Poradna duly
Jana Čurdová
Kuk ![]()
Kačí- ne, vyženem tě krokem
Dělám si srandu, jasně, že tě tu necháme ![]()
Beru- taky jsem byla na nákupu, nic v tašce a přišla jsem domů ufuněná a to mám krám za barákem ![]()
Dala jsem se do pečení buchty, jestli se povede, bude výborná a osvěžující a nevím, jak dlouho vydrží. Protože sladký úplně miluju a je to bohužel znát
Potřebovala bych taky bydlet ve čtvrtým patře bez výtahu.
Aiccul- užijte si to na zahrádce a neupečte se tam
![]()
nene sem doma s 18 měsičním prckem je dost akční a já mám problém s ní udržet krok
a když spí tak dávam byt dokupy aby nevypadal jak povýbuchu ![]()
Kačkka píše:
nene sem doma s 18 měsičním prckem je dost akční a já mám problém s ní udržet kroka když spí tak dávam byt dokupy aby nevypadal jak povýbuchu
Tak dodržovat klid s malým prckem je těžký. To snad ani nejde. Ale už to musíme nějak vydržet, holky. Srpen i září se blíží ![]()
Floo já taky nemám poštu a Penny tak daleko,ale v tom vedru mi to přišlo jak 100km nejmíň
jo taky se chystám úpéct přítelovi buchtu-piškot a tvarohový krém a navrch ovoce a želatina-ale já se na to budu moc akorát tak koukat mno
jéé a když je z lednice je to fááákt bašta-hlavně v tomhle počasí,ale udělám jí až zítra,dneska už toho mám dost,musím to tu uklidit a pak vypravit prcka k babičce a večer na bowling za maminama s jedné staré diskuse-já samo hrát nebudu,stačí mi že mám kouli v břiše,v ruce jí mít už nemusím ![]()
kačí tak to jo,máš doma divošku jo?to je pak nejlepší,když ti dr řekne aby ses šetřila viď?asi si představují,že dítko uvážeš k topení a je klid
![]()
Kačkka píše:
děkuji že si mě tu necháte
moc se neraduj,bude to chtít nějaký udržovací poplatek
![]()
Počkej Beru, jak jenom koukat? Ty nemůžeš sladký? Něco mi ušlo???
Flooa píše:
Počkej Beru, jak jenom koukat? Ty nemůžeš sladký? Něco mi ušlo???
no mám zvýšenou hodnotu cukru-jak přesně o moc ještě nevím,to se dozvím ve středu na kontrole u dr,ale pro jistotu držím dietu,ať se mi to nerozběhne díky mojí nerozvážnosti-hlavně teda rozežranosti ![]()
tak já aspoň trochu uklidila, vytřela a tak a já nevím co dělám špatně, ale mě u toho vždycky tak tíží břicho, takže jsem se s tím patlala celkem dlouho, pak jsem zjistila, že je lepší, když vytírám a lezu po kolenou než když vytírám mopem, tak to asi budu takto praktikovat
Kačka - koukej se šetřit a to je jasný, že s námi mužeš zůstat ![]()
teda holky, já taky byla v krámě tady kousek a to samý, vedro a taška těžká, přitom jsem měla jen pár věcí na oběd a jinak já se taky chystám něco upéct, asi jen koláč s ovocem, něco jednoduchýho. No a za chvilku jedu zas zpět pro auto, tak se zatím mějte pá ![]()
PS: a včera jsem pokoušela fotit břicho, tak jedno foto v albu, ale nic moc… ![]()
Promiň, já jsem hloupá
Ale třeba to nebude nic moc hroznýho
Měly bychom si tu každá vystavit svůj těhotenský životopis, ať víme, jak na tom která jsme
Jinak buchtu jsem teď dopekla, vypadá trošku jinak, než jsem si představovala, ale snad to tak hrozný nebude ![]()
Hannah84 píše:
tak já aspoň trochu uklidila, vytřela a tak a já nevím co dělám špatně, ale mě u toho vždycky tak tíží břicho, takže jsem se s tím patlala celkem dlouho, pak jsem zjistila, že je lepší, když vytírám a lezu po kolenou než když vytírám mopem, tak to asi budu takto praktikovat
Kačka - koukej se šetřit a to je jasný, že s námi mužeš zůstat
teda holky, já taky byla v krámě tady kousek a to samý, vedro a taška těžká, přitom jsem měla jen pár věcí na oběd a jinak já se taky chystám něco upéct, asi jen koláč s ovocem, něco jednoduchýho. No a za chvilku jedu zas zpět pro auto, tak se zatím mějte pá
PS: a včera jsem pokoušela fotit břicho, tak jedno foto v albu, ale nic moc…
Krásný bříško mooooc
A koukej se taky šetřit! ![]()
Flooa píše:
Promiň, já jsem hloupáAle třeba to nebude nic moc hroznýho
Měly bychom si tu každá vystavit svůj těhotenský životopis, ať víme, jak na tom která jsme
![]()
Jinak buchtu jsem teď dopekla, vypadá trošku jinak, než jsem si představovala, ale snad to tak hrozný nebude
Hani tak se hlavně v autě neupeč,já do auta vlezu k večeru,to tam taky zdechnu asi
jo vy jste holky nějaký akční!!já se chystám od 12ti uklízet a zatím tu furt dřepím!!
bože co já sem zač,stydím se ![]()
Hani ppupíček moc krásnej
já si ho budu fotit až v neděli-jako pokaždé,ale zase mi přijde že vyrostl ![]()
berusenka66 píše:Flooa píše:
Promiň, já jsem hloupáAle třeba to nebude nic moc hroznýho
![]()
Jinak buchtu jsem teď dopekla, vypadá trošku jinak, než jsem si představovala, ale snad to tak hrozný nebude
![]()
![]()
![]()
mě pobavil popis že vypadá trochu jinak než sis představovala
určo bude výborná uvidíš!!!!Hani tak se hlavně v autě neupeč,já do auta vlezu k večeru,to tam taky zdechnu asi
jo vy jste holky nějaký akční!!já se chystám od 12ti uklízet a zatím tu furt dřepím!!
![]()
bože co já sem zač,stydím se
Ale to my ji zbodnem, ať vypadá tak či onak. Já taky furt dřepím, ale pořád to svádím na to, že mám nakázaný klidový režim, ale musím jít něco málo pošolichat ![]()
Jinak zítra jedeme ke strejdovi na narozky, bude grilovat kejtu a teta je cukrářka a vždycky toho napeče, to si zase dáme do nosu a kila poletí nahoru ![]()
Berus žádnej úplatek mě teda nenapadá možna vyžehlení prádla?
no nevím jak by to řešila doktorka ale přiznávám že mě už něco takového napadlo ![]()
Hani moc hezký bříško
já sem koncem června objednaná na focení bříška a malý už se těším ![]()