Poradna duly
Jana Čurdová
Flooa píše:berusenka66 píše:Ale to my ji zbodnem, ať vypadá tak či onak. Já taky furt dřepím, ale pořád to svádím na to, že mám nakázaný klidový režim, ale musím jít něco málo pošolichatFlooa píše:
Promiň, já jsem hloupáAle třeba to nebude nic moc hroznýho
Měly bychom si tu každá vystavit svůj těhotenský životopis, ať víme, jak na tom která jsme
![]()
Jinak buchtu jsem teď dopekla, vypadá trošku jinak, než jsem si představovala, ale snad to tak hrozný nebude
![]()
![]()
![]()
mě pobavil popis že vypadá trochu jinak než sis představovala
určo bude výborná uvidíš!!!!Hani tak se hlavně v autě neupeč,já do auta vlezu k večeru,to tam taky zdechnu asi
jo vy jste holky nějaký akční!!já se chystám od 12ti uklízet a zatím tu furt dřepím!!
![]()
bože co já sem zač,stydím se
Jinak zítra jedeme ke strejdovi na narozky, bude grilovat kejtu a teta je cukrářka a vždycky toho napeče, to si zase dáme do nosu a kila poletí nahoru
dyť jo,já jednou upekla přítelovi dort k narozeninám-miluje opravdu čokoládový,tak sem si našla recept,kde bylo opravdu hoooodně kvalitní čokoládky,mno a jaksi sem jí tam dala asi moc-v dobré vůli přítelovi přilepšit,že mi korpus né a né se upéct
furt byl tekutej.mno tak sme to jedli tak no ![]()
no jo,ale já tu mám byt jak po výbudu a nějak mě to netankuje
řídím se heslem-Bordel v bytě,šťastné dítě
to budete mít bájo víkend-pošli kejtičku,mňam
to my budem bez prcka tak s přítelem snad taky něco podnikneme-pokud nebude úplně mrtvej teda
Ahojky mamky ![]()
Tak je to OK, cukr je v normě - hladina je nízká. To jsem ani nečekala, že to budu vědět během minutky. Takže si odpoledne dojím Milku, co včera přítel načal ![]()
Včera byl přítel tak zvědavý, jestli už uslyší srdíčko, tak se mi pěkně vyvalil na bříško a poslouchal. A jak byl dojatej, že malou krásně slyší, tak jsem viděla i slzu v očíčku.
Prej: teď se moc nemel, abych to slyšel - jenže on si nevšiml, že mě zalehl svojí váhou, tak jsem ho musela trošku vystrnadit ![]()
Docela jste mi udělaly chuť s tím ovocným dortíkem a želatinou, takže vím, co zítra upéct
Dneska jsem od rána na cestách a ten pařák byl šílenej. Taky jsem šla jen do Penny a po 2 obchůdkách a přišla jsem si pěkně stahaná ![]()
Jinak Zvizi - gratuluji k výsledkům ![]()
Nějak jsem nestihla dočíst vše, ale snad vše OK.
Kačí na žehlení ti víš co
to Floo by měla dobrý úplatek-tu kejtu
![]()
my se možná budeme se Zvizou fotit spolu,tak vám sem pak hodíme dyštak fotečky když to klapne ![]()
Zvizatinko koukala jsem té kamarádce na ty fotky a souhlasím,sou hezký tak jdu do toho!!!samo že s tebou ![]()
a já fakt jdu nebo tu budu dřepět do zítra!
až budu grogy zase nakouknu
jinak si užijte sluníčkový den a hezky odpočívejte s pupíčkama ![]()
Přesně tak, sníme to tak i tak,že jo?
![]()
Tak já ti jí pošlu, ale jelikož by ti dorazila až tak v pondělí- úterý, nevím, zda by ti v tom stavu chutnala
To si koukejte víkend užít, musíš toho svýho nějak povzbudit a navnadit
A úklid neřeš. Víš, jak to je:„Čistota-půl zdraví“, řekla babička a kopla hov.. pod postel
Tak ho tam kopni taky a je uklizeno ![]()
Flooa píše:
Přesně tak, sníme to tak i tak,že jo?![]()
Tak já ti jí pošlu, ale jelikož by ti dorazila až tak v pondělí- úterý, nevím, zda by ti v tom stavu chutnala![]()
![]()
A úklid neřeš. Víš, jak to je:„Čistota-půl zdraví“, řekla babička a kopla hov.. pod postel
Tak ho tam kopni taky a je uklizeno
musíš jí poslat né českou poštou víš
po nějakým ptákovi mi jí pošli-když nedojte kejta,tak aspon ten pták
jojo neboj,to já si ho navnadím až zvířata z lesa utečou ![]()
fuj to hovno
tak zas tak zlé to tu nemáme-mno ikdyž… ![]()
hele a jduuuuuuuuuuuuuuuu
![]()
berusenka66 píše:Flooa píše:
Přesně tak, sníme to tak i tak,že jo?![]()
Tak já ti jí pošlu, ale jelikož by ti dorazila až tak v pondělí- úterý, nevím, zda by ti v tom stavu chutnala![]()
![]()
Tak ho tam kopni taky a je uklizeno
musíš jí poslat né českou poštou víš
![]()
po nějakým ptákovi mi jí pošli-když nedojte kejta,tak aspon ten pták
![]()
jojo neboj,to já si ho navnadím až zvířata z lesa utečou
![]()
fuj to hovno
![]()
tak zas tak zlé to tu nemáme-mno ikdyž…
hele a jduuuuuuuuuuuuuuuu![]()
To ti fakt příjde jen ten pták
Já jedu na poštu a pro zakysanou smetanu
Tak pááá
A s úklidem fakt opatrně, šetři se!
teda holky, vy tlacháte
díky za pochvaly za bříško, ale je to hodně ořezané, abyste neviděly ty špeky okolo
ale co no…
no už jsou dvě, tak já balím, v autě se snad neupeču, máme klima, tak aspoň tak
páji super, že máš vše OK, Milku si dopřej ![]()
já se chystám taky v červnu na focení, tady od nějaké holky co psala, že fotí, tak jsem zvědavá ![]()
Kaci, setri se a neboj, my te odtud nevykopneme
. Ale s tim uplatkem to nebyl spatny napad
.
Gratuluji k dobrym vysledkum cukrovky
.
No, ja jako porad cekam, kdy bude moje miminko mene aktivni, jak pisete a porad nic, citim ji hodne i pres den. Ale neni se asi cemu divit, ja jsem byla hyperaktivni dite, byla jsem pry jak z divokych vajec, sotva jsem se narodila… Tak uz me mamca strasi, ze se mam na co tesit a ze jestli bude mala jako ja, ze si teda pekne uziju
.
A nevim, jestli vam ta vedra mam zavidet nebo byt rada, ze tady zatim nejsou. Chtela bych se vyvalit na zahradu. Ale zitra jdeme s pritelem aspon na kryty bazen, strasne me to tam uklidnuje a aspon zapominam na ty lidi, co mi kazi radost z tehotenstvi…
S temi speky si nedelejte starosti, hlavne, ze se mimiskum dari… Ja mam nahore asi 12 kg, taky me to netesi, ale proste kdyz mam hlad nebo chut, tak jim, na co prijdu a hotovo
. Casto se vzbudim zhruba ve 4 rano kvuli hladu a nemuzu spat, dokud nezaplnim zaludek. Vetsinou jsou to vaflicky, ale ty dosly, takze dneska rano to byl teply chleba s maslem, banan a susenky s cokoladou a jak se mi pak dobre spinkalo
.
Taky bych se mela dokopat a hodit sem nejake fotecky.
Hani, koukam, ze mate stejne svetylko nad postylku s tim mesickem
. A ty tenisky s medvidkem Pu mame podobne s Prasatkem. No, ja sem budu muset hodit par fotek taky
.
Hani - krásný bříško, taky mám v plánu se vyfotit v neděli, jé to bude výstava bříšků ![]()
U nás je děsný dusno a pěkně se zatahuje ze všech stran, to vypadá na pěknou bouřku. Jinak jsem si musela dnes udělat radost za dobrý výsledek cukrovky a takhle to dopadlo…
Jo a ty šatičky, ty jsme dostaly od nevlastní sestřičky, jsou sice větší ale nááádherný ![]()
paja2110 píše:
Hani - krásný bříško, taky mám v plánu se vyfotit v neděli, jé to bude výstava bříšků
U nás je děsný dusno a pěkně se zatahuje ze všech stran, to vypadá na pěknou bouřku. Jinak jsem si musela dnes udělat radost za dobrý výsledek cukrovky a takhle to dopadlo…Jo a ty šatičky, ty jsme dostaly od nevlastní sestřičky, jsou sice větší ale nááádherný
Šatky jsou teda bezvadný, to bude parádnice
Já mám slíbený příští pátek na nákupy miminkovských věciček
Tady je dusno už tři dny a zatím z toho nic nebylo ![]()
No Floa - já se teď rozjíždím na Batolátko.cz, mamka mi dala nějaký penízky, ať Adélce koupím už konečně nějaký růžový věcičky, tak neustále něco přibývá a ubývá v košíku ![]()
paja2110 píše:
No Floa - já se teď rozjíždím na Batolátko.cz, mamka mi dala nějaký penízky, ať Adélce koupím už konečně nějaký růžový věcičky, tak neustále něco přibývá a ubývá v košíku
Jo, tak hned tam mrknu ![]()
No ja si musim dnes zanadavat
a takovej krasnej den to byl!!! muj tata je na zabiti
kopou nam v ulici plyn a je tu samozrejme spousty delniku a tata jak je na invalidnim voziku tak je cely den v okne, bydlime v prizemi. no tak se snima bavi a uz jim vari i KAFE
dnes nastvana sem hulakala na cely barak s domenim, ze me aspon zaslechnou, ale nic. sice si prinesou kafe, ale co voda a elektrika to neni zadarmo a ani cukr si nedonesou, jenze muj tata dobra duse, tak sem nasrana nalila desinfekci do drezu a namocila tam hrnicky a strasne u toho nadavala a vyndala jsem stare at jim to dela aspon do toho
ale ja jsem tak vytocena, ze to neni mozny, mam chut jit pred barak a vynadat jim
hlavne, ze kdyz sem sla okolo tak pokrikuji hezky prsa slecno, jsou na zabiti
a to jim dnes nakazali aby zustali v praci do 22h takze nam bude vedle ikna hucet stroj
zda se vam, ze jsem hnusna nebo se vztekam opravnene?