Poradna duly
Jana Čurdová
kači31 píše:
No jiná rasa to nebyla, ale vypadal, jak kdyby právě přišel ze svého bydliště pod mostem…berusenka66 píše: …
tak snad se vám nenaradí nějaké exotické mimi-to by byla docela sranda-ale asi né pro vásikdyž já miluju děti míšenců,nebo i čistě černochů,sou úžasný
paja2110 píše:
Ahoj holky, tak včerejší grilovačka neměla chybu, pěkně jsme se s Adélkou nadlábly
Dneska je to 100 dní do porodu, ty jo - to letí
Beru - pěkný bříškoMám taky pocit, že za poslední týden mi vyskočilo docela o dost.
tak to je super,že grilování se povedlo
děkuju moc,fakt vyskočilo,až jsem koukala
tak a teď od té 100 ti to poletí hroznou rychlostí uvidíš!
mě ty dny šíleně letí,až je mi to i líto ![]()
Krásné sluníčkové dopoledne ![]()
Grilovačka u nás taky super
Byla legrace a ještě jsme se u toho pěkně najedli.
Berusenko super bříško ![]()
Kači, já mám kamarádku sestřičku v nemocnici, tak se ji na krev zkusím zeptat. Sice nepracuje na gyndě, ale určitě tam bude mít známé a zeptá se mě.
Ani jsem nevěděla, že RH - je tak v menšině
(teda tady ve většině) Já mám ještě k tomu 0 rh - , tak jsem dlouho dávala krev, docela po mě v tranfůzce toužili ![]()
Mascha píše:
Krásné sluníčkové dopoledne
Grilovačka u nás taky superByla legrace a ještě jsme se u toho pěkně najedli.
Berusenko super bříško
Kači, já mám kamarádku sestřičku v nemocnici, tak se ji na krev zkusím zeptat. Sice nepracuje na gyndě, ale určitě tam bude mít známé a zeptá se mě.
Ani jsem nevěděla, že RH - je tak v menšině(teda tady ve většině) Já mám ještě k tomu 0 rh - , tak jsem dlouho dávala krev, docela po mě v tranfůzce toužili
jééé já mám taky přímo 0-,ale na krvy mi řekli že mé skupině moc netouží-ale to už je hooodně dlouho co jsem se jen ptala ![]()
jsem ráda,že jste si taky grilování užili-fakt velká závist
![]()
já tu od rána makám jak náděník,ale mám už apson hotovo,teď se mi dopekl piškot,tak dodělám krémík a bude hotovo.čeká tu na mě halda oblečení pro mimi na poskládání tak se do toho musím pustit
Mascha píše:
Krásné sluníčkové dopoledne
Grilovačka u nás taky superByla legrace a ještě jsme se u toho pěkně najedli.
Berusenko super bříško
Ani jsem nevěděla, že RH - je tak v menšině(teda tady ve většině) Já mám ještě k tomu 0 rh - , tak jsem dlouho dávala krev, docela po mě v tranfůzce toužili
Tak to je docela sranda, že nás je tady tolik s 0 -
Já mám, ještě hodně krevních destiček, tak možná proto, jsem pro ně byla zajímavá.
Mascha píše:
Tak to je docela sranda, že nás je tady tolik s 0 -Já mám, ještě hodně krevních destiček, tak možná proto, jsem pro ně byla zajímavá.
jo tak kolik mám destiček opravdu nevím
to je fakt docela rarita,že se nás tu tolik sešlo s touhle krevní skupinou ![]()
Dobre rano maminky
tem co vcera grilovali tise zavidim
dala bych si taky neco. Ja vam nevim ale mam ted divne nalady
vcera jsme se pohadali s pritelem
samozrejme jen po telefonu, nebo neni stale doma furt na montazi a kdyz prijede tak jen vecer vyspi se a rano zas jede
rano me nastvala dcera deda ji akorat rozmazluje a kdyz dostane na prdel tak se ji zastava
chtela jsem dat fotky briska, ale mam nahrany novej softwear a nejak mi to nejde
premyslim, ze udelam nejakou babovku
jinak me v noci honi desny sny
snad me tohle obdoby brzy prejde
jinak holky koukam co vas jich tu ma takovou krev
ja mam A pozitivni
![]()
Ahoj holky,
my jedem ke tchýni dooslavit Anetčin svátek..zase se bude grilovatjá maso nemusím normálně, na tož v těhu ho nejím skoro vůbec…takže Pepa na gril to zas jistí ![]()
Mě s Anetkou v porodce vyděsily sestry, pže se narodila s hnědýma očima a pořád se na ní chodily dívat a pak se mě zeptaly, jestli je tatínek černoch, že hnědý oči hned po porodu nebývaj
![]()
Já má mdneska taky 100dní do porodu
už aby byla 0 ![]()
A poslední týden mi břicho taky brutálně vyskočilo..až se děsím kam poroste
V úterý se jdem s Anet fotit, tak přemýšlím, co si vzít na sebe ![]()
Berus, ja tu mam dve kamosky, obe jsou svetle blondyny a obe si vzaly cernocha, jedna ma holcicku, druha chlapecka a ty deti jsou fakt uzasne! ![]()
Jinak ja mam krevni skupinu A-, pritel ma 0, driv daroval krev a dodnes mu chodi dopisy i tady v Anglii, jestli nechce prijit darovat znovu, takze po nem taky docela touzi
. Akorat si nepamatuje, jestli ma + nebo -
.
ahoj holky, ty jo člověk tu chvilku není a hned toho tu naskáče
já nakonec včera jela na návštěvu k rodičům, nechtělo se mi být sama doma, tak jsem jen taky s psíkama jeli dvě a půl hodiny tam, byli tam asi do sedmi a pak zas zpátky do prahy…no trošku magor, ale zase jsme byli venku na zahradě, grilovali jsme taky, mamka byla ráda že vidí břicho, zas koupila chrastítko a mě dorty ještě navíc, pořád se mě ptala jestli nemám hlad
takže jsem ještě dnes k snídani měla dorty a zbytek z grilu mám dnes k obědu
manžel taky furt v práci, odjel v 10 a přijede tak v 9 večer
tak to Ivet ty máš aspoň společnost, že už máš jedno dítko a ještě tedy co chápu tak tvůj taťka u vás bydlí, já tu mám jen psíky a už se moc těším až bude malá venku a nebudem sami.
Jo a dneska hurá, jdu objednat kočárek, konečně, tak snad bysme ho i do konce týdne mohli mít doma
sem natěšená jak náš pes na piškoty ![]()
JInak tady vedro, šla bych se koupat, jenže tady není kam a někam dál jet se mi nechce. no k obědu si udělám asi jen salát a možná pak k večeru budu dělat bramboráky.
Ty jo od včerejšího večera se mi mimčo nějak nehejbe, doufám, že je OK a jen odpočívá, občas slabý pohyb cítím, ale jinak nic.
Jo a tedy s tou krví, jak tu probíráte, tak to já ani nevěděla, já mám teda AB+, takže jsem nic neřešila. Už se nemužu dočkat kontroly 1.6., kde mi řekne Dr. kolik už má a jak je velký ![]()
Berus pěkné bříško! A stále nemohu uvěřit, kolik vážíš!!!!
Tak hezký den všem!
Jé, tak to máme Ivet stejnou krevní skupinu - mám taky A+
No a Aicuul - taky už se těším až bude O dní do porodu
A jsem na tom stejně s tím masem, moc jsem ho před těhu nemusela, jedla jsem jen občas kuřecí a vepřový jen hoooodně miminálně a teď? Včera jsem měla kejtičku i kotletku na grilu a jak jsem se oblizovala
Dokonce jsem jedla už i hovězí, tak jsem zvědavá, jestli to pak budu jíst i normálně, nebo jen teď v těhu. ![]()
Dneska se jdeme podívat za taťkou na kolíbku, jak to s ní vypadá, protože říkal, že tam chybí tak 3 šroubky, když ji měla naposledy půjčenou sestřenka. Tak přeji hezký zbytek víkendu, objevím se až večer ![]()
ahoj
já mám B+
grilovačku sme měli minulý víkend tak sem rada že ted máme normální oběd
nejraději ted jím pálivé nebo sladké =)
beru krásné bříško…
ahoj
já mám B+
grilovačku sme měli minulý víkend tak sem rada že ted máme normální oběd
nejraději ted jím pálivé nebo sladké =)
beru krásné bříško…
Pajo, nad tim taky obcas premyslim, jestli mi ty chute zustanou nebo jestli budu zase „normalni“
. My jsme v utery koupili ten houpaci kosik, ale potreboval novou matraci, tak ted cekame uz jen na tu. Snad bude malicka v kosiku spokojena
.