Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky, no já asi radši ani nebudu psát, v kolik jsem vstávala - po 2 dnech jsem se konečně vyspala bez probuzení až díky SMS, když mi přítel psal před časem oběda
Ještě, že jsem nemusela dneska vařit, to bych nestíhala ![]()
Dneska bylo celý den krásně, tak jsem se odpoledne střídavě slunila na lavičce a občas lítala se domů zchladit a pro pitíčko.
Celý den byla dneska malá v klidu a kolem 18. zase začala řádit a teď jak píšu, tak mě dává pěkný kopance a tlačí na močák, ještěrka malá ![]()
No já jdu zítra na krev z prstu, musím jít na lačno a večer už nejíst, tak nevím, jestli to zvládnu - největší chutě se dostavují po 20.hodině
. Ani nevím na co, protože holky na cukrovku chodí od 25 a mě je až do října 24, tak se na to musím zeptat sestřičky. Minule jsem byla dojatá, že je to Adélka, tak jsem zapomněla ![]()
Pajo me je 23let a musela jsem
jinak jist vecer muzes cokoliv ono to test vubec neovlivni!! No v Utery se jdu domluvit do Dia ale nejak nemyslim, ze by to bylo vazny
doktor by me vahu nerekl, ale ja chtela vedet. ja byla na uz 12tt pak 20tt a ted sem sla protoze sem se nemohla dockat, ale doktor v pohode (ja se tvarila jako nevinatko) jsem presne 27+5
mam fotku, nejak vyfotim a dam sem (neumim se skenerem) mala tam ma hlavu a vypada jak z hororu
ale muj malej mazlik ![]()
ahojky ![]()
zítra mě čeká poradna a už se těším mám takovej divnej pocit prcek není moc aktivní ikdyž nikdy nebyl ale jak mi bylo blbě tak se trošku bojím…
u nás bylo hezky jen ráno pak přišla bouřka a k večeru bylo taky hezky…
holky já mám ale šílený chutě…sladko-palivé to je moje ![]()
ahojky hoky,my dneska měli zase návštěvní den,tak jsem zase ko
tady jen spadlo pár kapek a nic,je tu ještě větší dusno než před tím ![]()
Zvizu vám tam lilo??
a to jsme od sebe takový kousek
mě malej o moc víc nenaspal,strašil u mě už v půl sedmé,ale nechal maminku spát hezky do skoro devíti
![]()
já mám kontrolu příští týden ve středu a už se moc těším,mám domluvený ultrazvuk tak se těším až bobíska uvidím,snad konečně odhalí svoje pohlaví naplno
jinak já ty pohyby už taky skoro vůbec nemám,jen ráno trochu a pak večer,jinak o prckovi ani nevím
BERUSENKO- ja se dnes na pohyby ptala a doktor se smal a rika, vsak mimi uz je velke uz nema tolik mista
me totiz prislo, ze za posledni dva dny moc necitim, ale me uklidnil. ted plasim u prvniho pohada sem nemela net a vubec semm se nestresovala, ale ted kdyz ctu co vse se muze stat je to horsi.
Holky, diky moc za podporu, jeste ze vas mam! Aspon si na to clovek nepripada tak sam…
Hani, presne, jak jsem psala, diagnostikovali mi syndrom polycystickych ovarii, takze to povazuju za takovy zazrak, ze jsem otehotnela hned. A navic, co vim, tak u tohoto je zvysene riziko potratu, takze clovek ma proste strach…
Zvizatinko, jo, rodit budu tady, ale ta moje porodnice ma dobrou povest, tak snad bude vsechno dobre. No, na nejaky kvetak jsem nemela ani pomysleni, jsem zvracela i z obycejneho chleba ci susenek a fakt to nikomu nepreju. A co mala byla zklamana, chuderka? Tady je dneska hezky, ale na opalovani a bazenek rozhodne ne, ale treba se brzo dockam
.
Elis, to te teda obdivuju, ja kdybych nespala od 4:45, tak zhruba v 9 bych usnula i ve stoje
.
Kacko, neboj, vsechno bude v poradku, nase malicka je taky pekne nevyzpytatelna, nekdy kope v kuse cely den i v noci a z toho se za cely den skoro neozve - jako dneska. Ozvala se poradne poprve az u pokladny v obchode, asi se lekla te castky, kterou jsem musela zaplatit
. A ja jsem se pak jeste ve meste cpala popcornem
.
