Poradna duly
Jana Čurdová
marki77 píše:
Holky tady je slíbená fotečka.Snad je to poznat.
jééé vidím to dobře,že se na nás jakoby dívá??
moc hezká fotečka!! ![]()
marki77 píše:
Holky tady je slíbená fotečka.Snad je to poznat.
Jůůůů, ta je krásňoučká
![]()
Beru, fakt moc pěkný fotečky, a opravdu ta kila nejsou vůbec znát. No ono to s těma velikostma není až tak prokazatelný. Já měla před těhotenstvím velikost 38 a teď jsem si kupovala ty bílé třičtvrťáky, co mám vyfocený ve fotoalbu ve velikosti 44. Já teď přibrala necelých 7 kg, takže mám 67 kil a to mě na těch fotkách příjdeš, že máš stejnou postavu, jako já. A ten topík je fakt moc pěknej
Floo no právě ven nemůžu-jak jsem je ustřihla ke kolenům,tak jak mám už větší pupík,tak na zadku sedí dobře,ale vepředu bych asi odhalovala lidem docela dobrý pokoukání
takže radši jen na doma ![]()
Elis 1 píše:
Beru, fakt moc pěkný fotečky, a opravdu ta kila nejsou vůbec znát. No ono to s těma velikostma není až tak prokazatelný. Já měla před těhotenstvím velikost 38 a teď jsem si kupovala ty bílé třičtvrťáky, co mám vyfocený ve fotoalbu ve velikosti 44. Já teď přibrala necelých 7 kg, takže mám 67 kil a to mě na těch fotkách příjdeš, že máš stejnou postavu, jako já. A ten topík je fakt moc pěknej
holky vy mi těma lichotkama děláte ten den tak hezkej
fakt moc děkuju,ale i tak na sobě musím začít pracovat,je mi líto svého těla,že se s tím musí tahat-kolikrát mě už bolí pěkně i klouby a o tom jak funím když jdu do schodů ani nemusím mluvit-a to i jako netěhule sem to tak měla
ty že máš takovou velikost???mě přijdš jako tyčka!!!to fakt já nejsem!!ono je ale fakt,že oni si ty velikosti šijou asi podle nálady,protože jednou jsem měla kalhoty dokonce číslo 52 a to jsem fakt při cestě domů brečela,že jsem slon ![]()
marki - pěkná fotečka ![]()
elis - koukám, že už máš taky album, super ![]()
Hani, já ty tlaky mám taky a dost často. Mám pocit jako bych mimčo cítila už přímo mezi nohama ![]()
Ale už mi to dělá asi měsíc a pořád jsme 2v1
, tak to snad nic neznamená. Mám sice ten čípek zkrácený a měkký, tudíž nesmím nic dělat, ale nijak zvlášť to nehrotím…Jsem zastáncem toho, že nic se nemá přehánět ani ta sebekontrola
.
Mě spíš trápí zaražené větry
to je teda mazec. Někdy mě břicho tak bolí, že mám pocit, že mi snad praskne. To jsem nikdy nezažívala. Je to spíš taková píchavá bolest.
Pomaličku se valím na oběd
, dneska máme květáček, tak už se těším. Jsem teď ulítlá na zelenině a ovoci v jakémkoliv stavu ![]()
elemka píše:
Hani, já ty tlaky mám taky a dost často. Mám pocit jako bych mimčo cítila už přímo mezi nohama
Ale už mi to dělá asi měsíc a pořád jsme 2v1, tak to snad nic neznamená. Mám sice ten čípek zkrácený a měkký, tudíž nesmím nic dělat, ale nijak zvlášť to nehrotím…Jsem zastáncem toho, že nic se nemá přehánět ani ta sebekontrola
.
Mě spíš trápí zaražené větry
Pomaličku se valím na obědto je teda mazec. Někdy mě břicho tak bolí, že mám pocit, že mi snad praskne. To jsem nikdy nezažívala. Je to spíš taková píchavá bolest.
, dneska máme květáček, tak už se těším. Jsem teď ulítlá na zelenině a ovoci v jakémkoliv stavu
na ty větry je výborný espumisan-ten mi zabíral hodně u prcka-teď to naštěstí není tak hrozný ![]()
Ono taky záleží na střihu a jak která značka čísluje. Jinak Elemko- já měla děl.krček zkrácený pro špičku prstu a včera říkala, že je těměř uzavřen. Nechápala jsem, nevěděla jsem, že se to může zlepšit. Ale magnézko mi nechala a klidnější režim též.
berusenka66 píše:
Floo no právě ven nemůžu-jak jsem je ustřihla ke kolenům,tak jak mám už větší pupík,tak na zadku sedí dobře,ale vepředu bych asi odhalovala lidem docela dobrý pokoukání![]()
takže radši jen na doma
No, to by asi koukali
Tak je nos doma, protože jsou fakt krásný ![]()
Tak jsem taky přidala něco do výbavičky. Nechtělo se mi fotit, tak jsem použila obrázky z internetu a navíc kočárek stejně nemáme doma. Jdu se mrknout ven a dobrou chuť k obědu ![]()
Ahoj mamky ![]()
Tak jsem se koukala na fotky a máte úžasný věcičky…
Beru - no fakt ti to moc moc sluší a máš krásnou rodinku ![]()
Eli - ty věcičky jsou bomba a nejvíc mě dostaly ty rifle a mikča - supééér ![]()
Floa - taky nádherný věcičky ![]()
Já jsem dneska dělala žemlovku, mohla bych se jí teďkom ujest ![]()
Tak jsem přišla z obědu a jsem pěkně naštvaná
od pondělka jsem se těšila na ten květák a oni ho neměli.....
, takže jako náhražka byli žampiony.
Holky, všimla jsem si, že některé jste mi poslaly žádost o přátelství…klidně si vás potvrdím, není to žádný problém
, ale všimla jsem si, že vy svůj album skrýváte kvůli fotkám…no já tam žádné nemám, tak nebuďte zklamané
.
zvizatinka píše:Ke Švecovi na pol. SeverU Tůmy jsem byla jednou a šupajdila jsem pryč, nějak mi nesedl - nevím proč, ale nebylo prostě ono. Berusenka od něj taky po prnvím těhotenství odešla, neposlal ji na těhu cukr a ona nakonec měla cukrovku
Tebe poslal??
Jinak mám termín 27.8., tak to se možná v porodce potkáme