, ale takový ty namáhavější práce jsem vypustila, takže manžel jednou za týden vyluxuje a občas setře a sám uznal, že to stírání je namáhavý. Ale taky na mě občas koukaj jak na exota,co nic nedělá a jen se válí. A vůbec jim nedochází, že mám strach o mimčo a nelenoším kvůli sobě
Když mě občas dostane přístup některých. Např. v únoru jsme měli zabíjačku a já jsem utírala stůl a tchán na mě, at to radši nedělám nebo opatrně a za pět minut mi donesl pět obrovských těžkých hrnců, at je umyju
No konec ![]()
flo - no to se tchán trefil
ale je to chlap, tak to se dá pochopit ![]()
Hannah84 píše:
flo - no to se tchán trefilale je to chlap, tak to se dá pochopit
To teda, ještě že to je chlap ![]()
čau těhulky ![]()
Já dnes byla v dětské herně se spolužačkou a jejím klučíkem (7 měs.), Anetka si vyhrála
a my po 7 letech aspoň trochu pokecaly, i když ne zas tolik
protože s dětma to moc nejde ![]()
Beru my dneska spaly asi do 8.45
jak byla Anetka ze včerejška unavená.
Mondi to máš teda šílenou práci
ale tak teď už to tak nějak zvládneš a budeš mít (snad) klid. Rodit budeš taky v UK? Asi jo, co.. některý holky, co vím, jezdí rodit domů.. Se mnou byla na pokoji (ze začátku těhu jsem byla v nem.-6.týden těhu) holčina, co furt blila a blila a blila - hrůza
bylo mi jí tak líto
museli jí dávat kapačky, aby se zavodnila a aby se to zklidnilo + žaludeční dieta
a ona pak jde domů a dá si květák
takže tam byla zpátky
tak hlavně, že Ti zabral ten zázvor. Já nevím, co bych dělala..
Á, už nám tu leje… a bude asi bouřka. Ráno bylo tak nádherně, jsem si říkala, že Anetce zase napustím bazének a prdlajs. To bude smutná, až se vzbudí ![]()
Tady se to taky zatahuje a začíná být dusno, takže nás asi taky děšť a možná i bouřka neminou ![]()
Koukám, že si dneska přispaly všechny
Teda Zvizatinko, teď jsi mě s tím květákem udělala hroznou chuť. Naštěstí takové problémy, co měla ta holčina, co s tebou ležela v nemocnici, nemám. Ale stejně chudák, hned se takhle rychle vrátit zpět do nemocnice po květáku, to nezávidím ![]()
Ahojky maminky, tak já jsem si dnes pro změnu přivstala. Vstávala jsem ve 4:45, jak šel manžel do práce a už jsem jaksi neusnula, takže jsem udělala vše, co bylo potřeba a jela jsem k našim na celodenní návštěvu. Teda ale pracovní návštěvu. Pomáhala jsem mamce na zahrádce. U nás na Vysočině bylo celý den krásně a ani v tuto chvíli to nevypadá na déšť. Pěkně jsem si na sluníčku spálila koleno. Pálí to jako čert. Ale krásně jsem si s mamkou popovídala a je mě fajn ![]()
Ahoj holky
tak mi byli cely den venku, je tam fakt nadherne
jeste ted
Ja byla dnes na uz a doktor chvalil mam vse v poradku, mala je ciperka a ma uz 1150g
a je to takova skaredka po tatkovi
docela se bojim co mi v utery rekne v dia, no akorat se cpu tousty
![]()
Ahoj Ivet, to je super, že už víš, kolik malinká váží, no a fakt je ten, že už není tak malinká. Taky se moc těším, až půjdu na ultrazvuk a zjistím, jak je brouček velikej. Té cukrovky se opravdu neboj, taky si myslím, že kdyby jsi měla ty výsledky tak špatné, tak by jsi nebyla pozvaná k doktorovi až na pondělí.
Takže žádné strachy.