Ahoj, taky zdravím všechny těhulky.
Pohyby taky už cítím míň, asi jak psala berušenka - po ránu a pak večer a mezitím to teda moc nehlídám, tak možná proto, ale Kaččko každopádně Tě zítra určitě uklidní v poradně.
Mondíku tak na tohle to máš v tý Anglii blbý. Tady by tě určitě nechala většina doktorů doma. Pravda dřív to taky nebývalo zvykem a taky podle toho některé ženské reagují, ale i tak se obvykle setkávám spíš s pochopením, že jsem raději zůstala doma. Tak teď už to máš naštěstí za sebou a budeš konečně jen užívat klidu, tak o to víc si to vychutnej.
Krmar, nekdy si rikam, ze je to zvlastni, protoze hodne tehotnych mi tu reklo, ze se na ne v praci divaji jako na nejvetsi lenosky, kdyz si potrebuji sednout, ale treba muj pritel pracuje ve firme, kde se vyrabi lampy a rikal, ze jakmile zjistis, ze jsi tehotna, okamzite ti daji zidli, muzes si delat prestavky a jist uplne kdykoliv a nikdo ti nerekne ani slovo. Ale na druhou stranu je pravda, ze v CR se nektere veci resi az moc. Jako s kazdou blbosti posilaji na kupu vysetreni a tehulky spis vystresuji, ale ja bych mozna byla klidnejsi, nez kdyz me jen poslou domu s tim, ze je vsechno v poradku, kdyz se me skoro ani nedotkli… Ale ted nastesti nemam zadne problemy, tak jsem rada a verim, ze je mimco v poradku. Ja ji teda citim kazdy den hodne, takze to me uklidnuje
.
Krásný den, holky ![]()
Dnes budu volat na výsledky cukru, tak jsem zvědavá, jestli už budou..a s jakým výsledkem ![]()
Dobré ráno,
my byly včera celé odpolko u našich u bazénu..tam je nejlíp
a navečer byla pěkná bouřka ![]()
Jinak jsme se byli podívat na nový byt, ale je to ve 4.patře bez výtahu a to s miminkem nedám
a včera dorazil kočárek..je božíííííí
fakt z něj mám radost, už se těším až budu zas vozit ![]()
Dneska jde Anet na hlídání k tchýni a my jdem s manžou na večeři ![]()
V pondělí na tu cukrovku se mi vůbec nechce..si nedovedu představit ráno bez jídla a kafe ![]()
Aicuul píše:
Dobré ráno,my byly včera celé odpolko u našich u bazénu..tam je nejlíp
a navečer byla pěkná bouřka
Jinak jsme se byli podívat na nový byt, ale je to ve 4.patře bez výtahu a to s miminkem nedám
a včera dorazil kočárek..je božíííííí
fakt z něj mám radost, už se těším až budu zas vozit
Dneska jde Anet na hlídání k tchýni a my jdem s manžou na večeři
V pondělí na tu cukrovku se mi vůbec nechce..si nedovedu představit ráno bez jídla a kafe
To jo, na zahradě je to fajn
my byli taky - nakonec se udělal šílenej pařák, jeli jsme na hřišťátko vedle do vsi, pže u nás není obec schopná něco udělat
tak si Any pohrála, ale bylo vedro hrůza děs, manža spařenej a naštvanej z toho horka ![]()
Jaký máš kočárek, pochlub se!!! ![]()
Aicuul píše:
Zviza máme bébé confort high trek v černý barvě
jó, už vím, psala jsi to tu, ale moje hlava je dosti děravá ![]()
Ahoj holky,
to je dobře, že tu řešíte pohyby, mrňousek je už dva dny v klidu, moc ho necítím a už jsem zase plašila, ale koukám, že to máme všechny. Uff
Tady bylo včera dusno a zataženo, ale nic nespadlo, tak uvidíme co dneska.
Flooa píše:
Ahoj holky,
to je dobře, že tu řešíte pohyby, mrňousek je už dva dny v klidu, moc ho necítím a už jsem zase plašila, ale koukám, že to máme všechny. Uff![]()
Tady bylo včera dusno a zataženo, ale nic nespadlo, tak uvidíme co dneska.
Neboj, budeme je cítit čím dál tím míň, jak tam mají prďolky míň a míň místa
já teď mimčo cítím docela dost, hlavně teda ráno a večer, ale i přes den.. a to přejde ![]()