TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
17.5.11 19:35
Flooa píše:
Mondík píše:
Ja mam za sebou bohatou svacinku ;-).
A já jdu na ty palačinky, jsem zvědavá, kolik jich zvládnu sníst :mrgreen: Pěkný večer, holky! :mavam:

Mňam, taky bych si dala palačinku… ale do zítřka už to nějak vydržím :D po testu se nadlábnu :mrgreen:

Pájo já to mám stejně, taky mi to pak všechno vypadne a musím sem vkládat pět příspěvků zvlášť :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
17.5.11 19:46

ahojky,
tak nam v polovine cervence prijedou deĺat plastovy okna,takze nema ani cenu neco chystat a prat na malyho,stejne budu muset kompletne vsude vsechno vytrit a udelat generalni uklid.ale samo ze neco nakoupim a treba i tim uklidem prcka pobidku aby vylezl driv.
ja budu mit klasickou postylku v loznici a v obyvaku prenosnou postylku,uz i ta prenosna se mi tam stezi nekam vejde.

jinac ja jsem alergicka a atopicka od narozeni.u tomaska v tehu mi vse vymizelo a i po porodu jsem od vseho mela klid,po tom co jem prestala kojit se vse vratilo v horsim stavu.
a ted v tehu des a hruza,alergie mě trápí a ekzemu se nemuzu vubec zbavit :-(

jinac u nas jsou dny v pohode a dny na zabiti…treba vcera..
radili oba s bigonem…prvne po tom co jsem vysala kompletne byt tomasek dosel do kuchyne a po cely chodbe vysypal hladkou mouku,kterou jsem nestihla uklidit,takze jsem koupala i psa,sice je bilej ale mel plnej pelech mouky.nez jsem to dovysavala mouku z chodby,tak sel do pokoje kde lovil rukama rybicky z akvarka.no a kdyz sel obedvat rizoto,tak jsem ho nechala samotnyho v kuchyni a sla veset pradlo,no a kdyz jsem prisla kompletne veskery rizoto na zemi,takze jsem byla bez obedu.vyjmecne jsem dala nam obou jidlo na jeden talir.takze pes mel na obed rizoto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
17.5.11 19:55

Zuzi, tak to si užíváš, jak tak čtu… Mně zas Anyna nosí vodu z koupelny a leje si ji k sobě do kuchyňky do dřezu, kde si pak meje všechno svoje maliký nádobíčko (že prej to zapadlo za postel :D ) nebo byla v práci a tak se musí umýt. U nás prostě vede voda :)
Ty jo, přijde Ti někdo pomoct s úklidem?? Abys to zase nepřehnala, víš co.. a do toho malej..? Nebo Ti ho někdo pohlídá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
17.5.11 19:58
Chodím k Tůmovi, a ty?
zvizatinka píše:
kači31 píše:
Holky, mohu se k Vám přidat? TP 29.8. a už se moooc těším :palec:

Kači, vítám Tě :mavam: Jsi z ČB? :think:
Koho máš za dr., že Ti vynadal kvůli Rh faktoru? Mám taky Rh - a manžel +, dr. by měl hlídat hladinu protilátek v krvi, u prvního těhu se to tak neřeší, to až u těch dalších :wink: tak se nenervuj :palec:

Jdu se najíst, dokud ještě můžu :mrgreen: ráno v 6 vstávám a před sedmou šupky na cukr :roll:

Ivet, to mě mrzí, že tu mrchu cukrovku máš, ale snad to nebude až tak vážné!!!! Uvidíš v úterý. Nebuď kvůli tomu smutná! :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
17.5.11 20:02
kači31 píše:
Chodím k Tůmovi, a ty?

Ke Švecovi na pol. Sever :palec: U Tůmy jsem byla jednou a šupajdila jsem pryč, nějak mi nesedl - nevím proč, ale nebylo prostě ono. Berusenka od něj taky po prnvím těhotenství odešla, neposlal ji na těhu cukr a ona nakonec měla cukrovku :( Tebe poslal?? :think: Jinak mám termín 27.8., tak to se možná v porodce potkáme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
17.5.11 20:22

vítám kačku
já nikdy neměla ekzém a nedávno se mi projevil ale ted je to zase dobrý ikdyž musím občas brát prášky, jak se projevil mě tak ho měla i Larča ale ted má kůži zasi krásnou a hebkou.
já dneska mám takové bolesti že sem ráda že konečně malá šla spát a já si můžu lehnout, přitom sem nic moc nedělala a zničeho nic to přišlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
17.5.11 20:28
paja2110 píše:
víte co je nejhorší? Jak to tady pročítám, tak chci na všechno reagovat, a jak začnu psát, tak mi to začne vypadávat :mrgreen:
Taky jsem dneska měla zkušenost s jednou „chytrou“ maminkou po netu, ale slušně jsem jí odpálkovala, nehodlám sebe ani malou nervovat nějakýma fiflenkama :roll:
Máte pravdu, po porodu to teprv bude každej strašně chytrej a to dělám špatně a tamto taky - tak už se pomalu učím je odpálkovávat je teď. Ikdyž někdy mě to taky nakrkne - holt ty hormony :nevim:

To se mi taky stava, proto si vzdycky napisu na papirek, na co chci reagovat a co chci napsat :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
17.5.11 20:36

Zvizatinko, tak at ti to dobre dopadne :hug:.

Zuzlinko, nekdy se zadari a pak zustan v klidu, ze? Aspon, ze pes si pochutnal :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
17.5.11 22:36

Kači, moc tě zde vítám :kytka: , a ten doktor je nějakej hroznej neruda a taky jsem slyšela o tom, že se po porodu určo píchá nějaká ta protilátka.

Ivet, cukrovka mě moc mrzí, ale snad to opravdu nebude tak vážné. Já z ní měla taky hroznej strach právě kvůli tomu ovoci, protože se celej rok těším hrozně na třešně, a kdybych je nemohla tak nevím nevím, jestli bych se udržela.

Mondík, sny mám taky hrozné. Zrovna dneska se mi zdálo, že jsem chodila po hřbitově a byly tam dva pohřby a pořád se mě to tak nějak motalo dohromady. No a minulý týden se mi zdálo, že jsem začala krvácet, ale to byl opravdu takovej živej sen, že jsem málem ani nevěřila tomu, když jsem se probrala,že to není pravda :-( . To má člověk potom strach vůbec znovu usnout, aby se mu nezdály další takový blbosti.
Ohledně té kolíbky a postýlky, tak v ložnici budu mít taky postýlku - ještě ji teda nemáme vybranou a ani nevím, kam ji dám, asi si budemem muset kvůli ní přestěhovat ložnici. A v obýváku nebo v kuchyni budu mít právě tu kolíbku. Ale nebudu ji kupovat, tu dostanu od tchýně. Má ji doma po prvních dvou vnučkách. I když v ní zatím ta jedna holčička spinká, tak nevím jestli ji nakonec dostaneme. :lol:

S těma palačinkama jste mě udělaly takové chutě, že je mám zítra v plánu také vařit :wink: . Jsem zvědavá, jestli se mi povedou, nebo ne. Jo a lehátko pro miminka je opravdu moc fajn věc. Koupili jsme ho před třema měsícema neteři k narozeninám, švagrová tam holčičku teda dává hned od začátku - tak jsem moc nevěděla, že se tam novorozeňátka nemají dávat, ale právě si ho švagrová moc pochvaluje. Že se tam malá docela i zabaví. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
17.5.11 22:41

Málem bych zapomněla. Hani a Pavli, máte krásné fotečky s výbavičkama. Opravdu nádherné věci a ostatní doplňky. Hani, moc pěknej kočárek. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
18.5.11 08:43

Zdravím všechny nově příchozí i ty, které tady klábosí už nějaký pátek :mavam:

S těma palačinkama jsem to tady pěkně rozjela, jak tak koukám 8-o aspoň jde vidět, že nemáme společný jen měsíc porodu :mrgreen: Nevím jak vy, ale já jsem teď hrozně pažravá. Za normálních okolností jsem jedla sladké jen při menstruaci, jinak skoro vůbec, protože jsem prostě neměla chuť. A teď? :jazyk:

Ivet, s tou cukrovkou si zase až tak hlavu nelámej. Je to sice nepříjemné omezování, ale kámoška čekala dvojčata, taky ji měla a na konci už na to kašlala a narodily se jí dvě krásné a zdravé holčičky. Akorát je tam to riziko, že se rodí děti s větší porodní váhou…

No pro ten kočár do toho Polska teda jedeme v pátek a už nevím kdo se to ptal, ale jelikož nechceme vědět co to bude, tak si koupíme ten zelenkavý (neutrál). I když mě se hodně líbí ten tyrkysový - kočár Tako Mohican Captiva - ale zdá se mi to dost zavádějící.

No a s těmi sny? Asi to je všude stejné…taky pořád řeším ve snu předčasné porody, komplikace atd.

Holky, hlavně klíííídek :andel:

Já to teď mám právě naopak s tou citlivostí, jsem celkem živel, a tak mě vždy všechno rozhodilo a hned jsem chtěla všechno řešit za čerstva…teď je mi to všechno nějak jedno. Jedním uchem dovnitř a druhým ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
18.5.11 08:43

Dobré ránko, holky! Tak koukám, že u vás bylo včera veselo. A pejsek se teda měl dobře- mňam rizoto :lol:
Zvizatinko- držím palečky, ať ti ta cukrovka taky dobře dopadne a jen si pak dej palačinky! Teda jestli budeš mít vůbec chuť na něco sladkého po tom nápoji :wink:
Dneska to vypadá na nádherný slunečný den :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
18.5.11 08:45

Elemko- taky máme zelený neutrál, jelikož pohlaví bude překvápko :dance: Tak ať dobře nakoupíte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
18.5.11 09:20

ahoj holky, ted avy za ten večer napíšete snad víc než přes den :-) vypadá to, že nám začíná letní počasí…
jinak já mám od včera nějaký divný tlaky dole, ne v podbřišku ale uplně dole, je možný že mi mimčo tlačí na ty spodní pánevní kosti? myslela jsem, že to do rána přejde, ale je to furt stejný, nejvíc když jdu. takže radši moc nechodím, jen ta cesta do práce mě pěkně zmohla :( snad to nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
18.5.11 09:23
Hannah84 píše:
ahoj holky, ted avy za ten večer napíšete snad víc než přes den :-) vypadá to, že nám začíná letní počasí…
jinak já mám od včera nějaký divný tlaky dole, ne v podbřišku ale uplně dole, je možný že mi mimčo tlačí na ty spodní pánevní kosti? myslela jsem, že to do rána přejde, ale je to furt stejný, nejvíc když jdu. takže radši moc nechodím, jen ta cesta do práce mě pěkně zmohla :( snad to nic není

Ahoj Hannah, já myslím, že je to normální, i když jak se znám, hned bych plašila. Ale myslím si, že je to normální jak tou svoji vahou tlačí dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí