TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1184
21.5.11 09:09

Aicul, nádherný kočárek. mě se černá na kočárku hodně líbí, dá se krásně kombinovat s jinýma barvičkama :palec: . Co je to za značku? Možná jsi to už psala, ale já jsem vše nedočítala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
21.5.11 09:13

Ve fotoalbu mám taky pár foteček bříška a z uz. Tak se klidně můžete podívat. Výbavičku zatím nafocenou nemám.
Poslala jsem Vám pár žádostí o přátelství, abych se mohla kouknout na fotečky, kdyby to nevadilo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
21.5.11 09:17

Mascho já měla při Anetce taky hodně nízkou hladinu cukru..lepší než mít vyšší..to je OK, neboj :wink: s tím RH faktorem to mám taky..já negativní a manžel pozitivní..v těhotenství mi to 3× kontrolovali a v porodnici dcerce brali krev na RH a měla taky negativní jako já, takže se nic nedělo..kdyby měla pozitivní, tak mi dají nějakou injekci :wink: Ted mi ten RH faktor taky už 2× kontrolovali :wink: Kočárek je bébéconfort high trek :wink: Měli jsme ho už u Anet a byli s ním moc spokojení a ted je ještě vymakanější :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
21.5.11 09:22

Aicul děkuji za uklidnění. No mě moje dr. trochu zarazila, že kdybych se sama nezeptala, tak mi nic neřekne a ani nic nekontrolovala. Ani se neptala jestli otec dítěte má krev pozitivní nebo negativní. Prostě to nechala tak jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
21.5.11 10:24

Mascho, nekde pichaji injekci az po porodu a nekde jeste v tehotenstvi, ja na ni jdu v patek ve 28. tydnu. Nekteri doktori zjistuji krev otce, jini ti automaticky pichnou injekci jako treba tady. Pry i proto, ze otec nemusi byt vzdy jisty. Ale u nas vsech urcite je, ne? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
21.5.11 10:47

ahooooj těhulínky

tak sem včera byla na tom bowlingu-ale samo sem nehrála,ale bylo to super,sešli jsme se dobrá parta ženskejch,bylo to fakt super :dance:

ale spala sem hezky do půl 11té to jde ne?? :think: :lol: prcek je u babičky tak co by ne

teda pozor na ty úrazy!!ještě že to odneslo jen koleno :hug: kočárek je boží-moc se mi u tohohle kočárku líbí korby :palec:

s těma dělníkama je to děs,já bych jim ho třeba občas taky udělala,ale né pravidelně denně a ještě k tomu několikrát-nejsem charita že? :cert:

tady byla večer buřina i s deštěm a byl oto bájo,jak se krásně pročistil vzduch! :andel:

s tou krví,náš malej má po tatkovi positivní,takže mi po porodu píchali tu injekci-ale já si to nějak nepamatuju :think: mno a v těhu když to chceš píchnout,tak sem se na netu dočetla že si to musíš platit tak fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
21.5.11 11:00

Dobre rano maminky :kytka: No tak tu vcera do 22h nebyli, zacalo prset, haha :mrgreen: :mrgreen: tak kdyby si prisli treba 2krat denne, ze by jim tata udelal treba 3kafe dohromady, ale chodi postupne a to je furt zapinani konvice :cert: vubec se mi jako nelibi, ze tak otravuji :cert: a cukr ktery je drahy si ani nekoupi :cert: dnes jeste nebyli :mrgreen: MONDIKU- no brzy ten gutalax asi vytahnu a pak si vlezu do okna a budu se bavit :mrgreen: :mrgreen: jen nevim kam by sli na wc :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
21.5.11 11:02

Berus, tady maji jiny system, chodi se jeste v tehu, ale ted mam pocit, jestli doktorka nerikala, ze jednou ve 28. tydnu a pak i po porodu, to si nepamatuju. No, jiny kraj, jiny mrav, hlavne, ze vubec :-). Sestrenka ma taky Rh negativni a jeji manzel pozitivni, rodila dvakrat v CR a ted ceka treti mimco, tak se ji zeptam, jak to u nich bylo, ale mam tuseni, ze byla jeste v tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
21.5.11 11:05

Ivet, radsi to nedelej, vsad se, ze bys pak jeste musela kupovat novou stetku na zachod a WC gel, to by se ti sakra prodrazilo! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
21.5.11 11:07

Ahoj holky, jsem tu jen na skok. Dodělávám oběd a pak razíme na tu kejtičku :dance: Holky, nádherný bříška :potlesk: Taky nafotím a přidám. Jinak ráno jsem se opět předvedla. Jdu si sednout ke stolu ke snídani a bříškem jsem převrhla sklenici s džusem :-P Takže džuš v salámu a v houskách a manžel povídá: JEŠTĚ NENÍ NA SVĚTĚ A UŽ TU DĚLÁ BORDEL :-P :-P Fakt už si připadám jak buldozer a to se nechci vidět za měsíc :mrgreen: Tak já se zase loučím, užíjte se víkend! Pá :mavam: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
21.5.11 11:30

Mondíku, tak u mě snad otec jistý je. To by to museli poplést Dr. v CARu :mrgreen:
Berušenko, to mě Dr. říkala, že kdybych trvala na té injekci ve 28 týdnu, tak že ji pojišťovna nechce hradit, tak že bych si ji musela zaplatit sama. Bála jsem se, abych něco nepodcenila, ale asi to už nebudu řešit, když to dělají takhle i jinde. Jenom mě naštvalo, že mi dr. neřekla vůbec nic ani se nezeptala na krev otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
21.5.11 11:39

Ahojky
holky já sem asi debil nebo fakt nevím chtěla sem se taky pochlubit bříškem a jinýma fotkama ale prostě mi to nejde načte se to a pak se to nák vymaže a já nevím proč…
Floo mě se stalo něco podobného já se natahovala pro rohlík a omylem sem si položila prso do polívky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
21.5.11 11:40

MONDIKU- tak to nemej strach, ja bych je sem nepustila a to ani tata :mrgreen: :mrgreen: on jim kafe udela rad, ale vi, ze tohle bych nesnesla :mrgreen: a to, ze bych teprve radila :twisted: staci jak vcera pokrikovali :-? to jsem volala mamce, mela ten den hlidat dceru tak sla se mnou do skolky a ja schvalne nadavala jaci to jsou uchylaci no se skebili dedci :mrgreen: :mrgreen: uz aby to meli hotove, prj to ma bejt za mesic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
21.5.11 12:21

Ahojky maminky :kytka:
Pavli, ty šatičky jsou rozkošný, ponožečky se mi také moc líbí a tu hrací sponku jsem Petovi koupila taky, ale ve žluté barvě. Kupovala jsem ji v Bystřici v tom hornějším obchůdku pro miminka.
Aicuul, krásnej kočárek. Taky si asi koupíme černej. Je fakt, že je takovej nejelegantnější.
No já jsem dneska tak strašně unavená, brouček hrozně kope, takže asi půjdu na chvilku do pelíšku. Sice jsem měla v plánu vyškrabovat mech ze spárů v dlažbě před barákem, ale asi to nechám na pozděj. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
21.5.11 13:01
Já bych jim to kafe na taťkovo místě udělala taky.. aspoň si má s kým pokecat, dopřej mu to!
Ivet23 píše:
No ja si musim dnes zanadavat :cert: a takovej krasnej den to byl!!! muj tata je na zabiti :zed: kopou nam v ulici plyn a je tu samozrejme spousty delniku a tata jak je na invalidnim voziku tak je cely den v okne, bydlime v prizemi. no tak se snima bavi a uz jim vari i KAFE :cert: :cert: dnes nastvana sem hulakala na cely barak s domenim, ze me aspon zaslechnou, ale nic. sice si prinesou kafe, ale co voda a elektrika to neni zadarmo a ani cukr si nedonesou, jenze muj tata dobra duse, tak sem nasrana nalila desinfekci do drezu a namocila tam hrnicky a strasne u toho nadavala a vyndala jsem stare at jim to dela aspon do toho :cert: :cert: ale ja jsem tak vytocena, ze to neni mozny, mam chut jit pred barak a vynadat jim :-x :-x hlavne, ze kdyz sem sla okolo tak pokrikuji hezky prsa slecno, jsou na zabiti :cert: a to jim dnes nakazali aby zustali v praci do 22h takze nam bude vedle ikna hucet stroj :cert: :cert: zda se vam, ze jsem hnusna nebo se vztekam opravnene?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí