TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
22.5.11 09:49
kači31 píše:
No jiná rasa to nebyla, ale vypadal, jak kdyby právě přišel ze svého bydliště pod mostem…
berusenka66 píše: …
tak snad se vám nenaradí nějaké exotické mimi-to by byla docela sranda-ale asi né pro vás :lol: ikdyž já miluju děti míšenců,nebo i čistě černochů,sou úžasný :andel:
:lol: :lol: ahá tak to jsem tě blbě pochopila,tak houmíka nebrat!! :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
22.5.11 09:51
paja2110 píše:
Ahoj holky, tak včerejší grilovačka neměla chybu, pěkně jsme se s Adélkou nadlábly 8-)
Dneska je to 100 dní do porodu, ty jo - to letí :andel:
Beru - pěkný bříško :palec: Mám taky pocit, že za poslední týden mi vyskočilo docela o dost.

tak to je super,že grilování se povedlo :palec: děkuju moc,fakt vyskočilo,až jsem koukala 8-o tak a teď od té 100 ti to poletí hroznou rychlostí uvidíš! :pankac: mě ty dny šíleně letí,až je mi to i líto :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
22.5.11 09:51

Krásné sluníčkové dopoledne :mavam:
Grilovačka u nás taky super :palec: Byla legrace a ještě jsme se u toho pěkně najedli.
Berusenko super bříško :palec:
Kači, já mám kamarádku sestřičku v nemocnici, tak se ji na krev zkusím zeptat. Sice nepracuje na gyndě, ale určitě tam bude mít známé a zeptá se mě.
Ani jsem nevěděla, že RH - je tak v menšině :mrgreen: (teda tady ve většině) Já mám ještě k tomu 0 rh - , tak jsem dlouho dávala krev, docela po mě v tranfůzce toužili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
22.5.11 09:56
Mascha píše:
Grilovačka u nás taky super :palec: Byla legrace a ještě jsme se u toho pěkně najedli.
Kači, já mám kamarádku sestřičku v nemocnici, tak se ji na krev zkusím zeptat. Sice nepracuje na gyndě, ale určitě tam bude mít známé a zeptá se mě.
Ani jsem nevěděla, že RH - je tak v menšině :mrgreen: (teda tady ve většině) Já mám ještě k tomu 0 rh - , tak jsem dlouho dávala krev, docela po mě v tranfůzce toužili :mrgreen:

jééé já mám taky přímo 0-,ale na krvy mi řekli že mé skupině moc netouží-ale to už je hooodně dlouho co jsem se jen ptala :think:
jsem ráda,že jste si taky grilování užili-fakt velká závist :cert: :lol:

já tu od rána makám jak náděník,ale mám už apson hotovo,teď se mi dopekl piškot,tak dodělám krémík a bude hotovo.čeká tu na mě halda oblečení pro mimi na poskládání tak se do toho musím pustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
22.5.11 09:56
taky mám 0-, ale po mě by netoužili (jsem feťák epileptik :lol: )
za dotaz díky! :palec:
Mascha píše:
Ani jsem nevěděla, že RH - je tak v menšině :mrgreen: (teda tady ve většině) Já mám ještě k tomu 0 rh - , tak jsem dlouho dávala krev, docela po mě v tranfůzce toužili :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
22.5.11 10:00

Tak to je docela sranda, že nás je tady tolik s 0 - :mrgreen: Já mám, ještě hodně krevních destiček, tak možná proto, jsem pro ně byla zajímavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
22.5.11 10:01
Mascha píše:
Tak to je docela sranda, že nás je tady tolik s 0 - :mrgreen: Já mám, ještě hodně krevních destiček, tak možná proto, jsem pro ně byla zajímavá.

jo tak kolik mám destiček opravdu nevím :lol: :lol: to je fakt docela rarita,že se nás tu tolik sešlo s touhle krevní skupinou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
22.5.11 10:41

Dobre rano maminky :-) tem co vcera grilovali tise zavidim :lol: dala bych si taky neco. Ja vam nevim ale mam ted divne nalady :-( vcera jsme se pohadali s pritelem :cry: samozrejme jen po telefonu, nebo neni stale doma furt na montazi a kdyz prijede tak jen vecer vyspi se a rano zas jede :-( rano me nastvala dcera deda ji akorat rozmazluje a kdyz dostane na prdel tak se ji zastava :twisted: chtela jsem dat fotky briska, ale mam nahrany novej softwear a nejak mi to nejde :cry: premyslim, ze udelam nejakou babovku :-) jinak me v noci honi desny sny :-( snad me tohle obdoby brzy prejde :-) jinak holky koukam co vas jich tu ma takovou krev :-) ja mam A pozitivni :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
22.5.11 10:42

Ahoj holky,

my jedem ke tchýni dooslavit Anetčin svátek..zase se bude grilovatjá maso nemusím normálně, na tož v těhu ho nejím skoro vůbec…takže Pepa na gril to zas jistí :roll:

Mě s Anetkou v porodce vyděsily sestry, pže se narodila s hnědýma očima a pořád se na ní chodily dívat a pak se mě zeptaly, jestli je tatínek černoch, že hnědý oči hned po porodu nebývaj 8-o 8-o 8-o

Já má mdneska taky 100dní do porodu :dance: už aby byla 0 :dance:

A poslední týden mi břicho taky brutálně vyskočilo..až se děsím kam poroste

V úterý se jdem s Anet fotit, tak přemýšlím, co si vzít na sebe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
22.5.11 11:21

Berus, ja tu mam dve kamosky, obe jsou svetle blondyny a obe si vzaly cernocha, jedna ma holcicku, druha chlapecka a ty deti jsou fakt uzasne! :-)

Jinak ja mam krevni skupinu A-, pritel ma 0, driv daroval krev a dodnes mu chodi dopisy i tady v Anglii, jestli nechce prijit darovat znovu, takze po nem taky docela touzi :-D. Akorat si nepamatuje, jestli ma + nebo - :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
22.5.11 11:22

ahoj holky, ty jo člověk tu chvilku není a hned toho tu naskáče :-) já nakonec včera jela na návštěvu k rodičům, nechtělo se mi být sama doma, tak jsem jen taky s psíkama jeli dvě a půl hodiny tam, byli tam asi do sedmi a pak zas zpátky do prahy…no trošku magor, ale zase jsme byli venku na zahradě, grilovali jsme taky, mamka byla ráda že vidí břicho, zas koupila chrastítko a mě dorty ještě navíc, pořád se mě ptala jestli nemám hlad :mrgreen: takže jsem ještě dnes k snídani měla dorty a zbytek z grilu mám dnes k obědu :-) manžel taky furt v práci, odjel v 10 a přijede tak v 9 večer :-( tak to Ivet ty máš aspoň společnost, že už máš jedno dítko a ještě tedy co chápu tak tvůj taťka u vás bydlí, já tu mám jen psíky a už se moc těším až bude malá venku a nebudem sami.
Jo a dneska hurá, jdu objednat kočárek, konečně, tak snad bysme ho i do konce týdne mohli mít doma :-) sem natěšená jak náš pes na piškoty :mrgreen:
JInak tady vedro, šla bych se koupat, jenže tady není kam a někam dál jet se mi nechce. no k obědu si udělám asi jen salát a možná pak k večeru budu dělat bramboráky.
Ty jo od včerejšího večera se mi mimčo nějak nehejbe, doufám, že je OK a jen odpočívá, občas slabý pohyb cítím, ale jinak nic.
Jo a tedy s tou krví, jak tu probíráte, tak to já ani nevěděla, já mám teda AB+, takže jsem nic neřešila. Už se nemužu dočkat kontroly 1.6., kde mi řekne Dr. kolik už má a jak je velký :-)
Berus pěkné bříško! A stále nemohu uvěřit, kolik vážíš!!!!

Tak hezký den všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.5.11 11:28

Jé, tak to máme Ivet stejnou krevní skupinu - mám taky A+
No a Aicuul - taky už se těším až bude O dní do porodu :mrgreen: :mrgreen: A jsem na tom stejně s tím masem, moc jsem ho před těhu nemusela, jedla jsem jen občas kuřecí a vepřový jen hoooodně miminálně a teď? Včera jsem měla kejtičku i kotletku na grilu a jak jsem se oblizovala :jazyk: Dokonce jsem jedla už i hovězí, tak jsem zvědavá, jestli to pak budu jíst i normálně, nebo jen teď v těhu. :nevim:
Dneska se jdeme podívat za taťkou na kolíbku, jak to s ní vypadá, protože říkal, že tam chybí tak 3 šroubky, když ji měla naposledy půjčenou sestřenka. Tak přeji hezký zbytek víkendu, objevím se až večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
22.5.11 11:36

ahoj
já mám B+
grilovačku sme měli minulý víkend tak sem rada že ted máme normální oběd :-D nejraději ted jím pálivé nebo sladké =)
beru krásné bříško…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
22.5.11 11:36

ahoj
já mám B+
grilovačku sme měli minulý víkend tak sem rada že ted máme normální oběd :-D nejraději ted jím pálivé nebo sladké =)
beru krásné bříško…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
22.5.11 11:38

Pajo, nad tim taky obcas premyslim, jestli mi ty chute zustanou nebo jestli budu zase „normalni“ :-). My jsme v utery koupili ten houpaci kosik, ale potreboval novou matraci, tak ted cekame uz jen na tu. Snad bude malicka v kosiku spokojena :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí