TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
18.5.11 11:04
marki77 píše:
Holky tady je slíbená fotečka.Snad je to poznat.

jééé vidím to dobře,že se na nás jakoby dívá?? :dance: moc hezká fotečka!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
18.5.11 11:04
marki77 píše:
Holky tady je slíbená fotečka.Snad je to poznat.

Jůůůů, ta je krásňoučká :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
18.5.11 11:06

Beru, fakt moc pěkný fotečky, a opravdu ta kila nejsou vůbec znát. No ono to s těma velikostma není až tak prokazatelný. Já měla před těhotenstvím velikost 38 a teď jsem si kupovala ty bílé třičtvrťáky, co mám vyfocený ve fotoalbu ve velikosti 44. Já teď přibrala necelých 7 kg, takže mám 67 kil a to mě na těch fotkách příjdeš, že máš stejnou postavu, jako já. A ten topík je fakt moc pěknej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053

Floo no právě ven nemůžu-jak jsem je ustřihla ke kolenům,tak jak mám už větší pupík,tak na zadku sedí dobře,ale vepředu bych asi odhalovala lidem docela dobrý pokoukání :lol: :lol: takže radši jen na doma 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605

Berusenko vidíš to dobře.
Holky díky za pochvalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
18.5.11 11:09
Elis 1 píše:
Beru, fakt moc pěkný fotečky, a opravdu ta kila nejsou vůbec znát. No ono to s těma velikostma není až tak prokazatelný. Já měla před těhotenstvím velikost 38 a teď jsem si kupovala ty bílé třičtvrťáky, co mám vyfocený ve fotoalbu ve velikosti 44. Já teď přibrala necelých 7 kg, takže mám 67 kil a to mě na těch fotkách příjdeš, že máš stejnou postavu, jako já. A ten topík je fakt moc pěknej

holky vy mi těma lichotkama děláte ten den tak hezkej :mrgreen: fakt moc děkuju,ale i tak na sobě musím začít pracovat,je mi líto svého těla,že se s tím musí tahat-kolikrát mě už bolí pěkně i klouby a o tom jak funím když jdu do schodů ani nemusím mluvit-a to i jako netěhule sem to tak měla :zed: ty že máš takovou velikost???mě přijdš jako tyčka!!!to fakt já nejsem!!ono je ale fakt,že oni si ty velikosti šijou asi podle nálady,protože jednou jsem měla kalhoty dokonce číslo 52 a to jsem fakt při cestě domů brečela,že jsem slon :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
18.5.11 11:10

marki - pěkná fotečka :-)
elis - koukám, že už máš taky album, super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
18.5.11 11:12

Hani, já ty tlaky mám taky a dost často. Mám pocit jako bych mimčo cítila už přímo mezi nohama :oops:
Ale už mi to dělá asi měsíc a pořád jsme 2v1 :lol:, tak to snad nic neznamená. Mám sice ten čípek zkrácený a měkký, tudíž nesmím nic dělat, ale nijak zvlášť to nehrotím…Jsem zastáncem toho, že nic se nemá přehánět ani ta sebekontrola :-) .

Mě spíš trápí zaražené větry 8-o to je teda mazec. Někdy mě břicho tak bolí, že mám pocit, že mi snad praskne. To jsem nikdy nezažívala. Je to spíš taková píchavá bolest.

Pomaličku se valím na oběd :mavam: , dneska máme květáček, tak už se těším. Jsem teď ulítlá na zelenině a ovoci v jakémkoliv stavu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
18.5.11 11:16
elemka píše:
Hani, já ty tlaky mám taky a dost často. Mám pocit jako bych mimčo cítila už přímo mezi nohama :oops:
Ale už mi to dělá asi měsíc a pořád jsme 2v1 :lol:, tak to snad nic neznamená. Mám sice ten čípek zkrácený a měkký, tudíž nesmím nic dělat, ale nijak zvlášť to nehrotím…Jsem zastáncem toho, že nic se nemá přehánět ani ta sebekontrola :-) .

Mě spíš trápí zaražené větry 8-o to je teda mazec. Někdy mě břicho tak bolí, že mám pocit, že mi snad praskne. To jsem nikdy nezažívala. Je to spíš taková píchavá bolest.

Pomaličku se valím na oběd :mavam: , dneska máme květáček, tak už se těším. Jsem teď ulítlá na zelenině a ovoci v jakémkoliv stavu :pankac:

na ty větry je výborný espumisan-ten mi zabíral hodně u prcka-teď to naštěstí není tak hrozný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
18.5.11 11:17

Ono taky záleží na střihu a jak která značka čísluje. Jinak Elemko- já měla děl.krček zkrácený pro špičku prstu a včera říkala, že je těměř uzavřen. Nechápala jsem, nevěděla jsem, že se to může zlepšit. Ale magnézko mi nechala a klidnější režim též.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
18.5.11 11:19
berusenka66 píše:
Floo no právě ven nemůžu-jak jsem je ustřihla ke kolenům,tak jak mám už větší pupík,tak na zadku sedí dobře,ale vepředu bych asi odhalovala lidem docela dobrý pokoukání :lol: :lol: takže radši jen na doma 8-)

No, to by asi koukali :-P Tak je nos doma, protože jsou fakt krásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
18.5.11 11:43

Tak jsem taky přidala něco do výbavičky. Nechtělo se mi fotit, tak jsem použila obrázky z internetu a navíc kočárek stejně nemáme doma. Jdu se mrknout ven a dobrou chuť k obědu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
18.5.11 12:11

Ahoj mamky :kytka:

Tak jsem se koukala na fotky a máte úžasný věcičky…
Beru - no fakt ti to moc moc sluší a máš krásnou rodinku :palec:
Eli - ty věcičky jsou bomba a nejvíc mě dostaly ty rifle a mikča - supééér :palec:
Floa - taky nádherný věcičky :palec:
Já jsem dneska dělala žemlovku, mohla bych se jí teďkom ujest :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
18.5.11 12:14

Tak jsem přišla z obědu a jsem pěkně naštvaná :cert: od pondělka jsem se těšila na ten květák a oni ho neměli..... :pocitac: , takže jako náhražka byli žampiony.

Holky, všimla jsem si, že některé jste mi poslaly žádost o přátelství…klidně si vás potvrdím, není to žádný problém :mavam: , ale všimla jsem si, že vy svůj album skrýváte kvůli fotkám…no já tam žádné nemám, tak nebuďte zklamané :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
18.5.11 12:52
To by bylo fajn se tam potkat :palec:
Mě na cukrovku poslal, mám jít za 2-3 týdny, jak vás tu ale čtu, už jste tam asi všechny byly… No příznaky na sobě žádný nepozoruju, nevím, jestli se to dá nějak vypozorovat, tak snad to bude dobrý. A bříško mám zatím hodně malinký, ani na mě není poznat těhu, tak z toho mám taky trošku obavy, nu doufám zbytečné…
zvizatinka píše:
Ke Švecovi na pol. Sever :palec: U Tůmy jsem byla jednou a šupajdila jsem pryč, nějak mi nesedl - nevím proč, ale nebylo prostě ono. Berusenka od něj taky po prnvím těhotenství odešla, neposlal ji na těhu cukr a ona nakonec měla cukrovku :( Tebe poslal?? :think: Jinak mám termín 27.8., tak to se možná v porodce potkáme :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí