TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
17.5.11 11:52

Ahoj holky, tak jsem byla na kontrole a mame potvrzenou holcicku :o) a uz ma 950 g :o) a vsechno vypada v poradku … jinak ve ctvrtek jdu na cukrovku tak doufam ze bude taky v poradku.
Je jak tady resite ty kocarky tak ja porad nevim pro jaky se rozhodnout ach ach … chtela jsem X landra ale ma docela malou korbicku tak nevim jestli se mi tam mala vejde i pres zimu … a tak jsem koukala na Dorjana ale ten je pry poruchovy nebo co no a tak vubec nevim …
Jinak ja uz mam taky vyprano a vyzehleno ale porad premyslim jestli uz mam vsechno z oblecku jestli mi nahodou neco duleziteho nechybi …
Krasny den holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
17.5.11 11:53
Hannah84 píše:
Flooa píše:
Zaslala jsem ti žádost o přátelství, abych se mohla mrknout :wink: Autosedačku maxi cosi máme taky :palec:
jo už jsem ti to odsouhlasila :-)

Teda, kočárek nádhernej :palec: Vlastně všechno je moc krásný! A tolik věcí. Začínám šílet, že nic moc nemám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
17.5.11 11:54

Hani ten váš kočár vypadá dobře :palec:

Já ani nevím, jaký jsou teď nový kočárky a koukat se radši nepůjdu, ještě bych objevila nějakej novej a to by manžela asi kleplo :D

Jo, kdo máte kartu do Makra, mají tam teď slevy na plíny PAMPERS :wink: koupila jsem si do zásoby, tak ty už mám z krku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
17.5.11 11:56
Lalinkax píše:
Ahoj holky, tak jsem byla na kontrole a mame potvrzenou holcicku :o) a uz ma 950 g :o) a vsechno vypada v poradku … jinak ve ctvrtek jdu na cukrovku tak doufam ze bude taky v poradku.
Je jak tady resite ty kocarky tak ja porad nevim pro jaky se rozhodnout ach ach … chtela jsem X landra ale ma docela malou korbicku tak nevim jestli se mi tam mala vejde i pres zimu … a tak jsem koukala na Dorjana ale ten je pry poruchovy nebo co no a tak vubec nevim …
Jinak ja uz mam taky vyprano a vyzehleno ale porad premyslim jestli uz mam vsechno z oblecku jestli mi nahodou neco duleziteho nechybi …
Krasny den holky

Jéé, tak to je super :palec: A v kolikátém jsi tt? Já myslím, že s tou korbou od x landera nebude problém na zimu, teda snad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
17.5.11 11:59

S kočárkem taky stále tápu, mám vybraný Roan Marita. Má velkou korbičku a jsou na něj i dobré recenze, ale čím více koukám po ostatních tak se mi už tak nelíbí desingově. Je trochu retro. Ten x-lander je tak moc pěknej, ale ta korbička je prý v něm malá, tak jak píše Lalinkax :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
17.5.11 12:00

Lali gratuluju k holčičce :hug: už abychom měly ten cukr za sebou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
17.5.11 12:02
Gratuluju k holčičce a ke kontrole :huban: Já jdu na cukrovku v pátek.
Lalinkax píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
17.5.11 12:05

Floo moc pěknej kočárek
Lalinkax gratuluji k holčičce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
17.5.11 12:08

lalinka - super, to se máte, gratulace k holčičce :-)
floa - tak taky toho už víc mít nebudeme :-) myslím, že to stačí, stejně dostaneme ještě určitě od návštěv potom, tak to nechci hrotit, no a ještě mi chybí takový věci jako přebalovací podložka, plíny a věci pro mě do porodnice…takže tak
jinak ke kočárkům, mě u tohohle zaujalo, že je to německý výrobce a hlavně cena je výborná ;-) a s tou korbou u xlanderu jsem to taky slyšela ale já bych to neřešila, ten rozměr mají takhle skoro všechny kočárky. a kdo vyloženě trvá na velké korbě, tak pak je řešením třeba ten roan marita a místo sporťáku pak rovnou holt golfky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
17.5.11 12:11

Flooa, moc pěknej kočárek. :andel:
Lalinax, blahopřeji k holčičce. :kytka:
Já si včera objednala tu nannu a dneska už mě došla, takže mám taky radost. Jen u toho se nedá nějak moc kochat, jen jsem koukla, jestli tam je všechno a tím to končí.
Já už jsem s tím praním výbavičky taky tak nadtěšená a nedočkavá. Jen pořád čekám na tu skříň. Manžel nechce novou kupovat, takže budeme muset vyklidit nějakou starou a nějak se mě do toho nechce pouštět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
17.5.11 12:15

Hani, jestli nevadí, také jsem ti poslala žádost o přátelství, abych se mohla mrknout na ten kočárek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
17.5.11 12:16

Ahoj holky :pankac:
Lalinka - gratuluju k holčičce :kytka:
a všem Anetkám všechno nejlepší k svátečku :kytka: :kytka: , už přesně nevím která máte Anetku, ale myslím, že 2 tu byly.
Já jdu zítra k zubařce si nechat udělat bílou plombu, tak jsem celá natěšená, zubařům se vyhýbám co jen to jde :pocitac:
Včera jsem si musela udělat radost, viděla jsem krásný ponožtičky od 0-6 měsíců, tak pak přidám fotku do alba a taky těch pátečních věcí, co přišly. Už toho je docela dost. Dneska zase přeperu ten zbytek, co došel v pátek a už to bude skoro u konce.
S tou sterilitou máte pravdu, sestřenka to měla s malým taky tak, že na to nesměl šahat a na tamto taky ne a kluk stonal několikrát do roka a teď má chudák dokonce náběh na astma :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
17.5.11 12:19

Holky, jestli můžu být trošinku drzá, poslala jsem vám všem žádosti o přátelství, ať se pak můžeme kochat věcma navzájem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
17.5.11 12:19

ahoj holky :mavam:

my si jedeme pro kočárek v pátek nebo v sobotu. Vybrali jsme si Tako Mohican Captiva. Je to novinka a jsme z něj nadšení. U nás se pohybuje něco přes devět tisíc i s vajíčkem, ale my to máme blízko do Polska, tak jsme si ho vyhlídli přímo u výrobce. Vychází tam o tisíc méně. Původně bychom ještě počkali, ale od 1.6. se tam zvyšuje DPH, tak proč platit zbytečně víc, že?

Prát a žehlit začnu asi až budu doma, to je teda tak v půlce června. Stejně by ještě ani nebylo co. Mám jen pár kousků a já to s oblečením nijak nehrotím. Spíše se začínám zajímat o ty věci kolem. S těma pamperskama v Makru je to dobrý tip. Asi tam zajedeme. Jinak koukám po té kosmetice. Chci si už koupit vaničku a teploměr a takové ty potřeby kolem… :wink: Pomaličku, ať to příliš nešokuje peněženku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
17.5.11 12:23

Děkuju za pochvalu kočárku. Já se za čtrnáct dnů taky vrhnu na praní a žehlení, mooooc se těším. A jakou nejmenší velikost kupujete? Já mám 56, ale kamarádka tvrdí, že je to malý, ať kupuju větší. Její prcek měl teda skoro 5kg při narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí