TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4605
17.5.11 09:22

My bysme se měli během 14 dnů stěhovat,tak s tím počkám až do novýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
17.5.11 09:23

ahoj holky,
mondík - já si taky myslím, že to nevadí, co když se něco stane, porodíš dřív a kdo to pak udělá, takhle si aspoň v klidu a máš to hotový a pokud se na to nikde nerpáší, tak není co řešit…
Já včera taky žehlila a hrozně mě to štvalo, páč manžel seděl u tv a čučel na mě místo aby mi pomohl, a to jsem mu ještě omylem zničila tričko, naštěstí nic neřekl, protože jináč bych ho poslala do… víte kam :lol: pak jsem měla břicho, jak kdybych cvičila sedy lehy, takový namožený…
Já mám teď děsný sny, takový hrozně zoufalý, nemůžu běžet nebo chodit, manžel mi v nich oznamuje, že umírá, dneska se mi zas zdálo, že mi on a jeho máma sebrali mimčo a že já jsem byla ve vězení, nevím ani kvůli čemu, prostě psycho sny…doufám, že to přejde, protože pak jsem z toho akorát smutná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
17.5.11 09:24

Holky načla jsem jubilejní stránku.
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12323.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12323.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
17.5.11 09:25
marki77 píše:
Holky načla jsem jubilejní stránku.
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12323.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12323.gif

Tramtadadááááá :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
17.5.11 09:58

Ahoj holky,

ad balenie na siroko - bali sa tak, ze date jednorazovku a na to este 2 poskladane normos textilne plenky na stvorce poskladane. My sme preventivne balili do 6 tyzdnov na noc ale maly s tym problemy vobec nemal. Aj ked mate moderne latkovky, aj tak by sa malo davat este siroke balenie (ci uz preventivne alebo ked s tym ma mimi problem). Moderne latkovky nie su tak siroke, aby nahradili siroke balenie.

ad palacinky - ja som palacinkova kralovna, kto chce palacinky, nech pride sem, obcas robievame palacinkove orgie :mrgreen: A potom umierame, lebo sme brutalne nazrani :mrgreen: :mrgreen:

ad pranie a zehlenie veciciek - holky ved uz sme len 3 mesiace vzdialene od porodov, kludne uz zacnite, ked mate teraz cas! Ani novorodene mimco nepotrebuje prehnanu inkubatorovu sterilitu na oblecky!!!! My sme napriklad prisli s malym domov a hned sme ho nechali onuchat psovi a ten nas psik s nami zije vnutri, je ho plny dom takze nejaka sterilita fakt sa ani dodrzat nedala. A maly divte sa ale zije a nemocny bol za cely rok len raz :palec: aj to chytil nejaky virus na plavarni, nie od psa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
17.5.11 10:24

flo - super, že poradna ok :palec: a foto kočárku bude?
cutty - no ono by se to s tou sterilitou nemělo přehánet, pak mají děti akorát plno alergií a jsou na vše citlivé, my máme taky dva psi a jsou s námi v bytě i posteli, takže to taky nebudem přehánět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
17.5.11 10:40

Jasný, fotečka bude :palec: Máme x landera xa. S tou sterilitou to znám, švagrová má čtyřletýho kluka a to bylo pořád, že tohle nesmá, na tohle nesmí šáhnout, všechno je špatný. No a ted je kluk celoročně nemocnej, ještě nikdy u nás nebyl bez rýmy a teploty, taky má chudák ekzém a navíc ani nevypadá, že mu jsou čtyři roky ale dva. Tak to my budem v tomhle černý ovce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
17.5.11 10:45

flo - kočárek krásný, taky jsme na ně koukali, mě se líbil ten arctic, ale zase asi by byl furt špinavej…
jo o ekzemu ani nemluv, dneska ho má pomalu každý druhý dítě a my se toho taky bojíme, protože manžel ho měl když byl miminko a já mám sucho kůži a suché strupy ve vlasech, takže to má celkem dost geneticky předurčený, že to bude mít taky, tak se bojím, páč vím, jaký s tím je trápení…ale zase třeba záhada, manžel měl alergii na psí srst, nicméně psa chtěl, tak jsme ho přivezli, první den měl červený oči, tak si vzal zyrtec a najednou jakoby to přešlo a nic, od tý doby je v pohodě a to už máme psi dva, každý má jinou srst a manželova alergie záhadně zmizela…tak doufám, že když s nimi bude prcek od mala, že nic takovýho mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
17.5.11 10:48

Krásné dopoledne :mavam:
Holky, chtěla jsem se zeptat. V pátek jdu na testy na cukrovku. Jedli jste před testama normálně, nebo jste se hlídali? Mě připadá, že teď mám o sto ptocent větší chuť na sladké, jak naschvál :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
17.5.11 10:52

Děkuju :kytka: Jo, ten arctic se mi taky líbil. Ale už ho má sestřenka, ale ani ho špinavej nemaj. No, ono taky záleží, kde jezdí a tak. A jaký máte kočárek? Asi už jsi to psala, ale já jsem líná dočítat :lol: Tak to manžel štěstí, že ho to takhle přešlo. Buďte rádi. A mimčo alergii vůbec mít nemusí, neboj. A je dobře, že si takhle bude zvykat na zvířátka už od malička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
17.5.11 10:56
Mascha píše:
Krásné dopoledne :mavam:
Holky, chtěla jsem se zeptat. V pátek jdu na testy na cukrovku. Jedli jste před testama normálně, nebo jste se hlídali? Mě připadá, že teď mám o sto ptocent větší chuť na sladké, jak naschvál :-?

Můžeš jíst normálně, já jsem den předem spráskla ze sladkýho jogurt a taky asi 2 banány. A jedla jsem naposledy v šest večer, ale to já jím takhle skoro pořád. Ale doktorka o žádným omezení neříkala. Takže se neboj a ať ti to dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
17.5.11 11:04

mascha - no já taky když jsem šla, tak jsem zrovna hrozně jedla sladký a ten den předtím jsem měla jen jednu sladkou věc po obědě a pak už jen slaný a vyšlo mi to dobře, asi když se nacpeš večer sladkým tak to bude zvýšený, ale pokud jíš normálně, tak bych se nebála…
floa - no vzhledem k tomu, že jsme museli snížit rozpočet, tak nakonec jsme vybrali ABC Design Viper 3s, mám ho v albu, zatím ho tedy ještě doma nemáme, snad v červnu…a k tomu autsedajdu maxi cosi, jde na to upevnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
17.5.11 11:09

Zaslala jsem ti žádost o přátelství, abych se mohla mrknout :wink: Autosedačku maxi cosi máme taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
17.5.11 11:48
Flooa píše:
Zaslala jsem ti žádost o přátelství, abych se mohla mrknout :wink: Autosedačku maxi cosi máme taky :palec:

jo už jsem ti to odsouhlasila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
17.5.11 11:51

Ahoj holky!
Hlásím se z ČB :D

Dočítat nebudu, je toho nějak moc :nevim:

Krmar jen k těm vycházkám - já se vdávala a byla na neschopence s Anetkou, dr. jsem řekla, co a jak a oni si tam udělali poznámku, že ten a ten den jsem byla tam a tam - kdyby něco ;) a v pohodě. Tak to taky tak zkus, přeci se neochudíš o svatbu (i když bratránce) :palec:

Aicul vítám zpět v realitě :mrgreen: a přejeme s Anetkou Anetce krásný svátek :kytka:

Zítra mě čeká cukrtest, tak jsem zvědavá, snad to dobře dopadne! Jinak novýho nic, hadříky ještě neperu, čekám, až budeme mít hotovej ten pitomej obývák :D ale už se to blíží, v neděli vyklízíme! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí