Poradna duly
Jana Čurdová
My bysme se měli během 14 dnů stěhovat,tak s tím počkám až do novýho.
ahoj holky,
mondík - já si taky myslím, že to nevadí, co když se něco stane, porodíš dřív a kdo to pak udělá, takhle si aspoň v klidu a máš to hotový a pokud se na to nikde nerpáší, tak není co řešit…
Já včera taky žehlila a hrozně mě to štvalo, páč manžel seděl u tv a čučel na mě místo aby mi pomohl, a to jsem mu ještě omylem zničila tričko, naštěstí nic neřekl, protože jináč bych ho poslala do… víte kam
pak jsem měla břicho, jak kdybych cvičila sedy lehy, takový namožený…
Já mám teď děsný sny, takový hrozně zoufalý, nemůžu běžet nebo chodit, manžel mi v nich oznamuje, že umírá, dneska se mi zas zdálo, že mi on a jeho máma sebrali mimčo a že já jsem byla ve vězení, nevím ani kvůli čemu, prostě psycho sny…doufám, že to přejde, protože pak jsem z toho akorát smutná…
Holky načla jsem jubilejní stránku.
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12323.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12323.gif
marki77 píše:
Holky načla jsem jubilejní stránku.
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12323.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12323.gif
Tramtadadááááá
![]()
Ahoj holky,
ad balenie na siroko - bali sa tak, ze date jednorazovku a na to este 2 poskladane normos textilne plenky na stvorce poskladane. My sme preventivne balili do 6 tyzdnov na noc ale maly s tym problemy vobec nemal. Aj ked mate moderne latkovky, aj tak by sa malo davat este siroke balenie (ci uz preventivne alebo ked s tym ma mimi problem). Moderne latkovky nie su tak siroke, aby nahradili siroke balenie.
ad palacinky - ja som palacinkova kralovna, kto chce palacinky, nech pride sem, obcas robievame palacinkove orgie
A potom umierame, lebo sme brutalne nazrani
![]()
ad pranie a zehlenie veciciek - holky ved uz sme len 3 mesiace vzdialene od porodov, kludne uz zacnite, ked mate teraz cas! Ani novorodene mimco nepotrebuje prehnanu inkubatorovu sterilitu na oblecky!!!! My sme napriklad prisli s malym domov a hned sme ho nechali onuchat psovi a ten nas psik s nami zije vnutri, je ho plny dom takze nejaka sterilita fakt sa ani dodrzat nedala. A maly divte sa ale zije a nemocny bol za cely rok len raz
aj to chytil nejaky virus na plavarni, nie od psa…
flo - super, že poradna ok
a foto kočárku bude?
cutty - no ono by se to s tou sterilitou nemělo přehánet, pak mají děti akorát plno alergií a jsou na vše citlivé, my máme taky dva psi a jsou s námi v bytě i posteli, takže to taky nebudem přehánět ![]()
Jasný, fotečka bude
Máme x landera xa. S tou sterilitou to znám, švagrová má čtyřletýho kluka a to bylo pořád, že tohle nesmá, na tohle nesmí šáhnout, všechno je špatný. No a ted je kluk celoročně nemocnej, ještě nikdy u nás nebyl bez rýmy a teploty, taky má chudák ekzém a navíc ani nevypadá, že mu jsou čtyři roky ale dva. Tak to my budem v tomhle černý ovce ![]()
flo - kočárek krásný, taky jsme na ně koukali, mě se líbil ten arctic, ale zase asi by byl furt špinavej…
jo o ekzemu ani nemluv, dneska ho má pomalu každý druhý dítě a my se toho taky bojíme, protože manžel ho měl když byl miminko a já mám sucho kůži a suché strupy ve vlasech, takže to má celkem dost geneticky předurčený, že to bude mít taky, tak se bojím, páč vím, jaký s tím je trápení…ale zase třeba záhada, manžel měl alergii na psí srst, nicméně psa chtěl, tak jsme ho přivezli, první den měl červený oči, tak si vzal zyrtec a najednou jakoby to přešlo a nic, od tý doby je v pohodě a to už máme psi dva, každý má jinou srst a manželova alergie záhadně zmizela…tak doufám, že když s nimi bude prcek od mala, že nic takovýho mít nebude.
Krásné dopoledne ![]()
Holky, chtěla jsem se zeptat. V pátek jdu na testy na cukrovku. Jedli jste před testama normálně, nebo jste se hlídali? Mě připadá, že teď mám o sto ptocent větší chuť na sladké, jak naschvál ![]()
Děkuju
Jo, ten arctic se mi taky líbil. Ale už ho má sestřenka, ale ani ho špinavej nemaj. No, ono taky záleží, kde jezdí a tak. A jaký máte kočárek? Asi už jsi to psala, ale já jsem líná dočítat
Tak to manžel štěstí, že ho to takhle přešlo. Buďte rádi. A mimčo alergii vůbec mít nemusí, neboj. A je dobře, že si takhle bude zvykat na zvířátka už od malička ![]()
Mascha píše:
Krásné dopoledne
Holky, chtěla jsem se zeptat. V pátek jdu na testy na cukrovku. Jedli jste před testama normálně, nebo jste se hlídali? Mě připadá, že teď mám o sto ptocent větší chuť na sladké, jak naschvál
Můžeš jíst normálně, já jsem den předem spráskla ze sladkýho jogurt a taky asi 2 banány. A jedla jsem naposledy v šest večer, ale to já jím takhle skoro pořád. Ale doktorka o žádným omezení neříkala. Takže se neboj a ať ti to dobře dopadne ![]()
mascha - no já taky když jsem šla, tak jsem zrovna hrozně jedla sladký a ten den předtím jsem měla jen jednu sladkou věc po obědě a pak už jen slaný a vyšlo mi to dobře, asi když se nacpeš večer sladkým tak to bude zvýšený, ale pokud jíš normálně, tak bych se nebála…
floa - no vzhledem k tomu, že jsme museli snížit rozpočet, tak nakonec jsme vybrali ABC Design Viper 3s, mám ho v albu, zatím ho tedy ještě doma nemáme, snad v červnu…a k tomu autsedajdu maxi cosi, jde na to upevnit.
Zaslala jsem ti žádost o přátelství, abych se mohla mrknout
Autosedačku maxi cosi máme taky ![]()
Flooa píše:
Zaslala jsem ti žádost o přátelství, abych se mohla mrknoutAutosedačku maxi cosi máme taky
jo už jsem ti to odsouhlasila ![]()
Ahoj holky!
Hlásím se z ČB ![]()
Dočítat nebudu, je toho nějak moc ![]()
Krmar jen k těm vycházkám - já se vdávala a byla na neschopence s Anetkou, dr. jsem řekla, co a jak a oni si tam udělali poznámku, že ten a ten den jsem byla tam a tam - kdyby něco
a v pohodě. Tak to taky tak zkus, přeci se neochudíš o svatbu (i když bratránce) ![]()
Aicul vítám zpět v realitě
a přejeme s Anetkou Anetce krásný svátek ![]()
Zítra mě čeká cukrtest, tak jsem zvědavá, snad to dobře dopadne! Jinak novýho nic, hadříky ještě neperu, čekám, až budeme mít hotovej ten pitomej obývák
ale už se to blíží, v neděli vyklízíme! ![]()